z Sevgiliden Özür Dileme Yolları | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliden Nasıl Özür Dilenir
Bir ilişkide hiç kimsenin karşılaşmak ya da yaşamak istemediği en berbat an nedir? Hemen söyleyelim; Herhangi bir nedenden dolayı sevgilinizin size fena halde kızması, kırılması ve size konuşma fırsatı vermeyecek derecede sinirli olması halidir. Kadınların sevgisi kadar öfkesi de çok büyük! Eğer bir kadını sinirlendirecek bir şey yaptıysanız ve gözlerinden ateş çıkacak derecede sert bakışlarına maruz kalıyorsanız, size en önemli tavsiyem canınızı seviyorsanız derhal orayı terk etmeniz yönündedir:) Şaka bir yana da, normal şartlar altında hiçbir erkek, bir kadının şiddetli öfkesi karşısında tek çırpıda başarı elde edemez. Hatanın ya da yanlışın büyüklüğüne bağlı olarak, bir kadının kalbini geri kazanmak hem sabır gerektiren, hem de son derece meşakkatli bir süreçtir.

Peki durum o kadar çaresiz mi yani? Evli isek eşimizi, kız arkadaşımız ise sevgilimizi geri kazanmanın yolu yok mudur? Olmaz olur mu, elbette ki var. Önemli olan sevgiliniz tarafından ret edilseniz bile pes etmeden, adım adım ve büyük bir sabırla Onun kalbini geri kazanmaya çalışmak. Peki o halde sevgilinizi kıracak, üzecek veya sizi terk etmesine neden olacak bir hata yaptıysanız, ne şekilde ondan özür dileyebilirsiniz? Size son derece kızgın ve öfkeli olan bayan sevgilinizin kalbini yumuşatmak, Onunla barışmak için hangi yollar denenebilir? Bir nedenden dolayı sevgilinizi karşı bir yanlış yaptıysanız ve sizi terk ettiyse, ne şekilde onunla barışabilir veya sizinle yeniden sevgili olmasını sağlayabilirsiniz? Kızgın bir bayandan hangi romantik jestlerle özür dilenebilir? İşte bu yazımızda sevgilinizden en etkili, en yaratıcı şekilde nasıl özür dileyebileceğinizin yöntemlerinden ya da yollarından bahsedeceğiz. Az sonra madde madde okuyacağınız ve kendi ilişkinizde uygulayacağınız etkili yöntemlerin sevgiliniz üzerinde işe yaramasını umuyoruz. 

Sevgiliden Etkili Şekilde Özür Dileme Yolları

çizgiler
Bayan sevgiliden özür dileme yolları

1 - Sevgilinizden Mektupla Özür Dileyin


Bayanlar öfkeliyken bir şey duymaz ve işitmezler. Siz ne söylerseniz söyleyin, inandıkları şeyi tekrar tekrar konuşmaya devam ederler. Eğer tüm çabalarınıza rağmen sevgilinize derdinizi anlatmayı başaramadıysanız, sonraki ilk adım olarak ona düşüncelerinizi anlatacak bir özür dileme mektubu yazabilirsiniz. İlişkinizde yaşadığınız sorun/problem ne ise, olayın aslını bir mektupla anlatmaya çalışın. Öfkeli sevgiliniz telefonlarınızı açmayabilir belki ama, eminim ki ona göndereceğiniz mektubu meraktan okuyacaktır. Yalnız özellikle bu mektubu printer'dan falan çıkartmayın, kendi el yazınız ile hazırlayın. Bu şekilde daha fazla etkileyiciliği olacaktır. Hatta elinizden geliyorsa ya da yeteneğiniz varsa sevgilinize romantik bir aşk şiiri de yazabilirsiniz. Bu arada mektubunuza şirinlik katmayı unutmayın. Mesela mektubunuzun üstüne ya da altına ikinizi temsil eden romantik şekiller çizin. Bu şekilde daha sıcak bir mektup hazırlamış olursunuz.

Örnek vermek gerekirse; Diyelim ki, bilerek ya da bilmeyerek sevgilinize söylediğiniz pembe yalanlardan biri ortaya çıktı. Ya da farkında olmadan kız arkadaşınızın görmeye dahi tahammül edemediği bir kızla konuşurken yakalandınız. O'na söylediğiniz yalanın masum gerekçelerini mektubunuzda dile getirebilirsiniz. Kavganıza neden olan olaydan, ayrılmanıza sebep olan problemden dolayı, ne kadar üzgün olduğunuzu mektubunuzda dile getirebilirsiniz. Samimi bir şekilde Onu kıskançlık krizine sokan yakalanma anınızı, aslında bir tesadüf eseri olduğuna sevgilinizi mektubunuzla inandırabilirsiniz. Tam bu noktada çok hassas bir durum var; Sevgilinize karşı her koşulda dürüst olun. Söylediğiniz yalanı düzeltmek için bir başka yalan daha söylemeyin. Aksi halde eskisinden daha baş belası bir durumla karşılaşabilirsiniz.
çizgiler
Kız Arkadaştan nasıl özür dilenir

2-Sevgilinize Romantik Hediyeler Gönderin


Her hatanın maddi ya da manevi bir bedeli olacaktır elbette:) Belki de sevgilinizin kalbini geri kazanmak, size birazcık pahalıya da mal olabilir:) Hatanızın büyüklüğüne bağlı olarak, sevgilinizin iş yeri ya da ev adresine, düzenli olarak üzerinde özür mesajları taşıyan güller, çiçek buketleri gönderebilirsiniz. Eğer bu şekilde de onun gönlünü geri kazanamadıysanız, yukarıda söylediğimiz gibi pes etmek yok! Diğer bir adıma geçelim o halde; Ona, içerisinde romantik mesajlar taşıyan el yapımı romantik bir hediye hazırlayabilirsiniz. Mesela destansı ilişkinizi hikayemsi bir biçimde özetleyen, size ait fotoğraflarla süsleyeceğiniz el yapımı sevgili albümü hazırlayabilirsiniz. Nasıl yapıldığını öğrenmek için bu linke tıklayabilirsiniz. Kendi el emeğiniz ile hazırlayacağınız bu tipte bir romantik hediye, an azından sevgilinizin duygusallaşmasına yol olacak, ve bir nebze de olsa ayrılık kararını yeniden gözden geçirmesine neden olacaktır.
çizgiler
sevgiliden nasıl özür dilenmeli

3- Sevgilinizle Barışmak İçin Göz Dolduran Şık Hediye Sepetleri


Çikolatalar, çiçekler, takılar ve özenle hazırlanmış içerisinde sevimli oyuncakların olduğu romantik hediye sepetleri, kadınların en beğendiği armağanlardan. Siz de sevgilinize üzerinde el yazınız ile özür mesajınızı taşıyan, şık ve etkileyici hediye sepetleri gönderebilirsiniz. Eğer bu konuda hediye fikirleri istiyorsanız bu yazımıza göz atabilirsiniz; Lütfen Tıklayın; Romantik Hediyeler
çizgiler
Bir kızdan nasıl özür dilenir

4-Samimi Bir Şekilde Sevgilinizden Özür Dileyin


Aldatma veya ciddi hatalar dışında bu adımı her zaman deneyebilirsiniz; Zaman her acının, her sorunun üstesinden gelir. Eğer sevgilinizi iyi tanıyorsanız ve sinirleri yatıştığında aklı selim hareket eden bir karakteri varsa, özür dilemek için yapılabilecek en doğru hareket, sinirlerinin yatışmasını beklemek olacaktır. Onun öfkeli veya kızgın anında, daha da gerilmesini sağlayacak diyaloglara girmek pek de akıllıca değil. Bunun yerine ortamın biraz yumuşamasını beklemek en doğrusu. Gergin ve kızgın ruh hali yerini sakinleşmeye bıraktığı anda, tüm samimiyetiniz ile önünde diz çöküp, en romantik şekilde özür dilemek en güzeli. Sevgilinizin önüne diz çöktükten sonra, sakın yaşanan olayı tekrar konuşmayı denemeyin. Aksi halde olayı yeniden düşünmesine neden olacak, gereksiz yere kadınlık gururunu yeniden ateşlemiş olursunuz. Bunun yerine Onu ne kadar sevdiğinizden bahsedin, Onsuz nasıl yapamayacağınızdan, hayatınızda ne kadar engin bir yere sahip olduğundan falan bahsedin.
çizgiler

Sevgiliden En Çılgın Özür Dileme Yolları

çizgiler
Sevgiliden En Çılgın Özür Dileme Yolları
Kız Arkadaşınızın özür dilemek için çılgınca fikirler de düşünülebilir. Az sonra bu başlığa dair bolca örnek görebilirsiniz. Ancak şurası kesin ki, bayanlar üzerindeki en etkili ve en fazla sonuç alınan özür dileme türleri, milyonların gözleri önünde yapılanlardır. Gerçekten buna inanabilirsiniz! Mesela eğer aklınıza yatıyorsa, aşağıdaki çılgınlıkları siz de deneyebilirsiniz;

  • Kız Arkadaşınızdan özür dilemek için hem çılgın, hem de romantik bir yol arıyorsanız şimdi sıkı durun. Sevgilinizden Dünya'nın en popüler sosyal video paylaşım sitelerinden biri olan Youtube klibi ile özür dilemeye ne dersiniz? Açın cep telefonunuzun kamerasını, sevgilinizden tüm samimiyetiniz ile özür dileyin ve bunu videoya kaydedip, Youtube'ya yükleyin. Bu videonun linkini kopyalayarak sevgilinize e-mail atın. Hatta videonuzu daha etkileyici kılmak için, zevkinize bağlı olarak gitar ya da saz çalan bir arkadaşınızı evinize çağırın, o çalsın siz söyleyin. Bu şarkı örneğin onunla ilk dansınızda çalan ve asla unutamadığınız bir aşk şarkısı olabilir. Kesinlikle sevgilinize kendinizi affettirmek ve Onunla barışmak için baş vurabileceğiniz harika bir yöntem. 
  • Sevgilinizden herkesçe bilinen, en çok dinlenilen ulusal bir radyo kanalından yapılacak anonsla, özür dileyebilirsiniz. Bunun için sevgilinizin cep telefonuna kısa bir mesaj gönderin ve onun da sürekli olarak dinlediği "X" bir radyo kanalını açmasını isteyin. Milyonların huzurunda sevgilinizden özür dilemeniz, sevgilinizin kesinlikle kayıtsız kalamayacağı çok özel bir durumdur. O'nu çılgınca bir eylem neticesinde şaşırtarak, bu şekilde kendinizi affettirebilirsiniz.
  • Yukarıdaki çılgınlığı müzik yayınları yapan ulusal bir televizyon kanalı için de düşünebilirsiniz. Bu da yine sevgilinizden özür dilemek için en çılgın yollardan biri.
  • Kendinizi affettirmek için konuşmanıza izin vermeyen, telefonlarınızı açmayan ve en önemlisi de sizinle barışmayan bir sevgiliniz varsa şimdiki yöntem de oldukça etkili; Sevgilinize ilişkinizin fotoğraflarından oluşan ve ana sayfasında "Özür Dilerim" mesajıyla bir web sitesi hazırlayabilirsiniz. 
  • Takımızın futbol maçında, 15-20 kişiyi ikna ederek, hatta yalvararak kocaman bir özür dileme pankartı açabilirsiniz. Lig TV bu tip romantik pankartları genellikle fark ediyor ve pozisyon boşluğunda mutlaka ekrana taşıyor. Sevgiliniz görmese bile, bir arkadaşı kesinlikle bu pankartı fark edip, sevgilinize telefonla mutlaka bu çılgınlığınızı bildirecektir.
  • Eğer paranız fazla, sevgilinizi çok seviyor ve ondan ayrı kalmayı kesinlikle kabul edemiyorsanız, yine oturduğu muhitte bir binaya gerekli izinleri aldıktan sonra 1 günlüğe mahsus dev bir özür dileme afişi asabilirsiniz. Bunun için bir Billboard da kiralanabilir. 
  • En çılgın özür dileme şekli ise; "Ona evlenme teklifi" yapmak... Evet yanlış duymadınız tekrar söylüyorum O'na evlenme teklifinde bulunmak. Eğer gerçekten sevgilinizi çok seviyorsanız, böylesine büyük bir hatayı Onu şok edecek bir çılgınlıkla ancak telafi edebilirsiniz. Elbette ki, evlilik, üzerinde son derece ciddi düşünülüp alınması gereken bir karar. Bu yüzden bu madde çok uçuk kaçık bir fikir. 
çizgiler
Sevgiliye Özür Hediyeleri
çizgiler

Facebook Sayfamızı Beğenir Misiniz? İşte Sayfamız: Facebook

İstanbulda gezilecek yerlerin listesi

Yorum Gönder

  1. Benim orta okulda birtane normal erkek arkadaşım vardi ona birgün watsaptsn sende dışarda çok gezen erkekleremi benzedin dedim yanlışlıkla ve kızdı engelledi beni ne yapmam gerek

    YanıtlaSil
  2. Hâlâ sevgilimisiniz?

    YanıtlaSil

 
Top