z Kişiye Özel Hediyelik Çikolatalar | En iyi Hediye Fikirleri

Çikolata hediye
Çikolatalar, tüm özel günler için, en favori hediyelerin başında gelir! Siz de çikolata olmadan hayatın tadı olmaz diye düşünenlerden misiniz? Çikolatanın baştan çıkartıcı kokusuna ve dayanılmaz lezzetine karşı koyamayanlardan mısınız? Sevdiğiniz insanların mutluluğunu paylaşmak için kişiye özel hediyelik çikolatalar mı arıyorsunuz? O halde bu yazımızda ilginizi çekecek tatlı mı tatlı onlarca özel hediyelik çikolata modeli sizi bekliyor! Özel kutusu içerisinde ambalajlanmış romantik sütlü çikolatalar, üzerinde fotoğraf baskısı bulunan çikolata modelleri, özel çikolata sepetleri, sevgi mesajlı çikolatalar, kalpli çikolatalar, kısacası sizi bekleyen bir dünya çikolata seçeneği hemen, şimdi burada! Çikolatayı bu kadar özel kılan ve hediye denildiğinde insanın aklına ilk gelen şey olmasını sağlayan büyüleyici yönü nedir acaba? Baştan çıkartan kışkırtıcı kokusu mu? Rengi mi? Yoksa yenildikten sonra insanlarda mutlu hormonunu aktif hale getirmesi mi? Herkes çikolatanın neden bu kadar çok tercih edildiği ile ilgili farklı bir senaryo geliştirebilir! Şurası kesin ki, Avrupa'lılar tarafından bugünkü hali ile ilk keşfedildiği 18. yüzyıldan beri çikolata, çiçeklerle birlikte tüm zamanların en çok tercih edilen hediyelerinin başında gelmektedir. Biz de bu sebeple, hediye fikirleri içerisinde, bu sefer perdelerimizi çikolatalar için aralıyoruz! Burada yer alan hediyelik çikolata modelleri ile tüm sevinç dolu, romantik ve mutlu anlarınızda sizin yanınızdayız! İster kız istemeye giderken, ister sevgilinize ilan-ı aşkta bulunurken, ister yılbaşı, sevgililer günü, evlilik yıl dönümü, anneler günü gibi özel gün kutlamalarında, isterseniz de bayramlarda sevdiklerinizi buradaki çikolatalar ile çok mutlu edebilirsiniz! Ancak hemen söylemekte yarar görüyoruz!

Neden Kişiye Özel Çikolata Tercih Edilmeli? Burada yer alan hediyelik çikolata modelleri, mahallenizdeki pasta haneden ya da bir alış veriş merkezi içerisindeki tatlıcıdan satın alabileceğiniz çikolata modellerinden çok daha farklı ve özel! Nasıl derseniz? Aslında tat olarak bildiğiniz çikolata fakat, sunumu ile diğer sıradan çikolatalara göre çok daha özel modeller! Örnek vermek gerekirse; Sizin için özellikle kalpli kutular içerisinde, hasır sepet içerisinde ya da daha farklı hediyelik kutular içerisinde çikolata modelleri seçmeye çalıştık! Dahası bir çok model, kişiye özel çikolata dediğimiz çok özel bir çikolata kategorisi içerisinde yer almaktadır! Örnek vermek gerekirse, üzerine sevgilinizin, annenizin, eşinizin ya da değer verdiğiniz tüm kişilerin fotoğrafını bastırabileceğiniz, mesajınızı yazdırabileceğiniz çikolata modelleri! Hele hele gördüğünüzde kişiye özel çikolatalara bayılacağınızı ve özellikle bu çikolatalardan sipariş vereceğinizi düşünüyoruz! Şimdi sözü fazla uzatmadan, sizi birbirinden güzel hediyelik çikolata modelleri ile baş başa bırakalım.

Kişiye Özel Mesajlı ve Hediyelik Çikolata Modelleri



Kişiye özel çikolata

Kişiye Özel Fotoğraflı Puzzle Çikolata


Hem nefis çikolatalar, hem de puzzle oyunu! Bununla mutlu olmayacak kadın tanıyor musunuz? Kişiye özel olarak hazırlanan Puzzle Çikolatalar ile hayatınızdaki bayana en tatlı sürprizlerden birini yapabilirsiniz! İster sevgilinize Puzzle çikolata ile evlenme teklifinde bulunun, isterseniz doğum gününü kutlayın, isterseniz de evlilik yıl dönümünüzde eşinizi ne kadar sevdiğinizi söyleyin! Üzerinde fotoğraflarınızın parça parça yer alacağı Puzzle çikolata, sürpriz dolu en güzel çikolata hediyelerinden biri.

kişiye özel çikolatalar

Kişiye Özel Fotoğraflı Fıstıklı Çikolata

,
Çikolata ve romantik bir sürprizin iç içe olduğu tatlı bir hediye ile, kendini özel hissetmeyecek bayan yok demek hiç de abartılı bir iddia sayılmaz! Şayet öyle bir kadın tanıyorsanız, bu dünyadan olmadığına emin olabilirsiniz:) Eğer siz de çikolatalar kadar tatlı sevgilinize, tatlı bir sürpriz yapmak isterseniz, Kişiye Özel Fotoğraflı Fıstıklı Çikolata tam da size göre! Üzerindeki tüm ambalajını fotoğraf ve sevgi sözcüklerinizle hazırlatabileceğiniz fıstıklı çikolata ile, sürprizlerin en güzeli kız arkadaşınızı bekliyor olacak!

kişiye özel hazırlanan çikolata

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Sütlü Kare Çikolata


Binlerce tatlı kelimeyi yan yana getirseniz bile sevgilinizin ne kadar tatlı olduğunu anlatmaya yetmez mi diyorsunuz? O halde kelimelere ne ihtiyaç var ki? Bunun yerine s evgilinize çikolata hediye edin, olay tatlıya bağlansın:) Size, "Seni Yerim yaa!" dedirtecek kadar tatlı sevgilinize Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Sütlü Kare Çikolata hediye ederek, hem tatlılığına tatlı bir vurgu yapacak, hem de Ona en tatlı hediyelerden birini vermiş olacaksınız! 

kişiye özel çikolatalar

Kişiye Özel Fotoğraflı Çikolata ve Kupa Bardak


Bir kupa bardak dolusu çikolata karşınızda! Üstelik hem kupası, hem de içinde yer alan sütlü kare çikolataların tamamı fotoğraflarınıza özel! Kişiye özel olarak hazırlanan bir bardak dolusu çikolata ile sevgilinize yine tatlı mı tatlı bir armağan hazırlatabilirsiniz! Çikolatalardan sanat eseri olur mu hiç demeyin! Oluyormuş işte! Sevgilinizi çikolata lezzeti ile mutlu edip, kupa bardakla uzun yıllar çayını kahvesini keyifle yudumlayacağı özel bir hediye verebilirsiniz. 24 adet fotoğraflı çikolatalar bulunan Kişiye Özel Fotoğraflı Kupa Hediyemen.com'da.

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

Kişiye Özel Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar


Bu çikolatada mutluluğun resmi var! 24 adet üzeri fotoğraflı özel kalp kutuda sütlü çikolata lezzeti! Bundan daha tatlı sürpriz ne olabilirdi ki daha? Bildiğiniz çikolata tadı ama üzerinde sevgiliniz ile sizin fotoğrafınız var! İster düğün fotoğrafınızı, ister nişan ya da söz fotoğrafınızı, isterseniz de doğum günü kutlama fotoğraflarınızı Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar üzerine basıtabiliyorsunuz! Üzerine istediğiniz fotoğrafı göndererek ambalajını hazırlayabileceğiniz kişiye özel çikolatalar ile, ister sevgilinize tatlı bir sürpriz hazırlayın, ister sevdiklerinize! Üzerinde kendi fotoğraflarını gördüklerinde hayecanlarını içindeki çikolataların enfes lezzetleri ile bastıracak olan tüm sevdiklerinize Fotoğraflı Çikolatalardan hediye edin! 

Seni Çok Seviyorum Mesajlı Çikolata

Seni Çok Seviyorum Mesajlı Çikolata


Çikolata mutluluğu paylaşmaktır. "Seni Seviyorum" demenin en tatlısı çikolatalar ile dile getirilir! Sevgililer günü hediyesi olarak kız arkadaşınıza, özel hediye çantası, kalp şeklinde hediye kutusu ve içerisinde üzerinde "Seni Seviyorum" yazılı 16 adet sütlü çikolata hediye etmek ister misiniz? Sevginizi ona en tatlı şekilde belli edebileceğiniz  Seni Çok Seviyorum Mesajlı Çikolatarı ile, ağızlar çikolata lezzetine doyarken, kalpler de fazlasıyla sevgiye doyacak!

hediyelik çikolata

Sevgiliye Hediye Yıldönümü Çikolatası


Sevgilinizle aşkınızın yıldönümünü hem sütlü çikolatalar, hem de birbirinden romantik aşk sözleriyle hazırlanmış kalpli kartlardaki sevgi dolu mesajlara kutlayabilirsiniz. Şık hediye kutusuna sahip yıldönümü çikolataları romantik olduğu kadar hesaplı fiyatıyla da tercih edilebilir. Kutusu içerisinde 10 adet üzerinde "Yıldönümümüz Kutlu Olsun" mesajının yazılı olduğu sütlü kare çikolatalar, 20 adet kırmızı kalp kartlarda romantik kutlama mesajlarının yazılı olduğu bu romantik çikolatayı yıldönümü hediyesi olarak sevgilinize armağan edebilirsiniz. 

Doğum Gününe Özel Mesajlı Çikolatalar


Doğum günü için sıradan çikolatalarla sevdiklerinizin karşısına çıkmayı düşünmüyorsanız, işte bu çikolata hediyesi de sizin için! Doğum günün kutlu olsun mesajlı kare çikolatalar yanında 20 adet kalpli kartlarda yaş günü kutlama mesajları da yer alıyor! Yeni yaşını kutlayacak olan sevdiklerinize en lezzetli hediyeyi, doğum gününe özel çikolatalarla verebilirsiniz. Fiyatıyla ucuz ve her bğtçe için oldukça hesaplı bir çikolata alternatifi olan doğum günü için çikolata hediye kutusu, aynı gün kargo ve kapıda ödeme ile karşınızda!  

bebeklere özel çikolata

Erkek Bebeklere Özel Hoş Geldin Çikolataları


Doğum hayatın en önemli mucizelerinden biri! İşte bu mucizevi gelişmeyi lezzetli çikolatalarla kutlamaya ne dersiniz? Nur topu gibi oğlan çocuğu dünyaya getiren anneye en güzel hediyelerden biri işte karşınızda! Dekoratif bisiklet içerisinde son derece şık bir hediye sepeti formunda sunulan Erkek bebeklere özel maviş çikolatalarla sevdiklerinize en güzel doğum hediyelerinden birini verebilirsiniz. 

Melek Sevgilime Hediye Kulesi

Çikolatalı Melek Kalpli Sevgilime Hediye Kulesi


Çikolata bazen bir sevgi itirafıdır! Çikolatanın büyüleyici gücüne inanıyor ancak, sevgiliniz için bu özel lezzete ek olarak başka özel hediyeler de olsun istiyorsanız, Melek Kalpli Sevgilime Hediye Kulesi çok ama çok ilginizi çekecektir! Üzeri tüllerle süslenmiş 4 kalp kutudan oluşan ve finalde muhteşem bir hediye formatında hazırlanan Melek Sevgilime Hediye Kulesi, en az şık dış görüntüsü kadar içindekilerle de adından en çok söz ettiren hediyelerden biri! Ürün, Badem drajalar, bonbon şekerler, "Seni Seviyorum" yazılı sütlü çikolatalar, kalp şeklinde tasarlanmış çikolatalar ve son olarak da melek tasarımlı bayan kolyeden oluşmaktadır! Sevgiliye hediye ne alınabilir sorusunun en lezzetli-en romantik cevabı olmaya aday Melek Sevgilime Hediye Kulesi, doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı ve yıl dönümü gibi özel günlerin de en romantik hediyelerinden biri!

sevgiliye özür çikolatası

Sevgiliye Hediye Özür Dilerim Çikolatası


Biricik aşkınızdan özür dilemek için çikolata mı hediye etmek istiyorsunuz? O halde tam da amacınıza uyan çikolata modeli işte karşınızda! Üstelik ucuz ve hesaplı fiyatı, aynı gün kargho ve kapıda ödeme ile sipariş edebileceğiniz özel bir çikolata! Kırmızı renk şık hediye kutusu içerisinde, 10 adet "Eşeklik ettim özür dilerim" mesajlı sütlü çikolata ve mor renklerde 20 adet kalpli kartlarda her biri etkileyici özür dileme mesajlarından oluşan sözlerle sevgilinizin kırılan kalbini onarabilirsiniz.

kız bebeklere özel çikolatalar

Kız Bebeklere Özel Hoş Geldin Çikolatası


Kız bebeklere özel olarak hazırlanmış pembe tüllerle süslenmiş şipşirin çikolatalarla sevdiklerinizin ağzını tatlandırın! Dekoratif Bisiklet Hediye Sepeti içerisinde etkileyici süslerle hazırlanmış bebek çikolataları üzerinde "Hoş Geldin Prenses" mesajı bulunuyor. Uygun ve hesaplı fiyatıyla sipariş edebileceğiniz bebek hediye sepeti aynı gün kargo ve kapıda ödeme kolaylığıyla karşınızda!

Seni Seviyorum Çikolata Gümüş Peri Kızı Kolye

Seni Seviyorum Çikolata Gümüş Peri Kızı Kolye


Bazen aşkın tadı çikolatadır! Kalbinizin prensesi kız arkadaşınıza (Sevgilinize) çikolatalar eşliğinde güzel bir doğum günü sürprizi yapmak ister misiniz? Kırmızı kalp kutu içerisinde 24 farklı dilde "Seni Seviyorum" Yazılı Çikolatalat ve 925 ayar gümüş Peri Kızı Kolyenin yer aldığı bu şık hediye kutusu, çikolataların eşsiz lezzeti yanında bir de romantik kolye taşımakta! Çikolata dışında sevgilinize farklı bir doğum günü armağanı almak isterseniz, Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi başlıklı yazımızda yer alan diğer ürünlere de göz atabilirsiniz. 

Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata

Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata


Çikolata başarı dilemektir, tebrik etmektir. Şimdi sevdiklerinizi mutlu edecek eğlenceli ve güzel bir oyun oynayalım mı? Oyunumuz şu; Elinizde sadece 33 harf olmuş olsaydı, bu harflerle sevdiklerinize nasıl bir sevgi mesajı yazardınız? Üstelik bu harflerin tamamı çikolatalardan oluşsaydı? Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata ile, sevdiklerinize özel günlerde iletmek istediğiniz bütün mesajlarınızı çikolata ile iletebilir, mesajınızı daha etkileyici ve tatlı kılabilirsiniz! Çikolataların karşı konulamaz çekiciliği ile, içten sevgi mesajınızın yaratacağı mutluluğu varın siz hayal edin! Kişiye Özel Çikolatalar, harfleri daha tatlı, sevgi mesajlarını ise daha unutulmaz kılıyor! Başarı dileklerinizi, doğum günü mesajlarınızı, sevgililer gününde sevgi sözcüklerinizi, öğretmenler günü kutlama mesajınızı, kısacası tüm özel günler için Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata ile, mesajlarınızı çikolatalardan hazırlayababilirsiniz!

Kişiye Özel Çikolata 22 Karakter

Kişiye Özel Mesajlı Çikolatalar 22 Karakter


Keşke çikolatanın karşı konulamaz lezzeti ile sevgi mesajlarımızı birleştirebilseydik diyenlerdenseniz, sizin için şahane bir haberimiz var! Hem çikolata, hem de mesajınız aynı hediye kutusu içerisinde! Çünkü bu çikolatalar harflerden oluşuyor! 22 karekterden oluşabilecek istediğiniz mesajı üzerine yazdırabileceğiniz kişiye özel çikolatalar ile, hem ağızlar tatlanacak, hem de kalpler ısınacak! Tüm özel günlerin vaz geçilmez hediyesi çikolatalar, bu sefer sevgi mesajları ile hazırlanıyor!   

Anneme Ayıcıklı Çikolata Sepeti

Anneme Ayıcıklı Çikolata Sepeti


Çikolata bazen de "Anne Sevgisi" dir! Biricik Annenize, Anneler Günü Hediyesi olarak, son derece şık ve doğal hasır sepet içerisinde sevimli mi sevimli bir ayıcık oyuncak, aynı zamanda üzeri "Anneler Günün Kutlu Olsun" mesajı yazılı 15 adet süstlü çikolata bulunan Anneme Ayıcıklı Çikolata Sepeti armağan edebilirsiniz! Çikolata dışında sevgili anneniz için farklı hediyeler düşünüyorsanız, sitemiz içerisinde yer alan Anneler Günü Hediyesi başlıklı yazımızı okuyabilir, farklı hediyeliklere göz atabilirsiniz. 

Kişiye Özel Mesaj Yazılı Aşk Çikolatası

Kişiye Özel Mesaj Yazılı Aşk Çikolatası


Çikolata bazen bir tekliftir. Sevgilinize bugüne kadar onu ne kadar çok sevdiğinizi cep telefonu mesajları ile, şarkılarla, şiirlerle ya da mektuplarla göstermeyi denediniz ama hiç çikolata ile aşkınızı anlatmayı denediniz mi? Dünyanın en tatlı sevgilisi ancak ve ancak bir çikolata ile ödüllendirilebilirdi! 150 Gr. SüTlü Çikolatadan oluşan ve ambalajı üzerine dilediğiniz aşk mesajınız yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Mesaj Yazılı Aşk Çikolatası, sevgilinize verebileceğiniz en romantik hediyelerden biri! Eğer sevgilinize romantik jestler veya sürprizler yapmayı düşünüyorsanız, sitemiz içerisinde yer alan sevgiliye romantik hediyeler başlıklı yazımız da ilginizi çekecektir.

Öğretmenler Gününe Özel Harfli Çikolata

Öğretmenler Gününe Özel Harfli Çikolata


Çikolata saygıyı gösterir! Tek amacı siz öğrencilerine daha iyi bir gelecek için iyi bir eğitim ve daha iyi bir vatandaş olabilmeniz için hayat bilgisini aktarmak olan sevgili öğretmeninize güzel bir öğretmenler günü hediyesi düşünüyorsanız, Öğretmenler Gününe Özel Harfli Çikolata ilginizi çok çekecektir. Erkek ve bayan öğretmenler için, "Canım Öğretmenim","En Yakışıklı Öğretmen","En iyi Öğretmen","İyi ki varsın öğretmenim" yazılı modelleri bulunan Öğretmenler Gününe Özel Harfli Çikolata, en tatlı hediyelerden biri!

Kişiye Özel Kalp Kutuda 32'li Yılbaşı Çikolatası

Kişiye Özel Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolata-32'li


Çikolata bazen de romantizm demektir! Çikolatanın sadece kokusu bile sevgilinizin aklını başından almaya yetiyorsa, bir de bu çikolataların üzerinde fotoğrafınızın olması halinde yaratacağı mutluluğu hayal edin! Kişiye Özel Kalp Kutuda 32'li Yılbaşı Çikolatası, sadece yılbaşı için değil, tüm özel günlerde sevgilinize güzel sürprizler yapmak için size bir tık mesafede! Sizin göndereceğiniz fotoğrafın ve sevgi mesajının yer alacağı 32 adet Mabel Marka Sütlü Çikolatalar, kırmızı bir kalp kutu içerisinde satışa sunulmaktadır! Üzeri fotoğraf ve sevgi mesajı ile ambalajlanan bu çikolatalara dilerseniz, doğum günü mesajları, özür dileme mesajınızı , geçmiş olsun dileklerinizi yazdırabilirsiniz! Ürün ile ilgili detaylı bilgiye "Satın Al" butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz!

Aşk Sandığında Aşk Çikolataları ve Aşk Mesajınız

Kişiye Özel Çikolatalar & Aşk Mesajlı Çikolatalar


Çikolata "Seni Seviyorum" demenin en şık yoludur! Eğer ona kulak verirseniz, beyaz renk sevimli ayıcığın sevgilinize anlatmak istediği özel bir romantik mesajı var! Kucağında kalp yastık bulunan Sevimli ayıcık ve bir sandık dolusu kalp çikolatalar! Son derece şık kırmızı kraft karton içerisinde sevgilinizin ağzını tatlandıracak tam 5 tane kocaman kalp çikolatalar ve aşkın en ateşli rengi olan kırmızı kağıda yazılmış sevgi mesajınız bulunmaktadır. Siz evlenene kadar şimdilik yatağının başucunda sevgilinize bu sevimli ayıcık refakat edecek! Bir yandan enfes çikolatalar ile mutluluk tavan yaparken, bir taraftan da okunacak aşk mesajları sevgilinizi değim yerindeyse içerisinde sizin de bulunduğunuz aşk diyarlarına taşıyacak! Üzeri kırmızı tül ile sarılıp kurdelelerle süslenen bu özel çikolatalı hediye sepeti, kız arkadaşınıza en güzel hediyelerden biri!

Kişiye Özel Dev Tebrik Çikolatası

Kişiye Özel Dev Boyutta "Tebrik Ederim" Çikolatası


Çikolatalar iyi niyet elçileridir. Henüz yeni işe başlayan, işini değiştiren, iş yeri açan ya da önemli bir sınavda başarı gösteren arkadaşlarınızı, sevdiklerinizi tebrik etmek için çikolatanın gücünden yararlanmak istiyorsanız size müjdeli bir haberimiz olacak! Kişiye Özel Dev Boyutta Tebrik Çikolatası ile, sevdiklerinize "Başarı" dileklerinizi "Tebrik" dileklerinizi en tatlı hali ile sunabilirsiniz! Bilgisayar klavyesi şeklinde olağanüstü bir ambalaja sahip olan Kişiye Özel Dev Boyutta Tebrik Çikolatası üzerine "Yeni işinde başarılar" , "Çok Tebrik ederim" gibi mesajlarınızı yazdırarak dostlarınıza en tatlı hediyelerden birini verebilirsiniz! Kişiye Özel Dev Tebrik Çikolatası içerisinde yer alan çikolatalar enfes lezzete sahip Mabel markadır! Ürün 300 gr ağırlığında olup, ambalaj üzerine yazılacak yazıyı siz belirleyebiliyorsunuz! Çikolata ambalajı açılmadığı takdirde uzun ömürlüdür. Oda ısısında bulunduğu takdirde 1 yıl bozulmadan korunabilir.

Anneye Özel Magnet ve Çikolata Seti

Kişiye Özel Çikolata & Anneye Özel Çikolata Seti


Çikolatalar ile gururlandırırsınız! Biricik Annenize, onu ne kadar çok sevdiğinizi tatlı bir hediye ile ifade etmek isterseniz, Anneler için hazırlanmış bu çikolata hediye seti tam size göre. Kalp figürleri ile süslenmiş nefis çikolatalarla biricik annenizin kalbini tam 12'den vuracaksınız! Dahası hediye kutusu içerisinde bir de anneler için özel plaket yer alıyor! Hızlı ve güvenilir bir şekilde sipariş edebileceğiniz anneler günü çikolatası, aynı gün kargo ile kapınıza geliyor.

Sevgiliye Özel Ahşap Kutulu Dev Çikolata

Sevgiliye Özel Ahşap Kutuda Dev Çikolata


Çikolata, özel anları unutulmaz kılar! Kişiye özel çikolataların şimdiki sürprizi sevgililer için! Gördüklerimizi ve duyduklarımızı unutabiliriz ama, tattığımız, kokladığımız bir şeyi hiçbir zaman unutamayız! İnsanın koku ve tat hafızası şaşırtıcı derecede gelişkindir! Sevgilinizle baş başa özel anlarınızı Çikolata ile tatlandırdığınızda, bu şekilde geleceğe unutulmayacak özel bir taşıyabilirsiniz! Hele hele bu çikolata bir de sizin ve sevgilinizin adına hazırlanmışsa! Sevgiliye Özel Ahşap Kutuda Dev Çikolata, bu fırsatı ayağınıza kadar getiriyor! Dev çikolata ambalajı üzerine sevgiliniz ve kendi isimlerinizi yazdırarak hem sürpriz bir hediyenin altına imzanızı atacak, hem de sevgilinize çikolata keyfi yaşatacaksınız! Sevgiliye Özel Ahşap Kutulu Dev Çikolata, Mabel markalı olup son derece lezzetlidir! Ürün, 300 gram ağırlığındadır ve ambalajı size özel olarak hazırlanmaktadır. 

Çikolatalar ve Kalpli Mesajlı Sevgi Kulesi

Çikolatalar ve Kalpli Mesajlı Sevgi Kulesi


Çikolata sevgiyi tatlandırır! Çikolatanın hediye fikirlerimiz içerisinde fırtına gibi estiği en önemli günlerden biri de Anneler Günü! İşte biz de bu nedenle, Anneler gününde Annenizin kalbini saracak ve sadece çikolatalardan değil, bunun yanında içerisinde Anne Sevgisine tercümanlık edecek bir çok hediyeliği bir arada barındıran Çikolatalar ve Kalpli Mesajlı Sevgi Kulesi ile sizleri tanıştırmak istiyoruz! Farklı ebatlarda 4 kalp kutudan oluşan ve yan yana konulduklarında ise üzerinde "Seni her şeyden çok seviyorum" mesajının yer aldığı Çikolatalar ve Kalpli Mesajlı Sevgi Kulesi, mutluluğun diğer bir tarifi olmaya aday! 1. Kutunun içerisinde annenizin ağzını allandıracak ballandıracak rengarenk çikolatalı badem drajeleri 2-Kutuda 6 adet çiçekli çikolata 3-Kutuda, üzerinde "Seni Seviyorum" etiketli 15 adet enfes çikolata 4-Kutuda içerisinde Annenizi mutluluktan göz yaşlarına boğacak ve sizinle gurur duymasını sağlayacak 365 adet Anneye sevgi mesajı bulunmaktadır.

Anneye Çikolata Kulesi

Hediye Çikolatalar & Anneye Çikolata Kulesi


Çikolatanın baş döndürücü kokusu ve dayanılmaz lezzeti ile Anne sevgisini en iyi tarif eden ürünleri içiçe katıştırdığımızda ortaya bu kadar mükemmel bir hediye çıkabileceğini kimse kestiremezdi! Ama sizleri şaşırtmasın böyle mükemmel bir hediye şimdi burada ve tam da karşınızda! Kişiye özel çikolatalar bu sefer, Anneler gününde saygı değer anneleri mutlu etmek için hazırlandı! Anneye Çikolata Kulesi iki farklı boyutta üzeri tüllerle süslenmiş kalp kutulardan oluşmaktadır! Muhteşem bir hediye formatına dönüştürülen bu ürünün üzerine ise son derece sevimli bir beyaz ayıcık yer alıyor! Kalp kutular içerisinde "Canım Annem" yazılı mini boy resim çerçevesi ve yine "Canım Annem" baskılı çikolatalar bulunuyor! Diğer kalp kutuda ise, kırmızı ve beyaz renkte enfes lezzetlere sahip badem drajeler bulunuyor! 

Bayan Hep Doğruya Özel Hediye Kutusu

Bayanlara Çikolatalı Kupa Bardaklı Hediye Kutusu


Çikolata, stresli anları yumuşatır! Bir tartışmada taraflardan biri bayansa, bir adım geride durmakta her zaman yarar vardır! Zira bayanlar daima ve her yerde, hep haklıdır! Prensiplerinden asla ödün vermeyen, kararlı ve her zaman doğrudan yana olan bayanlar için özel bir hediye arıyorsanız, çok uzağa gitmeye hiç gerek yok! Çünkü pembe renk kutu içerisinde şirin kupa bardak, kelebek mum ve çikolatalı lokumlar Bayan Hep Doğruya Özel Hediye Kutusu içerisinde sizi bekliyor!

Sevgiliye Özel Hediye Kutusu

Sevgiliye Özel Çikolatalı Hediye Kutusu


Çikolata aşkı perçinleştirir... Şimdi önereceğimiz hediye sepeti ile sevgilinize hem çikolata hediye edecek, hem de bununla birlikte sevginizi en kestirme yoldan ifade etme şansı bulacaksınız! Çünkü, Sevgiliye Özel Hediye Kutusu içerisinde, çikolatalı bonbon şekerlerden tutun da, tüm kızların yatağının baş ucunda bulundurmaya ayılıp bayıldıkları sevimli oyuncak ayıcığa kadar bir çok sevgi dolu hediyelik ürün bulunmakta! Hediye sepetinin şık puantiyeli görüntüsü bile, içerisinde ne kadar güzel romantik hediyeliklerin olabileceğine dair ip uçları taşıyor! Son derece şık hediye kutusu içerisinde kız arkadaşınızın çok beğeneceği sevgi dolu hediyeler bulunuyor! Romantik kupa bardak, beyaz peluş ayıcık, çikolatalı bonbonların yer aldığı Sevgiliye Özel Hediye Kutusu, sevgililer günü hediyesi veya yılbaşı hediyesi olarak düşünülebilecek ideal bir hediye seçimi!

Konuşan Çikolatalar

Sevgilinizi Şaşırtın & Konuşan Çikolatalar


Bazı çikolatalar şaşırtır! Bugüne kadar şekil olarak bir çok çikolata modeli görmüşsünüzdür fakat iddia ediyoruz ki bunun gibisini görmediniz! Çikolatanın karşı konulamaz lezzeti ile kendi sesinizi birleştirmek ister misiniz? Bu son cümle bile sizi heyecanlandırdıysa o halde ürünümüzün ayrıntılarına geçebiliriz! Konuşan Çikolatalar, lezzet olarak bildiğiniz çikolatalardan hiç farklı değil! Ancak şaşırtıcı kısmı bundan sonra başlıyor! Ambalajı üzerinde yer alan 2 adet tuşu sayesinde, size sesinizi kayıt etme imkanı veriyor! Bu haliyle de sevdiklerinize inanılmaz derecede şaşırtıcı sürprizler yapma imkanı sağlıyor! Eğer kız arkadaşınıza duygusal anlamda açılamama gibi bir derdiniz varsa, gelin sevginizi sizin yerinize Konuşan Çikolatalar dile getirsin. Sevgiliniz için hem bir çikolata ve hem de İlginç hediye arıyorsanız, Konuşan Çikolatalar size bundan çok daha fazlasını vaat ediyor! 7 farklı modeli bulunan bu sıra dışı çikolatalar, hem lezzetli hem de oldukça sıra dışı! Ürün ile ilgili detaylı bilgi ve fiyat için "Satın Al" butonuna tıklayabilirsiniz!

Anneye Özel Magnet ve Çikolata SetiAnneler Günü Çikolata KovasıKişiye özel çikolata
Kişiye özel çikolataKişiye özel çikolata modelleriKişiye özel çikolata
Kişiye özel çikolatalarHediyelik çikolatalarHediye çikolata

Çikolatayı Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz?


çikolata sevgisi
Tüm kutlamalarda, sevinçli veya mutlu anlarda, bayram ve özel günlerde hediye listesinin en tepesine çikolata yazılır! Çikolata bazen, başlı başına önemli bir hediyenin ta kendisi olurken, bazen de asıl bir hediyenin yanında yer alan tatlı bir sürpriz olur! Düşünüldüğünde, çikolata aslında ne kadar da özel bir tat öyle değil mi? Bir kere onun tadına baktınız mı, artık çikolatadan kopmak mümkün değil! Yaşamınızın en büyük lezzetlerinden, en büyük alışkanlıklarından veya en keyif verici yiyeceklerinden birine dönüşür. Fındıklısı, fıstıklısı, bademlisi, bitteri, sütlüsü, gofretlisi kısacası yüzlerce çeşidi bulunan çikolata, insanlık tarihinin en büyük buluşlarından biri! Bir yere çıktığınızda yanınıza onu da almak istersiniz. Çantanızda her zaman en az bir tane olmasını mutlaka istersiniz! Hayatınızın tüm özel anlarında çikolata hep yanınızdadır. Örneğin; sevgilinizle baş başayken, film izlerken, gezerken, piknikte, plajda, eğlencelerde, kız isterken, kutlamalarda, bayramlarda hep çikolata da sizinledir. Çikolatanın bağımlılık yarattığını söyleyen de var, insan eli ile yapılmış en muhteşem lezzet olduğunu düşünen de!
doğum günü hediyeleri sevgiliye

Yorum Gönder

 
Top