z Yılın En İyi Babalar Günü Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Babaya Hediyeler
Durun bir dakika, itirazımız var! Teknoloji gelişiyor, iklimler değişiyor, her şeyde bir ilerleme var ama, her Babalar Gününde öne sürülen klasik hediyeler niye hiç değişmiyor? Yıllardır Babalar Günü için hep bilindik, hep gördüğümüz hediyeler önümüze seçenek olarak sunuluyor! Sizce de artık bu gidişe bir dur demek gerekmiyor mu? Bize göre çok geç bile kalındı. Ama biz bu yazımızda insiyatifi ele alıp, elimizi taşın altına sokuyoruz ve 2014 yılı Babalar Günü için sizlere yepyeni 2014 model hediyeler sunuyoruz!

"Babaya Ne Hediye Alınır?" Bu klasik soruyu kime sorsak, aldığımız cevap da sorunun kendisi kadar klasik oluyor! Genelde hangi öneriler mi geliyor? Sizin de çok rahatlıkla tahmin edebileceğiniz gibi, hediye fikirleri sorulduğunda bir çok kişi, gömlek, cüzdan, kemer veya buna benzer bir kaç ürün sayabiliyor sadece! Gerçekten de Sevgili Babamıza, üç beş tane aksesuar ya da bir kaç kıyafet dışında, armağan edebileceğimiz başka bir Babalar Günü Hediyesi yok mudur? Babamıza her yıl, yalnızca farklı bir renkte gömlek hediye etmek ne kadar insaflıca... Renginin değişik olması hediyenin kendisini farklı mı kılmış oluyor? Elbette ki hayır! Bize göre yılda sadece bir kez kutlanan bu özel gün için düşünülebilecek, yaşadığımız yıla uygun, kaliteli anlamlı, uygun fiyata ve çok güzel bir dünya Babalar Günü Hediyeleri var. Sadece görmek ve araştırmak isteyene tabi ki!

Bir çiçekle bahar mı olur? Olmaz tabi ki! Hediye olarak hep birbirinin kopyası şeyleri düşünmekten biraz uzaklaşmamızın zamanı geldi... Biz bu yazımızda köhneleşmiş, "babaya hediye" denildiğinde akılları gereksiz yere meşgul eden klasik hediye geleneğini topyekun bozuyoruz! Bugüne kadar gördüğünüz, bildiğiniz, duyduğunuz tüm Babalar Günü Hediyelerini unutun! Çünkü, 2014 yılına damgasını vuracak, en kaliteli ve en popüler 2014 Babalar Günü Hediyeleri ile şu dakikadan itibaren güncellenmek üzeresiniz!

Konu Çizgisi

2014 Yılı Güncel Babalar Günü Hediyeleri

Konu Çizgisi

1- 2014 Yılının En Teknolojik Babalar Günü Hediyeleri


Babalar Günü için Teknoloji hediyeleri
Teknoloji hayatımıza kolaylıklar getirmesi için varsa, Babalar Gününde niye Babamızın hayatını kolaylaştıracak teknoloji hediyeleri seçmeyelim! Günün koşullarına uygun, yaşama dair pratik çözümler sunan, günlük kullanıma uygun teknoloji ürünleri şimdi burada! Aşağıda Babalar Gününde alabileceğiniz, teknoloji ile donatılmış en farklı Babalar Günü hediye önerilerimize göz atabilirsiniz! Beğendiğiniz hediye ürün resmi üzerine tıkladığınızda, alış verişinizi yapabileceğiniz web sitesine ulaşacak, ürünler hakkında detay ve fiyat bilgisini görmüş olacaksınız! Hadi o zaman zaman kaybetmeden teknoloji ağırlıklı 2014 Babalar Günü Hediyelerine birlikte göz atalım.

Konu Çizgisi
Babaya Tıraş Makinası

Bakımlı Olmaya Özen Gösteren Babalara Tıraş Makinesi


Şık ve bakımlı olmaya özen gösteren, çalışan Babalar için 7/24 kaliteli bir bakım... Philips Senso Touch Tıraş Makinesi, işi gereği şehir içi ya da şehirler arası uzun seyahatler yapan Babanız için pratik çözümler sunuyor! Üstelik bir Dünya markası Philips güvencesi ile! Babaya hediye fikirleri içerisinde yer verdiğimiz bu ürün ile ilgili olarak lütfen fiyat araştırması yapınız! Philips Tıraş Makinesi Babalar Günü için düşünülebilecek en modern hediyelerden biri!
Konu Çizgisi
Mikrofonlu Bluetooth Kulakiçi Kulaklık

Mikrofonlu Bluetooth Kulakiçi Kulaklık


Cep telefonu hayatımıza girdiğinden beri bir elimiz onun hizmetinde! Elbette bu bazen yaşanmasını istemediğimiz bir takım olumsuzluklara da neden olabiliyor! Örneğin otomobil kullanırken! Otomobille seyir halindeyken gelen bir telefon ve bu telefona cevap vermek için yaşadığımız kıvranma durumu... İşte bu son derece tehlikeli bir şey! Hem otomobil kullanıp, hem de gelen çağrıyı cevaplamak trafik açısından çok büyük riskler içermekte! Eğer Babalar Gününde Babanızın can güvenliğine yönelik güzel bir babalar günü hediyesi düşünüyorsanız Mikrofonlu Bluetooth Kulakiçi Kulaklık çok işinize yarayacaktır.
Konu Çizgisi
babalar günü hediyesi

Tango Bar Hoparlör


Müzik ruhun gıdasıdır diye boşuna dememişler! Ama bu müzik eğer iyi bir hoparlörden çıkıyor ve insanı etkileyebiliyorsa tabi! Bilgisayarınıza yüklediğiniz şarkıları dinlemekten keyif alan bir Babaya sahipseniz, O'na bu keyfi en maksimum seviyede yaşatmak için Tango Bar Hoparlör armağan edin! Standart bilgisayar hoparlörünün çok üzerinde mükemmel bir ses kalitesi sunan Tango Bar Hoparlör, müziğin keyfini doyasıya çıkarmayı vaat ediyor! Babalar Günü için bu ürün de yine en iyi hediye seçeneklerinden biri!
Konu Çizgisi
Babalar Günü için hediyeler

Kalemli Siyah Deri iPad 3 & 4 Kılıf ve Standı


Babama güzel bir babalar günü hediyesi alamadım düşüncesiyle uykularınız kaçıyorsa, hiç meraklanmayın buradan size bir hediye ürün mutlaka beğendireceğiz! Örneğin yan tarafta resmini gördüğünüz iPad standı eminiz ki babanızın oldukça işine yarayacak ürünlerden biri! iPad kullanmak iyi hoş da, bir eliniz onu sımsıkı kavrarken diğer eliniz ile ancak kullanabilmek mümkün oluyor! Bu da elimizdeki mucizevi cihazı tam olarak verimli kullanmamıza engel oluyor! Kalemli Siyah Deri iPad 3 & 4 Kılıf ve Standı, bu duruma hem işlevsel, hem de fonksiyonel olarak harika bir çözüm üretmiş! Dokunmatik kalemi ile birlikte satışa sunulan bu ürün, iPad Tabler bilgisayarı korurken bir yandan da sımsıkı kavrıyor ve koruyor...
Konu Çizgisi
Babaya hediye fikirleri

Deri Samsung Galaxy S3 Kılıfı 


iPhone serisi telefonların tahtını sallayan Samsung Galaxy serisi, günümüzde en çok satılan akıllı telefon modellerinden biri! Biz de bu realiteyi göz önüne aldığımızda ortaya farklı babalar günü hediyeleri çıkıyor. Şimdiki hediye önerimiz, Sevgili Babanızın cep telefonunu darbelerden, kirden ve tozdan koruyacak olan Deri Samsung Galaxy S3 Kılıfı! Ucuz ve hesaplı fiyatı ile bu kılıf, sıra dılşı babalar günü armağanı düşünenler için alternatif bir seçenek!
Konu Çizgisi
Türk Kahvesi Makinası

Arçelik Mini Telve Kırmızı Türk Kahvesi Makinası


Arçelik, Telve Kırmızı Kahve Makinesi ile Babanızın keyfine diyecek yok! Arçelik Kahve Makinesi, özellikle kahve meraklısı, en büyük keyfi Türk Kahvesi içmek olan Sevgili Babalara 7/24 bu keyfi kesintisiz sunuyor. Kahve keyfine pratik ve kolay bir çözüm üretiyor! Babanıza, alışılagelmiş hediyeler dışında farklı bir Babalar Günü Hediyesi düşünüyorsanız, Arçelik Mini Telve Kırmızı Türk Kahvesi Makinası ilginizi çekebilir.
Konu Çizgisi
TomTom Android İçin Türkiye Navigasyon Uygulaması

TomTom Android Türkiye Navigasyon


Öyle bir çağda yaşıyoruz ki, sağımız solumuz yüksek teknoloji ürünleri ile kuşatılmış durumda! Akıllı cep telefonları, Tablet Bilgisayarlar hayatımızın her alanına sokulmuş durumda! Teknolojinin bu kadar gelişmiş olması Babalar Günü için akıllara bu tip ürünlerin de hediye edilebileceğini hem de çok yararlı hediyeler olabileceğini getiriyor! Örnek vermek gerekirse, TomTom firmasının Android cihazlar için geliştirmiş olduğu Türkiye Navigasyon Uygulaması! Google Play Store mağazasına girerek, babanıza Babalar Günü Hediyesi olarak bu şahane navigasyon uygulamasını armağan edebilirsiniz! Konu ile ilgili ayrıntıları, fiyat bilgisini "İncele" butonuna tıklayarak görebilirsiniz!
Konu Çizgisi
Babalar Günü Hediyeleri

Toshiba Plus Siyah Harici Disk


Babanızın en sevdiği filmler, en sevdiği şarkılar ve anılarınızdan oluşan en güzel fotoğraflarınız artık emin ellerde! İçerisine 1 TB veri saklanabilen ve bu özelliği ile, yüzlerce film, şarkı binlerce fotoğraf yüklenebilen TOSHIBA Harici Disk, Babalar Gününün en popüler teknoloji armağanlarından biri! Harici Disk içerisine yedeklenen tüm dosyalar, olası virüs tehditlerine karşı sapasağlam korunmuş oluyor!
Konu Çizgisi
USB Çoklayıcı Kalemlik

USB Çoklayıcı Kalemlik


Karanlıkta parlayan ışıkları ile son derece şık bu modern teknolojik kalemlik, Babanızın masasının üzerine yepyeni bir hava katmaya geliyor! 4 farklı noktasından USB Bağlantısı yapılabilen bu özel kalemlik ile, bilgisayar bağlantıları hiç olmadığı kadar kolay ve rahat gerçekleştirilebilecek! Hem bir masa saati, hem bir takvim, hem kalemlik ve hem de USB Çoklayıcı aynı üründe bir araya geldi! Babanıza ilginç babalar günü hediyesi almak isterseniz USB Çoklayıcı Kalemlik aklınızda bulunması gereken bir ürün.
Konu Çizgisi
Kişiye Özel USB Bellek

Kişiye Özel USB Bellek


Babalar Günü armağanı olarak Babanıza kendi ismine özel hazırlanacak bu USB Belleği hediye etmeye ne dersiniz? Kravat, gömlek gibi klasik Babalar Günü hediyeleri düşünüldüğünde Kişiye Özel USB Bellek harika bir fikir olarak duruyor! 4 GB veri saklama özelliği bulunan Kişiye Özel USB Bellek ile, sevdiğiniz müzikler veya filmler gittiğiniz her yere sizinle geliyor!
Konu Çizgisi
Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek

Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek


Yukarıda yer alan düz ve standart harici USB Bellekten farklı olarak, bilgisayarınızın USB Port'una bağladığınızda ortama mavi led ışıkları yayan ve yine isme özel düzenlenebilen bu ürün, Babalar Günü için en iyi hediye alternatiflerinden biri! Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek, gönlünüzü kazanmayı başardıysa, bu ürünü siparişiniz esnasında Babanızın ismine özel hazırlamayı sakın unutmayın!
Konu Çizgisi
DİJİTAL FOTOĞRAF ÇERÇEVESİ

Babanıza Dijital Fotoğraf Çerçevesi Armağan Edin


Sevgili Babanızın masasının üzerinde dijital bir fotoğraf çerçevesi olsa ve bu çerçevenin içerisinde periyodik olarak aile albümünüz aksa hiç de fena olmaz öyle değil mi? Biricik babanıza, uygun fiyatlarla satışta olan bu Dijital Fotoğraf çerçevesini armağan ederek aynı zamanda hayırlı bir iş yapmış olacaksınız! Neden derseniz? Konumuza giriş yaparken belirttiğimiz gibi, önceki yıllarda kendisine uzatılan hediye paketini bile görür görmez içerisinde bir gömlek olduğunu tahmin eden babanıza en azından babalar günü için güzel bir hediye heyecanı yaşatmış olacaksınız!
Konu Çizgisi
Ziebart Tam Oto Koruma Paketi

Ziebart Tam Oto Koruma Paketi


Eğer Babanız, klasik bir Türk Erkeği ise, O'ndan her türlü fedakarlığı isteyebilirsiniz ama, sakın ha arabasının anahtarını filan istemeyin! Hele hele "Baba arabanda çizik var." ya da "Baba bilmeden tamponu kaldırma çarptım" gibilerinden kötü espriler ya da şakalar asla Babanıza yapmayın! Türk Erkekleri, arabalarına aşık insanlardır dersek hiç de abartmış olmayız! Bu Babalar Gününde Babanıza ilginç ve aynı zamanda Babanızın gönlünü fethedecek güzel bir hediye vermek isterseniz Ziebart Tam Oto Koruma Paketi muhteşem bir armağan olacaktır.
Konu Çizgisi

2-İlginç Babalar Günü Hediyeleri


Babaya ilginç hediyeler
Yıllar yılı hep aynı hediyeleri görmeye artık tahammül edemiyorsanız, şimdi sırada beğeninizi fazlasıyla toplayacak, şaşkınlığınızı gizleyemeyeceğiniz ilginç Babalar Günü hediyelerini görmeye geldi! Canım Babamın yüzündeki şaşkınlık ifadesi, yaşayacağı heyecan ve finalde tebessüm dolu bir gülümseme benim için dünyalara değer diyorsanız, sizin için birbirinden ilginç babalar günü hediyeleri seçtik! Öyle ki buradaki farklı hediyeler ile, 2014 Babalar Gününde renkli, esprili ya da eğlenceli kişiliğinizi  en güzel şekilde dışa vuracak ve babanıza sıra dışı bir hediye seçmiş olmanın hazzını sonuna kadar yaşayacaksınız! Babalar Gününde, sevgili babanıza ilginç hediyeler armağan ederek farkınızı ortaya koyun! Evet şimdi de perdelerimizi ilginç hediyeler için açıyoruz.
Konu Çizgisi
Babaya Özel Baklava Desenli Ürünler

Babaya Özel Baklava Desenli Ürünler


Her zaman hayata pozitif bakmaya çabalayan, çocuklarına karşı sevgi ve şefkat dolu babanıza, tarzına-stiline uygun Baklava desenli ürünler armağan etmeye ne dersiniz? Bir dönem oldukça moda olan baklava desenli kıyafetler, çay-kahve kupası ve buzdolabı magnetler üzerinde yeniden tasarlandı!
Konu Çizgisi
Babaya ilginç hediyeler

En Tonton Baba Ürünleri


Sert bakışları ve kocaman bıyıkları altında sevimli mi sevimli, şirin mi şirin bir Babam var diyorsanız, Bu Babalar Gününde neşesine neşe katacak En Tonton Baba Ürünleri ile tanışma zamanı! Kişiye özel hazırlanan En Tonton Baba Ürünleri üzerine Babanızın ismini yazdırabilir ve O'na unutulmayacak bir arnağana imzanızı atabilirsiniz! Son derece şık kırmızı bir fon üzerinde "Sevimli, Bıyıklı Baba Figürü" bulunan En Tonton Baba Ürünleri; kupa bardak, duvar saati, magnet ve Mouse Pad ürünlerinden oluşuyor.
Konu Çizgisi
Kişiye Özel Saatli Deri Çerçeve

Babaya Kişiye Özel Saatli Deri Çerçeve


Teknolojiyi ve sevgi başarılı bir şekilde üzerine taşımayı başaran Kişiye Özel Saatli Deri Çerçeve ile, Babanızın masasının üzerinde bir sevgi seli oluşsun! Sağ tarafında, üzerinde dijital saat, takvim; sol tarafında sizin göndereceğiniz en özel fotoğraf karesi ve sol üst köşede ise Babanıza Sevgi mesajınız ile Kişiye Özel Saatli Deri Çerçeve, hem ilginç hem de oldukça anlamlı bir babalar günü hediyesi!
Konu Çizgisi
Babalar İçin Hediyeler

Yorum Gönder

 
Top