z Kız Arkadaşa Alınabilecek Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

kız arkadaşa hediyeler

Kız Arkadaşa En Güzel ve En Romantik Hediye Fikirleri

İlk kez Ona "Seni Çok Seviyorum" dediğinizde gözlerindeki o mutlu pırıltıyı hatırlıyor musunuz? Daha cümlenizi tamamlayamadan "Ben de seni çok seviyorum" dediği o özel anı? Böyle romantik bir an hiç unutulur mu? Sevgilinizin hayatınıza girdiği o ilk dakikadan itibaren, tek gayeniz; her an, her dakika O'nu mutlu etmeye çalışmaktır! Çünkü kız arkadaşınızı mutlu etmek için çabaladığınız her dakika, siz de bundan müthiş bir haz ve keyif duyarsınız! Hayat, kız arkadaşınız yanınızdayken çok daha güzel ve değerli olmaya başlar! Kendinizi onunla birlikte daha özel ve değerli hissedersiniz. Elbette ki benzer duygular kız arkadaşınız için de geçerlidir! O da kendisini sizin yanınızda veya sizinle birlikte daha özel ve mutlu hissedecektir. Sevgili olmak demek, birlikte hayat dediğimiz o ağır taşın altına, birlikte elinizi koymak demektir. Sorumluluk almak, fedakarlık yapmak, ilgilenmek ve emek vermek demektir. Tüm bunların büyük bir zorluğu olduğu kadar, insana yaşattığı inanılmaz mutluluğu vardır. Kalbinizi ve güzel duygularınızı vermiş olduğunuz kız arkadaşınızı mutlu etmek için neler yapılabilir? En başta her fırsatta Onunla ilgilenmek ve yanında olmak gerekir. Sevgilinize karşı dürüst ve fedakar olmanız gerekir. Bir de kız arkadaşınıza ister özel günlerde, isterseniz de sıradan günlerde her zaman sizin kalbinizde özel olduğunu hissettirecek anlamlı hediyeler almak gerekir! Gerçekten de insanlar, kendilerine uzatılan bir hediye ile, tüm olumsuzlukları unutur ve kendilerini inanılmaz derecede mutlu hissederler! Söz konusu kız arkadaşınız olunca ve hediyeyi verecek kişi de siz olunca bu mutluluk katbekat daha fazla olacaktır.

Kız Arkadaşa Alınabilecek Hediyeler


kıza hediye

Sen Doğduğun Gün Neler Oldu Kartları


Kız arkadaşınıza özel günler için güzel hediyeler almak istiyor fakat, hediye seçme konusunda kararsızlıklar mı yaşıyorsunuz? O halde bu yazımız tam size göre! Çünkü bu yazımızda sevgilinize özel günler için armağan edebileceğiniz, birbirinden özel ve anlamlı kız arkadaşa hediye fikirleri veriyoruz. Bu yazımızda neler bulabilirsiniz?

kız arkadaşa hediye
Sevgiliye Hediye Video Gif Film Makinesi


Güzel seçilmiş bir hediye eşliğinde arkadaşınıza bir de romantik bir doğum günü sürprizi yaparsanız, işte o sürpriz hiç unutulmaz. Böylelikle arkadaşınız bu durumdan fazlası ile mutlu olacak ve çok uzun bir süre bu klas jestinizi hiç unutamayacaktır. Bu tarz sürprizler elle ve emek verilerek de hazırlamak mümkün elbette. Aslında sürpriz bir parti hazırlamak kadar zevkli şey de olamaz bir erkeğin aşık olduğu kıza emek vererek bir sürpriz yapması onu fazlası ile onurlandıracaktır. Arkadaşınızı mutlu etme isteklerinize cevap verecek etkileyici bir hediyeyi sizin için ortaya çıkarttık. Bu güzel hediye için arkadaşınızın beklentilerini karşılayacak özel bir seçim olacaktır kanaatindeyiz. 

kız arkadaşa hediye
Kişiye Özel Led Işıklı Kalp Pano


Kız arkadaşa sürpriz hazırlarken, kesinlikle haberi olmamalı ve en şaşırtıcı bir oyunla sevgiliye açıklanmalıdır. Bu şekilde çok daha akılda kalıcı ve anlamlı bir sürpriz olabilmektedir. Özellikle sevgililerin arasındaki özel günlerde bu tarz sürpriz eğlence ve kutlamalar çok fazla tercih edilmektedir. Arkadaşınızla birlikte çektirdiğiniz fotoğraflardan istediğinizi seçin ve fotoğraf sınırı dahilinde biz bu pano üzerine aktaralım. Süblime baskıyla kalıcı şekilde mdf yüzey üzerine basılacak fotoğraflarınız ebediyen bu pano üzerinde yer alıp odanızı süsleyecek. Odanızın en güzel köşesine asmaktan kesinlikle tereddüt etmeyeceğiniz bu güzel obje, adeta el emeği bir hediye kadar değerli olacak. Kişiye özel hediyelerin arkadaşınızın çok hoşlanacağı özel bir hediye olacağı kesin. Son yılların en ilgi çekici hediyelerinden biri olan ışıklı kalp pano hem şık hem de romantik görüntü ortaya koymaktadır.

kız arkadaşa hediye

Yaşayan Kolye Modelleri


Kız arkadaşa doğum günü hediyesi neler alınır? sorusuna cevap mahiyetinde en güzel hediye önerileri. Kız arkadaşınızı yüceltecek, değerli olduğunu hissettirecek çok özel sevgililer günü hediyeleri fikirleri. Sevgilinize sevgi mesajları verebileceğiniz en seçkin kişiye özel hediye seçenekleri. O halde vakit kaybetmeden hediye önerilerimize geçelim.

kız arkadaşa ne hediye alınır

Doğruluk mu Cesaret mi Erotik Oyun


Bu satırları okuyan birçok kimsenin şişe çevirmece oyununu bildiğini zannediyoruz. İşte bu kışkırtıcı oyunun erotik versiyonu Doğruluk mu Cesaret mi oyununyla huzurlarınıza geliyor. İçerisinde heyecan verici erotik oyunlar bulunan ve hem sizin, hem de partnerinizin oynarken müthiş eğlenceli dakikalar geçireceği bu harika oyun, kız arkadaşına farklı bir hediye vermek isteyenlerin imdadına yetişiyor. 

Magic Egg - Sihirli Yumurta

Maggic Egg & Sihirli Yumurta Sürprizi


Satış rekortmeni, görenlerin ağzını açıkta bırakan  ve en unutulmaz sürprizlerin mimarı Sihirli Yumurta karşınızda. Kız arkadaşınıza olan aşkınızı şirin ve sempatik bir hediye ile göstermeye ne dersiniz? Yapraklarında aşk dolu mesajların yer aldığı Sihirli Yumurta ile sevgilinizi çok ama çok etkileyeceksiniz. Bu sıra dışı hediyenin nasıl hazırlandığını merak ediyorsanız, şöyle söyleyelim oldukça basit. Hatta çocuk oyuncağı. Şöyle ki; Yumurtanın tepesindeki kabuğunu hafifçe kırıp çıkartıyorsunuz, yaklaşık 7-8 gün kadar suladıktan sonra aşk dolu bir mucize ile karşılaşıyorsunuz. Yani yumurtanın kırılan tepesinde sevgi dolu mesajlar yeşeriyor. Kız arkadaşınıza sürpriz bir hediye düşünüyorsanız fiyatı ile de son derece ucuz Magic Egg-Sihirli Yumurtaya göz atabilirsiniz. 

Kız Arkadaşa Ne Hediye Alınabilir

Sevgililere Özel Aşk Dolu Kare Yastık


Günler, aylar ve yıllar birbirini kovaladı. Aşkınızda değişen tek şey, daha çok bağlılık ve daha büyük bir sevgi. İlişkinizin yıl dönümünde kız arkadaşınıza romantizmin sınırlarını fazlasıyla zorlayacak anlamlı bir hediye vermek isterseniz, Sevgililere Özel Aşk Dolu Kare Yastık tam da size göre. İsimlerinizin ve yıl dönümü tarihinin yer alacağı bu özel yastık, sevgilinizin evinde sizi hatırlatacak en özel eşyalardan birine dönüşecek. Üzerinde kız ve erkek figürleri bulunan Sevgililere Özel Aşk Dolu Kare Yastık, aşkınızın en güzel şekilde temsil edecek. 

kız arkadaşa hediye

Kişiye Özel Mandallı Fotoğraflı Ağaç


Sadece Dünya'nın en tatlı sevgilisinin hak edebileceği Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi karşınızda. Kırmızı tüle sarılarak hazırlanmış olan kalp kutular içerisinde aşkınızı gösterebileceğiniz şahane romantik hediyeler var. Üzerinde "Seni Her Şeyden Çok Seviyorum" yazılı olan bu hediye seti ile kalbinizden geçenleri hediyenize yansıtmış olacaksınız. 

Kız arkadaş için hediyeler

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi


Çikolatalar, kalp şeklinde aşk dolu sözlerin yazılı olduğu kartlar, şekerlemeler ve sevgilinizin kalbini hoşnut bırakacak daha bir çok hediyelik yer alıyor. Kız arkadaşınızdan özür mü dilemeniz gerekiyor? Ya da sevgililer günü için yoğun romantiklik ögeleri taşıyan bir hediye mi seçmeniz gerekiyor? Belki de doğum gününde O'na "İyi ki Doğdun Sevgilim" demek için dopdulu bir armağan arıyorsunuz? Sebep ne olursa olsun Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi bir kalbi mutlu edecek fazlasıyla her şeye sahip!

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı 


Kız arkadaşınıza bir kitap dolusu mutluluk hediye edebilirsiniz. Şöyle ki; Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabında yer alan seçenekli ve boşluklu sorulara yazacağınız cevaplarla, sevgilinize hatıra defteri tadında bir armağan verebilirsiniz. Bu romantik kitap içerisinde şu tarz sorular yer alıyor; Sevgilinizle ilgili en güzel anınız, Onda sizi etkileyen en önemli özelliği, Onunla ilgili en büyük hayaliniz, O hayatınızda olmasaydı kendinizi nasıl hissedeceğiniz, En büyük deliliği, en cesur bulduğunuz yönü gibi onlarca soruya cevap yazmanız gerekiyor. Mükemmel illustrasyonlar ve sevimli resimlerle hazırlanmış olan Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı, sevgilinize acayip güzel bir hediye olacak. 

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraflı Madalyon

Fotoğraflı Yılın En İyi Sevgilisi Madalyonu 


Dünyanın en tatlı, en şirin ve en sevecen sevgilisini, onur verici bir hediye ile ödüllendirmek istersiniz tabi ki de! Kişiye özel olarak hazırlanan, ortasında kız arkadaşınızın fotoğrafını taşıyacak ve kenarlarını da dilediğiniz mesajlarınızla süsleyebileceğiniz yılın en iyi sevgilisi madalyonu işte karşınızda. En İyi Sevgili  Madalyonu, gerçek bir altın madalyon tasarımına sahip ve kız arkadaşınızın evinde özenle saklayabileceği şıklıkta! Her baktığında Ona olan sevginizi yeniden hatırlatacak olan bu özel madalyon, yıldönümü için kız arkadaşınıza en güzel hediye seçeneklerinden biri. 

Kız arkadaşa romantik hediyeler

Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri


İşte sevgilinizin her an masasının üzerinde duracak, Ona çay & kahve içmeyi eskisinden daha çok sevdirecek ve her baktığında sizi aşkla anacağı romantik kupa bardak! Sevgiliniz bu kupa bardaktan hem çayını yudumlasın hem de sizin Onu ne kadar çok sevdiğinizi somut bir şekilde anlasın! Erkek ve kız modelleri bulunan Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri ile, kız arkadaşınıza sevgi dolu bir hediye hazırlayabilirsiniz. Üzerinde "Seni Bu Kadar Çok Seviyorum" yazısının ve sizi temsilen çizgi karakterin yer aldığı bu orijinal kupa bardakla, aşkınıza tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz. 

kız arkadaşa hediye

Sevgililere Özel Kalp Raporu


Ona aşıksanız, kalbiniz küt küt atıyorsa Sizin de aşk hastanesinde kendinizi göstermenize ve bir kalp raporu almanıza ihtiyacınız var! Aşka en esprili yaklaşımı adına kalp raporu denilen bu eğlenceli sertifika getiriyor. Aşk Hastanesinden alınan bu raporla sevgilinize neden Onu gördüğünüzde yüreğinizi sımsıcak bir heyecan kapladığını romantik bir şekilde gösterebiliyorsunuz! Kişiye özel olarak hazırlanan Aşk Raporu üzerine istediğiniz esprili mesajlarınızı yazabiliyor, kız arkadaşınızın ve kendi fotoğraflarınızı ekleyebiliyorsunuz! Masasında, duvarında dilediği gibi sergileyebileceği ve her baktığında da kendisine olan aşkınızı en güzel şekilde anlayabileceği aşk raporu kız arkadaşa ne hediye alınabilir sorusuna romantik bir cevap!

kız arkadaşa romantik hediyeler

Kız Arkadaşa Sevimli Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti


Kız arkadaşınıza yapabileceğiniz en güzel sürprizlerden biri de, şık ve romantik bu hediye sepeti olacaktır. İçerisinde sevimli bir peluş ayıcık bulunan, kucağında taşıdığı kalp kutu içerisinde duygularınızı en romantik biçimde sevgilinize anlatacak olan 100 farklı aşk dolu mesajlar var! Her biri kalpli kartlardan oluşan 100 adet "Seni seviyorum çünkü; sen bu hayatta karşıma çıkan en güzel şeysin..." tarzında etkileyici sözlerden oluşan bu hediye sepeti içerisinde, 1 adet gümüş sonsuzluk kolye, 1 adet "Seni Seviyorum" yazılı kırmızı kalp yastık ve çikolatalar bulunuyor. Sevimli Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti, yıldönümü, sevgililer günü gibi kız arkadaşınıza romantik hediyeler almak istediğiniz tüm özel günler için en güzel hediye seçeneği.  

kız arkadaşa yıldönümü hediyesi

Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Yastık


Ve aşkınızın üzerinden bir yıl daha geçti! Yıllar geçtikçe, Onu daha iyi tanıdıkça ne kadar muhteşem bir insanla birlikte olduğunuzu daha iyi anladınız ve Ona olan sevdanız daha da büyüdü! Aşkınızın üzerinden geçen bir yılın ardından Ona özel bir yıldönümü hediyesi seçmek istiyorsunuz! İşte karşınızda hediyeniz! Yıldönümüne özel olarak hazırlanmış bu kare yastıkla kız arkadaşınıza inanılmaz etkileyicilikte romantik bir hediye verebilirsiniz. Üzerinde Polarid resim çerçevesi efektli 5 adet fotoğraf yükleme alanı bulunan, tarih-isimlerinize ve yıldönümü kutlama mesajınıza özel olarak hazırlanacak Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Yastık, kız arkadaşınıza verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri.

En Tatlı Aşıklar Çikolata Kavanozu

Kız Arkadaşınıza Tatlı Yıldönümü Hediyesi


İlişkinizin yıldönümünde kız arkadaşınıza çikolatalardan hazırlanmış ve kavanozunun da size özel olarak dizayn edileceği Tatlı Aşıklar Çikolata Kavanozu hediye edebilirsiniz. Topyekün olarak ele aldığımızda, bir ilişkinin içerisinde tüm duygular yaşanır. Kıskançlıklar, kavgalar, tartışmalar, romantizm, aşk, sevgi, saygı, ego daha bir çok duygu! Belki de bir ilişkiyi güzelleştiren en önemli şey, duygu çeşitliliği yaşamaktır! Çünkü tek düze ve içerisinde sadece bir iki duygu ile aşk devam ettirilemez! Ya da böyle bir aşk, bıkkınlığa neden olur! Kişiye özel çikolata kavanozu, yıldönümü hediyesi olarak kız arkadaşınıza sunabileceğiniz en romantik hediyelerden biri. 

kız arkadaşa hediye

Mutluluğun Resmi Sevgili Tişörtleri


Kız arkadaşıyla ilişkisine yeni başlayanlar ya da uzun yılları devirenler için güzel bir hediye seçeneği daha! Üzerine giysin ya da giymesin (Evinde sandalye üzerine de geçirebilir), kız arkadaşınıza sevgili tişörtleri ile inanılmaz hoş bir sürpriz hediye verebilirsiniz. Birbirinden renkli ve esprili modelleri ile aşık çiftlere özel tişörtler, hem kız arkadaşınıza güzel bir hediye alternatifi hem de gülümseten bir armağan! Üzerinde çöp adam figürleri ile hazırlanmış esprili tasarımlar bulunan çiftlere özel sevgili tişörtleri, erkek ve bayan için her bedene uygun modelleri ile karşınızda! Kaliteli kumaştan hazırlanmış olan bu tişörtler sipariş vermeniz halinde aynı gün kargoya veriliyor ve kapıda ödeme imkanı da bulunuyor!

Kız arkadaşa hediyeler

Adını Kumlara Yazdım Çerçevesi


Aşkta sürpriz yapmak genellikle erkeğin üzerine vazife bir iştir. Kızları en çok etkileyen romantik sürprizlerden biri de; Sahilde kumların üzerine kocaman bir kalp çizip, ortasında da isimlerinizi yazmak gelmektedir. Adını Kumlara Yazdım Çerçevesi ise, belki gerçek kumların üzerine değil ama, resim çerçevesi üzerine isimlerinizi-size özel bir tarihi yazma fırsatı veriyor. Kız arkadaşınıza romantik bir hediye vermek istiyorsanız, kişiye özel olarak hazırlanan Adını Kumlara Yazdım Çerçevesi ilginizi mutlaka çekecektir. Kapıda ödeme imkanı ile satışa sunulan bu çerçeve üzerine ister isimlerinizle birlikte yıl dönümü tarihinizi, isterseniz romantik aşk mesajınızı yazdırabilirsiniz.

sürpriz kutu

Sevgiliye Akordiyon Fotoğraflı Sürpriz Kutu


Kız arkadaşınızın doğum gününü kendiniz için bir milat olarak kabul ediyorsanız ve Onun dünyaya geldiği tarihi bir armağan olarak düşünüyorsanız işte karşınızda Kalp Kutuda Doğum Günü Takvimi! İşte bu hediye ile kız arkadaşınıza bugüne  kadar gelen hediyelerin en sıra dışı olanını vereceksiniz. Neden derseniz, Kalp Kutuda Doğum Günü Takvimi içerisinde kız arkadaşınızın doğduğu gün yeryüzünde meydana gelen en önemli gelişmeler yazılı.

Kalp Kutuda Doğum Günü Takvimi

Kalp Kutuda Doğum Günü Takvimi


Kişiye özel hazırlanan doğum günü takvimi sevgilinizin doğum günü tarihine özel olarak hazırlanıyor. Mesela O doğduğu gün, hangi şarkı en çok meşhurmuş, ekmek kaç paraymış, dolar kuru ne kadarmış, hangi ünlü doğmuş, ay hangi konumdaymış gibi. Kız arkadaşınıza Kalp Kutuda Doğum Günü Takvimi ile harika bir sürpriz hediye hazırlayabilirsiniz. Diğer doğum günü hediyelerine göz atmak isterseniz, şı linke tıklayabilirsiniz; Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi

Kız arkadaşa anlamlı hediyeler

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye


Göz kamaştırıcı şıklığı ve anlam derinliği ile sevgilinize verdiğiniz değeri en doğal şekilde gösterecek özel bir hediye ile karşınızdayız. "Saçının telini dünyalara değişmem" dediğiniz kalbinizin inci tanesi kız arkadaşınıza, yıldönümü veya sevgililer günü için anlamlı bir hediye ister misiniz? Gerçek inci tanesinden hazırlanmış İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye, sevgilinizin her zaman üzerinde mutlulukla taşıyabileceği şık bir kolye! İstiridyelerin doğal şekilde ve bin bir zorluklara göğüs gererek meydana getirdikleri İnci Taneleri, parlaklığı ve doğallığı ile her zaman ilgi odağı olmuştur. İşte kızların çok beğendiği İnci taneleri bu sefer sizin hediyenizin tam kaynağı olacak! İçerisinde gerçek inci bulunan bu özel kolye ile kız arkadaşınıza mutlulukların en güzeli yaşatacaksınız. Sitemiz içerisinde yer alan ve sevgilinize alabileceğiniz diğer hediyelere bu linkten ulaşabilirsiniz. Lütfen Tıklayın: Sevgiliye Hediyeler

kız arkadaşa hediyeler

Kalpli Kartlarda Yıldönümü Kutlama Sözleri


Şık bir hediye kutusu içerisinde kalpli kartlar üzerine yazılmış 100 adet birbirinden değişik romantik yıldönümü mesajları ile sevgilinizi çok özel hissettirebilirsiniz. Eğer yıldönümnüz yaklaşıyorsa ve kız arkadaşınıza unutamayacağı romantik bir hediyeyi kendi ellerinizle hazırlamak istiyorsanız bu noktada size bir önerimiz var. Sevgilinize hazırlayacağınız özel bir hediye sepeti olsun, el yapımı bir hediye olsun içerisine ekstradan kalpli kartlardaki 100 adet Yıldönümü Kutlama Sözlerinden de koyarak hedienizi daha da anlamlı hale getirebilirsiniz. Kız arkadaşa yıldönümü hediyesi olarak da burada paylaşyığımız diğer hediyelere de göz atabilirsiniz. 

Kız arkadaşa anlamlı hediyeler

Kız Arkadaşa 365 Adet Aşk Dolu Kavanoz


Onun kalbini kazanmak ve sevgilim dedirtmek için kim bilir ne çabalar sergilediniz. Evet artık o sizin sevgiliniz ama hemen gevşemek yok! Kız arkadaşınıza sevginizi bir gün değil, yılın her günü göstermek için özel bir hediye araştırıyorsanız, işte karşınızda Aşk Dolu Kavanoz. Bu orijinal kavanozun içerisinde 365 adet aşk dolu mesaj yer alıyor. Sevgiliniz her gün bu mesajlardan bir tane çeksin ve sizin Onu ne kadar çok sevdiğinizi, değer verdiğinizi hatırlasın diye. 

kızlar için hediye fikirleri

Sevil Parfümeriden Bayanlara Özel Parfümler


Pamuklara sarıp sarmaladığınız ve gözünüz gibi sakındığınız kalbinizin bir tanesine en sevdiği parfümü hediye edebilirsiniz. Sevil Parfümeride, kadınlara özel parfüm modellerinde, indirimli fiyatlar ve kampanyalı ürünlerle istediğiniz bayan parfümünü satın alabilirsiniz. Dünyaca ünlü markaların ve birbirinden etkileyici parfüm modellerinin yer aldığı parfüm kategorisinde karar vermek bir hayli zor. Küçük bir uyarı; şayet kız arkadaşınıza parfüm hediye etmek istiyorsanız, favori kokusunu veya kullandığı markayı biliyorsanız, parfüm hediye etmeye düşünün derim!

Kız arkadaşa romantik hediye

Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Sözleri


Sevgiye bahane aramak, bir neden bulmaya çalışmak tam bir aptallık! Seviyorsanız, seviyorsunuzdur işte. Buna illa da bir kulp aramak ya da neden sonuç ilişkisi kurmak son derece gereksiz. Sevginize neden aramak ne kadar yanlışsa, sevgiyi gizlemek de o kadar hatalı bir tutum! Sevgilinize her an, her saniye Ona olan sevginizi hissettirmeye çalışmalısınız. Çünkü, sevgi paylaştıkça çoğalan bir his. İşte karşınızda sevginizi en romantik bir biçimde kız arkadaşınıza gösterebileceğiniz "SENİ SEVME NEDENLERİM" yazılı kalp mesajlar. Özel kutusu içerisinde bulunan kalp mesajları ile sevgilinize tam 100 farklı şekilde O'nu ne kadar sevdiğinizi belli edeceksiniz. 

Kişiye Özel Film Şeridi Kitap Ayracı

Kız Arkadaşa Alınabilecek Hediyeler & Film Şeridi Kitap Ayracı


Sevdiğiniz insanları mutlu etmek için, "hediyenin" sadece bir araç olduğu söylenir! Önemli olan karşınızdaki kişiye verdiğiniz değeri göstermek ve sevginizi sunmak! Oysa ki hediye demek, sadece bir nesne veya obje demek değildir! Aynı zamanda hediye, geleceğe taşınacak özel de bir hatıradır! Üzerinde 3 farklı fotoğrafınızın ve isimlerinizin yer alacağı kişiye özel film şeridi kitap ayracı ile, kız arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak en romantik hediyelerden birini hazırlatabilirsiniz.

Sevgiliye hediye

Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Hediye Sepeti


Yukarıda yer alan kalp kağıtlar üzerine işlenmiş 100 adet sevginin nedenleri hediyesini beğendiyseniz, işte o hediyeyi 1-2 tık öteye taşıyan ve içerisinde güller, çikolatalar bulunan bu hediye sepetini daha çok beğeneceksiniz. Kalp şeklinde bu hediye kutusuna sahip, kız arkadaşınızın hem gözlerini, hem de kalbini sevgiyle saracak Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Hediye Sepeti! Sevgilinize yıl dönümü hediyesi olarak bu romantik hediye sepetini armağan edebilir ve Onu ne kadar çok sevdiğinizi en derinden hissettirebilirsiniz. 

Pırlanta İnci Kolye

Kız Arkadaşa Hediye - Pırlanta İnci Kolye


Kız arkadaşınız için hiç bir hediyenin, ona verdiğiniz değeri göstermediğinden yakınıyorsanız, bir de Pırlanta İnci Kolyeye bakın derim. Bir incinin doğallığı ve bir pırlanta tanesinin ışıltısı ile Pırlanta İnci Kolye, kız arkadaşınıza layık çok özel bir kolye. 0,01 karat pırlantası ve üzerindeki inci tanesi ile Pırlanta İnci Kolye, sevgilinizin boynunu süsleyecek sizden Ona özel bir hatıra! Son derece sade ve doğal bir tasarıma sahip gümüş Pırlanta İnci Kolye, "Kız arkadaşa hediye ne alınır?" sorusuna da en ışıltılı en anlamlı cevap!

Kız arkadaşa sürpriz hediyeler

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle


Bu aşkın her parçasında büyük bir emeğim var diyorsanız, işte aşkınızı parçalar haline getirip, ardından bir araya toplayabileceğiniz 130 Parçadan oluşan Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle! Kız arkadaşınıza sevgililer gününde bu özel hediye ile sürprizlerin en güzelini yapabilirsiniz. Göndereceğiniz fotoğrafla hazırlanan ve tamı tamına 130 parçaya bölünen 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle'yi parçalara ayırıp yeninden birleştirmek müthiş bir keyif olacak. 

anı çerçevesi

İpli ve Mandallı Anı Çerçevesi


Orhan Veli'nin "Anlatamıyorum" isimli meşhur şiirini bilirsiniz. O şiirde geçen şu mısralar oldukça etkili; "Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, kelimelerinse kifayetsiz olduğunu..." Bu sözü kendimize uyarlamak gerekirse, bazen duygularınızı kelimeler ile anlatamaz bunun için vücut dilimizi kullanırız. Örneğin kız arkadaşımıza Onu ne kadar çok sevdiğimizi göstermek için, kollarımızı iki yana açıp, "Seni Çok Seviyorum" deriz. 

Kalp Kutuda Kişiye Özel Çikolatalar

Bayan Sevgiliye Özel Mesajlı Kalpli Çikolata Kutusu


Bu hareket, anlatılmak istenen duyguyu daha da kuvvetlendirmek için yapılır. Sevgilinizin doğum gününde Onu ne kadar çok sevdiğinizi gösterecek son derece anlamlı bir hediye isterseniz, Sevgiliye Özel Mesajlı Kalpli Çikolata Kutusu, tıpkı kollarınızı iki yana açmışsınız gibi, sevginizi en güzel şekilde ifade edebileceğiniz bir hediye! Ürün ile ilgili detay ve fiyat bilgisi almak için "Satın Al" butonuna tıklamanız yeterli!

kız arkadaş için hediye

ETSY'den El Yapımı Kolye Modelleri


Kız arkadaşınıza herhangi bir günde armağan edeceğiniz herhangi bir hediye, gelecekte mükemmel hatırlara dönüşür! Çünkü hediyeler asla unutulmaz! Örneğin kız arkadaşınızın doğum gününde, yanda görmüş olduğunuz şıklığıyla göz kamaştıran bu el yapımı kolyeyi armağan ettiğinizde, yaşayacağı mutluluk, üzerinden yıllarda geçse asla unutulmayacaktır! Bu el yapımı kolyeyi ister özür dileme hediyesi, isterseniz de ilan-ı aşk hediyesi olarak kız arkadaşınıza sunabilirsiniz.

kız arkadaşa hediye fikirleri

Adını Ağaçlara Kazıdım Kanvas Tablo


Kadınları anlamak zor mu? Ya da kadınları mutlu etmek imkansız mı? Elbette ki hayır! Size kadınlar ile ilgili bilinmesi gereken çok önemli ve aynı zamanda da çok basit bir sır vermemizi ister misiniz? Kadınlar, sevdikleri erkeklerin gönlünde hep bir numara olduklarını, kendilerine değer verildiğini, özel hissedildiğini anladıkları vakit, her şey Onlar için "Süt liman" olur! Hatta eşine veya sevgilisine bu şekilde hassas ve özenli davranan erkeklerin kusurları ya da hataları bile görünmez! Kadınlar değer ister! Tıpkı bir çiçek gibi... Hediye tercihleriniz içerisinde romantik ürünler birinci sıradaysa, bu listeniz içerisine bir de Kişiye Özel Adını  Ağaçlara Kazıdım Kanvas Tabloyu eklemelisiniz! 

Kız arkadaşa ne hediye alınır

Oyuncaklı Romantik Hediye Sepeti


Çocuksu ve romantik karaktere sahip bir kızı, çikolatalar ve peluş oyuncaklar kadar mutlu edecek bir hediye alternatifi düşünemiyoruz. Ya siz? İçerisinde bir de değil, tam iki tane peluş oyuncak ayıcık bulunan bu hediye sepeti, kız arkadaşınızın aklını başından alacak. Muhteşem bir süslemeye sahip hediye sepeti içerisinde 2 adet pelüş ayı, kırmızı renk kalp üzerinde "Seni seviyorum" mesajı, kalp şişede enfes kalp şekerler ve kendi özel mesajınızın yazılı olacağı bir mektup! Bundan daha romantik, daha etkileyici nasıl bir hediye olabilir ki? Şayet bir kızı tavlamak, O'nu etkilemek ve her an aklında bulunmak istiyorsanız Aşkımıza Ayılar Şahit Hediye Sepeti ile kalbini tam 12'den vuracaksınız.

özür dileme hediyesi

Ses Kaydı Yapılabilen Konuşan Çikolatalar


Hiç istemesek bile bir vesile ile sevgilimizden uzak düşebiliyoruz. Bu, bazen şartla gerektirdiği için olabileceği gibi (Mesela askerlik, iş, okul, üniversite) bazen de kavga, tartışma, kıskançlık krizi, ayrılık gibi nedenlerle de olabiliyor. İşte böyle anlarda sevgilimize ulaşmak, Onu ne kadar çok sevdiğimizi söylemek isteriz. Eğer şu an siz de buna benzer bir durum yaşıyorsanız işte size muhteşem bir hediye seçeneği. Birbirinden farklı modelleri ile Konuşan Çikolatalar üzerine sesinizi kaydedin ve kız arkadaşınızı şaşırtıp, Onu mutlu edin. Konuşan Çikolatalar üzerine kendi ses kaydınızı yapabiliyorsunuz. Çikolatanın lezzeti sesinizle anlam kazanıyor. 

İsimli Çift Kolye

Divas Pırlanta Kişiye Özel İsimli Çift Kolye


Kız arkadaşınıza aşkınızı kelimelere dökmekte zorlanıyor, bunu göstersem göstersem romantik bir hediye ile ancak gösterebilirim diyorsanız, buyurun kolyelerin en romantiği ile tanışmaya! Birbirini seven 2 isim bir olunca, samanlık seyran olmaz ortaya Divas Pırlanta Kişiye Özel İsimli Çift Kolye çıkar. Üzerinde kız ve erkek figürleri yer alan, bu figürler içerisinde de sevgiliniz ile isimlerinizin yazılı olacağı Divas Pırlanta Kişiye Özel İsimli Çift Kolye, tüm özel günlerin en flaş romantik ürünlerinden biri! 14 ayar altın kaplama bu özel tasarım kolye ile, sevgilinizin doğum gününde adeta duygu patlamaları yaşanacak!

İsimli Daire Tablet Bileklik

Kişiye Özel İsimli Daire Tablet Bileklik


Bırakın yüzünü görmeyi, ismini duymanız halinde bile kalbiniz küt küt atmaya başlıyor ve yerinde fırlıyorsa, sizin için bu kadar özel bir ismi, Kişiye Özel İsimli Daire Tablet Bileklik üzerine yazdırın. Üzerinde isimi ile anlam bulacak bu değerli ve zarif bileklik, Kız Arkadaşınızın kalp atışlarını mutluluktan hızlandırmaya geliyor. Kız Arkadaşınıza, sürpriz bir hediye düşünüyor ama ne alabileceğinize bir karar veremiyorsanız, Kişiye Özel İsimli Daire Tablet Bileklik iyi bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor.

Kişiye Özel Fotoğraflı Cep Aynası

Kız Arkadaşa Hediye - Kişiye Özel Fotoğraflı Cep Aynası


Kırda, piknikte, sahilde veya tatilde kız arkadaşınız ile çektirmiş olduğunuz en güzel fotoğraf karesini, O'nun en çok kullanacağı kişisel eşyalardan biri olan Cep Aynası üzerine bastırmanız mümkün! Sizin bu özel hediyeyi hazırlamak için yapmanız gereken tek şey, bilgisayarınızda tuttuğunuz en güzel fotoğraf karesine ulaşmak! Geri ise hediye sitesinin işi! Kişiye Özel Fotoğraflı Cep Aynası, kız arkadaşa verilebilecek en güzel ve en kullanışlı hediyelerden biri! Kişiye Özel Fotoğraflı Cep Aynası 6 x 6 cm boyutlarında ve metal yapıdadır. Metal plakaya basılacak olan fotoğrafınız sublimasyon baskı tekniği hazırlanmakta olup, uzun yıllar kullanıma uygundur.

kıza hediye

Sevgiliye Hediye Polaroid Fotoğraf Albümü


İçerisinde kızların çok beğendiği, kimilerinin sarılıp onunla uyuduğu, kimilerinin ise televizyon izlerken, müzik dinlerken asla yanlarından ayırmak istemedikleri bir sevimli peluş ayıcık var! 

Ayıcıklı Romantik Bayan Hediye Sepeti

Şirin Ayıcıklı Romantik Bayan Hediye Sepeti


Bunun yanında Şirin Ayıcıklı Romantik Bayan Hediye Sepeti içerisinde; Sevimli Pembe Ayıcık ile birlikte, Ayı biblolu cam, kapta kokulu mum, mor lavanta kesesi yanında ayıcık hediyeli, Ayıcık biblolu kavanoz içinde "Pelit" marka enfes çikolatalı bonbonlar bulunuyor! Tüm bu şirin ve romantik hediyeliklerin tamamı dantel ve ayıcık süslü mini sepet içine konuluyor ve pembe tülle sarılarak muhteşem bir şıklığa getiriliyor! Kız arkadaşınıza romantik bir hediye düşünüyorsanız, uygun ve hesaplı fiyatı ile Şirin Ayıcıklı Romantik Bayan Hediye Sepeti kaçırılmaması gereken bir ürün!

Kız Arkadaşa Güzel Hediyeler

Kız Arkadaşınıza Swarovski Taşlı Kelebek Kolye


Taşlı Kelebek Kolye, tıpkı gerçek kelebekler kadar narin ve estetik! Bu nadide parçayı bir araya getiren materyaller ise, 925 ayar gümüş ve swarovsky değerli taşlardan oluşmaktadır! El yapımı ile vücut bulmuş Sultan Altun Swarovski Taşlı Kelebek Kolye, kırmızı plaket şeklinde özel bir hediye kutusuna sahip! Hadi şimdi sıra sizde! Kız arkadaşınızı bu kolye ile mutluluktan havalara uçurun!

Kişiye Özel Dikdörtgen Taş Baskı

Kız Arkadaşa Hediyeler - Kişiye Özel Dikdörtgen Taş Baskı


Kız arkadaşınıza duyduğunuz aşktan dolayı belki dağları, okyanusları aşıp denizleri çölleri geçmediniz ama, Onun fotoğrafını gerçek bir taşa bastınız. Bu da sevgilinizi mutlu etmeye yeter bir çaba! Kız arkadaşınıza hem kalıcı hem de sürpriz bir doğum günü hediyesi hazırlamaya var mısınız? Kişiye Özel Dikdörtgen Taş Baskı üzerine istediğiniz fotoğrafı bastırabiliyorsunuz! Sevgilinizin masasında yıllarca hem bir süs eşyası, hem bir dekor, hem de sizden özel bir hatıra bırakmak isterseniz Kişiye Özel Dikdörtgen Taş Baskı ürününün kaçırmamalısınız!

100 Dilde Doğum Günü Mesajı Kavanozu

100 Dilde Doğum Günün Kutlu Olsun Mesajları Kavanozu


Aklınızdan belki de, kız arkadaşınızın doğum günü için Ona layığı ile ne hediye versem düşüncesi varsa, kesinlikle 100 Dilde Doğum Günü Mesajı Kavanozunu düşünmelisiniz. Son derece şık bir kavanoz içerisinde tam 100 farklı dilde "Doğum Günün Kutlu Olsun" mesajları yer alıyor. Aklınıza gelebilecek tüm dillerde (İspanyolca, Portekizce, Almanca, Fransızca, İngilizce, İtalyanca gibi) doğum günü kutlama mesajları bulunan bu özel kavanoz, kesinlikle kız arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak armağan edilebilecek en orijinal hediye!

Kişiye Özel Ahşap Kaplama Kalpli Ayna

Kişiye Özel Ahşap Kaplama Kalpli Ayna


Sizinle olan her buluşmasına, hem sevgilisine verdiği önemden, hem de şık bir bayan olmanın gerektirdiği ölçüde bakımlı ve güzel görünmeye çalışan kız arkadaşınıza çok şık bir ayna hediye edebilirsiniz. Kişiye Özel Ahşap Kaplama Kalpli Ayna, yuvarlak yapısı, çantada kolay taşınabilmesi ve üzerindeki kalp içerisine isim baş harfleri yazdırılabilme özelliği ile son derece güzel bir hediye tercihi! Kız arkadaşınıza ucuz olduğu kadar şık bir sevgililer günü hediyesi arıyorsanız, Kişiye Özel Ahşap Kaplama Kalpli Ayna, güzel bir tercih olabilir.

Bitanem Kolye

Bitanem Yazılı 14 Ayar Altın Kolye


Kalbinizdeki yeri sapasağlam olan kız arkadaşınıza, sevginizi farklı bir şekilde, hatta bunun ismini koyalım isterseniz; Çok romantik bir "Bitanem" yazılı kolye ile anlatmak ister misiniz? 14 Ayar Altın kaplama kolye üzerindeki "Bitanem" yazısı sevgilinizin kendisini çok özel hissedeceği ve gururla boynunda taşıyabileceği özel bir kolye! Kız arkadaşınıza yalnızca romantik bir kolye armağan etmekle kalmayıp, aynı zamanda şıklığına da şıklık katacaksınız! Gümüş üzeri 14 ayar altın kaplama Bitanem Yazılı 14 Ayar Altın Kolye, sevgililer gününde kız arkadaşınıza harika bir sürpriz hediye!

100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad

100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad


Kız arkadaşınız bir üniversite öğrencisi ya da masa başı iş yapan bir çalışan ise, bilgisayar ile çok fazla işi oluyor demektir. Bu da size, kusursuz bir hediyenin kapılarını aralama fırsatı verir. Bahsettiğimiz hediyelik ürün, sevgilinizin bilgisayar ile iş yaptığı her an elinin altında bulunacak özel bir Mouse Pad. Kişiye özel olarak düzenlenen Mouse Pad'in hemen ortasına kız arkadaşınızın ismi gelsin ve etrafında ise tam 100 farklı dilde "Seni Seviyorum" cümlesi yazılsın! Nasıl harika bir hediye fikri öyle değil mi?

Metal İnci Çerçeve

En Özel Fotoğrafınız Metal İnci Çerçeve İçerisinde


Etrafı inci taneleri ile süslenmiş olan ve içerisine en özel fotoğrafınızı yerleştirip kız arkadaşınıza özel günlerde armağan edebileceğiniz Metal İnci Çerçeve şimdi sizlerle! Göz alıcı ve kusursuz tasarımı ile en özel fotoğraflarınız Metal İnci Çerçeve ile daha şık ve daha özel bir hale geliyor! Bu özel çerçeve içerisinde yer alan fotoğraf, sevgilinizin masasının üzerinde gururla sergileyebileceği çok özel bir eşyası olacak!

Kız Kulesi Cam Duvar Saati

Kız Kulesi Cam Duvar Saati


Sevgililerin buluşma mekanlarından biri olan ve İstanbul'un en romantik manzaralarından Kız Kulesi, şimdi cam duvar saati üzerinde! Kız arkadaşınıza henüz duygularınızı açamamış olabilirsiniz ve bu sebeple alacağınız hediyenin çok fazla romantik olmamasına özen gösteriyorsanız, Kız Kulesi Cam Duvar Saati bu anlamda doğru bir hediye tercihi olabilir.

Yüzyılın En İyi Twitter Profili Sertifikası

Kişiye Özel En İyi Twitter Profili Sertifikası


Dünya'nın en popüler sosyal paylaşım ağlarından biri olan twitter, Türkiye'de de son yıllarda oldukça yaygınlaşmaya başladı! İnsanlar Mikro Blog sitesi olan twitter üzerinden görüşlerini ve düşüncelerini takipçileri ile paylaşıyor! Son zamanlarda Türkiye'de Facebook'a en büyük rakip Twitter. Kız arkadaşınıza hediye etmeniz yönünde şimdi önereceğimiz ürün çok şirin bir armağan! Ve tabi ki de twitter ile alakalı! Kız arkadaşınıza güzel bir hediye sürprizi hazırlamak isterseniz Ona Kişiye Özel En İyi Twitter Profili Sertifikası hediye edebilirsiniz! Kişiye özel hazırlanan Kişiye Özel En İyi Twitter Profili Sertifikası, destek ayakları sayesinde hem masa üzerine konabiliyor, hem de istenirse duvara da asılabiliyor!

Fermuar Kulaklık

Fermuar Şeklinde İlginç Tasarımlı Müzik Kulaklığı


Kız arkadaşınız müzik dinlemekten keyif alıyorsa, Ona son derece ilginç bir tasarıma sahip olan Fermuar Şeklinde Müzik Kulaklığı armağan edebilirsiniz. Fermuar kulaklık ile birbirine dolanan kablolar artık olmayacak! Farklı renk alternatifleri bulunan Fermuar kulaklık ile müzik zevgi doyasıya her ortama taşınabilecek!

kız arkadaşa şal hediyesi

Koton'dan Bayanlara Özel Şık Aksesuarlar


Kızlar, sevgililik ilişkisinde ilk önce erkeğin duygularını açmasını bekler! Hatta bunu biraz daha ileriye taşımak gerekirse, genellikle kızların büyük bir bölümü amiyane tabiri ile aşkından ölse bile, ilk önce erkek duygularını söylesin ister! Bu durum erkeğin hakimiyetinin hala sürdüğü ülkemize özgü özel bir durum olabilir! Bu, belki de bayanların psikolojik açıdan kendini koruma iç güdüsünden ileri gelmektedir! Şimdi sözü kısa kesip, kızlara alınabilecek bir diğer güzel hediye seçeneğinden bahsedelim; Koton'un online mağazasından satın alabileceğiniz uygun fiyatlı birbirinden şık bayan aksesuarları sizi bekliyor.

Sevgiliye Özel Çerçeve - Adını Taşlara Yazdım

Sevgiliye Özel Çerçeve Adını Taşlara Yazdım Çerçeve


Kız arkadaşınıza duygularınızı etkileyici bir hediye ile açmak isterseniz, Sevgiliye Özel Çerçeve Adını Taşlara Yazdım çerçevesi mükemmel bir armağan olacaktır! Üzerinde son derece romantik deniz ile alakalı ( Kalp Şeklinde Deniz Taşı, Deniz Yıldızı, Deniz Kumu, Midye Kabukları gibi) figürlerin yer aldığı Sevgiliye Özel Çerçeve Adını Taşlara Yazdım Çerçeve ile kız arkadaşınıza duygularınızı ifade edebilirsiniz!

Kız Arkadaşa İlginç Hediyeler - Öpücük Desenli Şemsiye


Yağmurdan kaçarken öpücüğe yakalanmak! Öpücük Desenli Şemsiye, hem görenleri şaşırtacak derecede sıra dışı ve dikkat çekici bir tasarıma sahip, hem de hediye ettiğinizde kız arkadaşınızın çok beğenebileceği bir ürün! Üzerinde yer alan öpücük desenleri ile çok romantik ve şık! Kız arkadaşınıza ilginç olduğu kadar, kullanışlı bir hediye arıyorsanız Öpücük Desenli Şemsiye, yazın sevgilinizi güneşten korurken, son baharda yağmurdan koruyacak!

Fotoğraflı Ve İsim Yazılı Anahtarlık

Kişiye Özel Anahtarlık Fotoğraflı Ve İsim Yazılı


Her an, kız arkadaşınıza kendinizi hatırlatacak özel bir hediyeniz olsun ister miydiniz? Kulağa eminim ki çok hoş geliyordur. Bunu sağlamak için dilerseniz basit bir fikir jimnastiği yapalım! Kız arkadaşınızın sürekli yanında taşıyabileceği bir şey, olsa olsa anahtarlık olur! Üzerinde arabasının anahtarı, ev, iş yeri, kasa, çekmece anahtarları gibi hiç yanından ayırmayacağı bir anahtarlık! Ancak şimdi önereceğimiz anahtarlık, sıradan bir anahtarlık değil! Üzerine fotoğraf baskısı yapılabilen ve aynı zamanda dilediğiniz isimi yazdırabileceğiniz özel bir anahtarlık! Kişiye Özel Fotoğraflı ve İsim Yazılı Anahtarlık ile, kız arkadaşınıza uygun fiyata etkileyici bir hediye hazırlayabilirsiniz!

Kişiye Özel Çikolata - 16'lı

Romantik Hediyeler - Kişiye Özel Çikolata 16'lı


16'lı Mabel Marka çikolataların ambalajına istediğiniz mesajı yazdırabiliyor ve aynı zamanda istediğiniz fotoğrafı da bastırabiliyorsunuz! Kız arkadaşınızdan herhangi bir nedenden dolayı özür dilemeniz mi gerekiyor? O halde Kişiye Özel Çikolatalar tam size göre hediyeliklerden biri! Altın sarısı çerçevesi ile Kişiye Özel Çikolataları, ister bayan arkadaşınızın doğum gününde, ister sevgililer gününde, isterseniz evlilik yıl dönümünüzde en tatlı armağanlardan biri olarak düşünebilirsiniz!

kahve dünyasından aşk çikolatası

Kahve Dünyası Çikolata Lezzetleri


Çikolata, tüm özel günler için düşünülebilecek hem en klasik, hem de en doğru hediyelerden biridir! Neden derseniz? Çünkü, çikolata tadı itibari tatlı ve çok lezzetli bir ürün olduğundan ve hemen hemen herkesin ortak tercihi olduğundan, özür dilemek, teşekkür etmek, tebrik etmek, geçmiş olsun dileklerimizi iletmek ve sevgimizi ifade etmek için en çok baş vurduğumuz hediyelerden biridir! Şimdi önereceğimiz çikolatalarla, kız arkadaşınıza aşkınızı tatlı bir yolla gösterebilirsiniz. 

Çifte Kumrular İki Harfli Kolye

Kız Arkadaşa Ne Hediye Alınır & Çifte Kumrular İki Harfli Kolye


Sevgilinizi her şeyi ile seviyorsanız ve tartışmalarınızda bile aşkınız solmuyor ve daha da güçleniyorsa, kabul edin ki, siz ikiniz tıpkı bir daldaki çifte kumrular gibisiniz! Şimdi önereceğimiz hediye, diğer yarınız olan biricik aşkınız yani kız arkadaşınızın çok hoşuna gidecek türden! Son derece romantik ve değerli bir kolye! Çifte Kumrular İki Harfli Kolye, 14 ayar altın kaplama ve kişiye özel olması ile, yıllarca unutulmayacak özel bir kolye! Kolyenin ucunda yer alan kumrulardan biri siz, diğeri ise kız arkadaşınız! Aynı zamanda ucunda size ait isim baş harfleri de bulunan Çifte Kumrular İki Harfli Kolye ile, kız arkadaşınıza anlamlı bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz!

Kitap Tutucu Lamba

Ev Şeklinde Kitap Tutucu Lamba


Kitap okumak hiç bu kadar keyifli olmamıştı! Ev şeklindeki ilginç tasarımı ile Kitap Tutucu Lamba, hem ortama loş ve güzel bir ışık veriyor, hem de yatağınıza uzanarak rahat rahat kitap okuma imkanı sağlıyor! Uykunuz geldiğinde ise, kitabınızda kaldığınız yeri ters çevirerek, Kitap Tutucu Lambanın çatısını oluşturuyorsunuz! Kitap kurdu kız arkadaşınıza sıra dışı ve farklı bir doğum günü hediyesi arayışınız varsa, Kitap Tutucu Lambayı öneriyoruz!

Kemal Atatürk İmzalı Kolye

Else Silver Kemal Atatürk İmzalı Kolye


Kız arkadaşınıza doğum günü için anlamlı bir hediye mi arıyorsunuz? O'na yıllarca unutamayacağı ve tartışmasız en özel hediyelerden Atatürk İmzası taşıyan özel bir kolye armağan etmek ister misiniz? Atatürk'ün olağanüstü güzellikteki şık imzası, kız arkadaşınızın boynunu süslesin! Özel hediye kutusu içerisinde satışa sunulan Else Silver Kemal Atatürk İmzalı Kolye, sevgilinizin gururla boynunda taşıyacağı özel bir armağan!

Twigy Romantik Terlikler

Kız Arkadaşa Twigy Romantik Terlikler


Çok şirin ve romantik tasarımları ile Twigy Romantik Terlikler, ayaklarınızın altına sevgiyi seriyor. "Love" yazılı modelleri, üzeri kalp sembolü ile işlenmiş modeli, sevimli hayvan figürleri ile Twigy Romantik Terlikler, çok renkli ve göz kamaştırıcı! Kız arkadaşınıza ev içerisinde kullanabileceği romantik bir hediye düşünürseniz bu şirin ve sevimli terlik modellerinden bir tanesini O'na armağan edebilirsiniz.

Sonsuz Aşklara Hediye Sepeti

Tektaş Yüzük ve Aşıklara Hediye Sepeti


Tüm kızların en büyük hayalidir; aşık olduğu erkek arkadaşı tarafından, etkileyici cümlelerle romantik bir evlilik teklifi almak! Sevgilinizin bu en büyük hayalini, görmekte olduğunuz hediye ürün ile gerçekleştirmeniz mümkün! Üzerinde size ait fotoğraf bulunan, kalp şeklindeki kırmızı hediye kutusu içerisinde; Gül motifli 925 ayar tektaş yüzük, 2 adet kalp şeklinde çikolata ve 100 Adet kalp kağıtlar üzerine "Seni Seviyorum! Çünkü;..." ile başlayan sevgi nedenlerinizi anlatan Aşk mesajları bulunuyor! Böylesine romantik bir hediye sepeti eşliğinde yapılacak evlilik teklifini, hiçbir bayanın geri çevireceğini zannetmiyoruz! Sonsuz Aşklara Hediye Sepeti, tüm özel günler için kız arkadaşınıza sevginizi sunabileceğiniz en romantik armağanlardan biri!

Sevginizi Anılarla Birleştiren Hediye Kutusu

Kız Arkadaşınıza Romantik Hediye Kutusu


Aşka tarif gerekmez ama, sevginizi en şık şekilde anlatmak için aşkı tarif eden hediyelere gereksinim duyulabilir! Kırmızı hediye kutusu içerisinde kız arkadaşınızın gönlüne hitap edecek, kalbini okşayacak romantik hediyelikler var! Sevginizi Anılarla Birleştiren Hediye Kutusu içerisinde; En mutlu anlarınızı ölümsüzleştirdiğiniz fotoğraflarınızı içerisine koyabileceğiniz son derece şık bir Ahşap fotoğraf çerçevesi, Üzerine resminizin basılacağı 40 parçadan oluşan yapboz, 2 Adet kalp şeklinde tasarlanmış mum, 100 dilde "Seni seviyorum" sözleri ve son olarak da 2 Adet kalp çikolata bulunmaktadır.

Kişiye Özel Instagram Yastık

Kız Arkadaşınıza Sürpriz Hediye & Kişiye Özel Instagram Yastık


Dünya'nın en popüler fotoğraf paylaşım sitelerinden biri olan instagram, kız arkadaşınıza özel günlerde armağan edebileceğiniz en sürpriz hediyelerden birine dönüşüyor. Kırmızı, beyaz ve siyah renk seçeneklerine sahip Kişiye Özel Instagram Yastık ile, instagram üzerinde paylaştığınız en güzel fotoğraflarınız, evde en çok kullanılan eşyalardan biri olan yastık üzerinde kendine yer bulsun! Kız arkadaşınıza alışılmışın dışında farklı bir hediye düşünceniz varsa, Kişiye Özel Instagram Yastık, beklentilerinizi karşılayabilecek türden bir ürün!

Kişiye Özel Fotoğraflı Çiçek Şeklinde El Aynası

Kişiye Özel Fotoğraflı Çiçek Şeklinde El Aynası


Şıklığına ve güzelliğine önem veren hanımlara, çantalarında rahatlıkla taşıyabilecekleri çiçek şeklinde ve en önemlisi üzerinde kendi fotoğraflarının yer alacağı Nikelaj kaplama şık bir el aynası! Kız arkadaşınız yanında Kişiye Özel Fotoğraflı Çiçek Şeklinde El Aynası varken, her an, her dakika nasıl göründüğünü başkalarına sorma gereği hissetmeyecek! Sevgilinize ufak, ancak kullanışlı bir armağan vermek isterseniz, bu ürünü tavsiye ediyoruz.

Love HDF Duvar Saati

Kişiye Özel "Love" Yazılı HDF Duvar Saati


Love yazılı duvar saati ile, sizin için en önemli tarih duvar saati üzerine taşınıyor. İster bu özel duvar saati üzerine kız arkadaşınızın doğum günü tarihini yazdırın, ister tanışma yıl dönümü tarihini yazdırın. Hangi tarihin yer almasını istiyorsanız, bu romantik duvar saati üzerine o tarih yazılsın! Aynı zamanda üzerinde bir de romantik sevgi mesajınızı eklediniz mi, ortaya kusursuz ve aynız zamanda anlam yönü son derece güçlü muhteşem bir hediye çıkıveriyor. Rengarenk kalplerle bezenmiş Kişiye Özel "Love" Yazılı HDF Duvar Saati ile kız arkadaşınıza duvarlarını süsleyecek romantik bir hediye verebilirsiniz.

İsim Yazılı İncili Kolye

14 Ayar Altın Kaplama İsim Yazılı İncili Kolye


Kız arkadaşınıza gelecekte güzel bir anısı olacak, her baktığında, her dokunduğunda ya da her kullandığında sizi hatırlayabileceği özel bir armağan hazırlamayı düşünüyorsanız, zincirinin iki yanında inci taneleri bulunan ve ortasında da kız arkadaşınızın isminin yer alacağı 14 ayar İsim Yazılı İncili Kolyeyi O'na armağan edebilirsiniz. İsim Yazılı İncili Kolye, kız arkadaşınıza hem mükemmel bir doğum günü hediyesi, hem de tanışma yıl dönümü şerefine verilebilecek en güzel hediyelerden biri!

kız arkadaşa ne hediye alınırkız arkadaş için hediyelerKız arkadaş için hediye fikirleri
kız arkadaşa romantik hediye fikirlerikız arkadaşa ilginç hediye fikirlerikız arkadaşa ne hediye alınır
kıza hediyekıza hediye fikirlerikız arkadaşa anlamlı hediyeler

Yukarıda açıklamasız olarak kız arkadaşınıza alabileceğiniz diğer bazı hediyelere ait örnekler görmektesiniz. Şayet burada önerdiğimiz hediyelik ürünler ilginizi çekmediyse, aşağıda yer alan resme tıklayarak, farklı kategoride yer verdiğimiz diğer ürünlere de göz atabilirsiniz. Bir yazımızın daha sonuna yaklaşmak üzereyiz. Umuyoruz ki, tavsiye ettiğimiz hediyeleri beğenip, kız arkadaşınıza hediye etmeyi düşünürsünüz. Kalın sağlık ve mutlulukla.
Sevgiliye hediyeler

Yorum Gönder

 
Top