z Esprili ve İlginç T-Shirt Modelleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye esprili hediyeler
Esprili, neşeli, komik ve romantik bir dünya tişört modeli bu yazımızda sizlerle! İster sadece kendiniz için, isterseniz hem size, hem de sevgilinize 2'li sevgili tişörtü olarak sipariş edebileceğiniz tişört modelleri içerisinden seçim yapmak bir hayli zor olacak! İstediğiniz t-shirt modelini şimdi seçin ve tüm dikkatleri üzerine çekin! Evde, tatilde, piknikte, dinlenirken, spor yaparken, çok severek giyineceğiniz komik sevgili tişörtleri ile sevgilinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Her biri gerçek bir tasarım harikası olan komik tişörtlerle tüm kalabalıklarda tebessüm eden bakışlar üzerinizde olacak. Şayet sevgiliniz için sıra dışı, esprili, eğlenceli ve çiftlere özel bir hediye arıyorsanız, bu tişörtler bir harika! Ona armağan edeceğiniz sevgili tişörtleri ile hem duygularınızı esprili bir şekilde kız/erkek arkadaşınıza göstermiş olacak; hem sıcak yaz günleri için teninin daha nefes almasını sağlayacak, hem de ilişkinizde yakalamış olduğunuz o romantik uyumu rengarenk ve en moda sevgili tişörtleri ile gözler önüne sereceksiniz! Sizin için seçtiğimiz en moda sevgili tişörtleriyle, bu yazın en dikkat çekici çifti siz olacaksınız! Bisiklet yaka, V yaka, siyah-beyaz renk seçenekleri ve her bedene uygun (S-M-L-XL-XXL) modelleri ile üzerinize son derece yakışacak bu komik tişörtler, çok ama çok konuşulacak!

Erkek ve bayanlar için yaz aylarının en favori giyeceği kısa kollu T-Shirt'lerdir. Çünkü hem giyinmesi, hem de çıkartılması en rahat kıyafetlerden biridir. Aynı zamanda T-Shirt, insana daha özgür, daha sivil ve daha rahat olma hissi yaşatır. Hatta bir çok kişi de "Hafta sonu gelse de spor ayakkabımı, pantolonumu ve t-shirt'ümü üstüme çekip kendimi bir an evvel dışarı atsam" düşüncesi vardır. İnsan T-Shirt giyinerek kedisini kalıpların dışına çıkmış hisseder. Bu aynı zamanda tek tip ve yüzeysel kıyafet anlayışına karşı bir baş kaldırıdır da! Eğer siz de T-Shirt giyinmeyi çok seviyor ancak, düz ve klasik T-Shirt modelleri can sıkıcı buluyorsanız, size harika bir haberimiz var! Çünkü hem renkli kişiliğinizi dışa vuracak, hem de tarzınıza tarz katacak bir dünya kaliteli, ilginç ve esprili T-Shirt modelleri bu yazımızda sizi bekliyor olacak. Hem bunaltıcı yaz sıcaklarında teninizin rahat nefes almasını sağlayacak, hem de tüm gözlerin üzerinize toplanmasını sağlayacak kaliteli ve dikkat çekici ilginç T-Shirt modelleri şimdi burada!

Birbirinden Renkli ve Eğlenceli Sevgili Tişörtleri


Sevgililer için tişörtler

Aşkın Çekim Gücü Sevgili Tişörtleri


Onu bir dakika bile düşünmeden zaman geçirmek mümkün mü? İşte bu söz size aitse, tamam olmuşsunuz demektir:) Yani hayatınızın aşkını bulmuşsunuz! Ne yaparsanız yapın, sizi kendine delicesine çeken bir sevgiliniz varsa, işte karşınızda bu duygularınızı sevgilinize hissettirebileceiğiniz Aşkın Çekim Gücü Sevgili Tişörtleri. Üzerinde sempatik çizgi sevgili karakterlerin yer aldığı bu esprili tişört ile sevgilinize unutulmaz bir yaz sürprizi yapabilirsiniz. V yaka ve beyaz renk seçenekleri ile hem erkeğe, hem de bayana uygun beden modelleri bulunan Aşkın Çekim Gücü Yastık, kapıda ödeme seçeneği ile karşınızda.

Çİft Tişörtleri

2'li Birleşen Kalpler T-Shirt


Bu yazın en moda, en dikkat çekici ve en gözde çifti olmaya hazır mısınız? Onunla eksik parçanızı tamamladığınızı düşünüyorsanız, işte bu hislerinize tercüman olacak, eksik parçanızla sizi bir araya getirecek olan Sevgili Tişörtleri karşınızda. Sade ve yalın bir biçimde aşkınızı en sempatik haliyle kıyafetlerinize taşıyacak olan Birleşen Kalpler Tişörtleri, aynı gün kargo ve kapıda ödeme kolaylığıyla karşınızda. Bu modelin de V yaka, beyaz renk ve hem erkek, hem de bayan için beden seçenekleri bulunuyor.

Sevgili tişörtleri

Kişiye Özel Sonsuz Aşkımız Sevgili Tişörtleri


İçinizdeki aşkı dışarı vurmaktan hiçbir zaman çekinmeyin:) Hem siz sevgilinize sürpriz yapmayacak mıyıdınız? İşte karşınızda Onu iliklerine kadar büyüleyecek ve çok etkileyecek harika bir sürpriz hediye: Sevgili Tişörtleri! Bazıları için sevgili tişörtleri giyinmek kocaman bir saçmalık gibi gelebilir. Veya bu konuda birazcık çekimser, ön yargılı davranabilirler! Ancak; eğer aşıksanız ve sevgilinize etkileyici bir sürpriz hediye vermek istiyorsanız, bu öyle sadece ikinizin arasında kalmasın! Aşkta yakaladığınız mükemmel uyumu kıyafetlerinizle de dışarı gösterin:) İşte Kişiye Özel Sonsuz Sevgimiz Sevgili Tişörtleri karşınızda.

Çift Tişörtleri

Çiftlere Özel - Romeo ve Juliet Tişört


Sevgilinizin size yönelttiği en anlam dolu, en esprili, soruları ve sizin O'na verdiğiniz akıl dolu cevapları cevapları Kişiye Özel Soru Ünlem T-Shirt üzerine yazdırabilirsiniz! Ya da isterseniz çocuğunuzla girmiş olduğunuz muhteşem bir söz düellosunu bu özel tasarım t-shirt üzerinde ölümsüzleştirebilirsiniz! Kişiye Özel Soru Ünlem T-Shirt, son zamanların en gözde t-shirt modası! Sevgilinize hem ilginç, hem de anlamlı bir doğum günü, yıldönümü hediyesi düşünüyorsanız, bundan daha iyisi yok:)

Sevgili Tişörtleri

Çiftlere Özel Gelin Damat Sevgili Tişörtü


Eşinize sürpriz mi yapmak istiyorsunuz? O halde bu eğlenceli tişört de sizin için! Biricik Eşinize, bu evlilik yıl dönümünüz için komik ve aynı zamanda romantik bir hediye vermek isterseniz, İşte karşnızda "Ben Onun Kalbini Çaldım; Ben de Onun Soy adını Çaldım" evli çiftlere özel tişört modeli. İster evinizde, isterseniz de dışarıda her zaman severek kullanabileceğiniz bu sıra dışı tişört ile eşinize olan aşkınızı çarpıcı bir biçimde dile getirebilirsiniz.  

Sevgililere Özel Tişörtler

Espirili Tencere Kapak Sevgili Tişörtü


Hayatınızın aşkını bulduğunuzu düşünüyorsanız ve bunu sizi tanıyan ya da tanımayan herkese esprili bir şekilde ilan etmek istiyorsanız buyurun Tencere Kapak Modeli T-Shirt'e daha yakından bakmaya! "Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş" Atasözünden ilham alınarak tasarlanmış olan bu ilginç t-shirt ile hem sevgilinize harika bir sürpriz yapacak, hem de O'nunla ne kadar iyi anlaştığınızı, birbiriniz için yaratılmış olduğunuzu herkese ispat etme fırsatı yakalayacaksınız! Tencere Kapak Modeli T-Shirt modeli, ilginç ve esprili yıldönümü hediyesi düşünenler için en etkili armağanlardan biri!  

Komik Tişörtler

Sevgili Bulunamadı Sosyal Medya Tişört


Kaliteli dokusu ve nefes alan kumaş özelliği ile Seni Bu Kadar Seviyorum Baskılı T-Shirt, erkek arkadaşınıza en güzel ve en romantik yaz hediyelerinden biri! Üzerinde çöp adam figürü bulunan ve her iki kolunu iki yana açıp "İşte Seni Bu Kadar Seviyorum" romantik sözlerini haykıran bu romantik t-shirt modeline kayıtsız kalamayacağınızı düşünüyoruz.

Sevgili tişörtleri

Ben Sende Tutuklu Kaldım Sevgili Tişörtü


Tasarımı son derece büyüleyici bir model olan Kaslı Adam Baskılı T-Shirt ile erkeklerin havasından geçilmeyecek! Kalabalık mekanlarda, plajda, piknikte, vapurda, sokakta herkesin gözü bu ilginç t-shirt üzerinde olacak. Eğer sıra dışı ve tarz ürünler kullanmaktan hoşlanıyorsanız, dikkat çekici kıyafetler en favorileriniz arasındaysa Kaslı Adam T-Shirt ile karizmanız tavan yapacak! Erkek arkadaşınıza, eşinize, babanıza veya sevgilinize esprili ve dikkat çekici bir hediye seçeneği olarak da Kaslı Adam Baskılı T-Shirt düşünülebilir.

Sevgili tişötleri

Kişiye Özel Mutluluğun Resmi Sevgili T-Shirt Hediyesi


Sevgilinizin Süpermen gibi tüm bedenini saran streç mavi kıyafeti veya arkasına asılı kırmızı bir pelerini olmayabilir. Ya da sevgiliniz, yumruğunu öne doğru uzatıp ışık hızıyla uçamıyor da olabilir. Ancak şurası kesin ki, erkek arkadaşınız sizin bu hayattaki en gerçek süper kahramanınız! Çünkü O yanınızdayken kendinizi her zamankinden çok daha güvende ve cesur hissediyorsunuz! Hadi o zaman sevgilinize gerçek bir kahraman olduğunu bu hediye ile hissettirin! Sevgilinize üzerinde Süpermen baskısı yer alan bu ilginç T-Shirt'ü armağan ederek hem mutlu olmasını hem de kendisini sizin kahramanınız olarak görmesini sağlayabilirsiniz.

Sevgili Tişörtleri

Kişiye Özel Bay ve Bayan Sevgili Tişörtleri


Hayatınızın kadınını arıyorsanız ve bir gün son derece seksi bir kırmızı kıyafet içerisinde karşınıza çıkıp size davetkar bir tebessüm yollayacağına inanıyorsanız, bu T-Shirt modelini çok beğeneceksiniz:) Olağanüstü bir tasarımla üzerinde seksi bayan figürü yer alan bu t-shirt modeli ile sokakta yürüdüğünüzü hayal edin1 Tüm erkeklerin ve bayanların gözleri sizin üzerinizde olacak! Belki de size bakan kişiler içerisinde de hayatınızın aşkı da olacak:) Erkek Aşk T-Shirt ile şansınız da bahtınız da açık olsun! Sadece beyaz renk seçeneği bulunan bu sıra dışı ve ilginç T-Shirt'ün tüm bedenlerini bulabilmek mümkün! İster kendiniz için satın alın, isterseniz de arkadaşlarınıza bu özel ürünü armağan edin.

HediyeSevgili Tişörtleri

Sevgili Tişörtleri - 2'li Ellerimiz Ayrılmasın T-Shirt


Hayır hayır... Gördüğünüz şey, aslında bir smokin değil! Smokin görünümlü bir t-shirt. Hem de tüm kadınların giyinmeye can atacağı son derece havalı bir t-shirt. İster bu özel tasarım t-shirt modelini kendiniz için satın alın, isterseniz kız arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak verin! Görenlerin ağzını bir miktar açıkta bırakacak şahane bir tasarım. Beyaz ve siyah renk seçenekleri bulunan smokin t-shirt'ün tüm bedenlerini bulabilirsiniz. Normalde sadece özel davetlerde görmeye alıştığımız smokin modası, özgürlüğünüzü temsil eden yegane kıyafetlerden biri olan t-shirt modası ile buluştu!

esprili sevgili tişörtleri

Sevgili Tişörtleri - Öpüşen Romantik Çiftler


Şöyle havalı T-Shirt'ler giymeyi ve sokakta tüm gözlerin üzerinde olmasına bayılıyorsanız, bu ilginç ve eğlenceli t-shirt modellerini çok seveceksiniz. Şimdiki modelimiz çizgi film seven beyler için! Simson Ailesi'nin babası Homer Simpson baskılı bu sıra dışı özel t-shirt ile en baba tavırlar sizde olsun! Sevgili babanıza bir t-shirt hediye etmek istiyor ancak modeline karar veremiyorsanız, Homer Simpson baskılı bu ilginç ürün tam size göre. İster babanıza, ister kocanıza bu şirin t-shirt'i hediye edip onları çok mutlu edebilirsiniz!

isim yazılı sevgili tişörtleri

İsim Yazılı 2'li Tombik Baykuşlar


Oooo! Fıstığa bak Üzerinde kırmızı bikinili kadın figürü yer alan bu t-shirt modeli ile sakın sokağa çıkmayın:) Tüm bakışların üzerinizde gezineceği bikini t-shirt ile ortalığı ayağa kaldıracak birbirine düşüreceksiniz. Kendinizi bikini t-shirt içinde hayal edin ve bu şekilde tatildeyken en işlek caddede yürüdüğünüzü düşünün... Tüm kalabalık adeta yarılırcasına size yol veriyor. Bakan tekrar bakmak istiyor ve sonra tekrar:) Dikkat çekiciliğin bu kadarına da pes doğrusu... Eğer kadınlar da dahil, tüm erkeklerin gözlerinin üzerinizde olması size rahatsızlık vermeyecekse, hadi o zaman ortalığı birbirine katalım:) Bikini Baskılı T-Shirt, esprili olduğu kadar ilginç ve acayip seksi:)))

sevgili tişörtleri

Erkeğe Eğlenceli Göbekli Adam T-Shirt


Caddede, sokakta, tatilde, kırda, piknikte kısacası her yerde herkes, düz renk ve tek tip t-shirt'ler ile gezinirken siz farkınızı-stlinizi-tarzınızı ortaya koyacaksınız! Yaz mevsimi geldiğinde insan üzerine rahat ve hafif kıyafetler giyinmek istiyor. Özellikle erkekler koskoca bir yazı spor ayakkabı-terlik pantolon ve bir t-shirt ile geçirirler. İşte bu yüzden eğer yaz mevsiminde bir erkeğe doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız, t-shirt en iyi hediye seçeneklerinden biri! Çünkü, hem giyinmesi hem de çıkarılması son derece kolay! Yan tarafta gördüğünüz göbekli adam baskılı t-shirt ise, esprili bir yaşam tarzını benimseyen her erkeğin tebessüm ederek giyebileceği çok özel bir tasarım. Esprili T-Shirtl'lerden ister kendiniz için satın alın, isterseniz erkek arkadaşınıza hediye edin.

Sıkılan Tişörtler

Sıkılan Tişörtler


Bayanların beğenisini kazanacağını düşündüğümüz harika tasarımlı bir t-shirt modeli daha.. belinizi kavrayan bir el sizi sıkıyor ve ortaya son derece ilginç bir t-shirt tasarımı çıkıyor. Görenleri hayretler içerisinde bırakacak Güçlü-El T-Shirt ile bu yaz çok daha eğlenceli geçecek! Hatta aramızda kalsın; eğer biraz kilonuz varsa ve sizi zayof gösterecek kıyafetler arıyorsanız bu ilginç t-shirt modeli ile daha zayıf görünmeniz mümkün! Bay ve bayan modeli olan bu ürünü tüm sevdiklerinize hediye ederek hem onları çok şaşırtacak, hem de inanılmaz derecede mutlu edeceksiniz! Sitemiz içerisinde yer alan diğer ilginç ürünlere buradan göz atabilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: İlginç Hediyeler 

Sevgili tişörtleri

Sevgili Tişörtleri - Beyaz - İlkel Aşk


Erkek arkadaşınızın size karşı bazı tutumlarını çok a-romantik ya da kaba mı buluyorsunuz? O halde onun bu yönünü esprili bir hediye ile eleştirebilirsiniz. Üzerinde Taş Devri çizgi filminden çok iyi hatırlayacağınız üzere Fred Çakmaktaş mağara adamı resmi bulunan bu ilginç T-Shirt'ü O'na armağan edin! Gerçi siz sevgilinizin bu maço yönünü de çok seviyorsunuz ancak, sevgilinize doğum gününde bu sıra dışı T-Shirt'ü armağan ederek size karşı biraz daha romantik bir adam olmasını bu şekilde isteyebilirsiniz. Üzerinde son derece acayip ve dikkat çekici esprili resimlerin yer aldığı bu T-Shirt'ler bu yazın en şirin hediyelerinden. Kadın ve erkekler için ayrı ayrı modelleri modelleri bulunan resim baskılı esprili T-Shirt'ler ile sevgilinize de harika sürprizler yapabilirsiniz.

komik tişörtlerTweety T-Shirt-Bayan

Bir Kedi Gördüm Sanki... Bu sözler ünlü çizgi film karakteri Tweety'ye ait... Şirinliği ile milyonların sevgilisi haline gelen ve her bölümünde Slyvester isimli siyah bir kedi ile komik maceralarının anlatıldığı Tweety, şimdi kaliteli bir bayan hamile T-Shirt üzerinde kendine yer buldu! Renkli ve esprili bir kişiliğinizi kıyafetlerinizle de göstermek istiyorsanız Tweety T-Shirt-Bayan tam da size göre. Siyah ve beyaz renk seçenekleri ve S-M-L-XL beden seçenekleri bulunan bu özel T-Shirt'i eşinize armağan edebilirsiniz. ..

Sevgili tişörtleri

Sevgililere Özel Aşk Forması Tşört


Bildiğiniz gibi şu günlerde kavurucu yaz sıcakları yaşıyoruz. Eğer sıcak yaz günlerinde hem  eşinizin/annenizin yüzünü güldürecek, hem de sürekli kullanabileceği esprili bir armağan arıyorsanız, dikkat çekici bayan T-Shirt'lerden daha iyisi yok! Örneğin yan tarafta gördüğünüz dikkat çekici T-Shirt modeli gibi. Sevgilinize hediye edebileceğiniz bu T-Shirt modeli ile Onu mutlu edebilirsiniz.. Üzerinde Romeo 10 - Juliet 10 yazısı yer alıyor. Eğer sevgilinize özel bir yaz sürprizi yapmak istiyorsanız böylesine romantik ve şık bir tişört hediye ederek mutlu olmasını sağlayabilirsiniz! Bu üründe de sadece siyah renk ve S-M-L-XL beden alternatifleri bulunuyor.

sevgiliye hediye tişört

Sevgili Tişörtleri - Beyaz - I Love You


Çocukluğunuzdan beri belki de "Conan","Herkül","He-Man" gibi vücudunuzun her milimetre karesinde yoğun bir kas kütlesi hayaliniz oldu! Belki bu hayalinize bir nebze de olsa ulaştınız, belki de yoğun iş koşuşturması içerisinde bunu sadece hayal olarak bıraktınız! Ama işte bu en büyük hayalinizi, ilginç bir t-shirt modeli ile gerçeğe dönüştürüyoruz! Üzerinde Kaslı Adam Baskısı bulunan bu eğlenceli t-shirt ile bayanlar gözlerini sizden alamayacaklar! Kendinizi bu t-shirt ile bir plajda yürürken hayal etsenize:) Olay olur herhalde:) Tüm plajı birbirine katacaksınız...Kaslı adam baskılı bu t-shirt modeli beyaz ve siyah renk seçenekleri ile sizlerle. Ayrıca S-M-L-XL olarak tüm bedenler için modelleri bulunuyor.

sevgili tişörtleri

Sevgili Tişörtleri - Beyaz - Uçan Kalpler


Bu hayatta hiçbir şeyden çekmedikleri kadar sınav telaşından çektiler şu öğrenciler... Bir politikacı çıkıp da, "Kaldırıyorum ulen tüm sınavları!" deme cesaretini gösteremedi. Nedir bu ya? Bir o sınava, bir bu sınava çocuklar iyice sınav manyağı oldular:) İşte Sınav Var Dediler Geldik T-Shirt toplumun bu kanayan yarasına esprili bir dil ile işaret ediyor. Tüm hayatı sınav olan ve zamanının büyük bir bölümünü cevap anahtarı işaretlemekle geçen öğrencilere esprili bir hediye arıyorsanız, galiba Sınav Var Dediler Geldik T-Shirt'den daha iyisi yok:)

Erkek Bisiklet Yaka

Kişiye Özel Barkod Tişört


Babanıza olan sevginizi, sıra dışı ve bir o kadar da keyifli bir hediye ile göstermek isterseniz Babaya Seni Bu Kadar Seviyorum Baskılı T-Shirt tam size göre... Kaliteli pamuklu bir dokuya sahip olan ve babanızın teni ile son derece uyumlu yapısıyla bu özel t-shirt babanıza en esprili armağanlardan biri. Ortasında sarı renkte bir kalp ve her iki yanında rengarenk ellerin yer aldığı, altında ise "Seni Seviyorum Babacığııım" yazısı olduıkça dikkat çekici.  

Sevgili Tişörtleri - Siyah

Sevgili Tişörtleri - Mükemmel Karışım T-Shirt


Kız Arkadaşınıza sıra dışı ve hayatı boyunca unutamayacağı özel bir evlilik teklifi yapmak istiyorsanız, Sevgiliye Benimle Evlenir misin ? Baskılı T-Shirt ilginizi mutlaka çekecektir. O'na hayatınızın en önemli sorunuzu bir T-Shirt ile yöneltebileceğiniz belki de aklınızın ucundan dahi geçmemişti. Ancak "Eniyihediyefikirleri.com" farkı bu işte... Sevgilinizi evlilik teklifinde bulunacağınız gün içinize bu romantik tasarımlı t-shirt'ü giyin ve yanınıza bir kalem almayı da unutmayın! O'nunla buluştuğunuzda ve o özel an geldiğinde sevgilinize bir kalem uzatın ve içinize giydiğiniz bu t-shirt'ü ortaya çıkarın! Sevgiliniz "Evet" derse, onu işaretleyecek ve bu t-shirt bu özel günün hatırası olarak hep duvarınızda asılı kalacak!

Kişiye Özel Şehir- Rakım T-shirteğlenceli t-shirt modelleriİlginç Tasarımlı T-Shirt
erkeğe t-shirt hediyesiEspirili T-Shirt erkekT-Shirt - Espirili T-Shirt erkek
İlginç t-shirt modelleriKişiye Özel Soru Ünlem T-ShirtErkek arkadaşa hediye
Tweety T-Shirt-BayanGüçlü El T-ShirtMağara Adamı T-Shirt
İlginç Anne T-ShirtErkeğe ilginç hediyelerSüperman T-Shirt
İlginç t-shirt modelleriBabaya komik hediyelerErkeklere t-shirt hediyesi
Erkekler için ilginç t-shirt modelleriErkeğe ilginç hediyelerBayana ilginç hediyeler
Homer Simpson T-Shirtİlginç ve esprili bayan t-shirtleriAşk T-Shirt-Erkek
Erkeğe hediye

Yorum Gönder

 
Top