z Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi

Eminiz ki şuan, sevgilinize doğum günü hediyesi seçebilmek için öyle bir yoğun psikolojisi içerisindesiniz ki, kalbinizde macera filmlerini aratmayacak derecede bol duygu patlaması yaşanıyordur. Bir tarafta sevgilinize duyduğunuz o büyük aşk, diğer tarafta ise "Acaba bu aşka layık mıdır?" endişesi ile hiçbirini beğenemediğiniz ve değim yerindeyse elinizin tersi ile ittiğiniz doğum günü hediyeleri!

Türlü türlü açmazlar ve çelişkiler içerisinde en nihayetinde bir hediyelik ürün, gönlünüzü kazanmayı başaracak ve doğum günü hediyesi olarak o üründe karar kılacaksınız! Sorun şu ki, "Sevgilime çok güzel bir doğum günü hediyesi almalıyım" düşüncesi, aklınızı adeta bir yaz boz tahtasına çevirdi! Hediye konusundaki düşüncelerinizin karman çorman olduğu şu anlarda, size bir yardım eli uzansa hiç de fena olmazdı değil mi? Sevgilinize doğum gününde hangi hediyeyi alabileceğiniz veya ne gibi doğum günü sürprizleri yapabileceğiniz konusunda size önerilerde bulunsa, fikirlerini paylaşsa? İçinizi ferahlatacak mı bilemeyiz ama, sizleri artık, o yardım eli ile tanıştırmanın zamanı geldi! Eniyihediyefikirleri.com ailesi olarak, doğum günü yaklaşan sevgilinize bu özel günde armağan edebileceğiniz, birbirinden kaliteli, romantik ve anlamlı doğum günü hediyelerini sizin için bir araya getirdik! Dahası, sadece doğum günü hediye fikirleri ile yetinmeyip, doğum gününde sevgilinize yapabileceğiniz mükemmel sürprizler için fikirlerimizi paylaşmaya açıyoruz!

Sevgiliye En Güzel Doğum Günü Hediyeleri


Sevgiliye doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi


Doğum Günü ve dolayısıyla doğum tarihi, insan hayatının en önemli anıdır. Yıllar geçer, takvimler yaprakları değişir, ancak her doğum günü geldiğinde geçmişte olduğu gibi yine insanın büyük bir heyecan kaplar. Sadece doğum gününü kutlayacak kişinin değil, sevenlerinin de... Sevgilinize almanız yönünde önereceğimiz Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi, sizi geçmişe güzel bir yolculuğa çıkartıyor. Sevgilinizin doğum günü tarihini yazıyorsunuz, O gün neler yaşanmış neler olmuş birbir hepsi Kişiye Özel Doğum Günü Takvimine yazıyor. Ortaya ise kusursuz güzellikte ve hiç kimsenin unutamayacağı çok orijinal bir doğum günü hediyesi çıkıyor.

doğum günü hediyesi

Sevgili Bileklikleri


Sevgili olmak, yaşamın içerisinde var olan, acı ve tatlı her duyguyu, her anı birlikte paylaşmak demektir. Aksi halde, gerçek bir sevgiden veya aşktan söz edilemez! Sevgilinizin yanında olacağınız, sevginizi hissettire bileceğiniz en özel anlardan bir tanesi de, sevgilinizin doğum günüdür! Varlığı ile yaşamınıza değer ve anlam katan biricik sevgilinizin doğum günü yaklaşıyor!

sevgiliye doğum günü hediyesi

El Yapımı Yaşayan Çiçek Kolyeler


Kim bilir, içinizde nasıl bir tatlı telaş ve ne büyük bir heyecan vardır! Birincisi, sevgilinize doğum gününde acaba nasıl özel bir sürpriz yapsam heyecanı, ikincisi ise sevgiliye doğum günü hediyesi seçme telaşı! Keşke hayattaki tüm heyecanlar ve telaşlar bu kadar tatlı ve güzel olsa! Bu tatlı telaşınıza biz de ortak olmak istiyoruz.

3D led lamba

3D LED Lamba ve Minyatür Bahçe Bir Arada


En iyi hediye siteleri içerisinden derlediğimiz hediyeler ile,"Sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınır?" sorusunun cevabını araştırıyoruz. Kaliteli, orijinal, anlam derinliği olan ve beğeneceğinizi umduğumuz çok güzel doğum günü hediyeleri oluşturduk. Burada yer alan erkek ve bayan sevgiliye doğum günü hediyeleri, kendi kategorisi içerisindeki en popüler hediyelerden oluşmaktadır. Siz, sevgilinize doğum gününde ne gibi sürprizler yapacağınıza konsantre olun, biz ise, sizin için sevgilinize yaş günü hediyesi olarak alınabilecek en güzel hediyeleri önünüze serelim!

sevgiliye doğum günü sürprizi

Doğduğun Gün Neler Oldu Kartları


Erkek arkadaşınıza doğum gününde benzersiz ve acayip orijinal bir sürpriz yapmak isterseniz, yukarıda yer alan takvimin çok daha gelişmiş ve şık bir sunumla satışa sunulduğu Doğduğun Gün neler Oldu Takvimi tam da size göre bir hediye seçeneği. Sevgilinizin doğum tarihine özel olarak hazırlanacak ve o tarihte meydana gelmiş olan enteresan bilgilerle kişiye özel olarak dizayn edilen Doğduğun Gün Neler Oldu Kartları sevgilinize yeni yaşında hem hoş bir sürpriz olacak, hem de son derece ilginç bir hediye deneyimi yaşatacak! İşte bu sürprizi kaçırmayın deriz. 

sevgiliye özel doğum günü hediyesi

Doğum Günün Kutlu Olsun Mesajlı Çikolatalar


Sevgilinizin yaş gününü, doğum gününe özel hazırlanmış çikolatalar ve kalpli kutlama mesajlarıyla kutlayabilirsiniz. Kırmızı renk şık hediye kutusu içerisine konulmuş, üzerinde "Doğum Günün Kutlu Olsun" mesajının yazılı olduğu 10 adet çikolata ve rengarenk kırmızı kalp şeklinde kesilmiş kartlar üzerine yazılı farklı doğum günü kutlama mesajlarından oluşan özel bir hediye kutusu! Fiyatıyla oldukça hesaplı, aynı gün kargo ve kapıda ödeme seçeneği ile satışa sunulan doğum günü çikolataları sevgilinize doğum günü için en güzel armağanlardan biri. 

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları

Doğum Günü Hediyenizi Romantik Hale Getirin


Yaş gününde sevgilinize hangi hediyeyi uygun ya da layık görürseniz görün, içerisine sevgi katmadığınız sürece O'nun kalbine dokunma şansını ıskalayabilirsiniz. Bu yüzden sevgilinize vereceğiniz o özel hediyeye, kendinizden bir şeyler katın! Nasıl mı? Mesela hediye kutusuna ya da hediye sepetiniz içerisine 50 adet romantik aşk sözleri bulunan bu kartlardan koyarak! Senin hakkında hissettiğim şeyler kartları, dolu dolu aşk mesajları içeriyor. Özel illüstrasyonlarla hazırlanmış olan bu kartların her birinde adeta aşkınızın mini bir hikayesini ve sevgilinize olan duygularınızı bulabilirsiniz. 

sevgiliye ilginç doğum günü hediyesi

Erotik Görev Çarkı


Hayat, her zaman sevimli ve gülen yüzünü göstermiyor insana maalesef! İçerisinde bazen göz yaşı, bazen hüzün ve bazen de acı olabiliyor! Böyle anlarda insan yanında hep bir destekçisinin olmasını ister. Kendisinden ilham aldığı, güç kuvvet aldığı birine sırtını dayamak ister! İşte böyle anlarda gidip sığınabileceğiniz çok özel biri vardır! Kim mi? Elbette ki sevgiliniz! Acı ve tatlı bir çok şeyde beraberdiniz! Yine olsa yine yapardım diyebileceğiniz bir çok şey paylaştınız! Onunla geçen her anının, her dakikanın hakkını verdiniz ve kıymetini bildiniz! Şimdi erkek arkadaşınızın, yani o en büyük dayanağınızın doğum günü geliyor! Ona, sürpriz bir doğum günü hediyesi vermek isterseniz bu erotik çark ilginizi çekebilir.

kişiye özel aşkpirin

Aşkpirin Aşk Drajeleri


Doğum gününü kahkahalarla geçirmenizi sağlayacak esprili bir doğum günü hediyesi ister misiniz? İşte karşınızda Çok Seviyorum Aşk Drajeleri! Görmekte olduğunuz bu sıra dışı ürün, aşkın ilacını bulduğunu ileri sürüyor. İster inanın, ister inanmayın ama gerçekten de aşkın reçetesi Çok Seviyorum Aşk Drajeleri içersinde saklı. Orijinal ilaç şeklinde tasarlanmış olan Çok Seviyorum Aşk Drajeleri ile, sevgilinize eğlenceli olduğu kadar, romantik de bir doğum günü hediyesi vermiş olacaksınız. İçerisinde bulunan prospektüsü ister esprili bir dille sevgiliniz için kendiniz hazırlayın, isterseniz de standart olarak yazılmış prospektüsü bastırın. Aynı zamanda kutu içerisinde yer alan şekerlemelerle, hem sevgilinizin damağına, hem de kalbine hitap ediyor.

sevgililer için hediye vosvos

Sevgililere Özel Hediye Vosvos


Erkeklerin ciddi şekilde bir araba tutkusu vardır. Bu doğum gününde belki sevgilinize gerçek bir otomobil hediye edemeyeceksiniz ancak en az gerçek bir otomobil kadar Ona mutluluk yaşatacak Sevgililere Özel Vosvos hediye edebilirsiniz. Plakası size özel olarak (Plaka üzerine isim yazılı halde) hazırlanacak Kişiye Özel Vosvos'lardan biri sizi, diğer ise sevgilinizi temsil ediyor. Gelin arabası şeklindeki cicili bicili süsleri ile dikkat çekici ve son derece sempatik bir doğum günü hediyesi olan vosvos arabalar, erkek/kız arkadaşınıza en şirin armağan seçeneklerinden biri.

Sevgiliye romantik doğum günü hediyesi

Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu


Aşkınıza koşar adam gelen sevgilinize doğum gününde romantik bir hediye mi arıyorsunuz? Bu durumda sizin için hazırda bekleyen şahane bir hediyemiz var! Sevgi dolu Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu ile sevgilinize onu ne kadar çok düşündüğünüzü ve sevdiğinizi göstermek an meselesi. İçerisinde yer alan ürünlerin her biri başlı başına bir doğum günü hediyesi. Havlu, resim çerçevesi, kurabiye, oyuncak ayıcık gbi sevgi dolu hediyeliklerden oluşan ve kırmızı renk hediye kutusu ile baş döndürücü bir romantizme sahip Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu, en romantik doğum günü hediyesi olarak dikkat çekiyor.

doğum günü hediyesi

Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları


Aynı yastığa baş koymaya ve o yastıkta yaşlanmaya and içtiğiniz biricik sevgilinize birbiri ile uyum içinde Kişiye Özel Çöp Adam Yastığı hediye edebilirsiniz. Üzerinde aşkının izinde giden bir erkek ve onu peşinden sürükleyen bir kadının resmedildiği Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları 4 farklı modeli ile tamamen isimlerinize özel olarak hazırlanıyor. Sevgilime romantik doğum günü hediyesi bulabilmek çok zor diyenler için, rüya gibi bir hediye alternatifi Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları karşınızda. Sevgiliye doğum gününde alınabilecek diğer hediye önerilerine şu linkten de ulaşabilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: Sevgiliye Hediye

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye


Sevgilinize romantik bir doğum günü hediyesi arıyor fakat ne alacağınıza karar veremiyorsanız, son zamanların en popüler hediyesi olan istiridye içinden çıkan inci kolyeli seti tercih edebilirsiniz. Set içerisinde kolye,küpe ve açılmamış konserve içinde inci bulunmaktadır. Takı takmaktan hoşlanan sevgilinize doğum gününde sürpriz yapmak ve onu şaşırtmak istiyorsanız alınabilecek en güzel hediye tabiki istiridye içinde inci kolye. Ayrıca hediyemen.com ayrıcalıklarıyla sadece 24,90 TL.

sürpriz doğum günü hediyesi

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi & Kişiye Özel Şişede Mesaj


Issız bir adaya düşerseniz yanınıza alacağınız 3 şeyden biri sevgiliniz ise işte sizi o adadan kurtaracak Mesaj Şişesi Karşınızda. Elbette ki, sevgilinizin doğum gününü olabilecek en etkileyici biçimde kutlamak istersiniz. O halde size, macera filmlerinde rastladığımız ve içerisine "İmdat/Yardım" sözlerinin yer aldığı nostaljik bir üründen bahsedelim. Kişiye Özel Şişede Mesaj ile, sevgilinize doğum günü için unutmasının çok zor olduğu nostaljik ve romantik bir hediye vereceksiniz. İçerisine istediğiniz doğum günü kutlama sözlerinizi yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Şişede Mesaj, ağzı mantar tıpa ile kapalı deniz kabukları ve deniz kumları ile süslenmiş.

Doğum Günü Kutlama Mesajları

100 Adet Sevgiliye Doğum Günü Kutlama Sözleri


Söz konusu insanın sevgilisi olunca, öyle kuru kuruya "İyi ki doğdun" demek olmuyor:) Peki doğum günü kutlama mesajınızı biraz abartmaya, hatta biraz da değil baya baya bir abartmaya ne dersiniz? Mesela her biri romantik tam 100 farklı aşk dolu doğum günü mesajlarıyla? Kalp kutu içerisinde, sevgilinizin kalbini fethedecek tam 100 farklı doğum günü kutlama sözleri ile O'na inanılmaz etkileyici bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz. Yeni yaşını kutlayacak olan sevgilinize, kalp şeklinde kesilmiş kırmızı renkteki kartlar üzerine yazılı romantik doğum günü mesajları ile duygu yüklü bir armağan verebilirsiniz! Her biri kalb

doğum günü hediyeleri

Doğum Gününe Özel Balonlar


Evde ya da ofiste parti hazırlığı mı var? Yeni yaşını birlikte kutlayacağınız sevgilinize sürpriz bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorsanız mesajlı doğum günü balonları ilginizi çekebilir. Üzerinde "İyi ki doğdun" ve "Doğum Günün Kutlu Olsun" gibi kutlama mesajlı rengarenk balonlar, sevgilinizin yaş gününü tam da olması gerektiği gibi yani gerçek bir parti havasına sokacak! Yeşil, mavi, kırmızı, sarı, turuncu, mor renklerde doğum günü balonları 1 Paket içinde 10 adet olarak satılıyor.

Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Doğal Taş Baskı

Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Fotoğraf ve Mesajlı Doğal Taş Baskı


Erkek arkadaşınıza kusursuz sayılabilecek çok özel bir doğum günü armağanına var mısınız? Süblimasyon baskı teknolojisi ile taş üzerine basılan fotoğrafınız, ölümsüz bir sanat eserine dönüşüyor. Mükemmel bir tasarıma sahip olan bu taş baskı hangi fotoğrafın yerleştirileceğine siz karar veriyorsunuz! Sevgiliye sürpriz bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, bu ürünü kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Göz kamaştırıcı görüntüsüyle eskitilmiş ahşap üzerine yapılan fotoğraf baskısı taş baskıya harika bir görünüm kazandırırken, içerisindeki size özel fotoğraf ve doğum günü kutlama mesajınızla bu ürünü son derece anlamlı bir yaş günü hediyesine dönüştürüyor. Özellikle bayanların bu tip hediyelere fazlasıyla ilgi duyduklarını, özel anlam yüklediklerini ve romantik bulduklarını düşündüğümüzde, bayana doğum günü hediyesi olarak ideal bir seçim olduğunu düşünüyoruz.  

Sürpriz doğum günü hediyesi

Sürpriz Doğum Günü Hediyesi & Mini Mesaj Şişeleri


Bu şişelerin içerisine O'na özel hazırladığınız mesajınızı koyup, hediyenizi daha fazla sürpriz ve romantizm katabilirsiniz. Mesaj kağıtlarına doğum günü kutlama mesajınızı, O'na olan aşkınızı, O'nunla ilgili güzel bir hayalinizi yazıp hediyenize anlam katın! Örneğin erkek arkadaşınıza, doğum günü hediyesi olarak bir gömlek, bir kemer ya da bir cüzdan aldığınızı kabul edelim. Şık ve son derece güzel bu hediye kutusu içerisine Mini Mesaj Şişeleri koyarak, doğum günü hediyenizin anlamını, değerini daha da yüceltebilirsiniz!

Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak

Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak


Erkek arkadaşınızın sigara kullanmıyor olması, sizi böylesine özel ve şık bir doğum günü hediyesini satın almaktan alı koymasın! Neden derseniz, arkalı ve önlü her iki tarafına da fotoğraf baskısı yapılan Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak, sevgilinizin hatıra olarak da saklayabileceği hem ucuz, hem de son derece romantik armağanlardan biri! Dilediğiniz 2 tanme fotoğrafı gönderin Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak üzerine işlensin ve kusursuz bir armağan olarak elinize ulaşsın! Ürün baskı kalitesinin yüksek olabilmesi için, göndereceğiniz fotoğrafın da kaliteli olması gerekmektedir. Bu çakmak üzerine hangi fotoğrafın daha şık duracağı konusunda tavsiye isterseniz; Mesela güzel bir tatil fotoğrafınız olabilir. bir önceki yaş gününde doğum günü pastasını üflerken çektiğiniz bir fotoğraf karesi de olabilir. Ve hatta cep telefonunuzla çektiğiniz "selfie" de olabilir. 

Konuşan Kalpler Duvar Saati

Kişiye Özel Doğum Günü Duvar Saati


Kırmızı renkte O'na özel söylemek istediğiniz doğum günü mesajınızı yazdırabileceğiniz kalpler, mandalla ip üzerine serilmiş fotoğrafınızla birlikte doğum gününün en önemli hediyesi karşınızda. Eğer sevgilinize üzerinde doğum günü mesajınızın yer alacağı hediyeliklerden bakıyorsanız, şık tasarımlı ve oldukça romantik olan bu duvar saatini O'na armağan edebilirsiniz. Üstelik üzerine doğum günü kutlama mesajı, isim ve doğum tarihini de yazdırabiliyorsunuz! Kız Arkadaşınıza henüz duygularınızı açamadıysanız ve bu nedenle romantik bir hediye ile duygularınızı O'na açmak istiyorsanız, alın size oldukça hoş bir doğum günü hediyesi! Kız arkadaşınızın duvarında rengarenk bir doğum günü temalı duvar saati olsun.

365 adet aşk sözleri kutusu

Kalp Kutu İçerisinde Aşk Sözleri


Aşka tarif gerekmez ama, aşkı ifade eden romantik ürünleri sayın desek, saydıklarınız arasında illa ki, gül, çikolata ve aşk mesajları olacaktır. Kalbimin İçi Hediye Sepeti, romantik ürünlerden hazırlanmış şahane bir hediye sepeti! 365 Adet sevgi sözcükleri taşıyan kalp şeklinde mesaj kağıtları, 2 adet üzerinde anahtar ve kilit şekli yer alan Kalpli Çikolata ve kırmızı renk yapay çiçek bulunuyor! Romantik hediyeler kategorisinden nasıl bir doğum günü hediyesi seçebilirim derseniz, Kalbimin içi hediye sepeti tam size göre...

seni seviyorum çünkü nedenim var hediye sepeti

Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Hediye Sepeti


Sevgilinize olan hislerinizden çok eminsinizdir ama, bu duygularınızı güzel sözler ile ne şekilde ifade edebileceğinizi bir türlü kestiremezsiniz! "Onu çok seviyorsunuz" bunu daha etkileyici ne şekilde söyleyebilirsiniz? Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Hediye Sepeti ile kız arkadaşınıza doğum gününde mükemmel bir sürpriz hediye verebilirsiniz! İçerisinde yer alan 100 Adet "Sevgi Nedenleri" mesaj kağıtları ile hem sevginizi dile getirmiş olacaksınız, hem de sevgilinizin kalbini okşayacaksınız! Kadife Kalp kutu içerisinde Sevgi Mesajları, Kalp Şeklinde 2 Adet Çikolata ve Kırmızı Gül bulunuyor.

kişiye özel fotoblog duvar saati

Sevgiliye Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati


Gördüğünüz bu şahane ürün aslında bir duvar saati! Ama sadece bir duvar saati de dersek, ayıp  ve haksızlık etmiş oluruz. Bu özel duvar saatini sıradan duvar saatlerinden farklı kılan bir özelliği var! İçerisine tam 3 adet size özel fotoğraf yüklenebiliyor olması, sevgilinize isterseniz doğum günü kutlama mesajınızı yazabiliyor olmanız ve isimlerinizin yer alacak olması! Aslında hem duvar saati, hem de bir fotoğraf albümü! 3 Fotoğraf Rakamlı Duvar Saati üzerindeki her fotoğraf, duvar saatinin rakamlarını da temsil ediyor. Sevgilinize yaş gününde sürpriz yapmak isterseniz, 3 özel fotoğrafınızı bu duvar saati üzerine bastırabilir ve sevgilinize armağan edebilirsiniz. 

Sevgiliye doğum gününde ne hediye alınır?

Sevgiliye Doğum Gününde Ne Hediye Alınır?


Sevgilinize doğum günü için illa da pahalı hediyeler almak şart değil! Küçük, fiyatı ile ucuz hediyeliklerden de çok güzel ve çok şirin doğum günü hediyeleri çıkabiliyor. Örneğin Kişiye Özel Kalp Mouse Pad gibi! Kişiye özel olarak hazırlanan bu mosepad ile, sevgiliniz bilgisayar başında olduğu her an sizi anımsayacak! Gönül ister ki, sevgilimiz için en pahalı ve en gösterişli hediyeleri alalım. Ama hediye tercihlerimizi belirlerken, sahip olduğumuz bütçeyi de göz önünde tutmak şart. Kişiye Özel Kalp Mouse Pad, bilgisayar başında zaman geçiren bir sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınır sorusuna verilebilecek en güzel hediye seçeneği. 

Sevgiliye doğum gününde ne hediye alınır

Doğum Günü Hediyesi Kişiye Özel Ahşap Çerçeve


Bazen bir tek fotoğraf, mutlu giden bir ilişkinin en güzel özeti olabiliyor. Sıcak bir gülümseme, kalpten bir sarılma veya sevgi dolu bir bakış! Fotoğrafların da kendine özel bir dili vardır! Çünkü fotoğraflar yalan söylemez! Sevgiliniz ile en güzel fotoğraf karesini, kişiye özel hazırlanan ahşap çerçeve içerisine yerleştirin ve doğum gününde sevgilinize hediye edin! Üzerine doğum tarihi yazılabilen ve aynı zamanda doğum günü kutlama mesajınızı da iletebileceğiniz bu şahane çerçeve, sevgiliye en iyi doğum günü hediyesi olacaktır. 

sevgiliye doğum günü hediyeleri

Sevgililere Özel Doğum Günü Kurabiyeleri


Yeme de yanında yat! İşte bu söz tam da sevgili kurabiyeleri için söylenmiş. Erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak tatlı mı tatlı, romantik mi romantik bir armağan vermeyi düşünüyorsanız, ille de kurabiye diyoruz. Çünkü sevgilinizin doğum gününü en güzel aşk dolu bu özel kurabiyeler ile kutlayabilirsiniz. Şık hediye kutusu içerisinde istediğiniz adetlerle sipariş verebileceğiniz butik kurabiyeler, tereyağının olağanüstü lezzeti ile hazırlanıyor. Üzerine doğum günü ile ilgili dilediğiniz mesajlarınızı yazdırabileceğiniz sevgili kurabiyeleri, romantik olduğu gibi sevgi dolu doğum günü hediyelerden.

kişiye özel fotoğraflı duvar saati

Kişiye Özel Fotoğraflı Duvar Saati


Sevgilinizin yaş günü için elimizden geldiğince bol alternatifli hediye seçenekleri sunmaya gayret ediyoruz. Bunlardan bir tanesi de, görmekte olduğunuz şık duvar saati. Yuvarlak-etrafı Alüminyum ile kaplı şıkır şıkır bu duvar saati içerisinde fotoğrafınızın yer almasını ister misiniz? Bunun için Alüminyum Fotoğraflı Duvar Saati emrinize amade! Sevgilinizin yaş gününde hediye edeceğiniz bu duvar saati, hem kalıcı bir armağan, hem de sizi hatırlatacak bir ürün! 


Kişiye Özel Fotoğraflı 99 Parça Kalp Puzzle

Sevgiliye Romantik Doğum Günü Sürprizi & 99 Parça Kalp Puzzle


Yoruma ya da tartışmaya yer bırakmayacak şekilde, direkt sevgilinize sürpriz yapabileceğiniz romantik bir doğum günü hediyesine ne dersiniz? Kişiye Özel Fotoğraflı 99 Parça Kalp Puzzle, fotoğrafınıza ve doğum günü kutlama mesajınıza özel olarak hazırlanıyor. Kişiye Özel hazırlanan bu Puzzle ile erkek sevgilinize hem eğlenceli, hem sevimli, hem de doğum günü ile anlam bütünlüğü sağlayan sürpriz bir armağan hazırlamış olacaksınız!

Kişiye özel google kupa bardak

Doğum Günü İçin Hediyeler & Google Kupa Bardak


Kalbinizde büyük heyecanlara neden olan ve gözlerine baktığınızda adeta kendinizi cennetteymiş gibi hissettiğiniz sevgilinize orijinal bir hediyeye var mısınız? Kişiye özel google kupa bardak sevgilinizi işaret ediyor! Üzerine 4 adet fotoğraf ve istediğiniz arama sorgusunu ve ismi yazdırabileceğini bu bardağı Sevgilinize doğum gününde armağan edebilirsiniz!

Sihirli Kupa Tek Fotoğraflı

Sihirli Kupa Bardak Tek Fotoğraflı


Erkek arkadaşınıza sıra dışı ve çok orijinal bir doğum günü hediyesi vermek isterseniz, Ona Sihirli Kupa Bardak hediye edin! Bu kupa bardak, soğuk halde iken simsiyah bir görüntüye sahip! Ancak ne zaman ki içerisine sıcak içecek konulursa, siyah olan görüntüsü kademeli olarak değişiyor ve kupa bardak üzerindeki saklı olan fotoğraf ortaya çıkıyor! Sıradan kupa bardaklar, içecekleri rahat bir şekilde içmemize yardımcı olur! Sihirli kupa bardaklar ise, sevdiklerimize mükemmel sürprizler yapmamızda bizlere yardımcı olur! Sihirli kupa bardak üzerine seçmiş olduğumuz 1 adet resim basılıyor! Sevdiklerinize hem kullanışlı, hem de sizi hatırlatacak uygun fiyatlı hediyeler düşünüyorsanız, Sihirli Kupa ideal armağanlardan biri!

kız arkadaşa doğum günü hediyesi

İyi Kalpli Sevgilime Kalpli Hediye Kulesi


Sevgilinizin doğum gününde kapısını şahane bir hediye ile çalmak ister misiniz? Bir elinizde Melek Sevgilime Hediye Kulesi, diğer elinizde ise onun için hazırladığınız özel bir çiçek! Sevgiliniz, daha kapıyı açar açmaz mükemmel şıklığı ile Melek Sevgilime Hediye Kulesi aklını başından alacaktır! Kırmızı tüller ile süslenmiş ve üzeri kurdele ile sarılmış Melek Sevgilime Hediye Kulesi, doğum günü hediye seçenekleri içerisinde favori gördüğümüz bir ürün! Kırmızı Kalp kutular içerisinde romantizm adına bir çok hediyelik mevcut! Şekerlemeler, kalpli çikolatalar, drajeler, Melek Kolye ve el aynası!

ilginç doğum günü hediyesi

Sihirli Kupa Bardak İki Fotoğraflı


Sihirli Kupa Bardağın yapımcılarından 2 Fotoğraflı Kupa Bardak! Bu özel ve sürprizler ile dolu sihirli kupa bardaklar çok beğenilince, adeta devam filmi niteliğinde bu ürünün bir çok modeli piyasaya sürülmeye başlandı! Görmekte olduğunuz ürün, yukarıda yer alan tek fotoğraflı kupa bardaktan farklı olarak üzerine 2 adet fotoğraf yüklemenize imkan sağlayan bir diğer Sihirli Kupa bardak!

kalpli yastık modelleri

Sevgiliye Doğum Günü Hediye Fikirleri & Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Yastık


Adeta bir melek hassasiyetine sahip, iyi kalpli, nazik, güzel yüzlü sevgilinize, yeni yaş gününde sürpriz bir doğum günü hediyesi vermek ister misiniz? Bu romantik yastık üzerine sizin göndereceğiniz fotoğraf basılıyor! Kişiye Özel Kalp Resimli Yastık, melek sevgilinizin asla unutamayacağı ve her uyku öncesi sizi, sevgi ile anacağı özel bir hediye! Sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınabilinir sorusuna bu hediyelik ürün iyi bir cevap gibi duruyor. 

kişiye özel fotoğraf baskılı anahtarlık

Fotoğraf Baskılı Kalp Anahtarlık


Sevgilinizin o eşsiz gülümsemesi, o aşk dolu bakışları her an elinizin altında yanı yanınızda olsun istemez miydiniz? Bu romantik anahtarlık, en güzel anılarınızı içinde saklayan, sevgilinize ve size ait en mutlu gülümsemenin içinde olduğu fotoğrafınızı her an yanınızda taşıyabilesiniz diye tasarlandı. Kalp şekli ile seven yüreklere aşk taşıyan, içerisinde size özel fotoğrafınız ile hayat bulan Fotoğraf Çerçeveli Kalp Anahtarlık, biricik sevgilinize ufak ancak oldukça romantik bir doğum günü hediyesi. Yaklaşık 4 cm. çapındaki Fotoğraf Çerçeveli Kalp Çerçeveyi kişiye özel hale getirmek ve içerisinde sevdiğinizin fotoğrafını ekletmek için siparişiniz esnasında "Resim Ekle" butonuna tıklayıp, resminizi yüklemeyi unutmayın!

Doğum Gününe Özel Karakalem Hediye Seti

Sevgiliye Doğum Gününe Özel Karakalem Hediye Seti


O'nun doğum günü ama, nedense sizin içiniz daha bir kıpır kıpır! Çok fazla heyecanlı olmakta aslında hiç de haksız sayılmazsınız! Çünkü sevgilinizin doğum gününde O'na unutamayacağı sürpriz bir hediye arayışındasınız! Şimdi bir nebze de olsa heyecanınızı yatıştıracak ve doğum gününde Ona en mükemmel şekilde "İyi ki Doğdun" diyebileceğiniz, çok acayip romantik bir hediye ile sizi tanıştırmak istiyoruz. Doğum Gününe Özel Karakalem Hediye Seti. Son derece orijinal ve profesyonel ressamlar tarafından hazırlanacak özel bir armağan. Set içerisinde bir adet çerçeve içerisinde portre resim çalışması, 1 adet karakalem baskılı masa saati ve kupa bardak. Tüm etkileyiciliği ile Doğum Gününe Özel Karakalem Hediye Seti sevgilinizin yaş gününe gerçek anlamda damgasını vurmaya geliyor.   

kişiye özel kare mousepad

Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Doğum Günü Mousepad


Üzerinde sevgilinizin isminin ve doğum tarihinin yer aldığı, konfetilerle, kurdelelerle süslenmiş rengarenk kişiye özel bir Mouse Pad! Kişiye özel Doğum Günü Mouse Pad üzerine 50 harf karaktere kadar özel mesajınızı işleyebilirsiniz! Örneğin "Mutlu Yıllar Hayatım","Doğum Günün Kutlu Olsun Bir Tanem" şeklinde özel mesajlarınızı yazdırabiliyorsunuz. Sevgiliye doğum günü hediyesi seçenekleri içerisinde, Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Doğum Günü Mousepad iyi bir alternatif olarak duruyor. 

kalp kutu içerisinde 24 adet çikolata

Kalp Kutuda Kapak Mesajlı 24'lü Çikolata


Doğum günleri senede sadece bir kez kutlanan özel günlerden biri! Doğum günü olan kişi ise bu özel günde kendisini adeta bir film yıldız gibi hissetmek ister! Sevdikleri ve sevenleri tarafından bu özel günde kendisine çeşitli hediye sürprizleri yapılır! Hediye verilmesindeki amaç, değer verildiğini ve hatırlandığını hissettirmektir. Bir da şahane bir kutlama partisi yapıldıysa, bu partide tüm gözler, tüm bakışlar, tüm iltifatlar her şey o gün sadece O'na özel olmalı! Siz de şayet doğum günü için sevgilinizi özel hissettirecek güzel hediye sürprizleri düşünüyorsanız, sizin için heybemizde doğum günü için oldukça romantik bir hediyemiz var! Daha önce O'na defalarca "Seni Çok Seviyorum Aşkım" dediniz ama, sevgilinizin doğum gününde bu kez bunu sizin yerinize hediyeniz dile getirecek! Hem de öyle böyle değil! En tatlı ve en romantik hali ile... Kişiye Özel Kalp Kutuda Kapak Mesajlı 24'lü Çikolata hediye kutusu her yönü ile oldukça iddialı doğum günü hediyelerinden biri! Bu romantik ürün ile ilgili fiyat ve daha fazla bilgi için "Satın Al" butonuna tıklayabilirsiniz! 

kişiye özel fotoğraf baskılı kalp masa saati

Doğum Günü İçin Sevgiliye Özel Kalp Masa Saati


Eğer hem birlikte geçirdiğiniz zamanın değerini gösterecek, hem de son derece romantik bir hediye fikri isterseniz, size önerimiz Ona Kişiye özel hazırlanan Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati armağan edin! Üzerinde size özel fotoğraf baskısı yer alan ve aynı zamanda etrafına istediğiniz mesajı yazabileceğiniz Sevgiliye Özel Cam Duvar Saati, en anlamlı doğum günü armağanlarından biri!

Sevgiliye romantik doğum günü hediyesi

Mesajlı Oyuncak Ayı


Sevgiliniz Mesajlı Oyuncak Ayıcığı kucağına aldığında tüm dünyalar O'nun olacak! Tüm bayanların en favori oyuncağı peluş oyuncak ayıcık, bu sefer üzerine istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz bir formatta. İşte bu da size sevdiklerinize yönelik üzerine kutlama mesajı yazabileceğiniz harika bir hediye fırsatı sunuyor. Bayan sevgilinizin doğum gününü, üzerine mesaj işleyebileceğiniz sevimli bir oyuncak ayıcık ile kutlamaya ne dersiniz? Tüm şirinliği ve sempatikliği ile Mesajlı Oyuncak Ayı, tüm özel günlerin en romantik armağanlarından biri!  

Kuş Tüyü Gül 24’lü Set

Canım Sevgilim Senin İçin Hediye Sepeti


Kalbinize mutluluklar saçan sevgilinizin doğum günü için artık sayılı günler kaldı! Acaba sevgilime klasik armağanlardan mı alayım yoksa, sevgimi gösterebileceğim hediyeler mi? İşte bu gelgitler arasında size harika bir önerimiz var! Eğer kız arkadaşınızla ilişkinizin başındaysanız, iyisi mi siz O'na daha çok sevgi teması taşıyan doğum günü hediyeleri seçin! İşte şu an bunlardan biriyle karşı karşıyasınız! Sevgilinize, tamamı gönül dünya'sına hitap eden ve aynı zamanda gözlerini de okşayan son derece şık romantik bir doğum günü hediye sepeti vermek ister misiniz? Siyah Flok kadife kutu içerisinde, O'na olan sevginizi en nadide şekilde ifade edecek bir sürü özel hediyelik ürünler var! Tamamı sevgilinize özel, çok şık aksesurlar. İçerisinde 1 adet lale, baston şeklinde çikolata, seramik nar, "seni seviyorum" yazılı sabun, kalp tealightlar bulunuyor. Zarif kutu kapağı kapatıldıktan sonra üzerinde "canım sevgilim" yazılı kurdele ile bağlanıp süsleniyor. Canım Sevgilim Senin İçin Hediye Sepeti, kız arkadaşınıza en romantik doğum günü hediyesi.

Kişiye Özel Film Afişi - Kişiye Özel Film Posteri

Sevgililere Kişiye Özel Film Posteri


Yeni yaş gününde sevgilime hediyem illa ki orijinal olsun diyenler, şimdiki armağan önerimizi daha dikkatli bir şekilde değerlendirmeye alabilirler. Sinemadan hoşlanan bir sevgiliye sahipseniz, doğum gününde O'na akıl almaz etkileyicilikte bir armağan hazırlatabilirsiniz! Aşkınıza özel hazırlanacak Kişiye Özel Film Posteri... Üzerine göndereceğiniz fotoğrafın baskısının yapılacağı, isimleriniz ve film sloganınız ile, gerçekçi bir film posteri hazırlatmaya ne dersiniz? Profesyonel bir ekip tarafından hazırlanan Kişiye Özel Film Posteri ile sevgilinize yıllarca duvarında asılı duracak ve her baktığında size olan aşkını yeniden tazeleyeceği sürpriz bir armağan verebilirsiniz. Kişiye Özel Film Afişi ile erkek arkadaşınıza, doğum günü hediyelerinin en orijinalini verin. 

İki İsimli Sonsuzluk Kolye 2

İki İsimli Sonsuzluk Kolye


Sonsuz aşkı sonsuzluk simgesi ve isimleriniz ile somutlaştıran İki İsimli Sonsuzluk Kolye romantik tasarımı ile sizlere merhaba diyor! Doğduğu Günün yıl dönümünde sevgilinizin yanında olup, kendi elleriniz ile boynuna anlam dolu bir kolye mi takmak istiyorsunuz? O halde O'na sonsuzluğu armağan edin! İki İsimli Sonsuzluk Kolyenin tasarımında da, isimlerinizi ayıran simgede de sonsuzluk sembolü bulunuyor. İkinizin de isimlerinizin yer alacağı İki İsimli Sonsuzluk Kolye, bayan sevgilinize en güzel doğum günü hediyesi! Doğum gününde, kız arkadaşınıza hem sevginizi sunabileceğiniz, hem de bir aksesuar olarak beğenerek kullanabileceği özel bir armağan düşünüyorsanız, sonsuzluk kolye sizin için biçilmiş kaftan!

Kişiye Özel Lazer Foto İşleme

Kişiye Özel Lazer Foto İşleme


Yukarıda bir başka örneğini verdiğim kristal dekor ürünün bir diğer modeli de, kare şeklinde ve yine kristal kişiye özel dekor! Sevgilinizin doğum günü partisinde üzerinde en çok konuşulacak hediye olacağını şimdiden garanti ediyorum. Çünkü, elma kadar parlak ve son derece ilgi çekici, çok romantik bir ürün! Kız arkadaşınıza kalıcı ve üzerinden yıllar geçse de asla unutulmayacak özel bir hediye için, içerisine fotoğraf işlenen bu kristali düşünebilirsiniz. Şu dakikaya kadar bayan sevgiliniz için baktığınız diğer doğum günü hediyeleri şayet kalbinizi kazanmayı başaramadıysa, Fotoğraflı Kristal Dekor düşünülebilecek en ideal hediye seçeneklerinden biri!

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan

Kişiye Özel Cüzdan Harfli ve İsimli Modeli


Sık sık, sevgilinize alınabilecek en güzel hediyelerin kişiye özel hediyeler olduğundan bahsediyoruz. Çünkü kişiye özel hediye seçmekle, hediye vereceğiniz kişiyi bir yerde onurlandırmış ve hatta gururlandırmış olursunuz! Örneğin resmini gördüğünüz bu erkek cüzdanı ele alalım! Sıradan bir cüzdan da pek ala erkek arkadaşınıza armağan edilebilir. Ama siz hediyenizin daha anlamlı ve özel olmasını istiyorsanız, seçeceğiniz cüzdan modeli artık düz bir cüzdan olmayıp, üzerine isim işlenebilen kişiye özel bir cüzdan olmalı! Erkek arkadaşınızın çok beğeneceğini umduğum bu şahane Kişiye Özel Cüzdan, erkeğe alınabilecek çok şık bir yaş günü hediyesi

Sevgiliye alınabilecek doğum günü hediyeleri

Bayan Sevgilinize Pırlanta Love Bileklik


925 Ayar Gümüş Pırlanta Love Bileklik, özel hediyelik kalp kutusunda ve içerisinde sevgilinizin doğum gününde aklını başından alacak güzellikte bir hediye seti! Bileklik üzerinde yer alan pırlanta ise, 0,03 karat! Kalp şeklindeki tasarımı ile çok romantik ve bileklerdeki çekiciliği ile son derece şık! Bayanların büyük bir bölümünün bileklik takmaktan keyif aldıklarını düşünecek olursak, Pırlanta Love Bileklik Bayan Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi olarak düşünülebilecek en mükemmel armağan tercihlerinden biri.   

Erkekler İçin Vazgeçilmez Kahverengi Hediye Sepeti

Erkekler İçin Şık Kahverengi Hediye Sepeti


Erkek sevgilinize titiz ve özenli bir çalışma neticesinde şahane bir doğum günü hediyesi seçtiniz! Ancak bu hediyeyi daha değerli ve özel kılmak için üzerine kesinlikle kendi el yazınız ile bir hediye notu yazmayı ihmal etmeyin! Gerçekten de hediyeniz ne olursa olsun, özel hediye notu, bu hediyeyi daha değerli ve anlamlı kılacaktır. Şimdi önereceğim ürün ile ilgili fazla bir şey izah söylememe gerek var mı bilemiyorum. Çünkü bu özel hediye sepeti içerisindeki ürünlerin, direkt erkekleri ilgilendiren (Deri Kemer, Kişiye Özel Deri Cüzdan ve Çok şık bir Kişiye Özel Gömlek) ürünlerden oluşan çok şık hediye sepeti! Fiyat bilgisi ve detaylı incelemek için resmin üzerine tıklamanız kafi! 

sevgiliye İyi ki doğdun hediyeleri

100 Dilde Doğum Günün Kutlu Olsun


Sevdiğimiz insanların, aslında bizler için en güzel hediyeler olduğuna inananlardanım! Örneğin, anne, baba, kardeş, çocuklarımız, arkadaşlarımız, dostlarımız ve tabi ki sevgilimiz. Yaşamınızdaki tartışmasız en güzel hediyelerden biri olan sevgilinizin doğum gününü daha gösterişli bir şekilde kutlamak ister misiniz? Eğer yanıtınız evet ise, kalp kutu içerisinde yer alan ve tam 100 farklı dilde "Doğum Günün Kutlu Olsun" mesaj kağıtları bulunan bu özel ürün, sizin için ideal!

Her Dakika Seni Düşünüyorum Duvar Saati

Romantik Aşıklar Duvar Saati


Bu kadar romantik bir duvar saati ile daha önce hiç karşılaşmış mıydınız? Kız/Erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak armağan eder misiniz bilmem ama, siz de eminim ki bu duvar saatinin tasarımına bayılmışsınızdır. Her Dakika Seni Düşünüyorum Duvar Saati, mükemmel romantiklikte özel bir duvar saati. Üzerinde fotoğrafınızın yer alacağı yaş günü kutlama mesajınız ve isimlerinizle birlikte sevgi dolu bir hediyeye dönüşüyor. Tıpkı sizin ve sevgiliniz ile mutlu olduğunuz gibi. Kişiye özel hale getirilen Her Dakika Seni Düşünüyorum Duvar Saati doğum gününde sevgilinizin yüzünü güldürürken, kalbini de fazlasıyla ısıtacaksınız! 

Kişiye Özel D'S Damat Gömlek

Kişiye Özel D'S Damat Gömlek


Bazı erkekler spor kıyafetler dışındaki diğer erkek giysilerinden nefret ederler. Bu tip (Gömlek ve kravat) giysilerin rahat olmadığını  ve boğucu olduğunu düşünürler. Ancak, bu düşüncedeki erkekler bu düşüncelerine rağmen, gömleğin ve kravatın bir yerde kaçınılmaz olduğunu da bilirler. Erkek için en temel kıyafetlerden biri gömlek ise, o halde bu gömleği daha özel bir hale getirmeye ne dersiniz? Özel Kutusunda Kişiye Özel Nakışlı Gömlek, erkek arkadaşınıza, biricik hayat arkadaşınız eşinize, doğum gününde alınabilecek çok güzel hediyelerden biri. Erkek arkadaşınıza alabileceğiniz diğer hediyeliklere, şu linkten göz atabilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: Erkek Arkadaşa Hediye

Kişiye Özel Aksesuar Seti

Erkeğe Doğum Günü Hediyesi & Kişiye Özel Siyah Aksesuar Seti


Siyah rengin asilliği ve erkeğin günlük yaşamına yönelik, bir dolu aksesuar ürün Erkeğe Kişiye Özel Siyah Aksesuar Seti içerisinde! Çakmaktan kaleme, kol düğmelerinden anahtarlığa kadar tüm aksesuarlar kişiye özel hazırlanıyor. Siz daha önce hiç bu kadar kullanışlı aksesuarların bir arada olduğu bir hediye seti görmüş müydünüz? Kişiye özel (Üzerine isim yazılabiliyor) aksesuar ürünlerden oluşan bu hediye seti, erkek sevgiliniz için en güzel doğum günü hediyelerinden biri! İçerisinde, rüzgarda sönmeyen metal çakmak, üzerinde isminin yazılı olacağı kalem, kol düğmeleri ve son olarak da 1 adet metal anahtarlık yer alıyor!

Lazer Fotoğraf İşleme

Fotobaskılı Lazer İşlemeli Kristal Kalp


Fotoğraflarınız ilk günkü hali ile kristal içerisinde sonsuza kadar kalsın! Sizin seçeceğiniz özel bir fotoğraf, lazer baskı teknolojisi ile kalp tasarımlı kristal içerisine yerleştiriliyor! Sevgilinize doğum gününe özel Kişiye Özel Fotoğraflı Kristal Kalp ile unutamayacağı çok orijinal bir hediye hazırlayabilirsiniz! Kalp tasarımı sevgilinize duyduğunuz aşkı, içerisinde yer alan fotoğraf ise, O'nun kalbinizde ne kadar özel bir yerinin olduğunun kanıtı! Eğer sevgilinize anlamlı bir doğum günü hediyesi araştırıyorsanız, Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kristal Kalp, düşünülebilecek en ilgi çekici armağanlardan biri! 

Sevgiliye güzel doğum günü hediyesi

Sevgiliye Doğum Günü Hediyeleri & Sonsuzluk Kolye


Bu sonsuzluk kolye aşkınız için! Günümüzden en fazla 15-20 sene öncesine gidelim! Aşıklar duygularını şimdiki gibi elektronik ortamda değil, ellerine kağıt kalem alarak yazar ve bunu mektup şeklinde sevgililerine ulaştırırlardı! Bu mektup bir aşık için o kadar özel ve o kadar değerliydi ki, sevgilisinin kaleminden çıkmış olan aşk sözlerin yazılı olduğu bu mektup sonsuza kadar saklanmalıydı! Gerçi, kabul edelim ki, sevgiliye artık mektup yazmak tarih oldu! Bunun yerini cep telefonlarıyla anlık mesajlaşma (SMS) sitemi aldı. Eski aşıkların ilan-ı aşkta bulundukları mektup, yerini aşk dolu simgelere bıraktı. Sevgilinize doğum günü hediyesi olarak üzerinde sonsuzluk sembolü bulunan ve isimlerinizin yazılmasıyla da değerine değer katan Sonsuzluk İsim Yazılı Kolye armağan edebilirsiniz! Ürün ile ilgili fiyat ve detaylı bilgiye "Satın Al" butonuna tıkladıktan sonra ulaşabilirsiniz!

Sevgiliye romantik doğum günü hediyesi

Sevgiliye Romantik Doğum Günü Kalpli Hediye Kutusu


Kız arkadaşınıza doğum gününde yaşatabileceğiniz en romantik an, "Seni Seviyorum iyi ki doğdun Aşkım" sözlerini söyleyeceğiniz andır! O halde, 100 Dilde Seni Seviyorum Mesaj Kutusu ile O'na bu mutluluğu tam 100 farklı dilde yaşatmak ister misiniz? Olağanüstü romantik bir hediye kutusuna sahip 100 Dilde Seni Seviyorum Mesaj Kutusu ve Kalpler Kolye ile, doğum gününü romantizme boğuyoruz! Romantik hediye kutusu ve içindeki özel hediyelerle kalpli kutusunu daha eline alır almaz sevgilinizin kalbini saracak olan bu kalp hediye kutusu, sevgiliye en güzel doğum günü hediyesi! İçerisinde Almanca'dan Fransızca!ya, İngilizce'den İtalyanca'ya kadar farklı 100 adet kırmızı kalpli kağıtlarda "Seni Seviyorum" mesajı, 1 Adet olağanüstü romantik bir tasarıma sahip Kalpler Kolye ve 1 adet kalp çikolata bulunan 100 Dilde Seni Seviyorum Mesaj Kutusu ve Kalpler Kolye, kaçırılmaması gereken en güzel armağanlardan biri!  

Pırlanta Love Yüzük

Romantik Doğum Günü Hediyesi & Pırlanta Love Yüzük


Pırlanta kelimesi bir hediye ile yan yana geldiğinde, genellikle erkekler bu hediyenin uçuk bir fiyata sahip olabileceğini düşünürler! Aslında bu düşünceye sahip erkekler bu konuda pek de haksız sayılmazlar! Çünkü, elmas ve pırlanta gibi değerli taşlar, kalitesine ve derecesine göre akıl almaz fiyatlar ile satılıyor! Ancak, Pırlanta Love Yüzük, üzerinde yer alan 0,01 karat pırlantası ile sanılanın aksine çok da pahalı bir yüzük değil! "Love" yazılı olağan üstü tasarımı ile sevgilinize alabileceğiniz en anmalı doğum günü hediyelerinden biri. 

Kişiye Özel Harf Yüzük

Sevgiliye Sürpriz Doğum Günü Hediyesi


Sade ve göz yormayan tasarımı, üzerinde sevgilinizin isminin baş harfinden oluşan Kişiye Özel Harf Yüzük, kız arkadaşınıza çok anlamlı bir doğum günü armağanı! Sevgilinizin yaş gününde iz bırakacak özel bir hediye arıyorsanız, Kişiye Özel Harf Yüzük bunun için düşünülebilecek en güzel hediye seçenekleri arasındadır! Özel hediye kutusu içerisinde mücevher sertifikası ile birlikte satılan 14 Ayar Altın Baş Harfli Kişiye Özel Yüzük altın suyu değildir!

Twitter Kuşlu İsim İnci Kolye

Sevgilinize Twitter Kuşlu İsim İnci Kolye


Sıkı twitter takipçisi bir kız arkadaşınız mı var? Cep telefonundan ya da bilgisayar ekranından sürekli twitter'da gündem takip eden ya da tweet atmadan yapamayan bir sevgiliniz mi var? O halde doğum günü için ne hediye alabilirim acaba diye tereddütler yaşamanıza hiç gerek yok! Neden derseniz, sevgilinizin bayılacağı türden bir doğum günü hediyesi ile karşınızdayız! Dünya'nın en meşhur sosyal paylaşım sitesi olan twitter'in logosundaki kuş, özel bir kolyede kendisine yer buldu! Divas Pırlanta'nın çılgın tasarımcıları Twitter Kuşlu İsim İnci Kolye tasarlayarak twitter'ın bayan hayranlarına muhteşem bir sürpriz kolye tasarladılar! 14 Ayar altın kaplama olan Twitter Kuşlu İsim İnci Kolye, bayan sevgilinize verebileceğiniz en sıra dışı doğum günü hediyelerinden biri! Kolyesinde incisi de bulunan Twitter Kuşlu İsim İnci Kolye üzerine sevgilinizin ismini yazdırarak, Ona unutlmayacak çok özel bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz! Son derece şık bir hediye paketi içerisinde satışa sunulan Twitter Kuşlu İsim İnci Kolyeyi sipariş ederken, sevgilinizin ismini belirtmeyi sakın unutmayın!   

Pırlantalı Sonsuzluk Beren Bileklik

Pırlantalı Sonsuzluk Beren Bileklik


Karşılaştığınız her zorlukta, yanınızda sevgiliniz varsa, daha çok cesaretlenir, güç toplar ve engelleri bir bir daha kolay bir şekilde aşmayı başarırsınız! Ancak bunun tek şartı; sevgilinizle her an, el ele, omuz omuza sonsuza kadar yürümektir. Birlikte sonsuza kadar yolculuğa çıkmaya karar verdiğiniz sevgilinize anlamlı doğum günü hediyesi arıyorsanız, tam da karşınızda duruyor! Üzerinde sonsuzluk sembolü bulunan Pırlantalı Sonsuzluk Beren Bileklik, sevginizin de aşkınızın da sonsuza dek sürmesi temennisini taşıyor!

sevgiliye doğum günü hediye fikirleri

Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata


Özel bir duyguyu, çikolatalardan oluşan harflerle anlatmak sizi heyecanlandırdıysa, yeni yaş gününe basan sevgilinizi hayli hayli heyecanlandıracaktır! 22 harf ile hangi duygular anlatılabilir? Mesela "Seni Seviyorum Aşkım" gibi çok özel ve mucizevi bir cümle 20 harften oluşuyor! Örneğin bu özel cümleyi, şık hediye kutusu içerisinde sevgilinize sütlü çikolatalardan oluşan harflerle ifade edebilirsiniz! Yine mesela; "Sonsuza kadar seninle" 21 harften oluşan cümle ile, hem sevgilinizin doğum gününü kutlamış olacak, hem de Ona sütlü çikolata harfler ile romantik bir mesaj vermiş olacaksınız! Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata, 2 satır ve 22 harften oluşan, içerisinde enfes lezzetteki çikolatalar ile, tüm özel günlerde düşünebileceğiniz en şık hediyelerden biri!

Sevgiliye anlamlı doğum günü hediyesi

14 Ayar Altın Harf Bileklik


Ne mutlu size ki, doğduğu gün aslında sevgiliniz size armağan edilen en önemli varlık! Hayat yalnızca yanınızda O varsa güzel! Bir gülüşüne ömrünüzü adadığınız sevgilinize, doğum günü için sürprizlerin en güzelini 14 Ayar Altından yapılmış, isme Özel düzenlenen Bileklik ile yapabilirsiniz! Sevgilinizi doğum gününde asla yalnız bırakayıp, O'nun için muhteşem sürprizler yapmaya hazırlanıyorsanız, bu özel günün finali ancak bu kadar romantik bir hediye ile taçlandırılabilirdi! Kişiye özel olarak hazırlanan Harfli Bileklik, sevgilinize yaşattğınız bu özel doğum günü kutlamasını sadece bir gün değil, ömrü boyunca unutturmayacak bir güne çevirecek!   

Sevgiliye doğum günü hediyesi

Pırlantalı Elma Kırmızı İpli Bileklik


iPhone, ve iPad markalarının üreticisi Apple firmasının o meşhur amblemini bilirsiniz! Teknoloji devi Apple'in bu meşhur logosu bir rivayete göre, Steve Jobs'un meyve diyetinde olduğu bir dönemde aklına gelen bir tasarımlardan biri! Daha sonrasında ise vişne ya da kiraz ile karıştırılmaması için, elmanın bir tarafından ısırık alınmış hali ile son şekli verilmiş! Biz işin bu kısmını bir tarafa iterek, asıl konumuz olan doğum günü hediyesine dönelim! Görmekte olduğunuz bu özel tasarım kolye, kız arkadaşınızın doğum gününde eminiz ki çok beğeneceği çok özel bir armağan olacak! 14 Ayar Altın Kaplama Elma bileklik, aynı zamanda mistik açıdan da yasak elmayı da çağrıştıran özel bir tasarımı var! Hangi anlama çekerseniz çekin, Goldstore 14 Ayar Altın Elma bileklik, sevgiliye doğum günü hediyesi olarak çok ses getirecek bir ürün!

Sallantılı İki Harfli Yüzük

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Hediyesi


Kız arkadaşınızın yüzük parmağında, ikinizin isimlerinin baş harflerini taşıyan anlamlı bir yüzük olsa ve bu yüzüğü gören herkes, aşkınıza tanık olsa nasıl olurdu? Kişiye özel hazırlanan Sallantılı İki Harfli Yüzük ile dost, düşman herkes aşkınıza şahit olacak! Doğum gününde sevgilinize anlamlı bir hediye araştırıyorsanız, İki Harfli Yüzük, bu özel anlama cevap verebilecek en zarif hediyelerden biri! Özel hediye kutusu içerisinde gümüş üzeri 14 Ayar altın kaplama Sallantılı İki Harfli Yüzük, Divas Kalitesi ve güvencesi ile sizlerle!

İki İsim Yazılı Tablet Kolye

Kişiye Özel İki İsim Yazılı Tablet Kolye


Takı, kadınlara özellikle doğum günü gibi özel günlerde armağan edilebilecek en anlamlı hediyelerden biridir! Hele hele armağan edeceğiniz bu takı, bir de özel anlam taşıyorsa, şık ve zarif ise, o zaman değmeyin hanımların keyfine! Gülüşü ile, bakışı ile aklınızı baştan alan, biricik yarinize üzerinde isimlerinizin yer aldığı ve son derece zarif bir takı olan, İki İsim Yazılı Tablet Kolye armağan edin! Gümüş üzeri 14 ayar altın kaplama olan (Ürün kesinlikle altın suyu değildir) İki İsim Yazılı Tablet Kolye, bayan sevgilinize en anlamlı ve en güzel doğum günü hediyesi

Sevgiliye doğum günü için sürpriz hediye

Sevgiliye Deniz Kabuğunda Mektup


Sevgilinizin doğum gününde Ona yapılabilecek belki de en güzel sürpriz, kendi sözleriniz ile biricik sevgilinize olan duygularınızı kaleme aldığınız romantik bir mektup olacaktır. Ancak bu mektubun sunumu her zamankinden çok farklı ve daha romantik olacak! Kırmızı hediye kutusu içerisinde, üzeri eskitilmiş iplerle sarılmış ve Love yazılı mührü ile! Üstelik bu özel hediye kutusu içerisinde sadece mektubunuz da olmayacak! Mektubunuz ile birlikte, okyanuslardan toplanmış deniz kabukları ve nazar boncukları da yer alacak! Sevgilinize kendisini inanılmaz derecede özel hissettirecek Sevgiliye Deniz Kabuğunda Mektup, en romantik doğum günü hediyelerinden biri!

Erkek sevgiliye doğum günü hediyesi

Erkek Sevgiliye Kişiye Özel Hediye Seti


Son derece şık bir hediye kutusu içerisinde, erkek sevgilinize doğum günü hediyesi olarak armağan edebileceğiniz kişiye özel deri hediye seti! Kişiye Özel Hediye Seti içerisinde, 1 adet üzerinde isminin yazılı olacağı ve dış dünyaya karşı prestijine fark katacak Kartvizitlik, Üzerinde tüm lazım olan anahtarlarını taşıyabileceği yine kendi ismine özel olarak hazırlanmış 1 adet anahtarlık, belki de kariyerinin en önemli imzalarını, anlaşmalarını yapabileceği kendi ismine özel bir kalem! Tüm bu ürünler, şık bir hediye kutusu içerisinde yeni yaş gününü kutlayan sevgilinize armağan edilmeyi bekliyor. Tamamen erkeklere alınabilecek hediyeler üzerine hazırladığımız şu yazımıza da göz atabilirsiniz; Lütfen TIKLAYIN: Erkeğe Hediye


Doğum günü hediyesi

İsme Özel Ahşap USB Bellek


Teknoloji ile ahşabın büyülü dokusu bir araya toplandı ve ortaya kusursuz güzellikte tekno-doğa ürünü olan USB Bellek çıkı verdi. Teknoloji yaşamımızın her alanına sini vermiş durumda. Ondan kurtulmak da zor, onsuz yaşamak da! Bazı teknolojik aygıtla artık o kadar küçük şekillerde tasarlanır oldular ki, ceplerimize kolaylıkla sığar oldular. İşte bunlardan biri ile karşınızdayız! İçerisine, fotoğraf, video, dosya, müzik kısacası aklınıza gelebilecek her türlü elektronik veriyi kaydedebileceğiniz Kişiye Özel USB Bellek! Sevgilinize yeni yaş gününde 8 GB veri depolama hafızası bulunan ve üzerinde isminin yazılı olacağı İsme Özel Ahşap USB Bellek armağan edebilirsiniz. 

Kişiye Özel Facebook Sertifikası

Kişiye Özel Facebook Sertifikası


Facebook'un, insanları sosyalleştiren bir ağ olduğunu biliyoruz! Peki Kişiye Özel Facebook Sertifikasına ne demeli? Olsa olsa sevgilinize doğum gününde yapabileceğiniz harika bir sürpriz hediye denilebilir. Dünya'nın en büyük sosyal ağı Facebook, bu sefer sıra dışı bir sertifika ile karşımızda. Tasarımında ilham kaynağı olarak Facebook'tan yararlanılan Kişiye Özel Facebook Sertifika erkek sevgilinize en ilginç doğum günü hediyesi. Facebook kullanıcısı sevgilinize şaşırtıcı derecede ilginç bir doğum günü hediyesi vermek isterseniz, bu ürün için oldukça iddialı sözler sarf edebiliriz! Görenlerin gözlerini üzerinde alamayacağı Kişiye Özel Facebook Sertifikası, Sevgiliye en ilginç doğum günü hediyesi!  

sürpriz doğum günü hediyesi sevgili için

Kişiye Özel Twitter Sertifikası


Fikirlerinizi, düşüncelerinizi veya yorumlarınızı mikro blog sitesi twitter'da paylaşmak, size müthiş bir keyif mi veriyor? O halde Kişiye Özel Twitter Sertifikayı eminiz ki çok ama çok beğeneceksiniz! Sanal alemdeki özgürlüğünüzü, gerçek Dünya'ya taşıyoruz. Artık Sevgilinize doğum gününde şaşırtıcı ve bir o kadar da dikkat çekici bir doğum günü hediyesi seçmiş olmanın hazzını yaşayabilirsiniz. Sosyal mecra Twitter'dan ilham alınarak tasarlanmış olan Kişiye Özel Twitter Sertifikası üzerinde twitter kuşuyla, rengiyle oldukça orijinal. Sevgilime orijinal bir doğum günü hediyesi arıyorum ama bir şey bulamıyorum diye yakınanlar, işte karşınızda en etkileyici hediyelerden biri Kişiye Özel Twitter Sertifikası! Kız arkadaşınız twitter'i çok seviyor ve aktif olarak kullanıyorsa, bu sertifikasının sizin için en ideal armağanlardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. "Bayan Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi" diye Google'da arattığınızda eminiz ki milyonlarca hediye önerisi ile karşılaşacaksınız. Ancak, sevgilinize doğum günü hediyesi seçiminde önemli olan biraz da sevgiliniz için eğlenceli ve keyif duyabileceği hediyelikler seçmektir. Twitter'a ilgisi olan kız arkadaşınızın bu sebeple bu sertifikayı çok keyifli bulacağını düşünüyoruz.

erkeğe iyi  ki doğdun hediyesi

Erkeğe Doğum Günü Hediyesi & Nostaljik Dekoratif Metal Arabalar


Onlar Dünya klasikleri. Her biri alanında efsane olmuş motorlu araçlar. Geçmişin efsane araçları, woswos'lar, minibüsler, otomobiller ve tramvay ile geçmişe nostaljik bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? Dekoratif Metal Arabalar, masanıza dekoratif bir süs olduğu kadar, hayallerinizi de süslemeye geliyor. Bir dönemin popüler araçlarından Dekoratif Metal Arabalar harika bir tasarımla evinizi süslemeye geliyor. Hem kumbara, kalemlik hem de baktıkça sizi geçmişe güzel bir yolculuğa çıkaracak harika bir ürünler! Erkeklerin motorlu araçlara olan ilgisi göz önünde tutulduğunda, Dekoratif Metal Arabalar, Erkek sevgiliye doğum günü hediyesi düşünenler için de son derece enteresan bir armağan tercihi!

İstanbul Helikopter Turu

Sürpriz Doğum Günü Hediyesi & İstanbul Helikopter Turu


Doğum günü için böyle bir sürpriz ne görüldü, ne de duyuldu! Sevgilinizin ayaklarını gerçek anlamda yerden kesecek çok özel bir sürprize var mısınız? Havada tam 30 dakika süresince, İstanbul'un eşsiz manzarası ayaklarınızın altına seriliyor! Bugüne kadar İstanbul'u daha önce hiç böyle yaşamadınız! İnsanları kendisine aşık eden, hakkında yüzlerce şiirin ve şarkının yazıldığı bu özel şehir, şimdi mükemmel bir yaş günü hediyesi olarak karşınızda! İster Avrupa Yakası, ister Anadolu Yakası canınız İstanbul'un neresini görmek istiyorsa, o an için sadece size özel tahsis edilmiş, emrinize amade bir helikopter! Sevgilinize hayatı boyunca asla unutamayacağı benzersiz ve aynı zamanda son derece de orijinal bir doğum günü sürprizi yapmak istiyorsanız, İstanbul Helikopter Turu emsalsiz bir tercih! Şayet İstanbul dışında yaşıyorsanız bile, sırf bu özel ve yıllarca hatırlanacak mükemmel sürpriz için İstanbul'a gelmeye değer! Vermiş olduğumuz linkten İstanbul Helikopter Turu ile ilgili fiyat, detaylı bilgiler ve merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

İstanbul Boğaz Tekne Turu

İstanbul Boğaz Tekne Turu


Canım memleketimin en romantik yeri neresidir? Bu soruyu Türkiye'de yaşayan taraflı ya da tarafsız kime sorarsanız sorun, cevap hep aynı olacaktır; Cevap ne mi? Elbette ki, İstanbul Boğazı'nın gece manzarası. İşte bu eşsiz ve herkesi büyüleyen manzara, şimdi sevgilinize doğum gününde yapabileceğiniz mükemmel bir sürpriz hediyeye dönüşüyor! Bazen sevgiliye en güzel doğum günü hediyesi, somut bir obje olmayıp, güzel bir jest ya da sürpriz olabilir! Eğer siz de sevgilinize doğum gününde hiçbir objeyi hediye olarak yakıştıramıyorsanız, o halde size sevgilinize yapabileceğiniz muhteşem bir sürpriz önerimiz olacak! Size özel bir teknede sevgiliniz ile İstanbul Boğazı'nda baş başa bir doğum günü kutlamak ister misiniz? Herkesin önünde şapka çıkarttığı, sevgililerin birbirlerine aşklarını ilan ettikleri İstanbul Boğaz manzarasında muhteşem bir Tekne Turu! Sürpriz bununla bitiyor diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! Çünkü asıl sürpriz bundan sonra başlıyor; Tekne ile Boğazda seyir halindeyken "Seni Seviyorum" yazısı Lazer ile gökyüzüne yansıtılıyor. Eminiz ki, eşiniz ya da sevgiliniz romantizmin bu kadar doruklara çıkabileceğini aklının ucundan bile geçirmemiştir. Boğazda Tekne Turu sürprizi sadece doğum günleri için değil, aynı zamanda "Evlilik Teklifi" için de inanılmaz güzel bir tercih olacaktır. Bu şekilde romantik bir teklifin bir bayan tarafından geri çevirilebileceği daha önce görülmüş şey değil.

Sevgiliye hediye fikirleri

Bayan Sevgiliye Doğum Günü Hediye Fikirleri


Yukarıda yer alan resimde örnek teşkil etmesi açısından bayanlar için bazı hediyeler görmektesiniz! Görsele tıkladığınızda, içerisinde yalnızca bayan sevgiliye doğum günü hediye fikirlerimizin yer aldığı özel sayfaya ulaşabilir, sevgilinizi doğum gününde sevgi diyarına götürecek harika doğum günü hediyeleri seçebilirsiniz.


erkek sevgiliye hediyeler

Erkek Sevgiliye Doğum Günü Hediye Fikirleri


Yukarıda yer alan resim ise yine örnek teşkil etmesi açısından erkekler için bazı hediye resimleri görmektesiniz! Görsele tıkladığınızda, içerisinde yalnızca erkek sevgiliye doğum günü hediye fikirlerimizin yer aldığı özel sayfaya ulaşabilir, erkek arkadaşınızın doğum gününde O'nu fazlasıyla mutlu edecek, değerli olduğunu iliklerine kadar hissettirecek şahane doğum günü hediyeleri seçebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top