z Sevgiliye Yılın En Gözde Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye ne hediye alınabilir?
Güzel bir aşk ilişkisinin olmazsa olmazıdır hediyeler! Hatta daha da abartılı bir cümle sarf etmek gerekirse, "Hediye olmadan, romantik bir aşktan bahsetmek dahi mümkün olmaz!" Hediye, bir gönül ilişkisine gösterilen saygının en somut göstergesidir. Buraya kadar zannediyoruz ki bizimle aynı görüşleri paylaşıyorsunuz. Sevgiliye hediye almanın değerini ve önemini bilen birisi olarak eminiz ki siz de, binlerce hediyelik ürün arasından hangisinin Sevgilinize etkileyici bir hediye olabileceğine karar vermekte zorlanıyorsunuzdur. Sahi, hediye dediğimiz şey, aslında ucu bucağı belirsiz bir şey öyle değil mi? Çünkü, gözümüzün gördüğü güzel olan her şey, doğada ya da etrafımızda bulunan her şey, aslında sevgilimize hediye olabilecek özel bir potansiyele sahip! Mesela rengarenk bir çiçek. Mesela doğal şekilde oluşmuş kalp görünümünü andıran bir deniz kabuğu. Ya da şiir yazma yeteneğimiz varsa, kendi el yazımızla oluşturduğunuz sevgilimize özel, romantik bir şiir. Daha sayabileceğimiz bir çok şey ve sevgilimize hediye olabilecek on binlerce hediye seçeneği.

Sevgililerin En Çok Tercih Ettiği Hediyeler


Bayana Hediye

Çiçekler Her Zaman Birinci Sırada!


Bayan sevgiliye hediye trendlerinden bahsederken, Çiçeğin birinci sırada olması, sanıyoruz ki kimseleri şaşırtmadığı gibi, pek de büyük bir sürpriz sayılmasa gerek! Yıl 2017'de olsa, 2500'de, kadınları dün olduğu gibi, bugün de, yarın da, kısacası her zaman en fazla mutlu eden armağan; çiçek! Dolayısıyla, bayan sevgiliye alınabilecek hediyelerin listesini hazırlarken, çiçekleri birinci sırada yazmak kaçınılmaz. Ancak burada minik bir hatırlatma yapma gereği de duyuyoruz. Şöyle ki, Sevgilinize hediye edeceğiniz çiçeğin, gözüne ve kalbine hitap etmesine özellikle dikkat edilmeli. Ayrıca üzerine mutlaka ama mutlaka kendi el yazınız ile yazılmış romantik notlar iliştirmeyi de ihmal etmeyin. Bu arada hangi çiçek ne anlama geliyor? Eğer bunu merak ediyorsanız, çiçeklerin verdiği mesajlar ile ilgili bu yazımıza bakabilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: Çiçeklerin Anlamları

sevgililerin en çok tercih ettiği hediyeler

Bayan Aksesuar Ürünleri


Fazla Hediye Çeşitliliği, Karar Vermeyi Zorlaştırıyor! Ama kabul edelim ki, asıl sorun da tam burada başlıyor. Hediye dünyasında çok fazla çeşitlilik olunca, insanın karar verme yeteneği de zayıflıyor. Hepimiz birçok kez, yüzlerce, hatta binlerce ürün içerisinden, hangisinin sevgilimize güzel bir hediye olabileceğine karar vermenin zorluğunu yaşarız. Bu kararsızlık durumu size de hiç yabancı gelmiyor öyle değil mi? Çünkü çoğu zaman siz de, sevgilinize kalbinizdeki değerini en özel şekilde yansıtacak, romantik ve sürprizlerle dolu güzel bir hediye almak istediniz! Ancak, bol seçenekli hediyeler karşısında "Acaba sevgilime ne hediye alsam?" diye benzer şekilde bu kararsızlık durumunu yaşadınız! 

sevgiliye en iyi hediyeler

Mavi Jeans Bayan Aksesuar Ürünleri


Başkaları Sevgilisine Hangi Hediyeleri Alıyor? Hem hediye kararsızlığınızı yatıştırmak, hem de sevgilinize alacağınız hediye konusunda fikir sahibi olmak için başkalarının sevgilisine hediye seçerken tercihlerinin ne yönde olduğunu bilmek ister miydiniz? Ya da başka bir değişle, erkekler ve kadınlar sevgililerine doğum günlerinde, sevgililer gününde, ya da yıl dönümünde ne tür hediyeler seçiyorlar hiç merak ediyor musunuz?

Sevgiliye hediye seçenekleri

Sevgiliye Hediye Trendleri & Bayan Hediye Sepetleri


Bayan sevgiliye en popüler hediyeler listesinde Hediye Sepetleri, diğer erkekler tarafından en çok tercih edilen ve en favori armağanlar arasında. Neden sevgiliye hediye olarak hediye sepetlerinin tercih edildiğine gelince; Birincisi, hediye sepetleri göze hoş görünmesi için tıpkı mükemmel şekilde hazırlanmış süslü bir çiçek buketi gibidir. İkincisi ise, rengi, görüntüsüyle, içerisindeki özel hediyelikleri ile sevgilinize romantik mesajlar verir. Hediye siteleri içerisinde bayanlara özel olarak hazırlanmış yüzlerce hediye sepeti modeli bulabilmek mümkün! Tüllerle süslenmiş modelleri, hasır sepet içerisine konulmuş modelleri, ambalajı ile mükemmel bir şekilde hediye formatı ile hazırlanan modelleri, kırmızı kalp kutular içerisinde hazırlanmış modelleri, bu örnekleri daha da arttırmak mümkün. 

Bayan sevgiliye favori hediye

En Çok Satın Alınan Kolye Modeli & Gerçek İnci Kolye


Sevgiliye kolye hediye etmek bu yılın yine en gözde hediyelerinden biri. Ancak, bahsettiğimiz bu kolye klasik bayan kolyelerinden çok daha farklı, çok daha özel! Bildiğiniz gibi klasik bayan kolyeleri genellikle tasarımsal anlamda estetiği ön plana almaya çalışır. Ancak İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye, hem tasarımsal açıdan, hem de sevgiliye verdiği özel mesaj açısından bu yıl en çok tercih edilen hediyelerden biri! İçerisinde gerçek inci tanesi bulunan ve sevgilinize kalbinizde ne kadar özel bir yeri olduğu mesajını taşıyan İnci Kolye, doğum günü, sevgililer günü, yıl dönümü gibi özel günlerde en çok satın alınan kolye olmayı başardı. Bu özel kolye modeli ile ilgili detaylı bilgileri "Satın Al" butonuna tıkladıktan sonra görebilirsiniz.

Bayan sevgiliye hediye

Sürpriz Hediye & Sihirli Yumurta


Hayat, tatlı tesadüfler ve sürprizlerle daha anlamlı ve daha güzel! Bir aşk masalı da yazılacaksa şayet, içerisinde tatlı sürprizler olmadan manasız kalacaktır. Eğer siz de sevgilinize güzel bir sürpriz olacak özel bir armağan arıyorsanız, akıl almaz bir buluş olan Magic Egg - Sihirli Yumurta bunun için biçilmiş kaftan! Sihirli Yumurta aynı zamanda sevgilisine sürpriz yapmak isteyen erkeklerin tartışmasız bu yılki en favori hediyesi. Peki bu kadar göklere çıkarttığımız sürpriz yumurta nedir ve sevgilime bununla nasıl bir sürpriz yapabilirim? Magic Egg (Sürpriz Yumurta) kabuğunu hafifçe kırıp bir kaç gün suladıktan sonra, yapraklarında "I Love You" yazısı filizlenen özel bir hediyedir. Bu ürünü kesinlikle çok beğeneceğinizi ve sevgilinize mutlaka bir tane sürpriz yumurta hediye edeceğinizi düşünüyoruz. Sitemiz içerisinde yer alan diğer sürpriz hediyelere de göz atmak isterseniz lütfen bu linke TIKLAYIN: Sevgiliye Sürpriz Hediyeler

Bayana en çok alınan hediyeler

Aşk Kelimelere Sığmaz & Sonsuzluk Tek İsimli Kolye


Aşk, sadece 3 harften oluşan sıradan bir kelime! Ancak gelin görün ki, bu özel duygunun içine girdiğiniz zaman ya da kalbinize aşk ateşi düştüğü zaman, değil bir kelime; binlerce kelimeyi yan yana koysanız bile, bu 3 harfli özel kelimeyi izah etmeyi başaramazsınız! Ben aşkın ne olduğunu biliyorum diyen varsa, buyursun meydan boş:) Çünkü, yüzyıllardır kimselerin akıl sır erdiremediği, bir çok filozofa kafayı yedirten, uğruna savaşların ve barışların yaşandığı çok özel bir duygudan bahsediyoruz arkadaşlar!:) Ancak, sonsuz aşkın ve sonsuz sevginin ne olduğunu kelimelerle anlatmak yerine, şekillerin gücünden yararlansak hiç de fena olmaz öyle değil mi? Mesela matematiksel bir ifade olan, ters 8 şeklinde gösterilen "Sonsuzluk Sembolü" bunlardan biri. Erkeklerin, bayan sevgilisine en fazla beğendiği, en iyi ve en romantik bulduğu hediye; Sonsuzluk Tek İsimli Kolye! Hem sonsuz aşkı tarif eden, hem de sevgiliye verilen değeri en zarif şekilde gösteren bu anlamlı kolye, doğum günlerinin, yıldönümlerinin en çok aranan romantik hediyelerinden biri!

Sevgiliye popüler hediyeler

Teknoloji Hediyeleri & Cep Telefonları İlk Sırada!


Teknoloji hediyeleri erkeklerin yine en sevdiği ve sevgilisine hediye etmek istediği türden armağanlar! Haliyle 21. yüzyılda yaşıyoruz ve en popüler doğum günü hediyeleri sıralamasında, içerisinde teknolojinin olmadığı ürünlerden bahsetmemek safdillik olacaktır. Özellikle evlilik yıldönümü hediyesi olarak, erkek eşler tarafından en çok tercih edilen armağanlar; cep telefonları, diz üstü bilgisayarları ve tablet bilgisayarlar oldu! Özellikle iPhone 5 ve Samsung Galaxy S4 bu yıla damgasını vuran en popüler armağanlardan. Evet kabul etmek gerekirse, böyle göz kamaştırıcı ve bayanları mutluluktan mest edecek teknoloji ürünlerini satın almak için, baya bir bütçemizin sağlam olması gerekiyor.

Sevgiliye özel sürprizler

Sevgilinize Özel El Yapımı Sürpriz Hediyeler


Yeteneğinizi ve sevgilinize özel el yapımı hangi hediyeleri hazırlayabileceğinizi merak ediyor musunuz? Fiyatı ne olursa olsun parasını ödeyip güzel bir hediye almak varken, bazıları bunun yerine sevgilisine özel el yapımı hediyeleri tercih etti. Gerçekten de, içerisine el emeği katılarak hazırlanmış olan el yapımı hediyeler, hem daha anlamlı, hem daha romantik, hem de çok daha sevgi dolu! Bir kaç basit araç ve gereçle hazırlanan el yapımı sürpriz hediyeler, 2014 yılında en çok tercih edilen hediyeler arasına girdi. Eğer siz de biraz sabırlıysanız, ben bu işin altından kalkarım diyorsanız ve daha da önemlisi kendinize ve yeteneğinize güveniyorsanız, kesinlikle sevgilinize özel kendi hazırlayacağınız el yapımı bir hediye hazırlayın! Eğer bu konuda fikirler almak istiyorsanız, sitemiz içerisinde yer alan şu konuyu inceleyebilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: Sevgiliye El Yapımı Hediyeler

Sevgiliye sürpriz yapmak

Adrenalin Seven Sevgiliye Doğum Günü Hediyeleri & Çeşitli Aktiviteler


Her insan ayrı bir karaktere, farklı bir mizaca sahiptir! Dolayısıyla, kendimize sevgili olarak seçtiğimiz ya da sevgili olma teklifini kabul ettiğimiz kişinin, karakteri, yaşam biçimi ilişkimizin geleceği açısından son derece önemlidir. Örneğin; kimi erkekler, neşeli, esprili, girişken ve yerinde duramayan tez canlı kadınlardan hoşlanırken; kimi erkekler ise çok fazla konuşmayı sevmeyen, "Seni Seviyorum" denildiğine bile yüzü kızaran utangaç kızlardan hoşlanır. Aynı mantığı kadınlar için de yürütebiliriz. "Mükemmel çift" dediğimiz olay ise; tam bir karakter bütünlüğü sağlayan, birlikte takım olmayı başarabilmiş, benzer zevklerden, benzer alışkanlıklardan hoşlanan erkek-bayan birlikteliğine denir. Örneğin; Eğer adrenalini seviyorsanız, yüksek dozlarda heyecan yaşamaktan keyif alıyorsanız, sevgilinizin birlikte "Yamaç Paraşütü yapalım teklifi", sizi o an için yeryüzünün en mutlu kişisi kılabilir. Dolayısıyla sevgilinizin heyecan dolu aktivite hediyesi, sizin için örneğin en unutulmaz, en güzel yaş günü hediyelerinden biri olabilir. İster inanın, ister inanmayın; Bu yılın en güzel hediyelerinden biri de, dalgıçlık, dağcılık, atlama, dans dersleri, yamaç paraşütü, rafting, helikopter turu ve benzeri aktivite hediyeleri. Eğer ilginizi çekiyorsa ve sevgilinizin de bu konularda cesareti varsa, yaş günü hediyesi olarak sevgilinize adrenalin dolu aktiviteler armağan edebilirsiniz!

Sevgiliye esprili hediyeler

Aşkınıza Espri Katmaya Ne Dersiniz? Sevgiliye Esprili Hediyeler


Klasik hediyelerin her zaman iş yapacağını ve sevgilinizi büyüleyeceğini düşünüyorsanız bize göre yanılıyorsunuz! Hem hayat, bu kadar da ciddi olmayı gerektirmiyor öyle değil mi? Biraz gülümsemenin, kahkaha atmanın kime ne zararı olacak ki? Bu yıl sevgililer tarafından özel günler için en çok tercih edilen armağanlardan biri de, sevgiliye esprili hediyeler oldu! İçerisinde eğlence, mizah, espri ve komedi unsurları barındıran bu tip hediyelerle siz de ilişkinize renk katabilirsiniz! Örneğin yan tarafta gördüğünüz ürün bir ilaç kutusunu andırıyor olabilir ancak, sizi temin ederiz ki, sevgilinize gülme krizleri yaşatacak çok acayip bir hediye aslında! İlaç kutusunu andıran Çok Seviyorum Aşk Drajeleri, kişiye özel olarak hazırlanan sıra dışı bir armağan! Prospektüsünü kendinizin hazırlayacağı, kutusu üzerinde sevgiliniz ile birlikte isimlerinizin yer alacağı bu esprili hediye ile, sevgilinize unutamayacağı bir armağan hazırlamanız an meselesi! Sitemiz içerisinde yer alan diğer komik hediyelere de göz atmak isteyebilirsiniz diye linkini eklemek istiyoruz. Lütfen TIKLAYIN: Sevgiliye Esprili Hediyeler

Sevgiliye romantik hediyeler

Beni Seviyor musun? & Romantik Hediyeler


Aşıksanız, doğal olarak sevildiğinizi duymak, görmek ve hissetmek istersiniz! Diğer duyu organlarımızı da katabiliriz işin içerisine ancak, pek şık durmayacağını düşünüyoruz:) Bu duruma erkeklerden ziyade özellikle kızlar çok takarlar! Hayatındaki erkeğin kendisine her fırsatta O'nu ne kadar çok sevdiğini davranışlarıyla göstermesini beklerler. İşte bu da erkeğin sevgilisine hediye seçerken tercihini romantik hediyelerden yana kullanmasına neden olur. Özellikle sevgililer günü, romantik hediyeler açısından tavan yapan günlerden biridir. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da erkekler, kız arkadaşlarına ağırlıklı olarak romantik hediyelerden yana tercihlerini kullandılar. Bu alanda yan tarafta gördüğünüz Aşk Kavanozu en fazla tercih edilen romantik armağan oldu! İçerisinde 365 adet sevgiliye özel aşk mesajı bulunan Aşk Kavanozu romantik hediyeler kategorisinde lider durumda!

Erkeğe hediye

Erkek Sevgiliye Hediyeleri & Hediye Sepetleri


Birilerinin artık bu duruma bir çözüm üretmesi lazım! Gerçekten de nedir şu kızların erkek arkadaşa hediye bulamama çilesi? Sevgilisine güzel bir hediye bulabilmek için bayanlar tabiri caizse mahvoluyorlar. Çünkü 8-10 tane adam gibi armağan dışında, neredeyse erkekler için düzgün diyebileceğimiz hediye seçeneği yok! İşte adam gibi hediye kategorisine giren hediyelerden biri de yan tarafta gördüğünüz Erkeğe Kişiye Özel Deri Hediye Seti. Erkek sevgiliye hediye trendleri içerisinde görmekte olduğunuz bu göz kamaştırıcı set, bayanlar tarafından doğum günlerinde erkek arkadaşları için en çok tercih ettikleri armağanlardan biri! Son derece şık özel hediye kutusu içerisinde; 1 adet isim yazılı &100 hakiki deriden üretilmiş cüzdan, 1 adet yine isme özel deri anahtarlık ve 1 adet de kaliteli deriden erkek kemer bulunuyor! 

Erkek arkadaşa en çok alınan hediyeler

Erkek Hediye Enleri & Erkek İçin Kişiye Özel Cüzdan


Daha iyi anlaşılması açısından erkeğe hediye kıtlığını nasıl tanımlayabiliriz? Mesela; Bayan hediyeleri için gökyüzündeki yıldızlar kadar tanımlaması yapılabilirken, erkek hediyeleri için de bir bardak soğuk su benzetmesi yapılabilir. Bir bayan olarak kendinizi sevgilinize O'nu acayip derecede etkileyecek özel bir hediye bulamadığınız için çaresiz hissedebilirsiniz. Aslında bu, siz sevgili bayanların her konuda olduğu gibi, mükemmeliyetçi yapınızdan kaynaklanıyor. Ama hiç merak etmeyin! Bu konuda yalnız değilsiniz. Konumuza geri gelecek olursak; Bu yıl içerisinde hanımlar tarafından, doğum günü, sevgililer günü, yıl dönümü ve yılbaşı başta olmak üzere, hayatındaki özel erkeğe en çok tercih ettikleri hediyelik ürün; Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan oldu! Bu sonuç sizin için de zannediyoruz ki, hiç şaşırtıcı gelmemiştir.

Kız Arkadaşa en iyi hediyeler

Bayan Sevgiliye En İyi Hediyeler & İsim Yazılı Kolyeler


Tüm aşıklar gibi, siz de sevgilinizle ilk karşılaştığında, O'nun en çok da ismini merak etmiştiniz! Aslında mantıklı düşünmek gerekirse, birine bir kere çarpıldıysanız, isminin ne olduğunun bir önemi var mı ki? Ne yani, diyelim ki, O'nunla ilk tanıştığınız an beğenmediğiniz bir isme sahipse, kalbiniz bu hoşlanma durumundan geri adım mı atacak? Hiç zannetmiyorum. Çünkü, aşık olmaya diliniz değil, gözleriniz ve kalbiniz karar verir. Ama gelin görün ki kazın ayağı hiç de öyle değil! İsimler de acayip derecede önemli. 

sevgililerin tercih ettiği hediyeler

KOTON'dan Bayan Çanta Modelleri


Diğer yandan kız arkadaşınızı ne kadar çok sever, ne kadar fazla aşık olursanız; O'nun ismini de o kadar çok sever ve beğenirsiniz! Bu isim artık hayatınızda öylesine özel, öylesine kıymetli bir hale gelir ki, her yeri O'nun o zarif ismi ile doldurmaya çalışırsınız! Bu yılın en popüler hediyelerinden bir diğeri de, isme özel bayan kolyeleri. Eğer kız arkadaşınıza etkileyici ve anlamlı bir armağan vermek isterseniz, O'na kesinlikle üzerinde isminin yazılı olacağı Kişiye Özel Kolye hediye edin! Gerçekten de isim yazılı kolyeler, bu yıl çok tutan, çok satan bayan hediyelerinden biri!

Sevgiliye sürpriz hediyeler

Sevgilisine Romantik Sürprizler Yapmak İsteyenlere & Kişiye Özel Şişede Mesaj


Kişiye Özel Şişede Mesaj, Sevgilisine O'nu ne kadar çok sevdiğini göstermek isteyen erkeklerin ya da sürpriz evlilik teklifinde bulunmak isteyenlerin en çok tercih ettiği sürpriz hediyelerden biri! O'na Kalbinizin en özel, manzarası en güzel yerin sahibi olduğunu hissettirmek için, Kişiye Özel Şişede Mesaj gerçekten de ideal bir seçim. Bir tanecik kız arkadaşınıza ilan-ı aşkta mı bulunmak istiyorsunuz? Ya da sevgilinize "Benimle Evlenir misin?" sorusunu daha şık ve daha romantik nasıl sunabileceğinizin yollarını mı arıyorsunuz? 30 cm. boyunda, ağzı tıpalı mantarla kapalı nostaljik bir şişe bunun için mükemmel bir yıl! İçerisi deniz kabukları ve deniz kumları ile süslenen bu özel şişe içerisinde aynı zamanda sevgilinize özel hazırlayacağınız mektup yer alıyor! Kırmızı kağıda basılacak olan romantik mektubunuzda, ister sevgilinize ilan-ı aşkta bulunun, ister O'nunla olan hayallerinizden bahsedin, isterseniz de doğum günü kutlama mesajınızı yazın! Kişiye Özel Şişede Mesaj, bu yıl da erkeklerin en beğendiği romantik hediyelerden biri!    

Bayan sevgiliye romantik hediyeler

Aşkınızı Ödüllendirin & Kişiye Özel Oscar Ödülü


Sevgilinizin yıldızını parlatın! Ödüller küçük, ama sembolik anlamlarıyla da büyük armağanlardır. Aşk galiba birazcık da ödüllendirilmeyi seviyor. Öyle olmasa Kişiye Özel Oscar Heykelciğinin satış başarısından bahsetmek mümkün olmazdı! Sevgilisinin kendisine mükemmel bir sevgili olduğunu düşünen erkekler, bu sene içerisinde bayan sevgilisine bunu en çok Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy Oscar Ödülü ile göstermeye çalıştı. Kişiye Özel Oscar Ödülü, altın sarısı pırıl pırıl görüntüsüyle dekoratif bir armağan olması yanı sıra, aynı zamanda sevgilinizin gururunu, kalbini okşayacak son derece de romantik bir hediye. Yoksa, Oscar Ödülünün bu büyük başarısının ya da sevgililer tarafından bu kadar çok beğenilmesinin başka bir açıklaması olamazdı. Eğer sevgilinize yıldönümü hediyesi olarak, klasik diye tabir edebileceğimiz hediyeler dışında, daha kalıcı, daha anlam yüklü ve aynı zamanda orijinal bir armağan arıyorsanız, siz de tercihinizi Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy Oscar Ödülünden yana kullanabilirsiniz!

Sevgiliye sürpriz yapan erkekler

Hem İlginç, Hem de Sürpriz & Sihirli Kupa Bardaklar


Hepimiz romantik sürprizleri çok seviyoruz! Bu sürpriz hele bir de sevgiliniz tarafından size yapılıyorsa, etkileyiciliği de, anlamı da bin kat daha artıyor. Sevgililer tarafından Sihirli Kupa Bardaklara olan yoğun ilgi bu görüşümüzü destekler nitelikte! İçinde bulunduğumuz yılda sevgililerin en gözde hediyelerinden biri de sihirli kupa bardaklar! Sihirli Kupalar ile daha önce tanışmayanlar, ya da neden sihirli kupa denildiği hakkında bilgi sahibi olmayanlar için kısa bir açıklama yapmak gerekirse; Sihirli Kupa içerisinde sıcak çay-kahve gibi içecekler konulmadığı müddetçe simsiyah görünüme sahip sıradan bir kupa bardak! Ancak içerisine sıcak içecek döküldüğü vakit, 2-3 dakika içerisinde üzerinde yer alan alan mesaj, fotoğraf gibi baskıyı dışarı veren, siyah rengi değişen bir bardak! Bu bardağı sipariş etmek istiyorsanız, sevgilinizle birlikte çektirdiğiniz bir fotoğrafı siparişiniz esnasında yüklemeniz gerekiyor. Fiyatı ile de son derece hesaplı Sihirli Kupa Bardaklar, dediğimiz gibi sevgililer tarafından yoğun ilgi gören sürpriz armağanlardan biri.

Erkek sevgiliye alinan hediyeler

Kızların En Fazla Tercih Ettiği Hediye & Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak


Sevgililerin en iyi hediye tercihleri sıralamamıza kaldığımız yerden devam edelim. Kızların bu sene erkek sevgilisine en fazla satın aldıkları hediye, arkalı-önlü iki tarafına da fotoğraf baskısı yapılabilen Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak oldu. Kadınlar kendilerini, her yerde, her fırsatta, her şey de hatırlanmak ve hatırlatmak ister. Galiba bu çakmağın başarı öyküsü de biraz bununla izah edilebilir. Erkek arkadaşınıza, her an cebinde taşıyabileceği, her zaman kullanabileceği ve her kullandığında da sizi hatırlayabileceği özel bir armağan arıyorsanız Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak sizin de ilginizi çok çekecektir. Sitemiz içerisinde yer alan aynı kategorideki diğer armağanlara da bakmak isterseniz lütfen tıklayın; Erkek Arkadaşa Hediye

Sevgiliye alinan güzel hediyeler

iPhone ve Samsung Telefonlar için Sevgiliye Özel Telefon Kılıfları


Erkekler ya da bayanlar sevgililerine hediye beğenirken, özellikle şu hususlara dikkat ederler; Birincisi; Sevgilime öyle bir hediye almalıyım ki, güzel olduğu kadar günün her saati beni hatırlatsın. İkincisi ise, sevgilimi ne kadar önemsediğimi, O'nu çok sevdiğimi ve ilişkimizi ne kadar değerli bulduğumu en iyi şekilde göstersin! İşte bu iki kriter bir araya geldiğinde Sevgiliye Özel Telefon Kılıflarının neden sevgililer arasında bu kadar popüler hale geldiğini açıklıyor. Dünya'nın en çok tercih edilen iki akıllı telefon markası iPhone 4/4S/5 ve Samsung Galaxy SIII-S4'ler için uyumlu bir kılıf olma özelliği taşıyan Sevgiliye Özel Telefon Kılıfları, erkeklerin de bayanların da en çok hediye tercihlerinden biri! Üzerine göndereceğiniz fotoğraf, isimleriniz ve sevgilinize özel mesajınızın yer alacağı Sevgiliye Özel Telefon Kılıfları, sevgiliye doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi ve yılbaşı hediyesi olarak en çok tercih edilenlerden. Ayrıca sitemizde daha önce yayınladığımız diğer cep telefonu kılıf/kapak modellerine bakmak isterseniz bu linke tıklamanız yeterli. Lütfen TIKLAYIN: İlginç Telefon Kılıfları

Sevgiliye Alınabilecek hediyeler

Aşkınızı Paris'te Yaşayın & Eyfel Kulesi Ahşap Çerçeve


Sizce Dünya'nın en romantik şehri hangisi? Roma mı? Paris mi? Venedik mi? İstanbul mu? Yoksa Barcelona mı? Benim cevabım baştan belli hemen söyleyeyim; İstanbul tabi ki! Bu konudaki fikirlerinizi aşağıdaki yorum bölümünden paylaşırsanız sevinirim. Ancak şu var ki, romantizm denildiğinde insanın aklına gelen en güçlü figürlerden biri Eyfel Kulesi! Sevgiliye alınabilecek hediyeler içerisinde, hem dekoratif unsurları bulunan, hem de romantik tarzdaki hediyeler yine en fazla tercih edilen armağanlardan! Örneğin yan tarafta gördüğünüz Eyfel Kulesi Ahşap Fotoğraf Çerçevesi gibi. Bu çerçeve hem içerisine sevgilinizle birlikte çektirdiğiniz güzel bir fotoğrafa dekor oluyor, hem de her an sevgilinizin masasının üzerinde sizi hatırlatacak romantik bir armağan!

Sevgiliye sürpriz yapmak

Bizimkisi Bir Aşk Filmi & Kişiye Özel Film Afişi


En çok satan sürpriz hediye önerimize geçmeden önce, bayanlar hakkında önemli bir ayrıntıyı sizlerle paylaşmak istiyorum; "Kadınlar geç alışır, geç sever ama, gerçekten sevdiği erkeği sonsuza kadar asla unutmazlar!" Aynı zamanda kadınların çok büyük bir bölümü, kendilerine romantik sürprizler yapan erkek profiline de bayılır. Çünkü her kadın, her zaman sevilmek ve ilgi görmek ister! Bir erkek hayatına giren kadına hak ettiği değeri, ilgiyi ve sevgiyi verebiliyorsa, o kadının kalbine sonsuza dek taht kurmayı da başarır. İlgiyi ve sevgiyi belli etmenin yolu ise, sevgiliye yapılacak romantik sürprizlerde saklıdır. Kişiye Özel Film Afişi, son dönemlerde erkekler tarafından en çok tercih edilen sevgiliye sürpriz hediyelerden biri! Göndereceğiniz size özel fotoğraf, profesyonel tasarımcılar tarafından sinema afişine çevriliyor ve üzerine "Film Sloganı, oyuncu ve yönetmen adı (istediğiniz isimleriniz), film adı) gibi bilgiler yazılıyor! Ortaya ise kusursuz güzellikte, yıllarca anlamını yitirmeyecek özel bir hediye çıkıyor.

Sevgiliye Alınacak En İyi Hediyeler

Sevgiliye Minik Sürprizler & Mini Mesaj Şişeleri


Sevgiliye hediye dediğin, gerçekten hediye gibi olmalı! Ne demek istedim şimdi ben? Şöyle ki; bir kere hediye paketi, göze çok güzel ve çok süslü görünmeli! Daha sevgilimize O'nun için aldığımız hediye kutusunu uzattığımız an bile, içerisinde ne olduğunu hiç görmeden O'nu etkilemeyi başarabilmeli. Bunun için çok şık ve gösterişli hediye kutuları, hediye ambalajları bulabilmek mümkün. İkincisi ise; Sevgilimize vereceğimiz hediye, O'nun ruhuna, kalbine, duygularına hitap edebilmelidir! İşte bu ikinci hususta siz değerli okurlarıma minik bir hediye önerim olacak! Diyelim ki, erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak şahane bir gömlek aldınız! Şimdi bu hediyenizi biraz özelleştirmeye ne dersiniz? Gömlek kutusu içerisine, 3 farklı modeli bulunan Mini Mesaj Şişeleri koyarak, hediyenizi daha anlamlı ve daha romantik bir hale getirebiliyorsunuz! Mini Mesaj Şişesi içerisinde yer alan kırmızı mesaj kağıtları üzerine, erkek arkadaşınıza sevgi dolu mesajlarınızı, doğum günü, yılbaşı, sevgililer günü gibi özel günler için kutlama mesajlarınızı yazabiliyorsunuz! Bu şekilde erkek arkadaşınıza aldığınız gömlek, O'nun gözünde daha anlamlı ve değerli hale gelmiş oluyor.  

Erkek sevgiliye alınabilecek en güzel hediye

Kişiye Özel Kaliteli Erkek Gömlek


Erkek sevgiliye hediye seçmek, normalde zevk duyulacak ya da keyif alınacak bir şey olmalı! Ama gelin görün ki erkek için en fazla 10-20 tane hediye seçeneği arasından güzel bir armağan seçmenin hiçbir keyfi ya da esprisi filan yok! Gerçekten sizi bu konuda çok iyi anlıyoruz. İşte bu makalemizi kaleme alma nedenimiz de tam olarak buydu! Bu konuda kesinlikle yalnız olmadığınızı anlamanızı sağlamak. Öte yandan da, diğer bayanların özel günlerde en çok hangi armağanları tercih ettiğini size göstererek, daha kolay armağan tercihi yapmanızı sağlamak! Kişiye Özel D'S Damat Gömlek, kalitesiyle, kalıcılığıyla, sevgiliye verdiği özel mesajlarıyla ve kullanılabilirliği ile hanımların en gözde armağan tercihlerinden biri! Bu özel gömleğin manşetine, mesajınız nakışla yazılıyor. Kol ve cep bölümüne de hediye edeceğiniz erkeğin isim ve soy isim baş harfleri yine nakışla işleniyor.

Sevgiliye alınan hediyeler

Sevgililere Heyecan Dolu Özel Fantezi Kutusu


En çok satan ya da sevgiliye en iyi hediyeler piramidinde, kimileri için son derece şaşırtıcı gelebilecek, kimileri için ise "Bence de en tepeye yazılmalı" dedirtecek özel bir hediye var! Şimdi siz değerli okurumu hiç merakta bırakmadan, açıklıyorum! Bu hediyemizin adı; Sevgiliye Özel Fantezi Kutusu. İçerisinde çiftler için, kışkırtıcı ve birbirinden özel fantezi ürünlerinden oluşan bir dünya ürün bulunuyor. Özel hediye kutusu içerisindeki fantezi ürünleri, gecelere renk ve heyecan katıyor. Hangi hediyeliklerin bulunduğunu merak edenler için yapılacak tek şey; resmin üzerine tıklamak!

Yorum Gönder

 
Top