z En Çok Güldüren Esprili Sözler | En iyi Hediye Fikirleri

komik mesajlar
Bir dakika ya! Espri düellosu daha bitmedi! Herkes, beden eğitimi dersindeki gibi şöyle genişçe bir çember oluştursun bakiyim! Tüm yüzler de gülme pozisyonu alsın! Çünkü burada bir dünya komik ve esprili söz var! Bomba esprilerin havada uçuştuğu bir arkadaş ortamında, siz de herkesi gülmekten kırıp geçirmek mi istiyorsunuz? İçinde bulunduğunuz anı eğlenceli kılacak, yüzlerde tebessüm yaratacak komik sözler mi araştırıyorsunuz? Kız arkadaşınıza, erkek arkadaşlarınıza, sevgilinize asla unutamayacakları ve akıllarına her geldiğinde kahkahalar atmalarına neden olacak komik cep telefonu mesajları mı göndermek istiyorsunuz? O halde doğru başlık üzerine bastınız, ayağınızı geri çekin:) Espri de parayla değil ki? Sevdiklerinizi güldürün güldürebildiğiniz kadar! Bu yazımızda sizler için İnternetin altını üstüne getirerek, trend olmuş en komik ve en esprili sözlerden şahane bir derleme yaptık! İçerisinde esprili aşk sözlerinden tutun da, evlilik üzerine acayip komedi sözlere, sevgiliye gönderilebilecek deli dolu, saçma sapan komik sevgi mesajlarından, hayata dair en önemsiz şeylere kadar en komik sözler şimdi burada! Hayatın, insanlar için başlı başına en büyük hediye olduğuna inanıyoruz! Bu hayatı güzel ve eğlenceli kılacak küçük bir tebessümün ise hediyelerin en güzeli olduğunu düşünüyoruz! Eşinize, dostunuza, arkadaşınıza, sevgilinize, kısacası tüm sevdiklerinize kısa esprili sözler göndererek, yüzlerinde gülücükler tomurcuklanması neden olabilir, kısacası onlara hayatı hediye edebilirsiniz!

Komik ve Esprili Sözler


Esprili insanlardan kim hoşlanmaz ki? Bir kere bulundukları ortama renk ve eğlence katarlar. Dahil oldukları arkadaş ortamında ilgi odağı haline gelirler! Aramızda kalacağına söz verirseniz size bir de sağlam tüyo verelim; Kızlar esprili erkeklerden inanılmaz derecede etkilenirler! Bakınız: Cem Yılmaz - Beyazıt Öztürk. Ancak, kabul edelim ki, komik adam olmak, espriyi doğru seçmek ve yerinde kullanmak, zamanlamasını iyi yapmak, öyle her baba yiğidin de harcı değil (Ben de dahil)! Bunun için, Allah vergisi özel bir yetenek ve pratik zekalı olmak gerekiyor! Ama bunu dedik diye, hemen de karamsar olmamak lazım! Herkes mükemmel espri yapamayabilir belki ama, aklı başında olan herkes kaliteli espriden çok iyi anlar! Bırakalım, kaliteli espri yapan işini yapsın, kaliteli espriden anlayan ve buna reaksiyon gösterip gülen insanlar da bunun tadını çıkartsın!

Esprili sözler evlilik üzerine
Sorumsuz koca, hayatından bezmiş bir kadın! Evlilik üzerine söylenmiş olan en komik sözlerden biri! 
Esprili Sözler
Hakikaten bazen milletin üzerinde bir kıyafet görürsünüz, hemen ben de satın alayım da şöyle ilgi çekici ve fit görüneyim dersiniz ama, hiç evdeki hesap çarşıya uymaz! Hesaba katmadığınız bir göbüşünüzün olduğunu unutmuşsunuzdur. Acayip hoşuma giden en esprili sözlerden biri!
En komik mesajlar
Gerçekten de biz Türk Kadınları böyle değil miyiz? Birinin arkasından söylemek istediğimiz her şeyi söyler en sonunda da sözü "Neyse Dedikodu yapmayalım" şeklinde bağlamaya bayılırız! Bunu baştan düşünsek olmaz mı?:) 
komik mesajlar
Harbiden de doğru! Erkeğin balkonlusu cazip de, kadının neden selülitleri baş belası?
Komşk Aşk Mesajları
Sevgilinize cep telefonu mesajı ile gönderebileceğiniz son derece esprili ve komik sözlerden biri!
harbi komik sözler
Siz de hiç, metrobüste, otobüste ayaktayken bile teyzelerin "yer ver" der gibi bakışlarına maruz kaldınız mı? Çok komik ya!  
Esprili Mesajlar
Paranın gözü kör olsun! Hakikaten de zengin çapkınlık yapsa, kır düğünü yapsa, çok eski model bir arabaya da binse "Vay be! Helal Olsun Adama" denir ama, gariban yapsa yerden yere vurulur. Aslında komik bir söz olmasına rağmen anlam dolu mesajı da olan güzel bir espri! 
Acayip komik mesajlar
Bir kızın lafı nelere de kadir! Bu ne özgüven böyle arkadaş!
komik sözler
Bu ne ya! Bir de kadınlar eşitsizlikten yakınırlar! Alın işte, erkekler kuaförde bile zulüm görüyorlar! Ya siz:)    
Kısa espriler
Nerede öyle operatör! Kontör yemek, saniyeleri bile faturaya yansıtmak için ellerini ovuşturuyorlar! 
Sevgiliye komik mesajlar
Sevgilinize komik bir mesaj mı göndermek istiyorsunuz? Biraz ukalalık olacak ama bu mesaj kesinlikle çok güleceği en esprili sözlerden biri!
Esprili Sözlerkomik sözler
Acayip komik esprilerkomik sözler
Kısa komik mesajlar
Komik Sözler
Ne sinir bozucu değil mi, en ihtiyaç duyduğunuz anda cep telefonunuzun şarjının bitmesi! E, bir de anlamsız yere terk ediliyorsanız, doğru söze ne denir!  
Komik Sözler
Komik ve saçma sözler
Bu da bana kalırsa çok bomba bir espri!  
Kısa esprili cep mesajları
Yine evlilik üzerine, söylenmiş şahane esprili sözlerden biri! 
Kısa mesajlar
espriler

Gülmek herkesin hakkı! İnsana en çok yakışan ve en fazla sevimli gösteren yüz hareketi, gülmektir. Gülmenin Sinirleri gevşettiği, kaslara iyi geldiği, yüze renk kattığı ve buna benzer faydalarını üç aşağı beş yukarı zaten biliyorduk! Ancak yapılan bir çok bilimsel çalışma, gülmenin bildiğimiz faydaları dışında, daha bilmediğimiz bir çok pozitif yönünün olduğunu açığa çıkarmaya devam ediyor! Gülme ile ilgili bilimsel çalışmalar yapıla dursun, biz konumuza geri dönelim! Hem sevgili okurlarımızı rahatlatmak, hem başarabilirsek yüzlerinde kahkaha oluşturmak, ve hem de güzel görünmelerini sağlamak için birbirinden komik ve esprili sözler hazırladık! Acaba, seçmiş olduğumuz bu komik sözler sizin hoşunuza gitti mi? Eğer siz değerli dostlarımızı Türkiye'nin soğuk gündeminden bir nebze de uzaklaştırabildiysek ve yüzünüzde gülücüklerin oluşmasına katkımız olabildiyse ne mutlu bize!

Komik Mesajlar
esprili patron mesajları kısa
Uyanık patrona bak hele! Nasıl da hazır cevap biri! 
Sevgiliye epsrili mesajlar
Ne o öyle sevgilinizin yanında eğilip bükülüp kasılmalar? Kendinizi olabildiğince rahat hissedin:)
esprili mesajlar
Hakikaten de bazı kimselerin isimlerini ilk işittiğimizde yaşını bilmesek bile kafamızda bir yaş aralığı koyabiliyoruz! Mesela "Müzeyyen" ismi, "Cenap" ismi gibi! Bu da çok tuttuğum favori esprilerden biri!   
Kısa esprili mesajlar
Bir bayanın kuaförden nasıl bir eda ile çıktığına bu esprili sözden sonra daha fazla dikkat edersiniz artık:) 
Esprili Mesajlar
Televizyonda sabah kuşağında yer alan evlilik programlarını takip ettiyseniz, bu komik sözde ne kadar da haklı payı olduğunu anlamak hiç de zor olmayacak!  
Esprili sözler
esprili aşk sözleri
Aşkı buldun, öp de başına koy:) 
erkekler ile ilgili esprili sözler
Biraz ağır bir söz almasına rağmen, maksadımız gülmek olduğu için bu komik sözü de eklemek istedim. Ama aslına bakarsınız külliyen de yanlış olduğunuz söyleyemeyiz! Siz ne dersiniz hanımlar? 
çok esprili mesajlar
Sevgiliye komik mesajlar

Yorum Gönder

 
Top