z El Yapımı Dekoratif Kavanoz Fotoğraflık | En iyi Hediye Fikirleri

El Yapımı Hediyeler
Sakın boş kavanozlarınızı çöpe atmayın! Çünkü biraz sonra burada yer alan el yapımı ürünleri gördüğünüzde kesinlikle gözlerinize inanamayacaksınız! Dahası, boş bir kavanoz ile nasıl mükemmel ve dekoratif bir el yapımı hediye ortaya çıkabileceğine şahit olduğunuzda, boş yere atılan kavanozlar için çok pişman olabilirsiniz! Hadi o zaman detaylara geçelim; Sizlere bu yazımızda, reçel, ketçap, mayonez, marmelat, salça ve benzeri boş kavanozlarla el yapımı mükemmel bir ürünün nasıl yapıldığından bahsedeceğiz! El Yapımı Dekoratif Kavanoz Fotoğraflık ile evinize hem dekortatif bir süs eşyası kazandıracak, hem de içerisinde en sevdiğiniz kişilerin fotoğrafıyla mutluluğunuza bir katkı sunacaksınız! Hazırlanması pek de zor olmayan kavanoz fotoğraflık, sevdiklerinize de yılbaşı için verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri! İçerisinde beyaz kar efekti verilerek hazırlanan El Yapımı Dekoratif Kavanoz, diğer tüm özel günlerin de en hoş el yapımı hediye alternatiflerinden biri! Bu kavanozların içerisine en sevdiğiniz kişilerin fotoğrafını koyup, onlara olan sevginizi pekiştirebilirsiniz. İçerisine ister bebeğinizin, ister eşinizin, isterseniz de sevgilinizin fotoğrafını koyun ve şahane bir hediye tasarlayın! Hadi o zaman hemen bu anlamlı hediyenin nasıl hazırlandığına birlikte bakalım! 

El yapımı hediyeler
1 numara
Bilirsiniz, evlerimiz kavanozlardan geçilmez! İşte şimdi o boş kavanozların ortaya çıkma zamanı! Evinizde şekil olrak en beğendiğiniz kavanozları önünüze serin ve istediğiniz sayıda boş kavanoz seçin! Daha sonra bu kavanozların üzerinde bulunan marka etiketlerini kazıyın! Bu işlemin kolay ve pratik yolu nedir derseniz; Etiketli kavanozları sıcak su içerisinde bekleterek yumuşamasını sağlayabilirsiniz. Bu şekilde kolaylıkla etiketlerini sökebilirsiniz.
Adım adım resimli el yapımı hediyeler
2 numara
Etiketini kazıdığınız boş kavanozların kapaklarını istediğiniz renklerde metal boyası ile boyayın! Bir tavsiye isterseniz kapakları altın sarısı renginde boyamanızı öneririm! Boyama işlemi bittikten sonra boyanın kurumasını bekleyeceğiz. Ama biz bu arada boş durmuyoruz tabi! Daha yapılacak işler var:)
el yapımı hediye fikirleri
3 numara
Şimdi ise sıra eminim ki söyleyince sizi çok şaşırtacak bir şeye geldi:) Beyaz bir PVC boruyu rendeleyeceğiz:) "Aa aaa! Bu ne şimdi?" Hemen söylemeliyim ki, bu rendeleme işlemi, kavanoz içerisine kar efekti vermek için! Beyaz renkte OPVC Boruyu bir güzel rendeleyin! 
el yapımı güzel hediyeler
4 numara
Evet! Bu adım belki de en keyif alacağınız bölümden oluşuyor. Şimdi epeyce bir duygulanacaksınız. Bu kavanozların içerisine bebeğinizin en güzel fotoğraflarından bir kaç tanesini koymaya ne dersiniz? Kesinlikle ideal bir fikir. Tüm işlemler bittiğinde TV Ünitesi üzerinde harika bir dekor ürününüz olacak! Hem de içerisinde çocuğunuzun fotoğrafıyla! 
El yapımı hediyeler
numara 5
Her kavanoz için 2 adet fotoğraf gelecek şekilde fotoğrafları kesin! Kestiğiniz iki fotoğrafı yanyana gelecek şekilde yapıştırın! Daha sonra ise koli bantı ile arkalı önlü bu fotoğrafı izole edin! Çünkü kavanoz içerisine su koyacağımız için resim suda parçalanmayacak şekilde muhafaza edilmeli. Şerit haline getirip lamine ettiğiniz fotoğrafı iç kısımlarından birbirine tutturun! Bunun için Japon Yapıştırıcı da kullanabilirsiniz. Daha sonra rendelediğiniz ve kar efekti vereceğimiz PVC Beyaz Borunun parçalarını kavanoz içerisine dökün! Rulo haline getirdiğiniz fotoğrafı kavanoz içerisine koyun! 
el yapımı güzel hediyeler
6 numara
Buraya kadarki tüm işlemler bittiyse şimdi de sıra kavanozumuza sıvı katmaya geldi. Kavanozun yarısına kadar su, geri kalan yarısı için gliserin ekleyin! Bu şekilde PVC kar taneleri su içerisinde daha rahat hareket edecektir. İşte hepsi bu kadar. İyi günlerde kullanmanızı diliyorum.
El Yapımı Hediyeler

Yorum Gönder

 
Top