z Kızları Etkilemenin Romantik Yolları | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye Seni Seviyorum Demenin Yolları
Aşk, bir insanın yaşayabileceği en güzel, en özel duygulardan biri. Aşkın ne olduğunun ya da ne olmadığının tartışması bir tarafa, insana tarifi pek de kolay olmayan, son derece güzel hisler yaşattığı da bir gerçek! Hatta aşk sayesinde, insan yaşama daha sıkı bağlanabiliyor, kendisini çok daha özel veya çok daha değerli hissedebiliyor. Ancak sevgiliye henüz ilan edilmemiş, yani tek taraflı yaşanan bir aşk, çok da özel bir anlam ifade etmiyor. Çünkü bu özel duyguyu ancak, sevgilinizle paylaştığınız an, Ona bunu etkili bir şekilde hissettirdiğiniz an, somut bir değer kazanabiliyor. Peki o halde, sevgilinize O'na aşık olduğunuzu, O'nu çok sevdiğinizi en etkili şekilde nasıl gösterebilirsiniz? İşte bu yazımızda madde madde kız arkadaşınıza olan aşkınızı en etkili bir biçimde gösterebileceğiniz romantik sürprizlerden bahsedeceğiz. Eğer bir kıza gönül verdiyseniz, O'nu çok seviyorsanız ve bu aşkı daha güzel yaşamak istiyorsanız, kalbinizi Ona ardına kadar açmanız şart! "Kalbimi sonuna kadar açayım açmasına da, peki ne şekilde?" Çünkü, her insan da bir diğeriyle aynı karakter özelliklere sahip değil! Örneğin sizin kız arkadaşınız son derece kıskanç biri olabilir. Dolayısıyla kıskanç bir kıza "Seni Çok Seviyorum" ispatı için, daha farklı bir yöntem gerekebilir. Ya da kız arkadaşınız sinirli bir yapıda, her şeye negatif bakan farklı bir ruh haline sahip biri de olabilir. Diğer yandan sevgiliniz son derece utangaç, duygularını ifade etmekte zorlanan biri de olabilir. Bu durumda sevginizi ispatlama adına size sunulacak standart bir reçete pek de işinize yaramayacaktır.

Ancak nihayetinde karşınızda; son derece hassas duyguları olan, karakter çeşitliliği içerisinde en uç noktada bile olsa, doğru bir şekilde yaklaştığınızda yelkenleri hemen suya indirecek bir "Kadın" var! İşte bu yazımızda siz değerli okurumuza, hemen hemen her kadını etkileyebilecek, sevginizi kantılayabileceğiniz, "Seni Seviyorum" sözlerini çok daha etkili bir biçimde gösterebileceğiniz, harika ip uçları sunuyoruz.

İşte Kızları Etkilemenin Kolay Yolları


1- O'na Aşkınızı Çiçeklerle Gösterin


Eminiz ki, bir çok okurumuz bu maddeyi daha görür görmez "Amma klişe" diyebilir. Ancak, bir buket çiçek kadar bir kadını etkileyebilecek özel bir başka şey henüz keşfedilemedi! Evet kabul ediyoruz, romantik hediyeler de işe yarayabilir ancak kızların çok büyük bir çoğunluğu hala çiçeklerin karşı konulamaz etkisi altındadır. Bu yüzden aşkınızı kız arkadaşınıza göstermek için çiçekler, her zaman baş vuracağınız en önemli kaynaklardan biri! Çiçekler kadınları çok etkiler etkilemesine de, önemli olan sevgilinize bir buket çiçeği nasıl sunacağınızdır. Bu noktada size minik bir tavsiyede bulunmak istiyoruz; Sevgilinize "Seni Seviyorum" demek için şayet bir çiçek verecekseniz, aynı zamanda içerisine kendinizden özel bir şeyler, özel sürprizler katmalısınız! Örneğin sevgilinizin çok beğendiği bir çiçek buketi üzerine, kendi el yazınız ile ekleyeceğiniz "Bu Çiçekler Dünya'nın En Güzel Kızı İçin..." şeklinde romantik bir sevgi notu olabilir. Sevgilinizin sevdiği bir şiir, özel bulduğu bir şarkı sözü de not olarak düşünülebilir. Bununla birlikte sevgilinizin önünde diz çökerek çiçek buketini romantik bir şekilde sunmanız da, kız arkadaşınızı ekstra büyüleyecektir. Bu arada pahalı çiçek buketi satın almak zorunda da değilsiniz! Önemli olan sevgilinizi düşündüğünüzü göstermek. Hatta bazen tek bir gül tanesi bile en pahalı çiçek buketinden daha etkileyici olabilir. Bu da olmuyorsa yerden kendi ellerinizle topladığınız çiçeklerle de pekala Ona sevginizi sunabilirsiniz!

2- Kendi Ellerinizle Sevdiği Yemeği Yapın


Sevgiliyle baş başa yemek
Kadınlar aşkta kesinlikle emek görmek isterler. Sevgilinize veya eşinize aşkınızı kanıtlamanın ve O'nu derinden etkilemenin bir diğer romantik yolu da, kendi ellerinizle O'nun için hazırlayacağınız romantik bir sofra olacaktır. Kız Arkadaşınızın sevdiği yemekleri biliyorsanız, elinizden geldiğince (İnternetten, ya da arkadaşlarınızdan nasıl yapıldığı hakkında fikirler alarak) O'na romantik sofra hazırlamaya çalışın! Bu arada hazırlayacağınız yemeğin olası kötü lezzetini ya da "Ben güzel yemek yapamam" fikrini çok da kafaya takmayın. Önemli olan O'na verdiğiniz değeri ve sevginizi göstermek! Dediğim gibi eğer güzel bir yemek yapamıyorsanız ya da mutfakta iyi bir aşçı olmadığınızı düşünüyorsanız bu çok da büyük bir sorun değil! Ancak, sofrada romantik bir atmosfer yaratacak mum ışığını ve siz sohbet ederken arka fonda çalacak slow bir müziği de ihmal etmemelisiniz! Eğer eşinize ya da sevgilinize romantik bir sürpriz yapmak istiyorsanız, bu maddenin çok işe yarayacağına emin olabilirsiniz!

3- Ona Aşkınızı Mektupla Gösterin


Sevgiliye romantik sürprizler
Söz uçar, yazı kalır! Kadınlar her an sevildiklerini bilmek ister. Siz de hayatınızdaki o özel kadına, her zaman açıp okuyabileceği ve hatta sonsuza kadar saklayabileceği bir mektup yazın! Siz sevginizi O da sevildiğini anlasın. Sevdiğiniz Kıza/Eşinize bir aşk mektubu yazmak, Ona olan aşkınızı göstermek için gerçekten de baş vurulabilecek en romantik yollardan biridir. Kadınlara aşk mektubu yazmak yüzlerce yıllık klişeleşmiş bir davranış olsa da, hala en geçerli ve en etkili yöntemlerden biridir. Dilerseniz bunu e-mail yoluyla da yapabilirsiniz. Ancak, en güzel elektronik postanın bile, kendi el yazınızla Ona özel hazırlayacağınız romantik bir aşk mektubunun yerini asla tutamayacağını unutmayın! Şimdi önünüze bir kağıt ve bir de kalem alın! Ona dair düşüncelerinizi olabildiğince özgür bırakın! Kalbinizi dinleyin, kalbinizle konuşun. Kız Arkadaşınızı neden çok sevdiğinizi düşünün! Mektubunuzda Onunla neden kendinizi çok mutlu hissettiğinizden bahsedin. Sevgilinize etkileyici bir mektup yazmak için mümkünse başka bir kaynaktan yararlanmadan sadece kendi düşüncelerinize odaklanın! Ancak yine de ünlü şairlerden ya da yazarlardan ilham alabilirsiniz. Eğer bunun için bir kaynak önermemizi istiyorsanız Cemil Meriç'in Jurnal isimli kitabında Lamia Hanım'a yazdığı aşk mektuplarından esinlenebilirsiniz! Sevgiliniz için yazdığınız mektubu daha da romantik bir hale getirmek için, mektup zarfı içerisine ikiniz için özel bir şarkıyı da CD olarak ekleyebilirsiniz. O bir yandan şarkıyı dinleyecek, bir yandan da mektubunuzu okuyacak! Bundan daha etkili ne olabilir ki? Yazdığınız aşk mektubunu Ona elden vermek yerine sürpriz bir şekilde sevgilinizin iş yerine postalamayı da deneyebilirsiniz!

4- Sevgilinize Sürprizler Yapın


İlişkinizde inisiyatif almaktan, çeşitli romantik sürprizler ve planlamalar yapmaktan kesinlikle kaçmayın! Çünkü, aşk, tatlı sürprizlerle büyütülebilecek bir duygudur! Ayrıca her kadının, kendisine sürpriz yapılmasından inanılmaz derecede keyif ve büyük bir mutluluk duyduğunu da hatırlatmak isterim. Çünkü bu şekilde kadınlar kendilerini çok daha özel ve çok daha değerli hissederler. Bu yüzden ilişkinize sürprizler katarak, hem sevgilinize sizin için ne kadar değerli olduğunu hatırlatacak, hem de Ona olan sevginizi en güzel şekilde kanıtlamış olacaksınız. Nasıl sürprizler mi bahsediyorum? Mesela sevgilinizi hiç beklemediği bir anda alın O'nu ikinizin de beğenebileceği bir sinema filmine götürün! O'nun sizinle uyuşan hobileri doğrultusunda mesela sevgilinizi alın buz pateni yapmaya gidin! Sürpriz bir şekilde sevgilinizle parka çocuklar gibi de eğlenebilirsiniz. Bowling oynamaya da gidebilirsiniz mesela... Bu konuda yaratıcılık tamamen size kalmış. Bu şekilde sevgilinizle baş başa yapacağınız aktiviteler, ilişkinizi zenginleştirmekle kalmayacak, aynı zamanda sevgilinizin yaşadığınız aşka dair hatırlar biriktirmesine yol açacaktır. 

5- Kız Arkadaşınızı Övmeye Çalışın


Sevgiliye etkileyici sözler
Sevdiğiniz kadına dürüstçe, inandırıcı ve samimi bir şekilde övgüler söylemeniz Onu çok ama çok mutlu edecektir. Kabul edelim ki, kadınlar her zaman kişiliklerinin ve fiziksel yönlerinin övülmesinden inanılmaz şekilde keyif alır. Bu şekilde kendilerini daha özel ve güzel hissederler. İşte size kız arkadaşınıza aşkınızı kanıtlamanın ve O'nu etkilemenin romantik bir yolu daha; Sevgilinize Onu övücü sözler söylemekten çekinmeyin. Bir kere galiba bir erkek olarak, kız arkadaşınıza iltifatlarda ya da komplimanlar da bulunmak sizin için pek de zor olmasa gerek:) Bu konuda size son derece parlak bir önerimiz olacak; Örneğin sevdiğiniz kızın güzel bulduğunuz yönlerini (Mesela; parlak uzun saçları, masmavi gözlerini, muhteşem gülüşünü, sevgi dolu bakışını, Onunla nasıl gurur duyduğunuzu, ne kadar nazik olduğunu, hatta Onu ne kadar seksi bulduğunuzu) minik kağıtlara yazarak, bunu Ona hediye haline getirebilirsiniz. Sitemiz içerisinde yer alan Sevgiliye El Yapımı Hediyeler başlıklı yazımızda Sevgiliye El Yapımı Romantik Aşk Kavanozu yapımı ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz.

6- Kız Arkadaşınıza Çılgınca Sürprizler Yapın


Sevgiliye romantik çiçek
Eğer O'nun yüzünde minik bir gülümseme yaratmak için her türlü çılgınlığı yapar ve hiçbir maddi-manevi fedakarlıktan da kaçmam diyorsanız, bu madde tam da sizin için Aşkınızı çılgınlık boyutunda romantik sürprizler yaparak Ona göstermek, bir kızın kalbini çalmak için en güzel yollardan biridir. Mesela ne mi yapabilirsiniz? Kız Arkadaşınızın ismini bileğinize dövme ile yazdırabilirsiniz mesela. Bunu çok mu iddialı ya da aykırı bir fikir olarak mı buldunuz? Elbette ki, bunu yapıp yapmayacağınız tamamen sizin kararınıza bağlı! Çünkü kız arkadaşınızın böyle çılgınca bir hareketinizi nasıl değerlendireceğini en iyi siz bilebilirsiniz! Ancak, bazı kızların da böyle çılgınca fikirlerden hoşlandığını hepimiz biliyoruz! Az önce söylediğimiz bir fikir olarak cebinizde bulunsun. Şimdi dilerseniz ayakları daha sağlam bir şekilde yere basan, herkesin yapabileceği etkileyici sürprizlerden bahsedelim. Mesela, hayvanlardan hoşlanan bir kız arkadaşınız varsa, sevimli bir kedi ya da köpek alarak Onun evinin yolunu da tutabilirsiniz. Bu da olabilecek en güzel sürprizlerden biri. Veya, eşinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Şöyle ki, her sabah uyandığında yastığının altında sizden Ona özel olarak yazılmış, romantik bir not bulmasını sağlayabilirsiniz. Kız Arkadaşınıza sevdiği filmlerin DVD'sini şık bir hediye paketi haline getirip kapısını çalabilirsiniz. Kız Arkadaşınız futboldan hoşlanmıyorsa, örneğin birlikte basketbol ya da voleybol maçına bilet alabilirsiniz. 

7- Çok Basit; Onu Sevdiğinizi Söyleyin


Bu sözümüz aşkını ifade etmeye çekinen, sevgisini dile getirmekte zorlanan erkekleri hedef alıyor. Kız arkadaşınızı ne kadar çok sevdiğiniz yakın arkadaşlarınıza anlatmaktan ya da kendi kendinize hayaller kurup kendinizle konuşmaktan vazgeçmenin sırası gelmedi mi? Evet onunla aynı havayı solumak müthiş bir keyif. Evet, duygularınızı Ona açarsanız, ret cevabı ile de karşılaşabilirsiniz. Ancak, ya şu an elinizden hayatınızın fırsatını kaçırıyorsanız? Ya en büyük mutluluğunuz göz göre göre avuçlarınız içerisinden kayıp gidiyorsa? Bu riski almaya değmez mi? Onu gerçekten seviyorsanız, bunu ona söylemelisiniz. Baş başa olduğunuz her an, birlikte olduğunuz her zaman, sizin için çok büyük bir fırsat ve bu fırsatı kesinlikle değerlendirmelisiniz. Elbette ki tüm cesaretinizi toplayarak, ilan-ı aşta bulunmak, bunu dile getirmek veya Ona söylemek kolay değil! Ancak yaz kız arkadaşınızın uzun zamandır sizden beklediği ve Onun için geriye artık yapılması gereken tek şey olarak bu kalmışsa? Kadınlar, her zaman sevildiğini tüm hücreleriyle bilmek ve hissetmek ister! Siz de kız arkadaşınızla ilişkinizde bu özel mutluluğu Ona her zaman hissettirin. Cep telefonu mesajlarınızla, bazen masasının üzerine koyacağınız özel notlarla, çantasına atacağınız sevgi mesajlarıyla, arabasının torpido gözüne koyacağınız aşk sözcükleriyle. "Seni Seviyorum" sözleri bir kadının en fazla duymayı istediği cümledir. Ayrıca unutulmamalıdır ki, "Seni seviyorum" bir cevap gerektiren bir soru da değil.

8- Ona Karşı Nazik Olun ve Güvendiğinizi Hissettirin


Sevgiliye etkileme yolları
Kıskançlık aşkın doğasında var! Bana kalırsa bir miktar kıskançlık olması, ilişkinin daha sağlıklı bir düzlemde devam etmesi için son derece de faydalı! Ancak, bu ne zaman ki tahammül edilemez sınırlara ulaşır ve özgürlükleri boğucu bir seviyeye gelirse, işte o an tehlike çanları çalmaya başlar! Türkiye'de maalesef ilişkilerin büyük bir bölümü aptalca kıskançlıklardan dolayı bitiyor! Nihayetinde kalabalık ve sosyal bir çevrede yaşanıyor! İşin özüne geri dönecek olursak, kız arkadaşınıza şartlar ne olursa olsun, güvendiğinizi hissettirin. Bu Onun hem size saygı duymasına, hem de yaşamına dair her şeyini paylaşmasına katkı sunacaktır. Ayrıca, siz Ona ne kadar güvenirseniz, O da size o kadar güvenecektir. Diğer yandan kız arkadaşınıza karşı nezaketi asla elden bırakmamalısınız! Onun kararlarına, tercihlerine, fikirlerine daima saygılı olmalısınız! Bu davranışınız, hem size olan sevgisini pekiştirmesine, hem de gözünde artı puan kazanmanıza neden olacaktır. Esprili bir erkek olmak her zaman iyi ve ideal olanıdır, ama sululuk tadında değilse.

9-Sevgilinize Dürüst Olun


Sevgiliye dürüst olmak
Eğer bir yerde aşktan bahsedilecekse, yanına da dürüstlük kelimesi için apayrı bir parantez açmak gerekir. Çünkü söz konusu aşk olduğunda dürüstlük çok çok önemlidir. Evet kadınlar süslerine düşkünler, bir çoğu erkekler kadar politikaya, otomobillere, futbola v.s. düşkün değil ama, eğer bazı erkekler yalanlarla kadınları çok kolay kandırırım diye düşünüyorlarsa, feci şekilde yanıldıklarını da hatırlatmak isterim. Kadınların beyni tıpkı bir bilgisayar hafızasına sahiptir. Sevgilisinin kendisine söylediği her şey beyninin bir köşesinde depolanır. Ve Kaçınılmaz son: Birbiriyle çelişen ya da mantıksal hata bulunan cümleler sarf edildiğinde, kadın beyni mucizevi bir şekilde işlemeye başlar! Derken hazin bir ayrılığın yaşanması kaçınılmaz olur. Her konuda dürüst olmak kısa vadede belki bir takım olumsuzluklar yaşatabilir insana. Ancak, uzun vadeli düşünüldüğünde kazanan yine dürüstlük olur. Dürüstlük her zaman en iyi politikadır. Kız Arkadaşınızla ilişkinizi güçlü tutmak istiyorsanız, Ona karşı daima dürüstlüğü seçin. 

10-Mutluluğu Paylaşın


Kızları etkileme yolları
Aşkı dar ve katı kurallar çerçevesine sokmak mümkün değil! En yoğun ve en romantik şekilde aşkı yaşamak için, aşırılığa kaçmadan biraz da çocuk ruhlu olmak gerekiyor. Kız arkadaşınıza sevimli ve minik sürprizler hazırlayıp, gününü daha iyi geçirmesini ve her an size ihtiyaç duymasını sağlayabilirsiniz! Mesela, O'na üzerinde sizi simgeleyen sevimli figürlerin yer alacağı el yapımı bir kupa bardak tasarlayabilirsiniz. El yapımı bir kupa bardağın ilişkinize faydası şu şekilde olacaktır; Sevgiliniz kahvesini daha büyük bir keyifle yudumlarken, sizden ayrıyken bile sizi düşünmesini sağlayacaksınız! Yine kız arkadaşınıza, beğendiği şarkıcılara ait derleme bir CD hazırlayabilirsiniz. Bu CD'ye her çalıp dinlediğinde, düşüneceği ilk şey ilişkiniz olacak! Emek, bir aşkın temelidir. Mükemmel olmasa da el yapımı kolye, bileklik gibi kendi çabanızla hediyeler hazırlayarak, Ona verdiğini değeri en güzel şekilde hissettireceksiniz. Ayrıca kız arkadaşınızı sadece sorunlarınızla boğmayın! Evet, hayatın içerisinde problem yaşamak da var ancak, sevgilinizi sadece problem paylaştığınız bir insan olarak ya da bir sorunlarınızı anlattığınız psikiyatra dönüştürmemelisiniz.

11-Ona Karşı Mesafeli Olmayın


Kızları etkilemenin yolları
Aşkınızı kız arkadaşınıza göstermenin en etkili yollarından biri de Ona dokunmaktır. Yolda yürürken beline sarılmak, eline dokunmak bir aşkın ispatı için en güzel yollardan biridir. Ama elbette ki böyle bir davranış içerisine girmeden önce, kız arkadaşınızın tepkisini ölçmeniz gerekiyor:) Bunun için de örneğin çaktırmadan el temasında bulunabilirsiniz:) Ya da sinemada film izlerken elinizi omzuna götürebilir, orada tepkisini ölçebilirsiniz. Bu arada her şeyin aşırısının da zararlı olabileceğini hatırlatmama gerek var mı? Bu testi başarıyla geçtikten sonra, artık aşkınızı cümle aleme haykırmanın zamanıdır. Sevgilinizle cadde sokak yürürken Onu boğmayacak ve rahatsız etmeyecek şekilde, beline sarılabilir, ellini tutabilirsiniz. Bu hareketiniz, kız arkadaşınızın size ve aşkınıza olan inacını daha da sağlamlaştıracaktır. 

12-Ona Yanınızda Güvende Olduğunu Hissettirin


Kızları etkilemenin yolları
Her konuda olduğu gibi aşkta da insanlar güce tapma eğilimindedirler. Kız arkadaşınızıın gözünde güçlü bir erkek veya ölçüyü kaçırmadan hafif de maço bir adam omalısınız! Bu, size kız arkadaşınızın saygı duymasına da katkı sağlayacaktır. Gerçekten de kadınlar korunduklarını ve güvende oldukları her zaman hissetmek isterler. Siz de hayatınızdaki o özel kıza, yanınızdayken bunu sonuna kadar hissettirmeye çalışmalısınız! Tıpkı bir şövalye veya koruyucu melek gibi. Sevgilinize birlikte gittiğiniz bir restoranda sanki bir prensesi ağırlıyormuşsunuz gibi Ona saygınlık kazandırın! Örneğin sandelyesini siz çekip oturmasını sağlayın, garsona siparişi ondan önce siz vermeye çalışın. Yani kısacası ilişkinizde çekimser, inisiyatif almayan  bir erkek olmayın! Tekrar hatırlatmakta yarar görüyorum unutmayın; samimiyetten uzak her şeyin aşırısı, yaradan çok zarar getirir.   

13- İyi Günde ve Kötü Günde Yanında Olun!


Hayatın içerisinde acı tatlı her şey yaşanabiliyor. Bir ilişkide mutluluğu paylaşmak kadar, üzüntüyü ve acıyı paylaşmak da şart! Kız arkadaşınızın kötü zamanlarında yanında olmaya gayret ederseniz, bu size onun gözünde ekstra bir puan kazandıracaktır. Çünkü, sevgiliniz şunu çok iyi bilmeli ki, en kötü zamanında bile, kafasını güvenle yaslayabileceği, teselli bulabileceği bir omuz var! Bir minik uyarı: Bazen kızlar en küçük bir sorunu bile dağ gibi bir mesele olarak algılayabiliyorlar. Örneğin çok yakın bir dostuyla (Kankası) ufak bir münakaşasını sanki hayat memat meselesi gibi size yansıtabilir. İşte bu gibi, aslında sizin için çok önemsiz; ancak kız arkadaşınız için devasa bir problem durumunda siz siz olun Ona karşı alaycı bir tutum takınmayın! Her zaman kız arkadaşınızın sorunlarında ona karşı mantıklı ve ciddi çözümler üretmeye çalışın! Bu arada şu söylediğim de yanlış anlaşılmamalı; Kız arkadaşınızın her dediğini tasdik edin ya da onaylayın manasında söylemedim.  Sadece onun için önemli olan bir durumu görmemezlikten gelmeyin. Kimse tam anlamıyla mükemmel değil ve de olamaz ancak, kız arkadaşınıza karşı mümkün mertebe mükemmel bir sevgili olmaya özen gösterin. Çünkü iyi bir sevgili, sadece iyi espriler yapmayı becerebilen biri değil, aynı zamanda kötü günlerde de sevgilisine omuz atabilen biridir.

Sevgiliye hediye fikirleri
Sevgiliye Romantik Hediyeler
Sevgiliye doğum günü hediyesi
Sevgiliye Doğum Günü Hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top