z Bir Kızı İlk Randevuda Nasıl Etkilersiniz | En iyi Hediye Fikirleri

Bayanları etkileme yolları
Bir kızla ilk buluşma çok ama çok önemlidir. Bu özel günde kılığınıza, kıyafetinize, konuşmalarınıza, jestlerinize kısacası her şeyinize A-Z'ye dikkat etmeli ve değim yerindeyse turnayı daha ilk buluştuğunuz gün tam 12'den vurmalısınız. Çünkü, sevgilinizle ilk randevunuzda bırakacağınız ilk izlenim, ilişkinizin geleceği, mutluluğunuz ve saadetiniz açısından hayati derecede önem taşımaktadır. Eğer ilk buluşmada kız arkadaşınızı etkilemeyi başaramazsanız, bu ilişkiye şimdiden elveda diyebilirsiniz. Çünkü, belki ilk etapta fiziğinizle ya da karizmatik bir bakışınızla kız arkadaşınızı etkileyip, O'ndan bir şekilde randevu koparmayı başardınız. Ancak daha sonrası için çok daha fazlasına sahip olmanız gerekiyor. "Kızlarla çıkma","Kızları tavlama","Kızlara çıkma teklifi" tabirlerini pek şık bulmadığım için bu yazımda özellikle "Randevu","Etkileme" ve "Buluşma" kelimelerini kullanmaya özen göstereceğim. Peki bir kızla ilk buluşmada O'nu en iyi ne şekilde etkileyebilirsiniz? Kız arkadaşınızın kalbine ilk randevuda en güzel hangi yollarla girebilirsiniz? İşte bu yazımızda bir bayanı ilk randevuda en iyi ne şekilde etkileyebileceğinizin püf noktalarından bahsedeceğiz.

İlk Buluşmada Bayanları Etkilemenin Püf Noktaları



bayanları etkileme yolları
1- İlk Buluşmada Heyecanınıza Yenik Düşmeyin! 

Sevgilinizle ilk randevunuzda heyecanın fazlası da, azı da zarar! Bunun çok hassas bir dengede olması gerekiyor. Eğer aşırı derecede heyecan yaparsanız, O'na karşı ne söyleyeceğinizi, nasıl davranacağınızı kestiremez ve açıkçası bu sözü kullanmayı sevmiyorum ama "Komik" durumlara düşebilirsiniz. Son derece rahat bir psikoloji ile gittiğinizde de, sanki bu tip buluşmaları her gün bir başkasıyla yapıyormuşsunuz gibi bir izlenim uyandırabilirsiniz! Genel olarak kız arkadaşınızla baş başa geçireceğiniz ilk buluşma gününüzde bir miktar heyecan yaşamanız kaçınılmaz. Fakat bir erkek olarak sizin daha sakin ve rahat olmanız, dolayısıyla da kız arkadaşınıza bu rahatlığı hissettirmeniz gerekiyor. Her iki taraf da ne kadar rahat olursa, ilk buluşma gününün kalitesi ve etkileyiciliği de o kadar yüksek olur. Sevgiliniz Dünya güzeli bir kız olabilir, yer yüzünün en etkileyici bakışlarına da sahip olabilir ama unutmayın ki kimse mükemmel değildir. Eğer sürekli aklınızın bir köşesinde "Bu kadar mükemmel bir şey acaba beni beğenir mi?" endişesi yaşarsanız, bu da ilk gününüzde aşırı derecede heyecan yapmanıza neden olacaktır. Unutmayın ki, eğer kız arkadaşınız sizinle buluşmayı kabul ettiyse, siz de en az O'nun kadar etkileyici birisiniz:)

Kızlarla ilk görüşme nasıl olmalı

2-Kızlar Güce Tapar


Yakışıklı, esprili, anlayışlı, kültürlü, kariyerli, zeki ve zengin! Kabul edelim ya da etmeyelim kızlar güce tapıyor! Bu kimi zaman kaliteli bir espri, kimi zaman bir kariyer, kimi zaman da paradır. Bir kızı etkilemenin en iyi yollarından biri de güç gösterisi yapmaktır. İşte bunlardan biri; Sevgilinizi ilk randevu gününde iş yeri ya da evinin kapısından arabanızla almaya çalışın. Bu şekilde O'na hem maddi anlamda güven vermiş olacak, hem de saygısını kazanmış olacaksınız. Eğer sevgilinizle ilk görüşmenize arabanızla gidecekseniz, araç içinin temiz olmasına, hoş kokmasına dikkat edin! Bu maddede yanlış anlaşılmasın diye minik bir not düşmek istiyorum. Her kız da mutlaka arabası olan erkeklerden hoşlanır sonucu çıkartılmamalı! 

Bir Kızı nasıl etkilersiniz

3-Kız Arkadaşınız İçin Özel Bir Yer Seçin


Sevgiliniz için özel, nezih, seçkin ve romantik bir mekan seçin. Ancak, hemen oldu bittiye getirip de kız arkadaşınıza hiç danışmadan herhangi bir yerde de rezervasyon filan yapmamanızı tavsiye ediyorum. O'nun da bu konudaki fikrini sorun. Örneğin hangi yemeklerden hoşlandığını önceden öğrenmeye çalışın. Örneğin hayatında ağzına balık sürmemiş bir kızı, boğaz manzaralı bir balık restoran bile olsa götürmeniz pek de şık kaçmaz. Yine içkili mekanlardan hoşlanmayan kız arkadaşınızı bu tipte bir mekana götürmeniz de ilk izlenim açısından uygun olmaz! Eğer nerede buluşacağınızın kararını siz verecekseniz bunu önceden kız arkadaşınıza bildirin. Çünkü sevgilinizle hangi mekanda buluşacağınız da ilk randevu açısından oldukça önemli. Kapalı, kasvetli, az ışık alan mekanlar ilk buluşma için pek de uygun mekanlar değil. Bunun yerine açık ve manzarası olan mekanlar tercih edilebilir. Aşırı derecede kalabalık ve gürültülü mekanlar da yine ilk randevu için uygun sayılmaz! Eğer kız arkadaşınız buluşma yerini sizin belirlemenizi istediyse deniz manzarası olan cafe-restoranları tercih edebilirsiniz. Yine eğer aşırı terleyen bir yapınız varsa, ilk buluşmanızı dışarıda açık bir alanda yapmak sizin açınızdan daha yararlı olacaktır. Sevgilinizle ilk yapacağınız görüşme öncesi, ağır baharatlı, sarımsaklı, soğanlı yemekler yememeye çalışın. Dişlerinizi fırçalayın ve nefesinizin temiz kokmasını sağlayın! Ağır bir deodorant veya parfüm kullanmamaya çalışın. Bunun yerine daha hafif ve fresh kokular sürünmeye çalışın. 

kızları etkilemenin püf noktaları

4-Kız Arkadaşınıza Küçük Bir Hediye Alın


Sevgilinize ilk buluşmanız öncesinde küçük bir hediye almak da yine kızları etkilemenin en güzel yollarından biridir. Ancak ilk görüşme için sevgilinize ne hediye alacağınıza karar verememeniz çok normal! Çünkü bu, kız arkadaşınızla ilk görüşme olacağı için, henüz O'nun zevklerini, beğenilerini, hobilerini bilmiyorsunuz! Bunun yerine daha evrensel hediyelere yoğunlaşabilirsiniz. Mesela kız arkadaşınıza ilk görüşmenizde çiçek hediye edebilirsiniz. Ancak iddialı olmaması ve yelkenleri hemen indirmemeniz açısından kırmızı güllerden ilk etapta uzak durmanızı tavsiye ediyoruz. Bunun yerine papatya buketi yaptırabilirsiniz örneğin. Ya da en sevdiğiniz yazarlardan birinin kitabını O'na hediye edebilirsiniz. Mesajlı, kişiye özel çikolata hediye etmek de yine en etkili yollardan biri. Kız arkadaşınıza vereceğiniz bu hediye, ilişkinizin devam etmesi halinde hatıra olarak saklanacak en özel hediyelerden birine dönüşecektir. Eğer kişiye özel çikolatalara göz atmak isterseniz buradan inceleyebilirsiniz. Sevgiliye hediye fikirleri isterseniz, sitemiz içerisinde bol bol hediye önerileri bulabilirsiniz. 

kızları ilk randevuda nasıl etkilersiniz

5- Kız Arkadaşınıza Karşı Dürüst ve Samimi Olun


Genellikle kızlarla ilk buluşmada sohbeti yönlendiren ve aktif olan taraf erkektir. Sevgilinizle yapacağınız görüşme öncesinde, O'nunla neler konuşabileceğinizi kafanızdan geçirin! Kızların büyük bir bölümü burçlara meraklı olduğu için örneğin burçlar hakkında bilgi edinmeye çalışabilirsiniz. Futbol, ticaret, para, malk mülk, askerlik anıları gibi muhabbetlerden uzak durmaya çalışın:) Ancak kesinlikle ilk randevunuzda neler konuşacağınızı ezberlemeye çalışmayın. Az önce dediğim gibi söyleyeceklerinizi unutmanız halinde "Komik" durumlara düşme olasılığınız var. Aslında belki de inanılmaz derecede esprili bir yapınız var! Ancak bunu ilk buluşmanızda kız arkadaşınıza geçirmek istiyorsanız heyecanınıza kesinlikle yenik düşmemelisiniz. Sevgilinize karşı kendinizi aşırı derecede kasmanız halinde, kendi kişiliğinizin dışına çıkacak belki de renkli kişiliğinizi O'na yansıtamayacaksınız! Elbette ki böyle bir durum yaşamayı siz de istemezsiniz! Bunu önlemek içinse sürekli olarak O'nunla görüşeceğiniz günü fazla kafaya takmayın derim! Hatta sevgilinizle görüşeceğiniz günün sabahı, güzel ve hafif bir kahvaltı yapıp, en sevdiğiniz müzikleri dinleyip rahatlamaya çalışın! Kız Arkadaşınızla ilk görüşmenizde başkası olmaya çalışmayın bilakis sadece kendiniz gibi olun. Çünkü, ilk defasında ve sonrasında etkili olsa bile, bir rolü sonsuza kadar oynayamazsınız. Bırakın eğer sizi sevecek ya da aşık olacak ise, sizi olduğu gibi kabullensin. Konuşmanızda bir şeyleri abartarak anlatmaktan, yalan söylemekten, kendinizi övmekten kaçının. O'na karşı olabildiğinizce samimi olmaya çalışın. Kendinizi gerçekte maddi anlamda sahip olmadığınız şeylerin sahibiymişsiniz gibi göstermeye, zengin bir insan gibi sunmaya çalışmayın! Unutmayın ki, dürüstlük her zaman en yüksek erdemdir. 

sevgiliyi etkileme yolları

6-Sevgilinize Hesap Kesinlikle Ödettirmeyin


Az önce kadınların maddi ve manevi açıdan güçlü erkeklere karşı saygı duyduklarından bahsetmiştik. İşte bu sözümüz ile alakalı bir maddeye geldik! Eğer bir kadını etkilemek istiyorsanız, ilk buluşmanızda sakın ola kız arkadaşınıza çok ısrar etse bile asla hesap ödettirmeyin! Aksi durumda sevgilinize o an "Elveda" demeniz an meselesi. Çünkü kızlar cimri ve eli sıkı erkeklerden nefret eder. O'nu etkilemek için illa da pahalı bir restorana gitmeniz şart değil ama, simit çay bile yeseniz, hesabı mutlaka siz ödeyin.

kızları nasıl etkileyebilirsiniz

7- Sevgilinize Etkileyici Sorular Sorun


Sevgilinizle ilk buluşmanızda, O'nu keşfetmeye ne kadar meraklı biri olduğunuzu hissettirmeye çalışın. O'nunla konuşurken, kız arkadaşınızı tanımaya yönelik sorular sorun! Örneğin gelecekle ilgili hayallerini sorun, hangi filmlerden hoşlandığını, ne tür filmler izlediğini, nasıl ortak yönleriniz olduğunu öğrenin! O'nunla ilgili keşfettiğiniz her ortak yön, sizi birbirinize daha çok çekecektir. Ancak aşırı şekilde sorular art arda sormanız sevgilinizi rahatsız edebilir. Bunu hassas bir dengede tutmaya çalışın Konuşmanızın bazı bölümlerinde ukalalık ya da sululuk sınırını geçmeyecek şekilde espri yapmaktan da asla kaçınmayın! Kaliteli espriler hem ortamı daha samimi bir havaya sokacak, hem de kız arkadaşınızın kendisini yanınızda daha rahat hissetmesini sağlayacaktır. Konuşmanızda sadece kendinizden, kendi dünyanızdan bahsetmeyin. Sevgilinize de söz hakkı tanıyın! O'nun fikirlerini de sorun ve yeri geldiğinde siz de iyi bir dinleyici olduğunuzu O'na hissettirin. Konuşurken gözlerinizi kaçırmayın ve cesaretle O'nun gözlerinin içine bakın. Ayrıca kız arkadaşınızın karşısında terlemek istemiyorsanız o gün giyeceğiniz kıyafete dikkat edin. O'nunla buluşacağınız ilk randevunuzda teninizin nefes alabileceği pamuklu ve rahat kıyafetler giyinmeye çalışın! Çünkü polyester, naylon karışımı kıyafetler terlemenize neden olacak, hareketlerinizi kısıtlayacak ve O'nunla sohbet ederken sıkıntı yaşamanıza neden olacaktır. 

8- Kız Arkadaşınıa Güven Vermeye Çalışın


Sevgilinizle ilk randevunuzda sarf edeceğiniz romantik sözler kadar, kullanacağınız vücut dili de çok önemlidir. O'na karşı ne yılışık ne de mesafeli bir tutum sergileyin. Geçirdiğiniz güzel günün sonunda, aldığınız olumlu sinyallere bağlı olarak yanağına kocaman bir öpücük kondurabilirsiniz. Elbette bu ilk görüşme için biraz riskli bir durum. Ancak bunun kararını eminim ki günün sonunda kendiniz verebilirsiniz. Sevgiliniz ilk randevunuzda size karşı çok rahat olsa da, aklınızdan hemen elini tutmak, beline sarılmak, saçlarını okşamak ya da öpüşmek geçmemeli. Unutmayın ki, her şeyin bir zamanı ve sırası var! Öncelikle sevgilinize güven vermeye odaklanın. 

Başka bir yazıda görüşmek üzere, kendinize çok iyi bakın...

Facebook Sayfamızı Beğenir Misiniz? İşte Sayfamız: Facebook

doğum günü hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top