z Sevgiliye Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye Hediye Fikirleri

Sevgiliye hediyeler sihirbazına hoş geldiniz! Bu yazımda siz değerli okurlarımıza, erkek ve bayan sevgiliye doğum günü, sevgililer günü ve yılbaşı gibi özel günlerde alınabilecek en güzel hediyeler hakkında şahane fikirler vermeye çalışacağız. 

Hayatımızda genellikle bir çok konuda net olmayı veya kararlı olmayı başarabiliriz ama, söz konusu sevgiliye hediye seçimine gelince, bir çoğumuz ne hediye alabileceğimize bir çırpıda karar vermeyiz. Keşke elimizde, sevgiliye hediye fikirleri veren bir sihirli lamba olsa ve bu lambadan çıkan cine sevgiliye alınabilecek en güzel hediyenin ne olabileceğini sorabilsek! Ama takdir edersiniz ki, bu olsa olsa ancak masallarda olabilecek hayal ürünü bir şey! Demek ki, artık kendi başımızayız ve sevgilimiz için seçeceğimiz hediyenin kararını tek başımıza alacağız. Böyle dedim diye de kendinizi yalnız hissetmenize hiç gerek yok! En azından bir konuda çok şanslıyız çünkü, elimizin altında internet gibi bir nimet var! Gerçekten de internetin insanlara sağladığı en güzel faydalardan biri de, hem alış veriş kolaylığı sağlaması, hem de kişilere sevgiliye hediye fikirleri vermesidir. Girersiniz internete, o hediye sitesi senin, bu hediye sitesi benim tüm hediye sitelerinin altını üstüne getirirsiniz. Bu şekilde hangi hediyeyi alabileceğinize, hangisini istemediğinize fiyatlarını ve resimlerini de görerek rahatlıkla karar verebileceksiniz! Üstelik tüm bu faaliyetlerin tamamını evinizin konforu içerisinde gerçekleştireceksiniz!

Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler


Kişiye Özel Film Şeridi Yastık

Bayan Sevgiliye Hediye & Kişiye Özel Film Şeridi Yastık


Aşkların en güzeli... Sevdanın en ateşlisi... Tutkunun ise en karası. İşte bu benim aşkım! Size filmlerde filan hiç değil, gerçek hayatta aşkların  en güzelini yaşatan, en güzel hayalleri kurmanıza sebep olan sevgilinize, anlamlı, şık ve güzel bir hediye vermek istiyorsanız, üzerine 3 fotoğrafınızı taşıyabileceğiniz ve isminize özel olarak hazırlanacak Kişiye Özel Film Şeridi Yastık tam size göre. Sevgilinize, olağan üstü şıklıkta dizayn edilmiş olan bu özel yastıkla inanılmaz güzel bir sürpriz hediye verebilirsiniz. Duygularınızı Film Şeridi Yastık üzerine taşıyarak hem sevgilinize duyduğunuz aşkı daha güçlü bir şekilde pekiştirecek, hem de evinde gururla sergileyeceği dekoratif bir armağan vermiş olacaksınız.

sevgiliye hediye

Sevgiliye Akordiyon Şeklinde Fotoğraflı Anı Kutusu Sürprizi


Sorun şu ki, binlerce, hatta on binlerce hediye sitesi içerisinde bizlere sunulan hediyeler arasında kendimizi boğulmuş da bulabiliriz. Yukarıda dediğim gibi, keşke bir hediye sihirbazı tüm bunları bizim adımıza yerine getirse ve hediye siteleri içerisinden sevgiliye alınabilecek en güzel hediyeleri kategoriler halinde bizlerin önüne suna bilse! O halde sıkı durun!

Kişiye Özel Gif El Sineması


Özel günleriniz için yine oldukça şaşırtıcı ve sıra dışı bir hediye önerimiz daha var; Kişiye özel Gif El Sineması! Göndereceğiniz 3 saniyelik videonun fotoğraf karelerine bölünmesi ile size özel olarak hazırlanacak bu harika obje, hem sevgilinizin masasına sıra dışı bir hava katacak, hem de hayatınızın en önemli 3 saniyelik görüntüsünü dilediği zaman yan tarafındaki kolu çevirerek oynatabiliyor olacak. El yapımı bir hediye kadar kıymetli ve özel bir hediye olacak bu güzel ürünü şimdi ürün fiyatını öğrenmek için tıklayın butonuna tıklayarak anında sipariş edebilirsiniz.  


Sevgiliye hediye fikirleriSevgiliye Özel İsimli Sonsuzluk 3D LED Lamba


Sevgiliye hediye seçimlerinizi kolaylaştıracak bu görevi, sihirli lambanın yerine biz yapacağız. Size, erkek arkadaşınıza, kız arkadaşınıza tüm özel günler için en güzel hediye fikirleri sunmaya çalışacağız. Sevgililer günü için hediye fikirleri, doğum günü için hediye fikirleri, keza yıl dönümü için hediye fikirleri bu yazımızın temelini oluşturacak!

sevgiliye hediye fikirleri

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı


Bir kitap ancak bu kadar romantik ve mutluluk verici olabilirdi. Bir düşünsenize, sevgiliniz sizin hakkındaki düşüncelerini ve en sevdiğiniz yönlerinizi kitap haline getirmiş. Bundan daha heyecan verici ne olabilir ki? İçerisinde şahane resimler ve birbirinden eğlenceli çizimler yer alan Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabına bir kaç ufak dokunuş yaparak sevgilinize inanılmaz eğlenceli bir hediye verebilirsiniz. Onun en hoşlandığınız yönlerini kitapta boşluk çizgisi alanlarına el yazınızla yazabileceğiniz Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabını kesinlikle kaçırmamanızı öneriyoruz. Sevgilinizin tekrar tekrar okuyacağı ve bundan böyle elinden asla düşürmek istemeyeceği bu kitabın hazırlanması da oldukça kolay.

sevgiliye ne hediye alınabilir

Erotik Ateşli Görevler Aşk Oyunu


Aşk partnerinize güzel bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Tutkulu bir aşk oyunu olan Ateşli Görevler Erotik Kutusu ile gecelerinizi ve özel anlarınızı renklendirebilmeniz artık sandığınızdan da kolay olacak. Özellikle ilişkisinde heyecanını kaybedenler için şiddetle tavsiye ettiğimiz bu güzel oyun, 100 adet erotik görevden ve karanlıkta paralayabilme özelliğindeki Kamasutra Cinsel Pozisyon Zarlarından oluşmaktadır.

sevgiliye hediye

3D LED Işıklı Minyatür Bahçe Lamba 


Olağanüstü şıklıktaki bu minyatür bahçe, sevgilinizin odasını süslemekle kalmayıp, aynı zamanda gece lambası olarak kullanabileceği eşsiz bir dekor. İsimlerinize ve dilediğiniz bir tarihe (ki isterseniz yıldönümü tarihinizi veya sevgilinizin doğum günü tarihini yazdırabilirsiniz.) özel olarak hazırlanan bu dekoratif lamba, sevgilinizi eminiz ki çok etkileyecek! 

sevgiliye hediyeler

Sevgililere Özel Sonsuz Aşk Kol Saatleri 


Üzerinde isimlerinizin yazılı olacağı ve aynı tasarıma sahip olan 2'li Çift saatleri sevgilinize büyüleyici bir hediye hazırlatabilirsiniz. Kaliteli ve spor bir tasarıma sahip olan bu kol saatlerini çok seveceğinize eminiz. İçerisinde sonsuz aşkınızın bir yansıması olarak sonsuzluk simgesinin yer aldığı ve her ikinizin de isimlerinizin yazılı olacağı sevgili kol saatleri, tüm özel günlerin en etkileyici hediye seçeneklerinden biri. Özellikle erkek arkadaşınıza yıldönümünüzde kol saati armağan etmeyi planlıyorsanız, hem size, hem de sevgilinize özel olarak hazırlanacak 2'li sevgili kol saatlerinden sipariş verebilirsiniz. 

sevgiliye hediye fikirleri

Aşk Dolu Sürpriz Konserve Kutusu


Sevgilinizi çok şaşırtacak ve beraberinde de romantik duygulara kapılmasına neden olacak sürpriz bir hediyeye ne dersiniz? Acayip bir şekilde konserve kutusu içerisinde sunumu bulunan ve içerisinde de 365 gün Onu sevdiğinizi hatırlaması için üzeri yazılı kalpli kartlar bulunan şahane bir konserve kutusu. İlginç bir şekilde konserve kutusu şeklinde tasarlanmış olan Aşk Konservesi içerisinde sevgilinizin gözlerine, kalbine ve gönlüne hitap eden etkileyici ürünler bulunuyor. Her gün için 1 aşk mesajı, seni seviyorum yazılı sütlü çikolatalar ve konserve kutusu biçimindeki etkileyici sunumuyla sevgilinize müthiş bir hediye verebilirsiniz. 

sevgilime hediye

Bize Dair Her şey Kitabı


Sevgilime ne hediye alsam da, O'na olan hayranlığımı ve sevgimi gösterebilsem? Bu soruyu kendinize sorarak sevgilinize özel bir hediye almayı düşünüyorsanız, size söyleyebileceğimiz tek şey; Dert ettiğiniz şeye de bakın! Bize Dair Her şey kitabı içerisinde birbirinden keyifli sorular ve bu sorulara yazacağınız cevaplarınızla acayip romantik bir hediye fırsatı sunuyor. Sorularla ilgili şirin illüstrasyonlar ve el yazınızla yazacağınız kısacık cümlelerle sevgilinize şiir gibi bir hediye hazırlayabilmeniz mümkün! Bir nevi kalbinizle konuşmanızı üzerine yansıtacağınız Bize Dair Her şey Kitabı, orijinal bir hediye olduğu kadar sevgilinize muhteşem duygular yaşatacak!

sevgiliye hediye seçenekleri

Kalbimin İnci Tanesine Hediye Sepeti


İnsan bir kere aşık oldu mu, hayatı da iki parçaya bölünüyor; Sevgiliden öncesi ve sonrası! İşte o vakitten sonra da artık gözler başka hiçbir de görmemeye, düşünceler ise Onsuz hiçbir şey düşünmemeye başlıyor. En kötü ya da olmasını hiç arzulamadığınız şeyse, sevgiliyi kaybetme korkusudur! Çünkü O, bu hayatta artık bir başkasında bulamayacağınız tek özel kişidir. Tıpkı bir "inci tanesi" gibi. İşte bu hediye de kalbinizin biricik aşkına gelsin! Gönlünüzün inci tanesi sevgilinize hediye edebileceğiniz en romantik hediye sepetlerinden biri işte karşınızda. İçerisinde birbirinden romantik hediyelerin bulunduğu Kalbimin İnci Tanesine Hediye Sepeti ile sevgilinize kucak dolusu aşkınızı gösterebilirsiniz.

sevgiliye hediyeler

Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti


Kalp kutu içerisinde 365 adet sevgi dolu mesajların yer aldığı (Her gün için bir aşk mesajı), kalp çikolatalar, gül yaprakları, sürpriz mesaj şişesi (Şişe içerisinde yer alan mesaj kağıdını tamamen kendinize özel hale getirebiliyorsunuz) ile sevgilinizin kalbini tam 12'den vuracaksınız. Hemen küçük bir ayrıntı, Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepetini hafta içi her gün saat 14:00'a kadar sipariş vermeniz halinde aynı gün kargoya teslim ediliyor ve kapıda ödeme seçeneği de mevcut.

Sevgiliye güzel hediyeler

Sevgiliye Hediye & Melek Sevgilime Hediye Kulesi


Daha iyisi Şam'da Kayısı Sevgilinize almanız yönünde tavsiye ettiğim bu iddialı ve şahane hediye kulesini tanımlamak için bu sözden daha iyisi yok! Melek Sevgilime Hediye Kulesi, kırmızı tüller ile süslenmiş üzeri kurdele ile bezenmiş mükemmel bir hediye kulesi! 4 Kalp kutudan oluşan Melek Sevgilime Hediye Kulesinin her bir kalp kutu içerisinde sevgilinizin ayaklarını yerden kesecek hediyelik ürünler var! Aynı zamanda içerisinde "Melek Altın Kolye" de bulunan bu hediye kulesinin bir de kalp kutuların üzerinde "Seni Her Şeyden Çok Seviyorum" mesajı var! Sevgilinize doğum günü hediyesi olarak verilebilecek en şık hediyelerden biri!

İsme Özel Kalpli Bayan Kolye

Sevgilinize İsmine Özel Kalpli Kolye Hediye Edin


Merkezinde "aşk" dediğimiz duygu ve hemen onun etrafında birbirine büyük bir tutku ile bağlı olan siz ve sevgiliniz! Biricik kız arkadaşınıza aşkınızı en sağlam hali ile hissettirecek ve her an kalbinizde olduğunu tekrar tekrar Ona hatırlatacak özel bir hediye arayışınız varsa, hemen şimdi burada sizi heyecanla bekleyen çok romantik bir hediyemiz var! Şahane bir tasarıma sahip olan isim yazılı kolye, kız arkadaşınıza mutluluk yaşatacak en anlamlı kolye modellerinden biri.  

Sevgiliye alınabilecek hediyeler

Kalp Kutuda Doğum Günü Takvimi


Birisi size, doğduğunuz tarihte neler olduğunu tek tek anlatsa, (Mesela; Sen doğduğunda gökyüzünde ay şu şekildeydi, ekmek o gün şu kadara satılıyordu, O gün en ünlü kişi şuydu, filanca sanatçının albümü şu kadar satmıştı, Hürriyet Gazetesi'nin manşetinde filanca resim vardı diye) kim bilir kendinizi nasıl da değerli ve özel hissederdiniz öyle değil mi? İşte sizin için mutluluk ve heyecan kaynağı olan bu durumu Kalp Kutuda Doğum Günü Takvimi ile siz sevgilinize yaşatacaksınız. Kalp Kutuda Doğum Günü Takvimi sevgilinize hediye edebileceğiniz en sıra dışı hediye alternatifi olarak karşınızda. 

hediye vosvos

Sevgiliye Özel Vosvos Arabalar


Sevgilinizle kurduğunuz hayaller içinde; üstü açık otomobilinizle tüm Dünya'yı el ele, kol kola birlikte gezmek dolaşmak varsa, işte size onlara her baktığınızda sizi bu rüyaya bir tık daha yaklaştıracak Şipşirin kişiye özel vosvos arabalar karşınızda! Erkek arkadaşınızın belki ofisinde, belki de evinde gururla sergileyebileceği, plakası size özel yeni arabaları! Uğur böceği, nazar boncuğu ve tüllerle süslenmiş Pembe-lacivert renklerdeki sevimli vosvos arabaların plakaları tamamen size özel olarak hazırlanıyor! 2'li olarak hediye paketi içerisinde satışa sunulan Sevgiliye Hediyelik Vosvos Arabalar, aynı gün kargo ve kağıda ödeme seçenekleri ile adresinize geliyor. 

sevgiliye hediyeler

Teknosa'dan Giyilebilir Teknoloji Ürünleri


Teknoloji ve bilişim çağında yaşıyorsak, sevgiliye hediye fikirlerimiz içerisine teknolojk ürünlerden almasak olmaz! O halde akıllı kol saatlerinden, sanal gerçeklik gözlüğüne kadar giyilebilir teknoloji ürünleri ile sevgilinizi şımartabilirsiniz! Çikolatanın insan sağlığına faydaları konusunda, her geçen gün yepyeni bilimsel çalışma sonuçları yayınlanıyor! Bunlardan bazılarını dilerseniz sıralayalım. İlk önce, çikolatanın o özel kokusundan başlayalım. Çikolatanın kokusu, insanlarda mutluluk hormonu diye tarif edilen endorfini'yi harekete geçiriyor. Dilinize çikolata değdiği anda, kendinizi tarifi mümkün olmayan bir haz içerisinde buluyorsunuz!

sevgiliye alınabilecek hediyeler

Sevimli Ayıcığın Aşk Dolu Mesajlarıı


Şu an belki özel bir gün dolayısıyla, belki sırf gönlünüzden sevgilinizi mutlu görmek geldiği için, kim bilir belki de özür dilemek için O'na özel bir hediye araştırıyorsunuz! Hangi nedenle olursa olsun, bünyesinde romantizm ve aşk mesajları taşıyan armağanlar her zaman en iyi hediye seçeneklerinden biridir. Dahası sevgilinize ilanı aşkınızı şirin bir hediye sepeti ile göstermek de iyi bir fikir olabilir. O halde sevgilinize söylemek isteyip de söyleyemediğiniz en güzel aşk mesajlarını sizin yerinize bu sevimli ayıcık O'na ulaştırabilir. Kucağındaki kalp kutu içerisinde 100 adet kalpli kartlara yazılı sözler taşıyan Sevimli Ayıcığın Sana 100 Aşk Mesajı Var, sevgilinize alabileceğiniz en romantik armağanlardan biri.

Bitanem Seni Çok Seviyorum Hediye Sepeti

Bitanem Seni Çok Seviyorum Hediye Sepeti


Klasik diye tabir ettiğimiz, yani hemen hemen herkesin aklına gelen sıradan hediyelerden artık siz de bıkıp usandıysanız, sevgiliniz için orijinal hediyelere doğru yelken açıyorsunuz demektir! O halde sizin için son derece çarpıcı, sevgiliniz içinse oldukça etkileyici bir hediyenin detaylarına geçebiliriz artık! Kız arkadaşınıza, içerisinde sevimli ve romantik ürünlerin yer aldığı Bitanem Seni Çok Seviyorum Hediye Sepeti armağan edebilirsiniz. Sevimli oyuncak peluş, seni seviyorum yastık, aynı etikete sahip el havlusu ve birbirinden şık diğer romantik ürünleriyle bu sepet kesinlikle ilginizi çekecektir. 

istiridye içinden çıkan inci

İçinden Gerçek İstiridye Çıkan İnci Kolye


Sevgilinize hem romantik hemde bir o kadar sürpriz niteliği taşıyan bir hediye arıyorsanız , hiç düşünmeden içerisinden istiridye çıkan gerçek inci kolye setini satın alabilirsiniz. Sıkı sıkıya kapalı gerçek istiridye kabuğu içerisinden çıkardığınız inciyi , gümüş rengi kolye ucuna koyarak aşkınıza unutulmaz bir hediye verebilirsiniz. Uygun fiyatı ve yüksek romantiklik özelliği içeren istiridye içinde inci kolye seti sevgiliye alınabilecek en güzel hediyelerden.

Sevgiliye sürpriz hediye

Sevgilinize Sürpriz Hediye & Sihirli Kupa Bardak


Sevgilinize sürpriz yapmaktan hoşlanan biriyseniz, sihirli kupanın marifetlerini gördüğünüzde hemen dört elle Sihirli Kupaya sarılacak ve bu özel sürprizi sevgilinize yapmak isteyeceksiniz. Üzerine en sevdiğiniz 2 fotoğrafı taşıyabileceğiniz ve Kişiye Özel Sihirli Kupa Bardakla, sevgilinizin hem içini ısıtacak, hem de ona şahane bir sürpriz yaşatacaksınız. Simsiyah bir görünüme sahip olan sihirli kupa içerisine sıcak içecek koyduğunuzda rengi yavaş yavaş açılıyor ve üzerinde gönderdiğiniz fotoğrafın baskısı çıkıyor. Nasıl çok etkileyici değil mi? Bu arada Sihirli Kupa Bardaklar son zamanların en popüler hediyelerinden biri, hatırlatmakta fayda var!

kalp kutu içinde 365 aşk mesajı

Kalp Kutu İçinde 365 Aşk Mesajı


Enfes bir kırmızı hediye kutusu içerisinde, çiçekler, aşk dolu sözler ve çikolatalar! İşte tüm bunların bir araya toplandığı hediyeye Kalbimin İçi Hediye Sepeti deniyor. Çiçek, çikolata ve güzel sözler karşısında yelkenleri indirmeyecek ve bunlardan etkilenmeyecek bir bayan tanıyor musunuz? Biz açıkçası ne gördük ne de duyduk! İşte Kalbimin İçi Hediye Sepeti ile, sevgilinize duygularınızı en romantik bir şekilde dile getirebileceksiniz. Hediye kutusu içerisine bulunan 365 adet kalp mesajı ile, en güçlü şekilde sevginizi gösterecek, çikolatanın yaratacağı mutlulukla da sevgiliniz kendinden geçecek! Sevgililer günü için kız arkadaşa hediye düşünenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken özel ürünlerden biri. 

sevgiliye hediye seçenekleri

Aşkın Çekim Gücü 2'li Kupa Bardak


Mesela almışsınız sevgilinizi kollarınıza, karşınıza deniz manzarası, ellerinizde sımsıcak çayınız! Tabi bu keyif anına romantizm katmak istiyorsanız bu öyle sıradan ince belli bardaklarla olmaz öyle değil mi? Çayınızı keyifle, mutlulukla yudumlayabilesiniz diye, işte tamamen aşkınıza özel hazırlanmış 2'li kupa bardaklar! Üzerinde esprili bir şekilde elinde mıknatıs ile erkeği çeken kız-erkek çizgi adam figürleri bulunan ve isimlerinize özel olarak hazırlanacak Aşkın Çekim Gücü 2'li Kupa Bardak sevgilinizi çok mutlu edecek şirin hediye alternatiflerinden biri. 

en eğlenceli hediyeler

Sevgiliye Eğlenceli Hediyeler & Oyun Direksiyonu


Size anahtar teslimi "mutluluk hediye" eden, kalbinizin gerçek sahibi biricik sevgilinize siz de eğlenceli bir hediye vererek, keyifli anlar yaşamasını sağlayabilirsiniz! Bilgisayar oyunları için tasarlanmış olan direksiyon, erkek sevgilinize özel günlerde yapabileceğiniz en eğlenceli sürprizlerden biri. Teknosa ve benzeri teknoloji sitelerinden satın alabileceğiniz oyun konsolları ve oyun aksesuarları erkekler için son derece eğlenceli ve farklı hediye seçeneklerinden. 

Sevgiliye Sevimli Hediyeler

Sevgiliye Eğlenceli Hediyeler & Karakterli Çim Adamlar


Yoksa siz, sevgilinize şirin veya sevimli hediyeler mi bakıyorsunuz? İşte karşınızda uzayan yemyeşil çim saçları ve tüm şirinlikleri ile sevgilinizin suratında tatlı bir tebessüme neden olacak olan Çim Adamlar! Ancak hemen söyleyelim ki, bu çim adamlar sizin çocukluğunuzda bıraktığınız, belki de hayal meyal hatırladığınız çim adamlardan filan hiç değil. Çünkü bu çim adamlar, eskisine nazaran daha bir karakter sahibiler! Modelleri içerisinde, müzisyen, kraliçe, korsan, kızıl derili, külhanbeyi seçenekleri bulunan Karakterli Çim Adamlar ile sevgilinize en neşeli, en eğlenceli hediyelerden birini verebilirsiniz.


sevgili için hediye

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak


Erkek arkadaşınıza küçük, ancak son derece de havalı; buna ek olarak bir de uzun yıllar sizi hatırlatacak anlamlı bir hediye vermek istiyorsanız bu, Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmaktan başka bir şey olamazdı herhalde! Şık ve parlak metal zemin üzerine süblimasyon baskı ile bir yüzüne fotoğraf, diğer yüzüne ise sevgi dolu mesajınız, bu çakmağı armağan edeceğiniz sevgilinizin adını yazdırabileceğiniz Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak, tüm özel günler için erkek sevgilinize verebileceğiniz en güzel armağanlardan biri.

sevgiliye sürpriz hediyeler

Kişiye Özel Nostaljik Mesaj Şişesi


Biliyorsunuz ki kızlar, kendilerinize sürpriz yapılmasına bayılır. Hatta size küçük bir tüyo verelim mi? Sevgilinize ne hediye alacağınızdan çok, O'na ne gibi sürprizler yapabileceğinizi düşünseniz çok daha isabetli olacaktır. Çünkü bayanı hediyenin kendisinden çok, yapılacak sürpriz ilgilendirir. Eğer sizin de sürprizlerden hoşlanan bir sevgiliniz varsa, bu hediye tam size göre. Şık kraft hediye kutusu içerisinde, üzeri sicimle bağlı, içerisinde ise deniz kumu, çakıl taşları ile süslenmiş ve kendi mesajınızın yer alacağı kırmızı mesaj kağıdı! Nostaljik Mesaj Şişesi ile artık sevgilinize evlilik teklifinde mi bulunursunuz yok sa doğum gününü mü kutlarsınız tamamen size kalmış. 

sevgiliye hediyeler

Erkek Sevgiliye İsim Yazılı Cüzdan Hediyesi 


Özellikle bayanlar açısından düşündüğümüzde, erkek sevgiliye hediye bulmanın ne denli zor olabileceğini çok iyi biliyoruz. Bildiğiniz gibi erkekler için aksesuar sayısı, hanımlara nispeten çok az, hatta bir elin beş parmağını geçmez. Mesela kravat, kemer ve cüzdan dışında aklınıza gelen bir şey var mı? Eğer aksesuar olarak sevgilinize bir cüzdan hediye etmeyi düşünüyorsanız, bu cüzdan modeli eminiz ki beğeninizi kazanacaktır. Siyah ve taba renginin muhteşem uyumuyla isme özel bir cüzdanla sevgilinize en güzel hediyelerden birini verebilirsiniz. Gerçek deriden imal edilmiş olan Kişiye Özel Cüzdan, tüm özel günler için en kalıcı hediye seçeneklerinden biri.

Sevgililer İçin Mesajlı Peluş Ayıcık 


Şaka değil, Kişiye Özel Şirin Peluş Oyuncak Ayıcık, kız arkadaşınızla aranıza girecek! Hatta öyle bir girecek ki, kimi zaman Onu sizden daha çok mu seviyor diye kıskançlık krizleri bile yaşayabilirsiniz. Ne yaparsınız kadınlar böyle işte! Sevimli oyuncaklar gördüler mi kendilerini kaybediyorlar. Görmekte olduğunuz ayıcık, tamamen size özel olarak hazırlanıyor. Üzerindeki tişörtü üzerine dilediğiniz romantik mesajlarınızı yazdırabileceğiniz kişiye özel oyuncak ayıcık, sevgilinize tüm önemli günler için verebileceğiniz en etkileyici hediyelerden biri olacak! 

Sevgiliye hediye fikirleri

Ömür Boyu El Ele Yastık Seti 


Onu sadece gündüzleri görmek size kafi gelmiyor ve rüyalarınıza da hep sevgilinizi görmek istiyorsanız "yok artık!" sırılsıklam aşıksınız bal gibi! Bu durumda başınızı yastığınıza koyduğunuzda, Onunla ilgili evlilik ve güzel gelecek hayalleri de kuruyorsunuz demektir. Bir ömür sadece ama sadece onunla! O halde bu aşka ancak ve ancak Ömür Boyu El Ele Yastık Seti yakışır. Kişiye özel yastık seti isimlerinize özel olarak hazırlanıyor. Sevgilinize doğum günü ya da sevgililer günü için romantik bir hediye alternatifi arıyorsanız, işte bu ürün bu arayışa son vereceğe benziyor. 

Sevgiliye Güzel Hediyeler

Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saati


Baktıkça yeniden bakmak isteyeceğiniz ve içinizin sevgiyle dolacağı bir duvar saatiniz olsun ister misiniz? Birlikte geçirdiğiniz zamanın güzelliğini gözler önüne serecek olan Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saati, sevgiliye alınabilecek en güzel hediye alternatiflerinden biri. Üzerine göndereceğiniz fotoğrafın baskısı ve duygusal mesajınızla anlam bütünlüğü sağlayacak olan Kişiye Özel Fotoğraf -Mesaj Baskılı Duvar Saati, sevgililer günü için en güzel hediyelerden biri.

Sevgiliye alınabilecek hediyeler

Aşk Dolu Kavanoz


Sevgilinize hediye almak ile, normal arkadaşlarınıza veya aile bireylerine hediye seçmek arasında dağlar kadar fark vardır. Bize gelen sorular içerisinde en çok karşılaştığımız veya muhatap olduğumuz soru "Sevgiliye alınabilecek romantik ve aşkla ilgili hediyeler hangileridir?" şeklindedir. Aslında tam da sorulması gereken soru da budur. Çünkü, sevgiliniz nihayetinde herkesten çok daha özel biri. İşte size aşkınızı yılın 365 günü yaşatacak Aşk Dolu Kavanoz! İçerisinde birbirinden romantik aşk yazıları bulunan Aşk Dolu Kavanoz ile, sevgilinize aşkınızın gücünü tam anlamıyla hissettirmiş olacaksınız!

Sevgiliye romantik hediyeler

Erotik Görevler İçeren Kalp Kutu


İşte sevgilinizi baştan çıkartacak, ilişkinize dop dolu heyecan katacak Erotik Kalp! İçerisinde 100'den fazla erotik görevler içeren bu kalp kutu ile kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz. Siz sevgilinize itaat edecek, göreviniz bittiğinde ise itaat etme sırası sevgilinize gelecek! Özellikle rutin giden evlilik veya aşk hayatında en çok aranan şey yitirilen heyecanın geri kazanılmasıdır. Erotik kalp, yitirilen heyecanları geri getirmek için tasarlanmış, son derece kışkırtıcı bir ürün! Özel cımbızı ile içinden bir görev çekiyorsunuz ve aşk dolu bir oyunun fitilini ateşliyorsunuz. Özel gecelerinize renk ve tutku katacak Erotik Kalp ile sevgilinize unutamayacağı bir sürpriz yapabilirsiniz.

Sevgiliye Hediyeler

Sonsuz Aşkımız Sevgili Tişörtü


İşte, giysi dolabınızdan çekip giyinmekten en fazla keyif alacağınız tişörtlere bakıyorsunuz! Çünkü bu t-shirt'ler tamamen size ve sevgilinize özel. Kalbinizdeki o yoğun sevgiyi dışa vurmak, hem sevgilinize, hem de çevrenizdekilere büyük aşkınızı göstermek istemez misiniz? Bunu kim istemez ki:) İşte aşkınızı kıyafetlerinizle de gösterebileceğiniz birbirinden renkli sevgili tişörtleri. Üzerine isimlerinizi, mesajınızı, size özel tarihleri yazdırabileceğiniz kişiye özel modelleri, çöp adam figürleri ile gülümseten esprili modelleri ve hem erkek, hem de bayan için her bedene uygun seçenekleri ile sevgili tişörtleri, sevgilinize hediye olabilecek en sıra dışı armağanlardan biri. Özellikle yaz ayları için sevgili tişörtleri mutlaka incelenmesi gereken hediye seçeneklerinden. 

sevgili için hediyeler

Kişiye Özel Film Şeridi Kitap Ayracı


Kitaplarla güzelleşir hayat. Siz de okuduğunuz kitapta en son hangi sayfada kaldığınızı anlamak için sayfanın ucunu kıvıranlardan mısınız? Bundan böyle tamamen fotoğraflarınıza özel bir kitap ayracınız olacak... Kitap okumayı seven ya da öğrenci bir sevgiliniz varsa, işte bu hediye Onu çok etkileyecek en güzel armağanlardan biri. Yukarıdan aşağıya doğru 3 farklı fotoğrafınızı taşıyabileceğiniz, isimlerinizle daha da değerli hale gelecek, kırmızı kalp figürüyle de romantizm yüksek etkisine giren Kişiye Özel Film Şeridi Kitap Ayracı, ucuz-hesaplı fiyatıyla da dikkat çekiyor.

sevgiliye nostaljik bir hediye

El Yapımı Nostaljik Çivili Futbol Sahası


Kız çocukları için küçüklüklerinde saçlarını keyifle taradıkları Barby bebekler ne ifade ediyorsa, erkek çocukları için de örneğin bir tabanca veya futbolla ilgili şeyler de böyle bir şey demektir! İşte karşınızda erkek sevgilinizi çocukluk günlerine geri götürecek, çocukken yaşadığı oyun hatıralarını bir kez daha yaşatacak şahane bir hediye seçeneği olan El Yapımı Nostaljik Çivili Futbol Sahası! Eminiz ki erkek arkadaşınız hediye paketini daha açar açmaz kesinlikle çok mutlu olacaktır. Üzeri çivilerden oluşan bir ahşap tahta üzerinde bozuk parayla oynanan bu nostaljik ürünü sevgilinize farklı bir armağan vermek istiyorsanız düşünebilirsiniz. %100 El yapımı hazırlanmış olan El Yapımı Nostaljik Çivili Futbol Sahası ekonomik fiyatıyla da tam bir fırsat ürünü. 

sevgiliye hediye

Premium Fantezi Aşk Oyunları Hediye Seti


Bir hediye sepeti hayal edin ki, içinde aşk hayatınıza renk katacak, türlü türlü oyunlar, heyecanlar getirecek özel bir şey olsun! Bayanlar ve baylar işte karşınızda Premium Fantezi Aşk Oyunları Hediye Seti! İçerisinde yer alan heyecan verici oyunlarla, gecelerinize dolu dizgin adrenalin taşıyacak bu heyecan verici hediye sepeti ile sevgilinize en şahane hediye sürprizlerinden birini verebilirsiniz. Hediye sepeti içerisinde Kamasutra cinsel pozisyon zarları, 54 adet farklı erotik kartlar, 100'den fazla erotik görevler içeren kalp kutu, ruj şeklinde kırmızı iç çamaşırı ve daha neler neler! Sevgilinize alışılmışın dışında heyecan verici bir armağan vermek isterseniz, üzerine kışkırtıcı bir hediye notunuzu da dahil edip armağan edebileceğiniz Premium Fantezi Aşk Oyunları Hediye Seti tam size göre.  

sevgiliye hediye

Divas Pırlanta İki İsimli Sonsuzluk Bileklik


Günün her anında, her dakikasında, her nefesinizde yanınızda olmasını istediğiniz, bir an bile olsun yokluğunu düşünmek istemediğiniz biricik aşkınıza, çok ama çok romantik bir hediye ile karşınızdayız. Sonsuza kadar sürmesini istediğiniz mutluluk, Kişiye Özel İki İsimli Sonsuzluk Bileklik üzerinde somutlaşıyor. Üzerinde sonsuzluk sembolü yer alan ve içerisinde de isimlerinizin yazılmasıyla anlamını ikiye katlayacak olan İki İsimli Sonsuzluk Bileklik, sevgilinize özel günler için verebileceğiniz hem çok romantik, hem de çok anlamlı bir armağan! Divas Pırlanta Koleksiyonunun en narin ürünlerinden biri olarak gösterilen İki İsimli Sonsuzluk Bileklik, siparişiniz halinde özel hediye kutusu içerisinde gönderilmektedir.

Sevgiliye hediye ne alınır

Kişiye Özel Karakalem Resim Hediye Seti


Sevgilinize hediye seçerken en büyük önceliğiniz; Ona vereceğiniz hediyenizin orijinal ve kalıcı olması ise, işte karşınızda Kişiye Özel Karakalem Resim Hediye Seti! Erkek arkadaşınıza ya da kız arkadaşınıza içerisinde karakalem portre resminin olduğu bir resim çerçevesi, üzerinde aynı resmin baskısının yer alacağı kupa bardak ve telefon modeline uygun resim baskılı bir telefon kapağı! 3'lü set olarak satılan Kişiye Özel Karakalem Resim Hediye Seti, sevgiliye hediye ne alınır düşüncesine en orijinal yanıt oluyor. 

İsimli Kalp Bileklik

Divas Pırlanta Kişiye Özel İsimli Kalp Bileklik


Kalbinizin en kıymetlisine aşkınızı gösterecek en romantik hediyeyi arıyorsanız, fazla uzağa gitmeye hiç gerek yok! Çünkü 14 Ayar Altın Kaplama Divas Pırlanta tasarımı Kişiye Özel İsimli Kalp Bileklik, sevginizi sizin için sevgilinize en olağanüstü şekilde sunmaya geliyor. Zarafetin, kusursuzluğun, romantizmin en yoğun şekilde üzerine işlendiği bu özel bileklik, kız arkadaşınızın bileklerine çok ama çok yakışacak! Kendi ismine özel olarak hazırlanacak olan İsimli Kalp Bileklik, özel hediye kutusu içerisinde satışa sunulmaktadır.

sevgiliye hediye fikirleri

Sevgililere Özel Butik Kurabiyeler


Tereyağıyla hazırlanmış, şeker hamuru ile lezzetine lezzet katılmış, görüntüsü itibariyle rengarenk ve cıvıl cıvıl butik kurabiyeler ile sevgilinize en tatlı sürprizlerden birini yapabilirsiniz. Sevgili kurabiyeleri tamamen size özel olarak hazırlanıyor. Onlarca farklı model seçeneği bulunan sevgili kurabiyelerinin kalpli figürleri, bankta oturan aşıklar, yıl dönümüne özel takvim, romantik ay ışığındaki çiftler ve daha bir çok modeli sizi bekliyor. İster isminize, ister yıl dönümüne, ister sevgilinizin doğum gününe, isterseniz de sevgililer gününe özel olarak hazırlatabileceğiniz butik kurabiyeler, sevgilinize verebileceğiniz hem çok lezzetli, hem de aşk dolu hediyelerden.

My name is - Aşkım Kolye

Sevgiliye Hediye & Altın Kaplama Aşkım Yazılı Kolye


Sevgilinizi o kadar çok seviyor ve "Aşkım" demek sizi o kadar çok mutlu ediyor ki, daha ilk görüşte bu kolyenin sevgilinize alınabilecek en güzel hediye düşüncesi olduğuna karar veriyorsunuz! Gerçekten de, Aşkım Yazılı Altın Kaplama kolye, sevgililer günü için, veya sevgiliye doğum günü hediyesi olarak, O'na sunulabilecek en güzel hediyeler arasında. Söylerken kalbinizin heyecan duyduğu o en özel söz "Aşkım" sözcüğü, şık bir aksesuar olarak karşınızda! Üzerinde sonsuzluk sembolü bulunan bu anlamlı kolye ile, sevgilinizi inanılmaz derecede mutlu edebilirsiniz. "Aşkım" Altın Kolye, sevgilinize tüm özel günlerin en romantik hediyesi.

Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı

Sevgiliye Hediyeler & Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı


Bu özel çerçeve üzerinde kullanılan malzemelerden her ikisi de doğal, her ikisi de mükemmel bir uyum içerisinde! Ahşap ve taş, doğallıklarını kullanarak çok doğal bir hediyeye hayat verdiler! Sevdiklerinize özel günlerde hediye edip, mutlu edebileceğiniz Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Taş Baskı, uzun yıllar kalıcılığı ile ömürlük bir hediye! Taş üzerine göndereceğiniz fotoğraf, özel bir baskı tekniği ile basılıyor ve bu taş daha sonra ahşap üzerine tutturuluyor! Taş gibi sapasağlam sevgilinize layık sevdiklerinize, hem orijinal hem de yıllarca gururla sergileyebilecekleri çok özel bir hediye! Benzer kategorideki diğer hediyelere göz atmak için lütfen tıklayın: Kişiye Özel Hediyeler

bayan sevgiliye romantik hediye sepeti

Bayan Sevgiliye Hediye & Romantik Hediye Sepeti


Kalp şeklinde tasarlanmış çikolatalar, kırmızı gül ve 100 adet aşk mesajlarından oluşan bu özel hediye sepeti, aşkınızı sevgilinize en iyi ifade edecek hediyeliklerden oluşuyor. Kırmızı kalp kutusu içerisindeki romantik hediyeler ile, kız arkadaşınızın gönlünü bir kez daha kazanacaksınız! İçerisinde, kalbinizdeki büyük sevgiye neden olan "100 seni Seviyorum Çünkü..." ile başlayan ve hemen ardından nedenlerini sıralayan romantik cümleler, sevgilinizin kalbini daha derinden kazanmayı amaçlıyor. "Sevgililer günü hediyesi ne alınır?" diye düşünüyorsanız, Seni sevme nedenlerim hediye sepeti, kız arkadaşınıza armağan edebileceğiniz mükemmel bir hediye!

Rüzgarda Sönmeyen İsme Özel Metal Çakmak

Erkek Sevgiliye Rüzgarda Sönmeyen İsme Özel Metal Çakmak


Sıradan çakmakların havası, son derece göz kamaştırıcı Rüzgarda Sönmeyen İsme Özel Metal Çakmağı görünce sönüyor. Ne yapsın ki zavallılar! Kendilerine soruluyor; "Sizin üzerinde sahibinizin ismi yazılı mı? Hayır..." cevabı geliyor. "Peki, rüzgarda sönmeyen bir özelliğiniz var mı? Ya da bu kadar parlak ve göz kamaştırıcı mısınız?" alınan cevap yine aynı; "Hayır.." O zaman ne özelliğiniz kaldı ki? Sizi tercih etmemiz için bir neden söyleyin diyoruz, maalesef cevap yok! Herkes susacak, Rüzgarda Sönmeyen İsme Özel Metal Çakmak konuşacak... Erkek Sevgilinize, üzerinde isminin ve soy isminin yazılı olacağı, son derece parlak ve şık bu çakmağı hediye ederek, havalı bir çakmak sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.

Sevgiliye hediye

Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Sözleri


Aşk için söylenmiş en güzel şarkılar ve aşka dair yazılmış en güzel şiirler Ona olan duygularınızı izah etmekte yetersiz kalıyorsa, belki de çare Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Sözlerindedir. Kırmızı hediye kutusu içerisinde tam 100 tane "Seni Seviyorum Çünkü" ile başlayıp, gerisinin romantik sözlerle tamamlandığı kalp şeklindeki aşk sözleri ile sevgilinizin ayaklarını yerden kesebilirsiniz. Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Sözleri ile sevgilinize yapabileceğiniz başka güzel sürprizler de var tabi ki! Örneğin sevgilinize aldığınız herhangi bir hediye kutusu ya da hediye sepeti içerisine bu sözlerden serpiştirerek, sevgiliye hediyenizi daha romantik hale getirebilirsiniz.

sevgiliye 100 dilde seni seviyorum kupa bardak

Sevgiliye Hediye & 100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak


Seni bu kadar çok seviyorum ürünleri, birbirinden romantik ve son derece kullanışlı ürünlerden oluşuyor! Kupa bardak, mouse pad, masa saati ve duvar saatinden oluşan Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri, ile aşkınıza olan sevginizi hem çok eğlenceli hem de çok romantik bir şekilde gösterebileceksiniz! Üzerinde yer alan çizgi karakterlerin hem erkek, hem de bayan modeli bulunuyor. İki kolu iki yana açılmış şekilde "İşte Seni Bu Kadar Çok Seviyorum" demeye çalışan kız figürü ile erkek figürü bu şahane ürünler üzerinde yer alıyor. Sevgiliye ucuz ve aynı zamanda kullanışlı hediye arayanlar, Seni bu kadar çok seviyorum ürünlerini kaçırmamalı!

Kişiye Özel Deri Hediye Seti

Erkek Sevgiliye Özel Hediye Sepeti


Erkek sevgilinize, daha ilk gördüğünde bile ona olan hayranlığını asla gizleyemeyeceği şık bir hediye seti karşınızda! Kişiye Özel Deri Hediye Seti, özel hediyelik deri kutusu ve içerisinde yer alan kaliteli ürünleri ile, sevgilinizin aklını başından alacak! Erkek sevgiliye sevgililer günü hediyesi olarak, bu şahane aksesuar hediye seti kesinlikle en favori hediyelerim arasında! %100 gerçek deriden üretilmiş deri kemer ve deri cüzdan bu hediye setinde baş rollerde! Üstelik deri cüzdanın üzerine sevgilinizin ismini de yazdırabileceğinizi, yani kişiye özel hale getirebileceğinizi de hatırlatmak isterim. Erkek arkadaşa alınabilecek diğer hediye önerilerine bakmak ister misiniz? O halde lütfen tıklayın: Erkek Arkadaşa Hediyeler

Erkek sevgiliye hediye fikirleri

Erkek Sevgiliye Hediye Kişiye Özel Cüzdan


Erkek arkadaşınıza sizi sürekli olarak hatırlatacak kaliteli bir hediye isterseniz, Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan, önerebileceğim en şık hediyelerden biri! Göz kamaştırıcı tasarımı, kaliteli yapısı ile Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan üzerine isim yazdırabiliyorsunuz! Siyah ve kahve renk modelleri bulunan üzerine isim yazılı deri cüzdan, erkeğe verilebilecek en güzel aksesuar hediyelerinden biri. Erkek arkadaşınıza daha fazla fikirler içeren doğum günü hediyesi arıyorsanız, o halde lütfen tıklayın; Erkek Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi

Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeve

Sevgiliye Hediyelik Özel Resim Çerçevesi


Birlikte sürpriz bir sevgililer günü hediyesi hazırlayalım mı? Bunun için sizden bir tane sevgiliniz ile birlikte yer aldığınız fotoğrafınızı seçmenizi isteyeceğim. Bu özel fotoğrafı bulduktan sonra gerisi son derece kolay! Hazırlamış olduğunuz en mutlu fotoğraf karesini ilgili sitedeki "Dosya yükle" kısmından yüklüyor ve sevgilinize iletilmek üzere en duygusal "Sevgililer Günü Mesajını" yazıyorsunuz! Hepsi bu kadar. Finalde ise ortaya mükemmel bir sevgililer günü hediyesi çıkıyor. Sevgiliye Özel Ahşap Lazer İşlemeli Çerçeve, erkeğin bayana, bayanın da erkek sevgilisine armağan edebileceği hem çok şık, hem de çok duygu yüklü bir armağan!

notlu kupa bardak

Sevgiliye Hediye Romantik Fotoğraflı Kupa Bardak


Elinizde sıradan bir kupa bardak ile sadece çayınızı ve kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Ancak, Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak ile, hem çayınızı keyifle yudumlayacak hem de sevgilinize olan özleminizi gidereceksiniz! Olağanüstü şık tasarımı ile Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak üzerinde aşk var sevgi var! Üzerine 3 adet size özel fotoğraf eklenebilen bu kupa bardağa aynı zamanda isim de yazılıyor! Kişiye özel hale getirilen Sevgiliye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak, ile hem ucuz hem de oldukça güzel bir hediye tasarlayabilirsiniz.

Sevgiliye Özel Yıldız Ödülü

Sevgiliye Kişiye Özel Yıldız Ödülü Hediyesi


Sevgiliniz ile bir gece vakti, el ele tutuşup sessizlik içerisinde gökyüzündeki yıldızı seyretmenin keyfi ve romantizmi hiçbir şeyde yok! Yıldızlar her ne kadar ulaşılamaz gibi görünse de, kalbinizin yıldızı zaten yanı başınızda! Gönlünüzün gerçek sahibi sevgilinize, sevgililer günü hediyesi olarak anlam yüklü ve özel bir hediye vermek isterseniz, kişiye özel olarak hazırlanan Sevgiliye Özel Yıldız Ödülü, tam sizin için tasarlanmış bir armağan! Pırıl pırıl ve parlak tasarımı ile bu şahane ödül, üzerinden asırlar da geçse, asla unutulmayacak çok romantik bir armağan!

Bayan sevgiliye güzel hediyeler

Bayan Sevgiliye İstiridye içinde İnci Kolye


Sürpriz ve orijinal hediye fikirleri ile sevgilinizi şaşırtmaya ve O'nu mutlu etmeye bayılıyor musunuz? O halde şimdi önereceğim özel hediye de fazlası ile ilginizi çekecektir. İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye, kız arkadaşınıza vermiş olduğunuz o kudretli değeri en yalın hali ile gösterebileceğiniz bir armağan! Denizlerden bin bir zahmet ile çıkartılan ve oluşumu onlarca yıl süren gerçek bir inci tanesi ile kız arkadaşınızı tahmin edemeyeceğiniz kadar çok mutlu kılabilirsiniz. Ürün ile ilgili detaylı bilgi almak ve bu şahane kolyenin fiyatını öğrenmek için, fotoğrafın üzerine tıklamanız yeterli.

Sevgiliye hediye seçenekleri

100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu


Sevgi tüm yeryüzünde geçerli olan tek evrensel dil. Sevgilinize sevginizi göstermenin, "Seni Seviyorum" demenin en romantik yolunu ifade edecek hediyeleri keşfe koyulduysanız, üzülerek yolun sonuna geldiğinizi söylemek zorundayız! Çünkü, 100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozunu görene kadar, sevgilinize özel hediyeler aramaktan belki de büyük keyif alıyordunuz! Ancak, bu özel kavanoz ile bu arayış bir son bulmuş oldu! Zira, 100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu bu keşif faaliyetlerine son verecek en romantik hediyelerden biri. İçerisinde yeryüzünün en popüler dillerinden hazırlanmış "Seni Seviyorum" mesajları var. İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Farsça gibi 100 farklı dilde "Seni Seviyorum" mesajı. 100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu bir sevgiliye hediye edilebilecek en romantik hediye. Çünkü sevgilinize vereceği mesaj, başlı başına çok romantik ve çok özel!

Kişiye Özel D'S Damat Gömlek

Erkek Sevgiliye Hediye Kişiye Özel Gömlek


İlk görüşte bu şık ve şahane gömlek size sıradan bir gömlek gibi gelebilir ki, bu çok normal! Çünkü, klasik erkek gömleklerinden pek de bir farkı yok! Ancak bu gömleği özel kılan en özel yönü, yakasına istediğiniz özel mesajı yazdırabilmeniz. Nasıl çok şahane bir fikir öyle değil mi? Bitmedi! Kişiye Özel Gömlek, aynı zamanda cep ve kol kısmına da sevgilinizin isminin baş harflerini nakış ile yazdırabilme imkanı sunuyor! 14 Şubat Sevgililer Gününde, erkek sevgilinize sıcacık bir sarılmanın ardından O'na bu özel hediyeyi verebilirsiniz!

Sevgiliye sürpriz hediyeler

Sevgiliye Sürpriz Kalp Kutuda Kişiye Özel Puzzle Hediyesi


Sevgilinize orijinal ve sürprizler ile dolu çok özel bir hediye hazırlamak istiyor ama bunun ne olabileceğine dair hediye fikirleri istiyorsanız sıkı durun! Görmekte olduğunuz bu ürün tam 130 Parçadan oluşan, Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle! Özel kalp kutusu içerisinde yer alan ve size ait bir fotoğrafın 130 Puzzle parçaya ayrılması ile hazırlanan kişiye özel puzzle sevgilinize muhteşem sürprizler vaat ediyor. Örneğin bu özel ürünü sevgilinize sevgililer günü hediyesi olarak sunabilirsiniz.

Pırlanta Altın Kalp Yüzük

Sevgiliye Romantik Pırlanta Altın Kalp Yüzük Armağanı


Pırlanta Altın Kalp Yüzük, kesinlikle narin parmaklarda çok şahane duracak özel bir yüzük! Bu yüzüğün üzerine aşk işlendi! Kalp tasarımı ile göz kamaştıran Pırlanta Altın Kalp Yüzük ile, kız arkadaşınıza verdiğiniz değeri en güzel şekilde göstermiş olacaksınız! Özel mücevher kutusu içerisinde ve mücevher sertifikası ile birlikte hazırlanan Pırlanta Altın Kalp Yüzüğün üzerinde 0,01 karat pırlanta bulunuyor. Son derece narin ve son derece kusursuz bir şıklığa sahip olan Pırlanta Altın Kalp Yüzük, bayan sevgilinize armağan edebileceğiniz en güzel sevgililer günü hediyesi!

Kişiye Özel Köstekli Saat

Erkek Sevgiliye Farklı Hediyeler & Köstekli Cep Saati


Erkek sevgilinize sıra dışı olduğu kadar çok orijinal bir sevgililer günü hediyesine var mısınız? Kişiye Özel Köstekli Saat, krom kaplı parlak şahane görüntüsü ve üzerine sahibinin isimin eklenmesi ile çok özel bir hediye haline geliyor. Yaşı küçük olanlar, muhtemelen Kişiye Özel Köstekli Saati ya dedelerinden ya da Eski Türk Filmlerinden görmüşlerdir. Tamamen orijinal görüntüsüne sadık kalınarak hazırlanmış olan Kişiye Özel Köstekli Saat, erkek arkadaşınıza verebileceğiniz ve uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak çok parlak bir hediye fikri!

Çiftlere Özel Romantik Yastıklar

Romantik Sevgililere Hediye Özel Yastıklar


Çiftlere Özel Romantik Yastıklar üzerinde, aşkı ifade eden çok şık kalp sembolleri ve çiftlerin isimleri yer alıyor! Sevgilinizin de sizin de yastıklarınız adeta bir takım oluyor! Dilerseniz sevgilinizin isminin yazılı olduğu yastığı siz, sizin isminizin de yazılı olduğu yastığı sevgiliniz kullansın! Bu şekilde geceleri uyumadan önce sevgilinize merhaba deyip, gelecek planlarınıza çok daha iyi konsantre olabilirsiniz.

Minyatür Saatler

Sevgiliye İlginç Hediyeler & 3 Boyutlu Kol Saati


Minyatür Saatleri görenler inanmayıp, tekrar tekrar bakmak istiyor. Çünkü böylesine şık ve dikkat çeken kol saatleri ile daha önce hiç karşılaşılmadı! Sevgilinize ilginç olduğu kadar muhteşem tasarımlara sahip Minyatür 3 Boyutlu Kol Saatlerinden hediye edebilirsiniz. Erkek ve bayan için modelleri bulunan bu saatlerin içerisindeki figürler 3 boyutlu! Parlak insan zekası ve teknoloji bu saatin bir oluşturulmasında el ele verdi! İçerisinde 3 boyutlu ikonların yer aldığı bu özel kol saati, hem sevgilinize ilginç bir doğum günü hediyesi olabilir, hem de çok ilginç bir sevgililer günü hediyesi!

Seni Düşünüyorum Cam Duvar Saati

Sevgiliye Seni Düşünüyorum Hediye Romantik Duvar Saati


Bu özel duvar saatinin kalbinde siz varsınız! Seni Düşünüyorum Cam Duvar Saati üzerinde akan zaman sadece ama sadece aşk için dönüyor. Kırmızı ve son derece hoş bir tasarıma olan duvar saati size özel hazırlanıyor! Sevgilinize özel günler için armağan edebileceğiniz en anlamlı hediyeler kuşkusuz kişiye özel hediyeler. Çünkü bu hediyeler üzerine istediğiniz mesajı, isimleri ve fotoğrafları kendiniz seçip hediyeyi bu şekilde hazırlayabiliyorsunuz. Seni Düşünüyorum Cam Duvar Saati de işte bu denli anlamlı ve çok romantik bir hediye!

konusan kalpler duvar saati

Sevgililer İçin Romantik Hediye Fikirleri & Kalpli Cam Duvar Saati


Konu hazır sevgilinize hediye edebileceğiniz romantik duvar saatlerinden açılmışken, aynı kategoride yer alan ve en az yukarıda yer alan duvar saati kadar anlamlı ve özel bir saat daha önerelim. Kalbim Seninle Atıyor Cam Duvar Saati, gördüğünüz gibi bir yarısı yarım kalpten, diğer yarısı ise çok şirin saat rakamlarından oluşuyor. Kalbim Seninle Atıyor Cam Duvar Saatinin altında ise sizin kendi mesajınız olacak şekilde hazırlanıyor.


Bayan sevgiliye hediye fikirleri

Bayan Sevgiliye Kişiye Özel Harfli Yüzük Hediyesi


Bayan sevgilinize alınabilecek hediye sınırlarını zorluyoruz. Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük ile yine kız arkadaşınızı inanamayacağınız bir şekilde mutlu kılabilirsiniz. Üzerine kalp sembolü ve sevgilinizin isminin baş harfi yer alan 14 ayar altın kaplama yüzük ile mükemmel bir sevgililer günü hediyesi sizi bekliyor olacak!

Sevgiliye hediyeler

Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler & Sevgi Kavanozu


Gönülden bağlı olduğunuz sevgilinize kırk bir kere maşallah! Sevgiliniz için öyle bir hediye kavanozu hazırlandı ki, değim yerindeyse içerisinde yok yok! Aşkıma Kırk Bir Kere Maşallah Sevgi Kavanozu içerisinde aşka dair bir çok hediyelik bulunuyor! En başta 24 adet üzeri göndereceğiniz fotoğrafla ambalajlanan Mabel Marka Sütlü çikolata. 30 Adet kız arkadaşınızın adeta kalbini fethedecek aşk mesajları, 1 adet nazar boncuğu ve 1 adet de güllerle süslenmiş kalpli çikolata! Tüm bu hediyelikler, üzeri kırmızı tüllerle süslenmiş sevgi dolu bir kavanozun içerisinde...

erkek sevgiliye hediye ne alınır

Sevgiliye Ne Hediye Alınır? Kişiye Özel Fotoğraflı Dikdörtgen Kristal


Kalbinizin en güzel yerine ambargo koyan erkek arkadaşınıza, kalıcı ve anlamlı bir hediye mi düşünüyorsunuz? O halde doğum gününde sürpriz bir hediye hazırlayarak sevgilinize kendisini hediye edin! Bu cümlemizle sizi çok heyecanlandırdığımızın farkındayız! Kişiye Özel Fotoğraflı Dikdörtgen Kristal içerisine lazer yöntemi ile göndereceğiniz fotoğraf işleniyor ve kristal cam içerisinde ölümsüz bir sanat eseri ortaya çıkıyor! Sevgilinize bu güne kadar vereceğiniz en şeffaf, en dekoratif hediyelerden biri şu an tam karşınızda duruyor.

Sevgiliye hediye

Sevgiliye Güzel Hediye Fikirleri & Kişiye Özel Sonsuz Aşk Saati


En romantik aşk şiirleri, en havalı aşk şarkıları O'na olan duygularınızı ifade etmekte aciz kalıyorsa, siz bir de Kişiye Özel Sonsuz Aşk Duvar Saati ile şansınızı deneyin! Bu duvar saati, salt sevgiliye romantik bir hediyeden daha fazlası! Çünkü bu saatin üzerinde aşk var! Üzerinde el ele tutuşan romantik çiftlerin resmedildiği Kişiye Özel Sonsuz Aşk Saati, sizin ve sevgilinizin ismine özel hazırlanıyor.

Kişiye Özel Mutluluk Tapusu

Sevgiliye Kişiye Özel Mutluluk Tapusu


Kişiye Özel Mutluluk Tapusu ile sevgilinize sadece kalbinizi armağan etmiyor, aynı zamanda kalbinizin en güzel yerinin de sahipliğini veriyorsunuz! Tüm özel günler için, sevgilisine orijinal ve aynı zamanda da eğlenceli hediye arayışında olanlara sesleniyoruz! Kişiye Özel Mutluluk Tapusu gibi sevgilinizin kalbini değim yerindeyse heyecandan yerinden oynatacak özel bir armağan varken, başka hediyeler araştırmaya ne gerek var? Kişiye Özel Mutluluk Tapusu, kişiye özel olarak hazırlanıyor! İster üzerine esprili sözlerinizi yazın, ister sevgilinize kısa romantik mesajlar yazın! Her halükarda Kişiye Özel Mutluluk Tapusu, sevgilinizin bugüne kadar alacağı en özel, en anlamlı hediyelerden biri!

Kişiye Özel Mesaj Nakışlı Gömlek

Erkek Sevgiliye Alınabilecek Hediye & Mesajlı Beyaz Erkek Gömlek


Sevgilinize dair duygu dünyanızın şahane iz düşümleri, Kişiye özel gömlek üzerinde somutlaşıyor! Üzerine istediğiniz mesajları yazdırarak, anlamlı bir hediyeye dönüştürebileceğiniz Kişiye özel gömlek, erkek sevgilinizin kalbini tam on ikiden vuruyor! Her giyindiğinde sizi özlemle, sevgiyle anacağı Kişiye özel gömleği kişiye özel hale getirip, üzerine istediğiniz sözlerinizi yazdırabiliyorsunuz! Beyazın temizliği sadeliği ve duruluğu bu gömlekte kusursuz bir şekilde hayat buluyor! Doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi gibi tüm özel günlerde erkek arkadaşınıza en iyi hediye seçeneklerinden biri!

Sevgiliye hediye

Sevgilime Özel "Sen Bir Tanesin" Hediye Sepeti


Sevgili olmak, amiyane tabiri ile "Kör" olmakla eşdeğerdir. Bir kere aşık olup çok sevdiniz mi, biricik aşkınızın kusurlarını asla göremezsiniz. O sizin için yer yüzünün en sevileni, en çok değer verileni olur! Kalbinizi kapmakla, sevilenler arasında birinci sıraya geçen erkek arkadaşınıza romantik bir armağana ne dersiniz? Sevgilime "Sen Bir Tanesin" demenin en şahane yolu, Sevgiliye bu hediye sepetinden geçiyor! Kırmızı hediye kutusu üzerine size ve sevgilinize ait fotoğraflarınız basılıyor. Bu özel kutu içerisinde "1" rakamı şeklinde kesilmiş üzerine "1 Tanem" yazılı kişiye özel "1 Numara" Ödülü, 2 adet kalp şeklinde çikolata yer alıyor! Tüllerle ve güllerle süslenmiş olan "1 Tanem" Hediye sepeti, sevgiliye hayal edebileceğiniz en romantik hediyelerden biri!

sevgili için hediye

Sevgiliye Sonsuzluk Sembollü Pırlanta Kolye Hediyesi


Belki diğer bayan arkadaşlarınızın boynunda ilk defa sonsuzluk sembolü kolyelerden gördünüz, belki de bir şekilde internette hediye siteleri arasında gezinirken karşılaştınız! Ancak bizim önereceğimiz sonsuzluk kolyesi, tasarımsal açıdan diğer kolyelerden daha farklı ve daha özel! Yana yatmış sekiz rakamı şeklindeki klasik sonsuzluk sembolü bu kolye üzerinde kalp şeklinde tasarlanmış. Sonsuzluk sembolünün kesiştiği noktaya ise 7 Adet 0,02 karat pırlanta taşı yerleştirilmiş! Böylesine anlamlı ve değerli kolye ile, sevgilinize duyduğunuz aşkın boyutlarını şık bir hediye ile ifade etmiş olacaksınız! Pırlanta Sonsuzluk Kolye, sevgiliye ne hediye alınır sorusuna en romantik cevap!

Sevgiliye alınabilecek hediye fikirleri

Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler & Aşk Çiçeğim Sihirli Kupa Bardak


Kahvenin dayanılmaz çekiciliğine aşk katmak ister misiniz? Bundan böyle kahve kokusu sevgilinize sizi hatırlatacak! Zira sevgilinize hediye edeceğiniz Kişiye Özel Aşk Çiçeğim Kupa Bardak, sizden sevgilinize sevgi dolu mesajlar taşıyor! Günün her saati sevgilinizin aklına aşk mesajları taşıyacak olan Aşk Çiçeği Sihirli Kupa, ucuz fiyatı ile de göz kamaştırıyor! İsminizi ve mesajınızı yazdırarak kişiye özel hale getirebileceğiniz bu sihirli kupa ile kahve içmek de, sevgiliniz tarafından hatırlanıyor olacağınızı bilmek de çok keyifli! Üzerinde çiçek şeklinde bayan ve bu çiçeğe gözü gibi bakıp solmasın diye sulamaya çalışan bir erkek figürü bulunan Aşk Çiçeği Sihirli Kupa, sevgiliye verilebilecek en romantik hediyelerden biri! Sevgilinize alabileceğiniz daha fazla hediye önerilerine şu linkten ulaşabilirsiniz. Lütfen Tıklayın: Sevgiliye Hediyeler

Sevgiliye hediye fikirleri

Sevgiliye Güzel Hediyeler & Kalp Kutu İçerisinde Fotoğraflı Çikolatalar


Henüz tam olarak kanıtlanmasa da, kansere iyi geldiği, cildi güzelleştirdiği ve kemiklerin güçlenmesine yardımcı olduğu konusunda bilgiler var! Kendine has kahve rengi ile karşı konulamaz bir tat olan çikolata, şimdi size özel hazırlanıyor! Sevgilinize üzerinde fotoğrafınızın olduğu ve "Seni Seviyorum" mesajının yer aldığı 24 adet özel sütlü çikolata hediye etmek ister misiniz? Üstelik bu özel çikolataların tamamı, kırmızı kalp kutu içerisinde! Bir kabahatinizden dolayı sevgilinizden özür mü dilemeniz gerekiyor? Bunun için en etkileyici yol, sevgilinize Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar hediye etmek!

Sevgiliye sürpriz hediye

Sevgiliye Hediyeler & Kişiye Özel Puzzle


Aylarca, belki de bir kaç yıl sevgilinizi tanımakla geçti! Kafanızda kız arkadaşınız ile ilgili olarak, Onun karakteri, kişiliği, sevgisi ve saygısı ile ilgili tam not verdiniz! Artık duygularınızdan ve ne istediğinizden çok eminsiniz! Kız arkadaşınıza unutamayacağı, çok acayip, çok ilginç bir evlilik teklifi yapmayı istiyorsunuz! Hayatınızın en önemli teklifi hiç kuşkusuz ki "Evlilik Teklifidir." Bu yüzden bunun unutulmaz ve özel olması gerekir! Bunun için şık bir öneri ister misiniz? Görmekte olduğunuz ürün, kalp şeklinde tasarlanmış olan bir Puzzle! İşte kız arkadaşınıza sürpriz evlilik teklifinizi bu özel hediye ile yapacaksınız! Kişiye Özel Kalp Kutuda Mesajlı Kalp Puzzle üzerinde ne yazılmasını istiyorsanız, size özel kendi cümleniz yazılıyor! Bu şahane ürün ile ister sevgilinize evlilik teklifi yapın, isterseniz 14 Şubat sevgililer gününde ilan-ı aşkta bulunan! Kalbinizin parçaları bir araya gelip de, ortaya mesajınız çıkınca duygu patlaması yaşanacağını garanti ederiz. Kişiye Özel Kalp Kutuda Konuşan Kalp Puzzle içerisinde aynı zamanda 2 adet kalp şeklinde çikolata olduğunu da söylememiz lazım! Farklı modelleri bulunan bu ürünü incelemek isterseniz "Satın Al" butonuna tıklamanız yeterli!

İki İsimli Kalp Kolye

Sevgiliye Hediyeler & İki İsimli Kalp Kolye


Üzerinde sevgilinizin ve sizin isimlerinin birlikte hayat bulacağı ve arasında da aşkınızın sembolü olan sevimli kalp figürünün yer aldığı İki İsim Kalp Kolye ile aşkınız sonsuza kadar ölümsüzleşiyor! Sesini duyduğunuzda, ellerini tuttuğunuzda, gözlerinin içine baktığınızda tirtir titriyorsanız, aşk kuşu omuzlarınıza konmuş demektir. Gönlünüzün aşk kuşuna layığı ile bir doğum günü hediyesi için size İki İsimli Kalp Kolye yeter! Ürün gümüş üzeri 14 ayar altın ile kaplanmış olup, kesinlikle altın suyu değildir. Siparişiniz halinde ise, şık bir hediye kutusu içerisinde gönderilmektedir.

sevgiliye hediye

Bayan Sevgiliye Kalpli Tek Harf Yüzük Hediyesi


Şimdilik sadece hayallerinizi süsleyen, ancak gelecekte müşterek bir hayat planları yaptığınız biricik sevgilinize taş gibi sağlam sevginizi Kalpli Tek Harf Yüzük ile gösterebilirsiniz! Olağan üstü bir tasarıma sahip olan bu özel yüzük ile, aşk sevgilinizin yüzük parmağına taşınmış olacak! Sevgililer gününde, doğum günülerinde ya da yıl dönümü hediyesi olarak, romantik ve aynı zamanda da zarif bir armağan için Kalpli Harf Yüzük ideal bir hediye seçeneği! Kişiye özel olarak hazırlanan bu özel yüzük üzerine sevgilinizin isminin baş harfini yazdırabilir, kendisi gibi, isminin tek harfinin bile sizin için ne kadar değerli olduğunu Ona en şık şekilde gösterebilirsiniz!

sevgili için hediye

Sevgiliye Güzel Hediyeler & Pırlanta Love Yazılı Bileklik


Aşkınızı suya yazamazsınız ama, üzerinde büyüleyici görüntüsü ve "Love" yazılı sembolü bulunan, Pırlanta Bileklik ile sevgilinize sonsuza kadar hissettirebilirsiniz! Kız arkadaşınıza olan duygularınızı süslü cümlelerle kağıda kaleme dökmek için, usta bir yazar ya da romantik bir şair değilim diye üzülmeyin! Pırlantalı "Love" yazılı Bileklik, tıpkı sevgiliye yazılmış güzel bir şiir gibi, tıpkı sevgiliye içini dökmeye çalışan romantik bir mektup gibi! Sevgililer gününde, biricik kız arkadaşınıza dolu dolu sevgiyi anlatan özel hediye fikirleri isterseniz, 0,01 karat pırlantasıyla Love Bileklik bunun için ideal bir hediye! 

sevgiliye esprili hediyeler

Sevgiliye Tencere-Kapak Esprili Tshirt


Spor kıyafetlerden hoşlanan ya da daha net ifadesi ile dolabına T-Shirt koleksiyonu bulunan erkek arkadaşınıza Kişiyi Özel Tencere-Kapak Baskılı Siyah Tshirt hediye edebilirsiniz! Bu T-Shirt'i diğerler sıradan T-shirt'lerden özel kılan tarafı ilişkinizdeki uyumu göstermesi ve esprili bir şekilde hazırlanmış olmasıdır! Yumuşacık dokusu, kaliteli kumaşı ile her tene uygun olan Kişiyi Özel Tencere-Kapak Baskılı Siyah Tshirt, bu yaz en çok konuşulacak, üzerine en fazla dikkatleri çekecek çok özel bir ürün! "O ne giyerse giysin, her şey O'na çok yakışıyor" çünkü çok yakışıklı bir sevgilim var!" diyorsanız, en başta siz, sonra ise sevgiliniz bu T-shirt'lere bayılacak!

Twigy Gelin Damat Evlilik Serisi Terlikleri

Sevgiliye Hediyeler & Twigy Ev Serisi Terlik


Bir terlikler son derece şirin ve son derece romantik! Türkiye'nin en ünlü terlik üreticisi Twigy, sevgililer gününe özel, evlilik serisi romantik terlikler üretti! Sevimli terliklerin bir tekinde gelin figürü, diğer tekinde ise damat figürü yer alıyor! 2 farklı modeli bulunan Twigy Gelin Damat Evlilik Serisi Terlikleri, kız arkadaşınızın ayaklarını sıcacık tutarken, sizden sevgilinize çok da şirin bir hatıra olacak! Yeni evli çiftlere de armağan edebileceğiniz bu terliklerin pembe ve beyaz modelleri bulunuyor! Sipariş vermeniz halinde tarafınıza yollanacak terlik çiftinden bir teki gelin, diğer teki ise damat figürüne sahiptir. Bu sebeple siparişin hatalı olduğunu düşünmeyin!

Kuş Tüyü Gül

Sevgiliye Özel Hediye Fikirleri & Kuş Tüyü Kırmızı Gül


Kalbinizin kraliçesine sevginizi, şükranlarınızı, teşekkürlerinizi ve sevginizi sunmak için verebileceğiniz en değerli armağan, kırmızı güllerdir! Kırmızı gül, aşıklar arasında bir nevi sevgi mesajları taşıyan çok özel bir çiçektir. Tutkulu aşkların en somut ifadesidir. Şayet sevgililer gününde kraliçenize kırmızı gül armağan etmek ve önünde sevginizi ifade etmek için diz çökmek istiyorsanız, Kuş Tüyü Gül emrinize amade! Solmayan ve kurumayan yapısı ve ucuz fiyatı ile Kuş Tüyü Gül, sevgilinizin yıllarca saklayabileceği özel bir armağan!

erkek sevgili için hediye

Erkek Sevgiliye Hediye Önerileri


Kişiye özel çakmak, sigara tabakası ve küllükten oluşan bu seti erkek sevgilinize hediye edebilirsiniz. Bunun dışında özellikle resmi kurumlarda ya da kurumsal firmalarda çalışan bir sevgiliniz varsa, bu hediyeniz ile gardırobuna şık bir kravat dahil edebilirsiniz! Şık hediye kutusu içerisinde satışa sunulan, yumuşacık kaliteli dokusu ile göz kamaştıran Mendil ve Kravat seti, sevgilinizin şıklığına yönelik harika bir aksesuar hediyesi olacaktır! Yukarıda örnek model olarak sunulan Kravat füme rengidir. Ancak siz dilerseniz "Satın Al" butonuna tıklayarak diğer renklerdeki erkek kravat modellerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz!

Sevgiliye alınabilecek hediyeler

Sevgiliye Dolu Dolu Seni Seviyorum Hediye Sepeti


Sevgiliye hediye fikirlerimiz içerisine, şirin ve aynı zamanda çok da romantik bir hediye sepeti almak istiyoruz! Cicili bicili kıpkırmızı Kalp desenli hediye sepeti! Ürün, bayan sevgilinizin hayranlık duyacağı şıklıkta ve kesinlikle çok beğenebileceği sevimli hediyeliklerden oluşuyor! Kızların çok büyük bir kısmı, özellikle sevimli oyuncaklara karşı hassastırlar ve çok severler. Hatta bazı hanımlar, yataklarının baş ucuna özellikle şirin oyuncak ayıcık ve köpek bulundurmaya bayılırlar. Önermiş olduğumuz hediye sepeti içerisinde 22 santim boyutunda sevimli bir oyuncak ayıcık bulunuyor! Aynı zamanda hediye sepeti içerisinde, kalp şeklinde "Love-Story" müzikli kalp kutu içinde anahtarlı not defteri, "Seni seviyorum" baskılı mum ve altın para şeklinde enfes lezzetlerde çikolatalar bulunuyor. Son aşamada ise hediye kutusu kırmızı otriş sarılıp kırmızı tül ile süsleniyor!

Sevgiliye hediye

Sevgilinize Güzel Bir Sürpriz & Deniz Kabuğunda Mektup


Ne e-mail, ne de cep telefonu SMS'i, hiç biri bu romantik mektup ile sevgilinize yazacağınız bir kaç satırdan daha etkileyici olamaz! Sevgilinize olan duygularınızı son derece romantik cümlelerle bir mektup içerisinde bildirmek ister misiniz? Sevgiliye Deniz Kabuğunda Mektup, bunu hayal edebileceğiniz en etkileyici şekilde huzurlarınıza getiriyor. Ağzı "Love" yazılı mühürle mühürlenmiş bir hediye kutusu ve Deniz Kabuğu içerisinde kendi özel mektubunuz! Evlilik teklifi, doğum günü kutlama mesajınız, sevgililer günü mesajınız kısacası aklınıza gelebilecek her türlü romantik düşüncede Sevgiliye Deniz Kabuğunda Mektup sizinle!

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

Sevgiliye Hediye Seçenekleri  & Kişiye Özel Çikolata


Yılbaşı, nişan, kız isteme, bayram ziyaretleri gibi tüm özel günlerde şekerli şeyler, hediye geleneklerimiz içerisinde aslında önemli bir yer tutar. Eğer sevgiliniz için şu ana kadar klasik tarzdaki hediyelerden sıkılmaya başladıysanız, kavanoz içerisinde ve kalp kutu içerisinde satışa sunulan kişiye özel çikolatalar ilginizi çekebilir. Size özel olarak hazırlanacak çikolatalarla sevgilinize mutluluk yaşatabilirsiniz. 

Sevgiliye hediyeSevgilime Romantik Hediye Sepeti 


Üzeri tülle sarılı hasır sepet içerisindeki hediyeler kız arkadaşınıza her zaman iyi bir hediye tercihi olacaktır. Ancak tabi ki de önemli olan sevgilinize vereceğiniz sepetin süslü olmasının yanında bir de içerisinde ne gibi hediyeliklerin olduğudur. Misal, yan tarafta gördüğünüz bu şirin hediye sepeti içerisinde, sevimli ayıcıktan tutun da kalp kutu içerisinde çikolatalara, romantik kupa bardaklara ve çeşitli sepet süslerine kadar her şey çok güzel şekilde düşünülmüş!  İşte bu sepetle eminim ki sevgilinizi çok mutlu edeceksiniz. 

hediye fikirleri

Bize Nazar Değmesin Çikolata Kavanozu 


Bizim insanımız nedense işi, aşk yaşamı, para pul durumları gibi yaşamını yakından ilgilendiren konulardaki iyi gidişatın hep bozulabilme ihtimaline çok kafayı takar. Mesela sevgiliniz çok yakışıklı veya acayip güzel. Aranızda da öyle güçlü bağlar var ki, iyiden iyiye korkmaya başlıyorsunuz! Ya kem gözlü birilerinin nazarı değerse? Eğer siz de nazara inanıyorsanız, bu hediye ile sevgilinize bu endişenizi şahane bir şekilde gösterebilirsiniz. Hem nazara inanıp, hem de Sevgilinizle güzel beraberliğinizin bozulmasından korkuyorsanız, işte size üzerinde nazar boncuğu simgesi bulunan şahane çikolatalar.

Sevgiliye değerli ve anlamlı hediye

Sevgiliye Hediye Sonsuzluk Kolyesi  

Sevgilinize olan sonsuz güzel duygularınızı, ancak bu kadar anlamlı bir hediye ile gösterebilirdiniz. Yanyana iki kalp figürü birleşince sonsuzluk simgesini oluşturuyor ve merkez noktasında ise bir pırlanta yer alıyor. Sevgilinize tıpkı o kocaman duygularınız gibi özel bir mesaj veriyor. Sevgililer günü hediyesi olarak ya da kız arkadaşınıza yıldönümünüzde sonsuzluk gümüş kolye hediye edebilirsiniz. Müthiş güzel anlamlar taşıyan bu kolyeyi eminim ki sevgiliniz boynundan asla çıkartmak istemeyecektir.  

Kravat & Mendil-Füme

Erkek Sevgiliye Kravat Hediyesi  

Çok klasik gelebilir ancak yine de ilgilisi olabilir düşüncesi ile erkek arkadaşınıza alabileceğiniz birbirinden göz kamaştırıcı kravat modellerini sizlerin beğenisine sunmak istedik. Altınyıldız markalı kravatlardan dilediğiniz modeli seçerek, erkek arkadaşınıza hediye edebilirsiniz.

Espirili Tencere Kapak Modeli T-Shirt

Tencere Yuvarlanmış Kapağını Bulmuş Tişörtü  


V yaka, bisiklet yaka, bayan ve erkek modelleri bulunan esprili çift tişörtleri ile bu yazın en renkli sevgilileri siz olun! Örneğin yan tarafta resmini görebileceğiniz tencere - kapak temalı sevgili tişörtlerini çok eplenceli bulduk ve beğeninize sunmak istedik. İç dünyanızdaki mükemmel birlikteliği, çevrenizdeki herkese göstererek, çatır çatır çatlatabileceğiniz sevgili tişörtleri ile erkek/kız arkadaşınıza tüm özel günlerde en şahane sürprizlerden birini yapabilirsiniz. 

Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alınır

Sevgiliyi Mutlu Edecek Hediyeler Nelerdir?


Aşkı besleyen ve sevgi bağlarını sağlamlaştıran en önemli unsurlardan biri de, özel günlerde sevgililer arasındaki hediye alıp verme etkinliğidir. Sevgiliye hediye almak bir klişe veya bir mecburiyet gibi değerlendirilmemelidir. Bilakis, özel günler dışında da insan sevdiğini somut şeylerle hissettirmelidir sevgilisine. Aslında hediye almak, 7'den 70'e her insanı mutlu edebileceği gibi, sevgilinizi de mutlu edecektir. Ama unutmamalısınız ki, özellikle sevgilinizi hediyenizle mutlu etmek istiyorsanız hediyenizin emek içermesine yani bizzat kendi ellerinizle sevgilinize hediye yapmanıza, hediyenizin romantik sunumuna ve hediyenizin duygularınızı en iyi biçimde yansıtmasına önem vermelisiniz. Onu düşünmek, her an hatırladığınızı göstermek ve aşkınızı ifade etmek adına alacağınız ufacık bir hediye bile sevgilinizi mutlu etmeye yetecektir.

Erkek Sevgiliye Hediye Ne Alınır?


Aşk paydaşı olduğunuz ve size sevgisini her fırsatta hissettiren biricik erkek arkadaşınıza hatırası olacak ve sizi her an kendisine hatırlatacak kişiye özel hediyeler içerisinden seçim yapabilirsiniz. Sevgilinizin ismine özel olarak hazırlanmış kaliteli bir deri cüzdan, ikinizin ismine özel olarak hazırlanacak güzel bir bileklik seti, fotoğraflarınızla yapılacak ışıklı bir anı çerçevesi, sonsuz aşkınızı isimlerinizle üzerine yansıtabileceğiniz kişiye özel bir kol saati ya da ikinizin de aynı karede olduğu karakalem portre resminizi Ona hediye edebilirsiniz.

Bayan Sevgiliye Hediye Ne Alınabilir?


Bayanlar duygusal varlıklardır. Bu yüzden de hediyenizin pahalı, ucuz veya ufak bir şey olmasının onun gözünde hiçbir kıymeti yoktur. Önemli olan hediyenizin ne derece duygu taşıdığı veya kız arkadaşınıza ne hissettirdiğidir. Bu yüzden de siz siz olun, bayan sevgilinize hediye seçerken mutlaka kaliteli veya pahalı bir şeyler almalıyım yanılgısına düşmeyin. Naif, samimi, romantik ve duygularınızı yansıtan özel bir obje ile sevdiğiniz kadını çok değerli hissettirebilirsiniz. Erkekler için olduğu gibi kadınlar için de kişiye özel hediyeler bayan sevgili için en önemli hediye seçimlerindendir. Örneğin fotoğrafınıza özel hazırlanacak 3 boyutlu bir lamba, isimlerinize özel hazırlanacak sonsuzluk kolyesi, çikolatalar ve fotoğraflarınızla hazırlanacak patlayan kutu sürprizi, sizi ona her zaman hatırlatacak resimli bir kupa bardak sevgilinizi mutlu edecek harika hediye fikirleri olacaktır.

Yorum Gönder

 
Top