z Kısa Babalar Günü Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

Resimli Babalar Günü Mesajları
Babaların yıldızlaşacağı çok özel bir güne hızla yaklaşıyoruz... Babamıza duyduğumuz sevgiyi, saygıyı, hürmeti adeta bir bayram havasında O'na gösterebileceğimiz yepyeni bir Babalar Gününe artık çok yaklaştık. Elbette ki, diğer özel günlerde olduğu gibi, Babalar Gününde de internet kullanıcılarının en fazla araştırdığı ya da merak ettiği konulardan biri, kısa kutlama mesajları oluyor! Biz de bu nedenle boş durmayarak, okuyucularımıza da yararlı olacağını düşündüğümüz, okuyup istifade edeceklerine inandığımız birbirinden etkileyici ve güzel Babalar Günü Mesajları hazırladık. Neden böyle bir yazı yazma gereksinimi duyduk? Çünkü, Babalar Gününde Sevgili Babasına yalnızca "Seni çok Seviyorum, Babalar Günün Kutlu Olsun... Canım Babam!" gibi klasik bir mesajla yetinmeyip; bunun yerine daha fazla kalbe dokunan, ustaca yazılmış, daha anlamlı, etkileyici güzel ve Kısa Babalar Günü Mesajları arayan okuyucularımıza alternatif sözler sunmak istedik. Neticede, internetin altını üstüne getirdik, aradık taradık ve ortaya acayip derecede etkileyici, Baba Sevgisini merkezine taşımış çok güzel Babalar Günü Mesajlarına ulaştık! Burada yer alan Babalar Günü mesajlarını ister Sevgili Babanız için satın aldığınız Babalar Günü Hediyeleri üzerine iliştirin, isterseniz de kısa cep telefonu mesajı olarak Babanıza gönderin. Her halükarda, evinizin büyük çınarı sevgili babanızı çok ama çok duygulandıracak, fazlasıyla mutlu edeceksiniz.


Kısa ve Anlamlı Babalar Günü Kutlama Mesajları

Babaya güzel mesajlar
Sırtımızı güvenle yasladığımız, sevgisinden bir an bile olsun şüphe duymadığımız Sevgili Babamıza en anlamlı Babalar Günü sözlerinden biri! Bu mesaj, Babanıza aldığınız hediye üzerinde oldukça etkileyici bir hediye notu da olabilir. 

Bir kelimeye ne kadar anlam yüklenebilirse o kadar anlam yüklüyorum ama yine de bir şeyler eksik kalıyor. Çünkü senin gibi bir babayı anlatmaya kelimeler yetmiyor. Hayatımdaki varlığın için teşekkür ederim, iyi ki varsın babacığım. Babalar günün kutlu olsun.

babalar günü sözleri

Bir tanem babam, deniz gibi hür ve engin yüreğinle iyi ki varsın. Sana olan sevgimi ifade etmek güç ama daima kalbimde olduğunu bil istedim. Günün kutlu olsun.

Dünyanın en mutlu çocuğundan dünyanın en iyi babasına… Babalar Günün kutlu olsun!

Dünyanın en tontiş, en nazik, en centilmen, en yakışıklı, en cesur, en hoş görülü babasına sesleniyorum; Seni Çok Seviyorum Babacığım....

Eğer sen olmasaydın, bu dünyanın gerçeğini anlamam zaman alırdı babacım ve eğer sen olmasaydın, bu hayatın güzelliklerini anlamam da o kadar uzun sürerdi ki… İyi ki hayatımın her adımında yanımda oldun ve bana destek çıktın. Seni çok seviyorum canım babam, Babalar Günün kutlu olsun.

Babaya kısa mesajlar
Ailemizin bir tanesi… Neler neler yapsam yine babalık hakkını ödeyemem, benim biricik ton ton babam. Hasret içinde seni kucaklıyorum ve yanaklarından öpüyorum.

Babalar günün kutlu olsun biricik babam! Seninle daima gülüp eğlendiğimiz hatıraları geleceğe taşımak çok güzel. Her an yanında olmak özlemiyle, sevgiler!

Bana ve kardeşime her daim sevgi ve şefkat gösterdiğin için aynı zamanda bizi bir gün bile olsun ayırmayarak hep eşit mesafede yaklaştığın için sana minnettarım, babalar günün kutlu olsun.

Babalar Günü Mesajları

Benim için her zaman orada olduğunu bildiğim için, bana doğru yolu gösterdiğin için, bana zor geldiğinde, ben bile kendime inanmazken bana inandığın için, sürekli hayal kurmaya teşvik ettiğin ve bana her zaman ilham kaynağı olduğun için… Kısacası benim için yaptığın her şey için teşekkürler babacığım. Babalar Günün kutlu olsun!

Benim için her zaman orada olduğunu bildiğim, doğru yolu gösterdiğin, zor geldiğinde, ben bile kendime inanmazken bana inandığın, sürekli hayal kurmaya teşvik ettiğin ve her zaman ilham kaynağı olduğun için… Kısacası benim için yaptığın her şeye teşekkürler baba. Babalar Günün kutlu olsun!

En kral benim babam! Bu güzel hayatı bana armağan ettiğin için, her zaman bana güvendiğin ve destek olduğun için teşekkürler. Seni seviyorum. İyi ki varsın. En güzel babalar günü senin olsun babacığım.

Babalar Günü Mesajları

En zor durumlarda hepimizi sakinleştirdiğin için teşekkürler. Sen her zaman sarsılmaz desteğimiz oldun. Seni seviyorum. Babalar Günün kutlu olsun!

Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla. Babacığım bir günümde değil her günümdesin. Babalar günün kutlu olsun.

Evimizin yakışıklısı... Babamız canımız bir tanemiz. Bil ki seni her gün daha çok seviyoruz. Varlığınla gurur duyuyoruz. Sen bizim her şeyimizsin. Babalar günün kutlu olsun. Ailen.

Sarsılmaz kalemizin büyük kralı, Babalar Günün kutlu olsun!

Babalar Günü Mesajları

Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç veriyorsun… Babalar Günün kutlu olsun.

Senin çocuğun olmaktan gurur duyuyorum. Babalar Günün kutlu olsun!
babalara hediye
Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacığım. Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var. Babalar günün kutlu olsun.

Senin oğlun olmaktan sonsuz bir gurur duyuyorum babacığım! Seni hayal bile edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Babalar Günün Kutlu Olsun.

Babalar Günü Mesajları

Sevgi ve müthiş şefkatinle aramızda sıcacık bir bağ kurduğun için sana minnettarım Babacığım! İyi ki babamsın ve iyi ki varsın. Babalar günün kutlu olsun.

Sevgili babam, bana verdiğin kıymetle ve emekle bugünlere gelmemi sağladığın için sana minnettarım. İyi ki benimlesin. Babalar günün kutlu olsun.

Sevgili babamız! Ailemizi neşeli günlerde ve zor zamanlarda da her zaman koruyup kolladığın ve bizleri mükemmel yetiştirdiğin için sana sonsuz kere teşekkürler! İyi ki babamızsın. Babalar Günün Kutlu Olsun!

Babalar Günü Mesajları

Şefkat ve iyilik kalkanıyla insanlara yaklaşan ve bana da hep bunu öğütleyen Biricik babamın babalar günü kutlu olsun.

Tüm gücünle benim için çalıştığını ve ömrünün sonuna kadar da bunun için çabalayacağını biliyorum. En zor zamanlarımda bile yaralarımı sardığın ve bana babalıktan çok iyi bir arkadaş gibi yaklaştın. Bunun için sana ne kadar teşekkür etsem az kalır gibi… Babalar günün kutlu olsun.

Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Babalar Günü Mesajları

Yalnızca bir gün değil her gün çok özel ve değerlisin ancak bugün senin günün olduğu için ekstra kıymetlisin. Varlığınla hayatıma kattığın en büyük renk ve armağan ile bana yaşattığın sayısız mutluluk için teşekkür ederim babacığım, iyi ki varsın. Babalar günün kutlu olsun.

Yalnızca huyum değil sevgimin de sana benzediğini söylemek isterim. Aramızdaki sevgi bağının hiçbir zaman çözülmediğini ve gün geçtikçe daha da arttığını söyleyebilirim. En kıymetim ve en değerlim canım babam… Babalar günün kutlu olsun.

Yalnızca kelime anlamındaki baba olarak değil manevi olarak da bana her daim babalık yaptığın ve hayatımda ne zaman arasam ulaşabileceğim ilk insan olduğun için teşekkür ederim. İyi ki benim babamsın. Babalar günün kutlu olsun.

Babalar Günü Mesajları

Yaşadığım en güzel sevgi, senin sevginmiş babacığım. Sana her seslenişim de ya acım diniyor; ya da sana olan sevgim coşuyor! Babalar günün kutlu olsun.

Yaşı kaç olursa olsun enerji ve yaşama sevincinden hiçbir şey kaybetmeyen bütün babaların babalar günü kutlu olsun.

Yaşlandıkça hayatımı daha iyi hale getirmek için ne kadar fedakarlık yaptığını daha iyi fark ediyorum. Benim için yaptığın bunca şey için ne yapsam sana teşekkür edemem Babacığım! Seni seviyorum ve her zaman seveceğim canım babacığım. Babalar Günün kutlu olsun!

Babalar Günü Mesajları
Yüreğin huzurlu, yüzün güleç, kazancın bereketli olsun canım babacığım. Babalar gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum.

Babamız, her zaman fikirlerine baş vurduğumuz, bilgisini paylaşmasını istediğimiz adeta bir ansiklopedi gibidir. Baba, aynı zamanda iyi de bir dosttur. Bu Kısa Babalar Günü mesajı bu ruhu çok güzel yansıtıyor.    
Babalar Günü Mesajı
Babamız, evimizin hiç solmayan güneşi! O'nun hakkını, emeklerinin karşılığını hiçbir şey karşılayamaz asla! İçerisinde Baba sevgisini sadece bir gün değil, her gün taşıyanlara güzel ve anlamlı bir babalar günü sözü!

Kardeşimle kavga ederken hep beni desteklediğin için teşekkür ederim baba. Babalar Günün kutlu olsun!

Kendime inandığımdan çok daha fazlasına inanan canım babam, Babalar Günün kutlu olsun!

Babalar Günü Mesajları

Kızın olmaktan gurur duyuyorum babacığım Seni çok seviyorum. Babalar Günün Kutlu Olsun.

Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım. Babalar günün kutlu olsun.
babalara hediye

Korkuya yer bırakmayan, dürüstlükle ve aydınlıkla dolu bir çocukluk bana ve kardeşlerime yaşattığın için sana müteşekkiriz Babacığım. İyi ki varsın canım babam!
Babalar Günü Mesajları
Bazen ekonomik şartlar ya da başka nedenlerden dolayı insanlar ailelerinden uzak kalabiliyor. Mesafeler uzak olsa da, Baba Sevgisi katlanarak artan ve değeri daha iyi anlaşılan bir sevgi. Uzaktaki Babanıza sevginizi ve saygınızı göstermek için etkileyici ve güzel bir babalar günü mesajı göndermek isterseniz bu söz tam size göre!  

Başarılarımla mutlu olan ve onların en önemli mimarı olan babacığım iyi ki senin evladınım. Bana gösterdiğin doğru yol ve önüme koyduğun hedefler için teşekkür ederim. Babalar günün kutlu olsun.

Babalar Günü Mesajları

Ben daha çocukken, sen de çocuk gibi davranıp benimle oyun oynadığın için, gençliğimde bir derdim olduğunda, beni dinleyip arkadaşım gibi davrandığın için ve ihtiyacım olduğunda ebeveyn gibi davranıp bana akıl verdiğin için sana çok teşekkür ederim. Sen tanıdığım en iyi insansın. Babalar Günün kutlu olsun!

Beni hayata hazırlarken önüme çıkan taşları temizleyen ve kendimi güçlü hissetmemi sağlayan babacığım sana ne kadar teşekkür etsem az kalır. Babalar günün kutlu olsun.

Beni her zaman yıldızlara ulaşmaya teşvik ettin ve her şeyin mümkün olabileceğine dair inancımı güçlendirdin. Babalar Günün kutlu olsun!
Babalar Günü Mesajları
Özellikle erkek çocuklar için Baba, aynı zamanda en iyi de arkadaş! Üstte ki anlamlı söz, bu Babalar Gününde can-ciğer arkadaşınız, en kadim dostunuz sevgili babanıza güzel bir babalar günü kutlama mesajı.

Sıcacık gülümsemen ile birlikte açan çiçek bahçelerinin ve doğan güneşin hatırına değil seni bir ömür boyu seveceğim ve bana sunduğun huzurlu yuva için sana hep teşekkür edeceğim. Babalar günün kutlu olsun canım babacığım.

Babalar Günü Mesajları

Sıcak yürekli ve sevecen olmanı seviyorum. Yumuşak ve düşünceli olmana bayılıyorum. Bir çeşit filozof, yazar, entelektüel ya da eleştirmen gibi derin düşüncelerinin olması bana ilham veriyor. Seninle ilgili daha fazlasını, hiç kimsenin göremediği ve bilmediği şeyleri biliyorum. Benim babam olduğun için her gün Allah’a şükrediyorum. Seni seviyorum baba. Babalar Günün kutlu olsun!

Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Güzel Babalar Günü Sözleri
Bu Dünya'da Anne ve Babamız dışındaki her şeye, herkese olan sevgimiz çoğu zaman inişli çıkışlı bir grafik sergiler. Ancak Anne-Baba sevgisi hep en üst seviyelerdedir. Bu sevgi zamanla azalmaz, bilakis büyüdükçe daha da artarak devam eder. Bu Babalar Günü Kutlama Mesajı ise, "Baba Sevgisini" şiirler, şarkıyla, kelimeyle anlatamayanlara gelsin. 

Hayatım boyunca bana öğrettiğin tüm dersleri ve güzel şeyleri hatırlıyorum. Aramızda ne kadar mesafe olursa olsun önemli değil, önemin asla azalmayacak! Babalar Günün kutlu olsun!

Her zaman yanımda oldun. Dünyayı benim için daha iyi bir yer yaptığın için sana minnettarım! Babalar Günün kutlu olsun!

Babalar Günü Mesajları

İyi bir yaşam sürmek için gereken her şeyi senden öğrendim! Her zaman orada olduğun için teşekkür ederim baba! Babalar günün kutlu olsun!

Kahramanım ve her konuda örnek aldığım rol modelim, Babalar Günün kutlu olsun!

Kanatlarının altına alıp bizi her daim koruduğun için ve şefkatle okşadığın saçımın verdiği tarifsiz huzur için teşekkür ederim. Babalar günün kutlu olsun.

Güzel Babalar Günü Sözleri
Hayata dair en önemli şeyleri, Anne-Babamızdan öğreniriz. Örneğin; Ahlak, dürüstlük, iyi kalpli bir insan olma, hayırlı bir insan olma, yalan söylememe gibi. Tüm bu soyut, ancak oldukça önemli olan şeyler Anne Babamızdan bizlere mirastır. Her zaman güzellikleri önümüze koymaya çalışan tüm Babaların Babalar Günü Kutlu olsun.

Benim Koca yürekli Babacığım! Biliyor musun eğer sen olmasaydın, bugün olduğum insan olmazdım. Bu hayattaki en güzel örneğim... Seni Çok seviyorum Babalar Günün kutlu olsun!

Benzemez hiçbir şeye bu sevgi. Ne şiir yeter anlatmaya, ne yürek yeter bunu sığdırmaya. Babalar günün kutlu olsun babam.

Babalar Günü Mesajları

Bir gün değil her gün en kıymetlim ve en değerlimsin, annemin eşi benim süper kahramanımsın. Babalar günün kutlu olsun.

Bir insan ebeveynlerinden yana ne kadar şanslı olabilirse o kadar şanslı olabilirim diye düşünüyorum. Doğuştan gelen şansım ve ömür boyu sürecek olan hayatımın en büyük anlamı babacığım, babalar günün kutlu olsun.

Babaya Kutlama Mesajları
Fedakarlığın, sabrın, çalışmanın ve çabanın diğer adı nedir derlerse, hiç kuşkusuz tek cevap: "Baba" deriz. Varlığı ile her zaman destek aldığınız, bebekliğinizde ilk adımlarınızda, büyüdüğünüzde ise siz farkında değilsiniz ama her adımınızda yanınızda olan Sevgili Babanıza güzel bir babalar günü mesajı isterseniz, bu söz de oldukça güzel!

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Geceler çok uzun sabah olmuyor baş yastıkta ama uyku tutmuyor bir tıkırtı duysa hemen kalkıyor. Canım babam seni çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Babalar Günü Mesajları

Hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğim tek insan! Seni çok seviyorum Babalar Gününü tüm kalbimle kutluyorum...

Hayata gözlerimi açar açmaz beni sevgisiyle karşılayan ve bunu bugüne kadar başarıyla sürdüren canım babam bugün senin günün, babalar günün kutlu olsun.
Babaya Güzel babalar günü mesajı

"Bu Dünyada Babana bile güven olmaz" sözünü anlamsızlaştıran ve boşa çıkartan tüm Babaların Babalar Günü Kutlu Olsun! 

Ne zaman bir şüphe duysam ya da bir tavsiyeye ihtiyacım olsa, hala aklıma gelen ilk kişi sensin babacığım. Babalar Günün kutlu olsun!

Öğütlerinle hayatıma yön verdim ve başarıya ulaştım. Sana pek çok şey borçlu olsam da sevginle ve sıcacık gülümsemenle her yeni günde bana verdiğin hediye için asıl ben teşekkür ederim... Babalar günün kutlu olsun.

Babalar Günü Mesajları

Özündeki iyiliği bana da aktardığın ve beni mükemmel bir evlat olarak yetiştirdiğin için sana müteşekkirim. Babalar günün kutlu olsun, nice yıllarda hep beraber olalım.

Sana en çok ihtiyacım olduğunda ve hatta olmadığı zaman bile orada olduğun için teşekkür ederim. Babalar Günün kutlu olsun!

Babaya güzel mesajlar

Canım Babacığım Bana kattığın sayısız tecrübe için sana binlerce teşekkür ederim. İyi ki varsın Canım Babam! Babalar günün kutlu olsun.

Canım Babacığım hani sen hep bana varlığın benim için en büyük hediyedir derdin ya! Senin de varlığın bana bir ömürlük hediyedir. Seni çok seviyorum babacığım. Babalar günün kutlu olsun.

Babalar Günü Mesajları

Daima elimden tuttuğun, yaralarımı sardığın, teselli edip yüreklendirdiğin için sana minnettarım. Seni çok seviyorum. Hastayken başucumdaydın, sınavlardan önce beraber masa başında çalışırdık… Hepsi ikimizin nice maceraları arasında pırıl pırıl parlayan anılar.

Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar günün kutlu olsun!

Babalar Günü Mesajları

Babalar günün kutlu olsun! Seninle yaşadığımız onca anıyı, çocukluk hatıralarımı bu hayattaki hiçbir şeyle değişmem. Senin daima küçük miniğin olarak kalacağım. Yakında boynuna atlamak özlemiyle, sevgiler…

Babaların en kralı! Seni seviyorum. Bunu anlatacak şarkılar, sofra muhabbetleri, fotoğraflar ve anılar aslında yeterli değil. Seninle geçirdiğimiz her anın tadı bir başka. Nice hatıralarımız olsun. Babalar günün kutlu olsun.

Babalar Günü Mesajları

Babaların en tatlısı, biricik babam, bana verdiğin emeklerle bugünlere geldim. Sana minnettarım, biricik yavrun olarak babalar gününü kutlarım.

Bana uçabileceğim kanatlar verdiğin için teşekkürler, sevgin ve anlayışınla hep yanımdaydın, daima sığınağımdın. Benim için ne kadar paha biçilmez bir değerde olduğunu asla unutmuyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Babaya kısa babalar günü mesajı
Hayata gözlerimizi açtığımız andan itibaren bize kahramanlık yapan bütün babaların babalar günü kutlu olsun.

Bize tüm bildiklerini öğreten, hayata adım atarken elimizden tutam babamız… Yaşam veren ve de güneş ışığı gibi içimizi ısıtan sensin. Büyürken anladım ki hakkın ödenmez. Babalar günün kutlu olsun.

Dünyadaki en büyük varlığım. Canım babam. Bu özel günde seni ne kadar sevdiğimi söylemek istedim. Babalar günün kutlu olsun canım babam...

Kral olmayabilirsin ama bana her zaman bir prens/prenses gibi davrandın. Babalar Günün kutlu olsun!

Babalar Günü Mesajları

Merhametle ve sabırla beni yetiştirdiğin için sana teşekkür ediyorum. İyi ki benim babamsın. Nice keyifle geçen yıllarımız ve babalar günü kutlamalarımız olsun.

Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sevgisini her zaman üzerimde hissettiğim dün de bugün de yarın da hep yüreğim kadar yakınımda olan babacığım seni çok seviyorum.

Mutlu bir birey mutlu bir ebeveyn ile var olur. Evlatlarını mutlu bireyler haline getirip onları bu şekilde yetiştiren ve hayata hazırlayan güçlü babaların balar günü kutlu olsun.

Babalar günü için kısa mesajlar
Hayatımın filminin süper kahramanı sensin. Babalar Günün kutlu olsun!

Her geçen sene daha da anlamlanan bu özel günde sana verebileceğim en değerli hediye yine sonsuz sevgim olacak. Babalar günün kutlu olsun.

Her kızın ilk aşkı babasıdır, sen de benim hayata gözümü açar açmaz elimi uzattığım ilk dalımsın. İyi ki varsın babacığım, babalar günün kutlu olsun.

Babalar Günü Mesajları

Her zaman güçlü yanınla ve şefkatli ruhunla bana yanımda olduğunu hissettiren canım babam, iyi ki varsın. Babalar günün kutlu olsun.

Her zaman yanımda oldun. Dünyayı bana daha iyi bir yer yaptığın için sana minnettarım! Babalar Günün kutlu olsun!

Bu yaşıma kadar en iyi arkadaşım olduğun için çok teşekkür ederim. Babalar Günün kutlu olsun!

Bugün babalar günü ve ben en güzel hatıralarımızı aklımdan geçirip seninle yaşıyorum. Her an biraz daha özlem duyuyorum. Büyürken seni daha iyi anladım. Her yaptığın için teşekkürler. Kucak dolusu sevgiler, babalar günün kutlu olsun.

Babaya hediye
Canım Babacığım! Sen bana bu hayattaki en güzel örnek oldun. Bana hep ilham verdin. Bundan sonra da daima senin izinde olacağım. Babalar Günün kutlu olsun!

Canım babacığım, babalar günün kutlu olsun. Her anı bir hayal gibi geçen tüm yaşamımızın daha nice babalar günleriyle güzelleşmesini dilerim. Ne çok güçlüğü ve imkansızlığı beraber aşmışız, dayanışmayı senden öğrendim. Daima yanımda olduğun için teşekkür ederim.

Babalar Günü Mesajları

Canım babacığım, babalar günün kutlu olsun. Seninle anılarımı oluşturup üstüne yaşamımı inşa ettim. Her zaman yanımdaydın. Teşekkürler.

İlk adımımızdan itibaren daima yanımızda olan, çıktığımız her yolu bizimle birlikte yürüyen, desteğini asla esirgemeyen koca yürekli babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.

manevi babalar günü hediyesi

İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın. Babalar günün kutlu olsun...

Canım babam! Varlığın hep yüreğimi ısıttı, bana mutluluk ve güven verdi. Seni seviyorum iyi ki varsın, Babalar günün kutlu olsun.
Babalar Günü için güzel sözler

Babalığı senden öğrendim, şimdi kendim evlat sahibi olurken hep anılarım aklımda canlanıyor. Beni yetiştirirken attığın her adıma iyi ki diyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Babam olduğun için ne kadar da şanslıyım diye düşünmeden edemiyorum. Hayatta bana sunduğun her şey için bir kez daha teşekkür ederim. Tüm güçlüklerle savaşırken verdiğin umut için sağ ol. İyi ki varsın. Kucak dolusu sevgiler.

Babamm! Beni kollarına aldığın ilk günden bu yana güven ve sevgi dolu bir yuva kurduğum için sana minnettarım; babalar gününü tebrik ederim.

Bana güç verdin, destek verdin, her zaman ama her zaman yanımdaydın, hayat boyu bütün bunlar için sana teşekkür edebilmem imkansız. Fakat yine de deneyeceğim. Teşekkür ederim baba. Seni çok seviyorum.

Babalar Günü mesajları

Sitemiz içerisinde yer alan Babalar Günü Hediyelerine de göz atmak isterseniz, aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

Hiç ayrılmasak da, günlerce uzağında da kalsam, aramıza kilometrelerde de girse hiçbir şey değişmeyecek. Bunu biliyorum ve hatta ruhumda hissediyorum. Sana olan sevgimin sönmeyen bir yıldız gibi üstüne ışık saçtığı bir gelecek bizim. İyi ki varsın babacığım.

Hiçbir zaman bana eksikliğini hissettirmediğin ve her zaman yanımda olduğun için teşekkür ederim. İyi ki varsın ve iyi ki benim babamsın. Babalar günün kutlu olsun.
Babalar İçin Hediyeler

Yorum Gönder

 
Top