z El Yapımı Öğretmenler Günü Kutlama Kartı | En iyi Hediye Fikirleri

El Yapımı Öğretmenler Günü Tebrik Kartı Adım 1Öğretmeninizin öğretmenler gününü, orijinal ve olabilecek en etkileyici armağan ile mi kutlamak istiyorsunuz? O halde bu hediye ne bir kalem, ne bir kitap, ne de bir çiçek! Bu, olsa olsa "Öğretmeninize duyduğunuz o büyük sevgi!" İşte öğretmeninize sevginizi en güzel şekilde sunabileceğiniz özel bir hediye önerisi ile karşınızdayız! Bu yazımızda sizlere adım adım 24 Kasım Öğretmenler gününde, öğretmeninize kalbinizden geçen en güzel duygularınızı üzerine yazabileceğiniz el yapımı hediye kartı yapımını anlatacağız! Üzerine ister öğretmenler günü kutlama mesajınızı yazın, ister sevgi dolu bir mektup, isterseniz de Onu ne kadar çok sevdiğinizi anlatan bir şiir! El Yapımı Öğretmenler Günü Kartı ile öğretmeninize duyduğunuz minnettarlığı, şükranı ve takdirinizi en anlamlı şekilde ifade edebileceksiniz! El yapımı hediye kartı ile, hem öğretmeninize en güzel öğretmenler günü hediyesi vermiş olmanın sevincini duyacak, hem de Ona hayatı boyunca saklayabileceği en sevgi dolu armağanlardan birini vermiş olacaksınız! O halde bu hazırlanması ve yapımı son derece kolay olan, maliyeti ise neredeyse sıfıra yakın olan ucuz, ancak oldukça anlamlı hediyenin nasıl yapıldığına birlikte bir göz atalım!
El Yapımı Öğretmenler Günü Tebrik Kartı Adım 2
Makas, keçeli boya kalemleri, renkli el işi kağıtları ( istediğiniz renklerde kağıtlar seçebilirsiniz.) ve son olarak da yapıştırıcı! İşte bu özel hediyeyi hazırlamak için lazım olan tüm malzemelerimiz bunlar. 
El Yapımı Öğretmenler Günü Tebrik Kartı Adım 3
Öncelikle öğretmeninize hazırlayacağınız öğretmenler günü tebrik kartı için nasıl bir tasarım yapacağınıza karar verin! İster çiçek şeklinde yapın, ister kare, isterseniz de dikdörtgen! Hangisi hoşunuza gidiyorsa o şekilde bir çalışma yapabilirsiniz. 
El Yapımı Öğretmenler Günü Tebrik Kartı Adım 4
Bu adımda, beyaz bir A4 kağıdı üzerine gönlünüzden geçen ve öğretmeninizin okumasını ne varsa (Bu bir şiir olabilir, kısa ve sevgi dolu bir mektup olabilir, öğretmenler günü için özlü, anlamlı, güzel sözler olabilir) beyaz kağıda yazın. 
El Yapımı Öğretmenler Günü Tebrik Kartı Adım 5
Mektubunuzu, sarı, pembe, yeşil istediğiniz renklerde el işi kağıtlarından çiçekler kesip süsleyin! Öğretmenler günü kutlama mesaj yazınızın etrafını da renkli kalemlerle çerçeve yapıp süsleyin! 
El Yapımı Öğretmenler Günü Tebrik Kartı Adım 6
Mektup, şiir, kutlama mesajı! Hangisine karar verdiyseniz yazmış olduğunuz o mesaj kağıdını ortadan ikiye katlayın! Şimdi sıra bu mektubu koyacağımız dış kapak kısmına geldi! Bunun için örnekte pembe renk kapak görmektesiniz! Eğer bu kapak hoşunuza gittiyse, siz de bu tarz bir kapak hazırlayabilirsiniz. Kapak üzerine "Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun" yazısı yazıp, altına sizi temsil eden bir figür (kız-erkek) oluşturun! En altına da kendi isminizi yazın!
El Yapımı Öğretmenler Günü Tebrik Kartı Adım 7
İşte hepsi bu kadar:)
öğretmen için hediye fikirleri

Yorum Gönder

 
Top