z Erkek Öğretmene Hediye | En iyi Hediye Fikirleri

Erkek Öğretmene Hediye Ne Alınır
24 Kasım Öğretmenler Günü için Erkek Öğretmeninize ne hediye alacağınızın henüz bir kararını vermediyseniz, sizin için hazırladığımız öğretmenler günü hediye önerilerimize mutlaka bakmanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü bu yazımızda, tamamen erkek öğretmenlere alınabilecek, değişik, farklı, güzel, hatta ilginç ve birbirinden özel hediye fikirleri bulacaksınız.

Dünya'nın neresine gidersiniz gidin, insanlar arasında en kutsal, en saygın, en anlamlı ve de en zor mesleklerden biri olarak öğretmenlik gösterilir! Ülkemizde bir çok kişinin "En rahat mesleklerden biri" diye nitelediği (aslında inanılmaz derecede büyük bir yanılgıya düştüğü) öğretmenliğin, neden en zor meslekler arasında gösterildiğini biliyor musunuz? Çünkü malzemesi tamamen minik veya gencecik yürekler olan ve tamamen insana dayalı tek meslektir de ondan! Yaşı küçük veya büyük olsun, insanlarla uğraşmanın, tek tek bir şeyler izah etmenin, yeni bilgiler öğretmenin, ne öğrendiğini test etmenin ne kadar zor olduğunu sanıyoruz ki yeniden anlatmaya pek gerek yok! Düşünün ki, öğretmenler bu zorluğu her gün, her ay, her yıl, kısacası tüm meslek yaşamlarının her anında defalarca yaşıyorlar. Sadece gösterdikleri bu sabır için bile öğretmenler, takdiri, teşekkürü sonuna kadar hak ediyorlar. Bildiğiniz gibi yaşamını bilgiye, eğitime ve öğretmeye adayan öğretmenler için, her yıl 24 kasım öğretmenler günü kutlanıyor. Öğretmenlik mesleğinin, değerini ve kıymetini bilen öğrenci ve velileri içinse, bu özel günün apayrı bir önemi var. O da; Sınıf içinde veya dışında fedakarca ve insanüstü bir çaba kutsal mesleğini yürütmeye çalışan sevgili öğretmenlerine, hem bu emekleri için kocaman bir teşekkür etmek, hem de Ona olan sevgi ve saygılarını göstermektir! İşte bu nedenle öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Gününde, öğretmenlerine bütçeleri ölçüsünde, çam sakızı çoban armağanı güzel bir öğretmenler günü hediyesi götürürler.

Erkek Öğretmene Alınabilecek Hediyeler


Erkek Öğretmene Hediye Mesajlı Gömlek

Öğretmeninize Sevginizi Gömleğine Yazdırın


İşte bu yazımızın yazılış gayesi de tam olarak budur. 24 Kasım Öğretmenler Günü Hediyesi olarak, öğretmenine ne hediye alınabileceği konusunda hediye fikirleri araştıran sevgili öğrencileri ve ailelerine hediye önerileri sunmak. Bir önceki yazımızda, bayan öğretmenler için alınabilecek öğretmenler günü hediyelerinden bahsetmiştik. Bu yazımızı ise, erkek öğretmenlere alınabilecek hediyelere ayırmak istedik. Aşağıda detayları, resimleri ve açıklamaları ile göreceğiniz hediye önerilerimiz tamamen erkek öğretmenler için!

erkek öğretmene hediye
Güler Yüzlü Öğretmenim Karikatürlü Biblo


Sürprizlerin en unutulmazı ve en esprilisi bu bibloyla vereceğiniz adrese kadar gönderiliyor. Kişiye özel biblo tasarımızla kalitemizi herkes görsün istiyoruz. Güler yüzlü öğretmenim karikatürlü biblo hem ucuz hem de kaliteli hediye. Ayrıca bibloları sıkıcı ve klişe olması bir zorunluluk değildir. Güler yüzlü öğretmenim karikatürlü biblo ile sizler de öğretmenler günü çok güzel geçecek ruh haline şimdiden girebilirsiniz. Günümüzde biblolar, bizleri yansıtan ve amacımıza uygun tasarımlar arasından seçilir. Bu yüzden güzel hediye fikirleri içerisinde biblolar oldukça popüler. 

erkek öğretmene ne hediye alınır
En iyi Ders Anlatan Erkek Öğretmen Biblo


Esprili bir öğretmenler günü hediyesi olarak işte bu naif biblo sevdiğinizi aşırı şekilde mutlu edebilir. İşte bu komik biblo, Eniyihediyefikirlerinin muhteşem tasarım genetiğini yansıtan süper bir ürün. Hayatın gülen tarafını en güzel karikatür baskılı karikatürlü bu bibloyla sevdiklerinize gösterebilirsiniz. Öğretmenler günü hediyesi erkek öğretmene ne alınır sorusunun en yaratıcı cevabı güler yüzlü öğretmenim karikatürlü biblo oluyor. Öğretmeninizin öğretmenler günü için aklına kazınacak eğlenceli bir armağanı adresine yollamak istiyorsanız güler yüzlü öğretmenim karikatürlü biblo tam da aradığınız ürün.

kadın öğretmene hediye
Öğretmene Özel Hediye Kutusu


İsme özel tasarımlı konsept hediye kutusu gerek olağanüstü tasarımı ve gerekse de kalıcılığı ile birlikte öğretmeninizin pek hoşuna gidecek bir hediye olacaktır. Öğretmene özel hediye kutusu, öğretmenler gününde biricik öğretmeninizi şımartacak ve kendisine özel olduğunu düşündürecek emsalsiz bir seçim. Aynı zamanda da İsme özel bir hediye seçimi. 1001 çeşit modelleri ile en yaratıcı konsept hediye kutusu çeşitleri Eniyihediyefikirleri'nde. Hesaplı hediye kutular ve hızlı kargo gönderisiyle burada yararlanacaklarınızın büyük ayrıcalıkları beraberinde getirdiğini söyleyebiliriz. Otantik öğretmenler günü hediye fikirleri arasında zarif tasarımı ile öne çıkan bu özel konsept hediye kutusunu siz de öğretmeniniz için tercih edebilirsiniz. Siz, öğretmeninize sevginizi sonuna kadar hissettirin ve Eniyihediyefikirleri'nin katkısı ile bu konsept hediye kutusu sayesinde dile getirmiş olun. Küçük, keyifli, ucuz ama şık bir hediyeye ne dersiniz? 

erkek öğretmene ne hediye alınır
Snob Kokulu Erkek Konsept Hediye Kutusu


Siz, erkek öğretmene acayip ve bir o kadar da sizi hatırlatacak otantik bir hediye istediniz, biz de size öğretmen İçin konsept hediye kutusu özel tasarım ürününü sunuyoruz. Sevgili öğretmeninize şık bir kutuda pek çok hediyeyi bir arada sunma olanağı sağlayan öğretmene özel hediye kutusu sayesinde, öğretmeninize hem keyifli, hem de son derece harika bir öğretmenler günü yaşatabilirsiniz. Bu yaratıcı konsept hediye kutusunu kişiye özel hediye önerileri arasında değerlendirerek öğretmeninize unutulmaz bir hediye olarak sipariş verebilirsiniz. Üstelik öğretmene özel hediye kutusu oldukça da uygun fiyatlı yani sizi öğretmeninize hediye seçiminizde zorlamayacak bir hediye. 

erkek öğretmene ne hediye alınır

Öğretmenlere Özel Hediye Sepeti


Şık sepet sunumu ve içerisinde yer alan güzel hediyelikleri ile bu sepet, sevgili öğretmeninizi mutlu edecek en ideal hediye sepeti modellerinden biri. Kadın veya erkek öğretmeninize 24 Kasım öğretmenler günü için armağan edebileceğiniz Öğretmenlere Özel Hediye Sepeti, içerisinde yer alan büyüleyici hediyelikleriyle de öğretmeninizin çok hoşuna gidecek! Sepette neler olduğunu merak ediyorsanız, hemen söyleyelim; öğretmenlere özel hediye sepeti içerisinde; 1 adet klasik öğretmen sözlerinin üzerinde basılı olduğu kupa bardak ( Ki öğretmeninizin ismine özel olarak hazırlanıyor) aynı tasarımla hazırlanmış kitap okuma ayracı, anahtarlık, taş bardak altlığı bu şık sepette sizi bekliyor.

erkek öğretmene hediye
Kişiye Özel Nostaljik Gaz Lambası


Öğretmenler günü için kaliteli olmasının yanında nostaljik bir hediye olacak olmasıyla da doğru bir seçim olacak. O zaman hadi sizin için fikir olarak sunduğumuz ve öğretmeninizi çok sevindirebileceğiniz güzel hediyelerden yararlanın. Sizlere sunduğumuz özgün tasarımlı hediye ile harika bir öğretmenler günü kutlaması yapabileceksiniz. Kişiye özel nostaljik gaz lambası ile çok eşsiz bir hediyeye sahip olacaksınız. Kişiye özel nostaljik gaz lambası sayesinde öğretmeninize öğretmenler günü için endamlı bir armağan seçmiş olmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Hislerinizi anlatan kişiye özel nostaljik gaz lambası ile öğretmeninize harika bir jest yapmış olacaksınız. En güzel hali ile adresinize kargo yapılacak olan kişiye özel nostaljik gaz lambası, birbirinden özel hediye unsurlarından oluşturuldu. Sunumu oldukça etkileyici bir hediye. Kaliteli alışveriş fırsatını yakaladığınız mağazadan öğretmenleriniz için özel olarak hediye tasarlayabilir ve öğretmeninize en nostaljik hediyelerden birini verebilirsiniz. 

matematik öğretmenine ne hediye alınır

Erkek Matematik Öğretmenine Özel Kol Düğmesi


Matematik sözcüğü daha duyulduğu an eminiz ki öğrencilerin büyük bir bölümünün tüyleri diken diken oluyordur. Gerçi matematikle olan zorlu imtihanımız daha çok bu dersi anlayamıyor olmaktan ileri gelmektedir. Ya da belki de öğrencilere bu dersi öğretmenlerin sevdirmesi gerekiyor, açıkçası sorunun tam sebebini bilmiyoruz. Neyse, işte bu gömlek kol düğmeleri matematik öğretmenleri için tasarlandı. Üzerinde Pi sayısını temsil eden sembol ve diğerinde de sevgili matematik öğretmeninizin isim soy isim baş harflerini taşıyan kaliteli gömlek kol düğmeleri sevgili öğretmeninizi mutlu edebileceğiniz en güzel erkek aksesuarlarından biridir. Meraklanmayın diğer öğretmenler için de kol düğmesi modelleri mevcut. Dilerseniz buradan inceleyebilirsiniz.   

erkek öğretmenlere özel hediye

En Kral Öğretmen Kupa Bardağı


Tüm öğretmenlerimize saygımız ve sevgimiz büyük! Ama kabul edelim ki, her öğrencinin gönlünde çok ama çok sevdiği bir öğretmeni vardır. Gerek bilgisi ve yetenekleri ile; gerekse de öğrencisine olan yaklaşımı ile bu öğretmen fark yaratır. Bu nedenle de öğrencinin gözünde daha bi özel hale gelir. Siz de en kral öğretmen benim öğretmenim diyorsanız, üzerinde kral tacı bulunan ve öğretmeninizin fotoğrafına özel olarak hazırlanacak bu kupa bardağı kaçırmayın! Öğretmeninize sevginizi farklı bir biçimde gösterebileceğiniz en kral öğretmen kupa bardağı, sevgili öğretmeninizin yüzünde mutlu bir tebessüm oluşturacak! 

erkek öğretmene ne hediye alınabilir

Öğretmenlere Özel Kalemlik Modelleri


Her branştaki öğretmenler için mesleki figürlerle hazırlanmış olan bu kalemliklerden siz de çok sevdiğiniz öğretmeninizin ismine özel olarak hazırlatabileceğiniz bir kalemlik ile öğretmeninize klas bir hediye jesti yapabilirsiniz. Ahşap malzemeden yapılmış olan ve içerisine masasındaki tüm kalemlerini sığdırabileceği bu orijinal armağan aynı zamanda isme özel oluşuyla da sevgili öğretmeninizin gönlünü fethedecektir. Kolay şekilde sipariş verebileceğiniz öğretmenlere özel kalemlik modellerini ürün özelleştirme kısmından öğretmeninizin ismine özel hale getirmeyi unutmayın!

erkek öğretmen için hediye fikirleri

Canım Öğretmenim İsme Özel USB Bellek


Hele ki bu zamanda teknolojiden kopuk yaşamam imkansız! Hepimizin akıllı cep telefonları veya tablet bilgisayarları var. Tabi bu akıllı cihazlarla gittiğimiz her yerde anı olsun diye fotoğraflar çekmeyi de ihmal etmiyoruz. Tabi bir süre sonra, cihazımızın hafızası dolmaya başlıyor ve mecburen daha önce sakladığımız tüm fotoğraf, video dosyalarını başka bir yere transfer etme ihtiyacı doğuyor. İşte bu şirin mi şirin isme özel USB Bellek sevgili öğretmeninizi çok şaşırtırken, aynı zamanda isme özel oluşuyla da Onu çok özel hissettirecek. Eğer teknolojiyi yakından takip eden bir erkek sınıf öğretmeniniz varsa Ona hiç vakit  kaybetmeden 8 GB veri saklama kapasitesine sahip bu Ahşap USB Belleği hediye edebilirsiniz. 

erkek öğretmene hediye fikirleri
Öğretmenlere Hediye Taş Bardak Altlığı


Erkek öğretmene özel tasarım hediye vermek için bu özel taş bardak altlığı harika bir fırsat yaratıyor. Bu etkileyici taş bardak altlığı dışında öğretmenler günü hediye kategorileri içerisinde; siyah usb bellek, cam kupa bardak, oscar ödülü, içki matarası ve daha birçok avantajlı ucuz hediyelik eşyalar sizlerle oluyor. Siz de bu güzel öğretmenler günü hediye fırsatlarını hemen değerlendirin. Öğretmenler günü önemli ve özel bir gün elbette. Bu günü daha anlamlı hale getirmek ve öğretmeninizin mutluluğunu ikiye katlamak için öğretmeninize uygun bir hediye seçmeye çalışmalısınız. Bu öğretmenler gününde hediye seçiminizde büyüleyici bir fark yaratın ve bi tanecik öğretmeniniz için isme özel bardak altlığından alın. Hiç merak etmeyin, erkek öğretmene özel birbirinden albenisi olan ürünlere, eniyihediyefikirleri farkı ve süper fiyatlarıyla ulaşacaksınız.

Erkek öğretmene hediye
Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun Anahtarlık


Artık öğretmenlere hediye almak, oldukça kolay bir hale geliyor. Buna nazaran sevginizi yaşatıp, büyütecek olan tasarımları da hemen bulabiliyor olacaksınız. Tüm bu ayrıcalıklardan hemen şimdi siz de bu etkileyici anahtarlığı kolaylıkla satın alabilirsiniz. İlginizi çekecek onlarca deneyim yanınızda. Parmaklarınızın ucundaki fırsatları keşfetmek için yapmanız gerekenler kolay hale geliyor. Sizler de bu fırsatları keşfetmeye başlayabilirsiniz. Burada sevdiklerimize öğretmenler günü için başka hangi opsiyonlara sahibim diyorsanız mesela; kahve severler için kişiye özel kahve fincanlarından, bardak altlıklarına; konsept hediye kutularından anı çerçevelerine, anahtarlıklardan kurabiyelere kadar birçok etkileyici öğretmenler günü hediyesi siparişlerinizi bekliyor. Erkek öğretmene en etkileyici hediye mi dediniz? 5,5 x 5,5 cm ölçülerinde tasarlanan bu rengarenk ve eğlenceli anahtarlık üzerindeki kişiselleştirme detaylarıyla harika bir öğretmenler günü hediyesine dönüşüyor. 

Erkek Türkçe Öğretmenine Hediye

Erkek Türkçe Öğretmenlerine Hediye Kartlık


Erkek öğretmene hediye çeşitleri önerilerimize bu kez şık ve prestijli bir kredi kartlık modeli ile devam ediyoruz. Türkçe Öğretmenliği branşını temsil eden sevimli figürü ve isme özel oluşu bu parlak metal kartlık modeliniz açık ara öne taşıyor. Aynı zamanda Türkçe öğretmeninizin ismine özel olarak hazırlanacak bu kaliteli kartlık, sevgili öğretmeninize tüm alış verişlerinde sessiz sedasız eşlik ediyor olacak. Siz de Erkek Türkçe öğretmeninize hatırası olacak ve her zaman siz öğrencisini hatırlatacak küçük bir hediye vermek isterseniz tercihinizi Türkçe Öğretmenlerine Özel olarak hazırlanan bu kartvizitlik veya Kredi kartlıktan yana kullanabilirsiniz. 

Erkek Öğretmene Hediye Çikolata Kavanozu

Erkek Öğretmenlere Hediye Çikolata Kavanozu


İçerisinde, kişiye özel hediyelerden tutun da, öğretmenler günü için erkek (Bay) öğretmeninize alabileceğiniz ilginç, sıra dışı, farklı bir çok hediye seçeneği bulabileceksiniz. Beğendiğiniz hediyeyi ister öğretmeninize öğretmenler günü hediyesi olarak verin, isterseniz doğum günü hediyesi olarak! Çünkü sizin için her iki özel gün için de düşünülebilecek hediyeler seçmeye çalıştık. Hadi o zaman hemencik sizi hediye önerilerimiz ile baş başa bırakalım.

Öğretmenlere Hediye Bardak Termos

Öğretmenlere Özel Bardak Termos


Hiç endişeniz olmasın, aradığınız o özel hediyeyi bulacaksınız! Dahası sizi buradan hediyesiz asla çıkartmayacağız. Çünkü burada erkek öğretmenler için yok yok! Mesela bu termos bardak, hem çelik materyalden yapılmış olması sebebiyle kalitesi, hem de üzerinde öğretmeninizin branşını simgeleyen sevimli simgesi  ve isme özel oluşuyla erkek öğretmeninize verebileceğiniz en şaşırtıcı hediyelerden birine dönüşüyor. Çayını ve kahvesini sıcacık içerisinden yudumlayacağı çelik bardak termos, sizi öğretmeninize her daim hatırlatacak benzersiz bir armağan olacak. 

Tarih Öğretmenine Hediye Kitap Ayracı

Erkek Tarih Öğretmenlerine Hediye Kitap Ayracı


Tarih öğretmeninize, okuyacağı her tarih kitabında yer işareti olarak kullanabileceği ismine özel bir kitap ayracı hazırlatabilirsiniz. Fiyatıyla bütçenizi eminiz ki zorlamayacak olan hesaplı fiyat etiketine sahip tarih öğretmenlerine özel kitap ayracı, hem öğretmeninizin ismine özel, hem de kullanışlı bir ürün!  

Öğretmene Hediye TIME Dergi Kapağı

Öğretmeninizi Time Dergi Kapağına Taşıyın


Toplum, öğretmenlerin aynasıdır! Öğretmenler, sadece okulda öğrencilerin değil; genel anlamda toplumun tamamı için bir eğitimci rolü üstlenirler! Çünkü toplumdaki her birey, sahip oldukları bilgileri, hoş görülü ve erdemli olmayı, basiretli davranmayı küçük yaşlardan itibaren önce aileden, sonra da öğretmenlerden alırlar. Kısacası öğretmenler, bir toplumun şekillenmesinde, inanılmaz önemli bir görev sahibidirler. Bu öğretmenler gününde sevgili öğretmeninizin yüzünde mutlu bir gülümseme oluşturacak esprili bir hediye vermek ister misiniz? Kişiye özel TIME dergi kapağına ne dersiniz?

Erkek öğretmen için hediye fikirleri

Canım Öğretmenim Resim Çerçevesi


Çocuklarımızın eğitimini en iyi şekilde vermeye çalışan Sevgili Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü saygı ve sevgilerimizle bir kez daha kutluyoruz. İşte bu güzel kutlama mesajınızı en güzel şekilde süsleyebileceğiniz erkek öğretmenlere özel resim çerçevesi karşınızda! Kişiye özel olarak düzenlenen resim çerçevesi ile öğretmeninize en güzel öğretmenler günü hediyelerinden birini verebilirsiniz.

öğretmene hediye kupa bardak

Erkek Öğretmenlere Özel Kupa Bardak


Tüm Dünya'da olduğu gibi her 24 Kasım da Öğretmenler Günü kutlanır. Cumhuriyet tarihimizden itibaren hem geçmişte emeği bulunanlar, hem de gelecekte umudumuz olan gençleri eğitecek olan tüm öğretmenlerimizin bu özel gününü sevgiyle, minnetle, teşekkürlerle beraber bir kez daha kutluyoruz. Mesajımızı da verdikten sonra, işte size sınıf öğretmeni, matematik, kimya, biyoloji, fizik, edebiyat, İngilizce, Türkçe kısacası branşı ne olursa olsun, erkek öğretmeninize hediye edebileceğiniz harika bir kupa bardak modeli; Erkek öğretmenler için tasarlanmış Canım Öğretmenim Kupa Bardak.       

erkek öğretmene hediye fikirleri

Kişiye Özel Fotoğraflı Mousepad


Her mesleğin kendine özgü zorlukları ve meşakkatli tarafları vardır. Ancak özellikle öğretmenlik mesleği diğer meslek gruplarından ayrışarak toplumun kültürel, sosyal ve ekonomik anlamda gelişmesiyle direkt ilgilidir. Dolayısıyla hem bu meslek, hem de bu kutsal mesleği icra eden öğretmenler gelişmiş toplumlarda el üstünde tutulurlar. Darısı biz Türk Toplumunun da başına diyelim:) Öğretmeninize bu öğretmenler günü için kişiye özel bir mousepad hediye etmeye ne dersiniz? Kalpli, yuvarlak, kare gibi modelleri bulunan bu mousepad'lar öğretmenine farklı bir hediye düşünenler için iyi bir tercih olabilir.

Edebiyat Öğretmenine Hediye Mousepad

Erkek Edebiyat Öğretmenine Hediye Mousepad


Edebiyat öğretmeninizi çok mu seviyorsunuz? O halde bu özel mousepad tam da hocanıza özel bir hediye seçeneği. Babacan tavırları ile gönlünüze taht kuran, öğrencileri ile adeta arkadaş gibi çok yakın bir ilişki bulunan o en baba öğretmene ancak böylesine kullanışlı bir hediye yakışır.  Edebiyat öğretmeninize, üzerinde kendi isminin yazılı olacağı ve bilgisayar kullandığı her vakit sizi hatırlatacak bu özel mousepad'i hediye edebilirsiniz. 

erkek öğretmene anlamlı hediye

Atatürk Resimli Yaka Rozeti


Cumhuriyetimizin kurucusu ve kurtuluş savaşımızın baş komutanı Mustafa Kemal Atatürk'ün üzerinde yer aldığı her obje değerli ve anlamlıdır. İşte karşınızda Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi ile hazırlanmış olan ve eminiz ki sevgili öğretmeninizi çokça duygulandıracak olan en güzel yaka rozeti modellerinden biri. Öğretmeninizin okulda veya özel davetlerde ceketinin yakasında küçük ancak oldukça anlamlı bir detay olarak duracak olan Atatürk Temalı Yaka Rozeti, hem ucuz fiyatı, hem de anlamı itibariyle erkek öğretmenlere verilebilecek en ideal hediye seçimlerinden biri.  

Matematik Öğretmenine Hediye Plaket

Erkek Matematik Öğretmenlerine Hediye Plaket


Başarılı bir öğrenci olmanız için gecesini gündüzüne katan, size her zaman daha fazla bilgi vermeyi hedefleyen ve bu anlamda kalbinizin yıldızı olmayı sonuna kadar hak eden değerli matematik öğretmeninize anlamlı bir öğretmenler günü hediyesi vermek ister misiniz? Üzerinde sevginizi matematik sembol ve işaretleri ile anlatan mesajınıza özel bu plaket tam da size göre bir öğretmenler günü hediyesi. Öğretmeninizin ismine özel olarak hazırlanacak bu plaketle, öğretmeninizi ne kadar başarılı bulduğunuzu en güzel şekilde gösterebilirsiniz. 

24 kasım öğretmenler günü hediyesi

Öğretmenlere Özel Fotoğraf ve Mesajlı Plaket


Türk Toplumunda cehalete karşı okuma yazma seferberliğinin 24 Kasım, 1928 yılında Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün Latin Alfabesine geçişi başlattığı bu özel gün Öğretmenler Günü olarak kutlanır. İşte bu özel günün en anlamlı hediyesi ise Öğretmenlere Özel Fotoğraf ve Mesajlı Plaket! Mesajınıza, öğretmeninizin ismine ve fotoğrafına özel olarak hazırlanacak Öğretmenlere Özel Plaket, eli öpülesi tüm öğretmenlere verilebilecek en iyi hediye seçeneklerinden biri. 

Matematikçiler İçin Duvar Saati

Matematik Öğretmenine Özel Duvar Saati


Sanki Tanrı O'nu matematik problemlerini çözsün diye yarattı! Her defasında en karmaşık matematik sorularını bile kolay yoldan çözen ve sınıfınızın takdirini kazanan matematik öğretmenize özel bir hediye mi arıyorsunuz? İşte karşınızda yalnızca sayısal zekası gelişmiş olanların kavrayabileceği Matematik Duvar Saati. Bu saatte klasik manada 1-2-3 gibi Roma Rakamları yok. Bunun yerine rakamlara karşılık gelen matematiksel (kare kök, kesirli sayılar, matematik denklemleri) ifadeler var! Matematik Öğretmeninize orijinal bir hediye vermek istiyorsanız, bu duvar saatini kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

erkek öğretmene hediyeler

Erkek Öğretmene Sürpriz Hediye & Sihirli Kupa


Erkek öğretmeninize Sihirli Kupa ile sürpriz bir hediye de verebilirsiniz. "Bu bardağın sihri nedir ya da haklı olarak Sihirli Kupa Bardak Nedir?" şeklinde bir soru aklınıza takıldıysa (bilmeyenler için) hemen cevap verelim; İçerisine sıcak içecek konulduğunda renk değiştiren ve yavaş yavaş beyazlaşıp üzerindeki gizli fotoğrafları dışarı gösteren kupa bardak. Öğretmeninize kişiye özel fotoğraf basklı kupa bardak hediyesi hazırlatarak en güzel sürprizlerden birini yapabilirsiniz.

erkek öğretmene hediye

İngilizce Öğretmenine Özel Kupa Bardak


Günümüzde İngilizce öğrenmek, en az Türkçe bilmek kadar şart! Aksi halde bir Dünya Vatandaşı olmaktan söz edilemez bile. Bilimde, teknolojide ve hatta İnternette bile İngilizceyi iyi kullanmak gerekiyor. İngilizce yeryüzünde evrensel dil olarak kullanılıyor. İyi bir İngilizce eğitimi almak içinse, bu dili en iyi şekilde öğrencilerini sıkmadan ve sevdirerek öğretmeye çalışan bir Öğretmene sahip olmak gerekiyor! Eğer sizin de böyle bir öğretmeniniz varsa işte bu hediye tam size göre. İşte karşınızda İngilizce Öğretmeninizin koltuklarını kabartacak, çayını ve kahvesini zevkle yudumlayabileceği özel kupası! Dünya'nın en iyi İngilizce Öğretmeni "...." noktalı alana Öğretmeninizin ismini yazdırabilirsiniz.

erkek öğretmene ne hediye alınır

Erkek Öğretmen Biblosu


Sınıf öğretmeninize veya coğrafya öğretmeninize şaşırtıcı bir sürpriz yapmak isterseniz, işte bu öğretmen biblosunu çekinmeden düşünebilirsiniz. Her detayı kusursuz bir biçimde el yapımı olarak hazırlanmış olan erkek öğretmen biblosu, öğretmeninizi çok şaşırtacak bir öğretmenler günü hediyesi olacaktır. Koltuğu altında ders kitabı, diğer elinde dünya küre, kravatı, ayakkabıları, kazağı ve bilim adamı modundaki görünümüyle erkek öğretmen biblosu, sevgili öğretmeninize en ilginç öğretmenler günü hediyesi olacaktır. !

erkek öğretmene hediye

Öğretmenlere Özel Mesajlı Teşekkür Sertifikası


Sınıfınızda gösterdiği olağanüstü öğretmenlik performansı, hoşgörüsü, insanlığı ve bilgisiyle Sevgili Öğretmeninize güzel bir hediye ile teşekkürlerinizi sunmak istiyorsanız, Öğretmenlere Özel Mesajlı Teşekkür Sertifikası, bunu ifade etmenin en etkili yolu! Öğretmeninizin İsmine özel olarak üzerine kişisel teşekkür mesajınızı yazdırabileceğiniz En İyi Öğretmen Sertifikası ile O'nu çok gururlandırabilirsiniz. Diplomayı andıran özel tasarımıyla Öğretmenlere Özel Mesajlı Teşekkür Sertifikası, 24 Kasım Öğretmenler Gününün en anlamlı hediyesi olmaya aday!

erkek öğretmene hediyeler

Erkeğe Pipo ve Matara Seti Hediyesi


Erkek öğretmenlere yönelik farklı hediye seçenekleri sunmaya devam ediyoruz. İşte bu hediye seti de, yoğun geçen eğitim ve öğretim yılı için erkek öğretmenizin keyiflenmesini sağlayacak özel bir armağan! Deri kaplı hediye kutusu içerisinde çelik shot bardak, paslanmaz çelikten deri kaplı matara seti, şık bir metal çakmak ve pipo bulunuyor. Bir öneri; Pipo her zaman içilen bir şey olmayıp; erkeklerin daha çok keyifli anlarında yaktıkları bir şey! Dolayısıyla sigara alışkanlığı olan erkek öğretmeninize böylesine şık bir hediye verebilirsiniz. 

erkek öğretmene hediye
En İyi Öğretmen Yıldızlı Ödül


Öğretmenine sıradan objeleri layık görmeyen ve asimetrik kristal ödül gibi eşyaların bile kişiye özellerini sürprizler yapmak için değerlendirmek isteyenleri bu harika ödülü sipariş vermeye davet ediyoruz. Sıradan hediyeler ile sevdiklerinizin karşısına çıkmaktan bıktınız, etkileyici bir hediye arıyorsunuz ancak bulamıyor musunuz? Eniyihediyefikirleri online hediye fikirleri sitenizde böyle bir derdiniz asla olmaz. Böyle bir arzunuzun sonucunda bütçenizi zorlamaktan korkuyorsanız, eniyihediyefikirleri’nde sunulan uygun fiyat politikası ile bu sorununuz ortadan kalkacaktır. En çok tercihe dilen ürün seçeneklerinin arasında yer alan kişiye özel ödül ile öğretmeninizi mutlu edebilmeye sadece bir adım kaldı. 

öğretmenler günü hediyeleri

Kişiye Özel Fotoğraflı Madalyon


Öğretmeninize gurur verici bir hediye vermek ister misiniz? Eğer cevabınız "Pek Tabi ki" ise buyurun Kişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü ile tanışın. Tamamen Öğretmeninize özel olarak hazırlanacak bu ödül ile, Öğretmeninizi gururlandırın! Üzerine 50 karaktere kadar istediğiniz mesajı, sözleri yazabileceğiniz bu ödül, hem dekoratif hem de son derece anlamlı bir armağan! Kişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü, öğretmeninizin evinde, öğretmenler odasında her zaman gururla sergileyeceği, her baktığında aklından sizi geçireceği ve kendisini çok mutlu hissedebileceği bir armağan! 

erkek öğretmene ne hediye alınır

Kişiye Özel En İyi Öğretmen Oscar


Kalem en çok öğretmenlerin eline yakışıyor. Hele hele bu kalem bir de kişiye özel bir kalem ise (Yani üzerinde sahibinin ismini taşıyorsa) çok daha fazla yakışır. Öğretmenler günü için sevgili erkek öğretmeninize prestijli bir kalem hediye etmek ister misiniz? Öğretmeninize hem doğum günü hediyesi olarak, hem de öğretmenler günü hediyesi olarak alabileceğiniz Kişiye Özel Baklava Desenli Kalem ile, diğer öğretmenleri çok kıskandıracaksınız:) Üzerinde öğretmeninizin ismini taşıyacak olan Kişiye Özel Baklava Desenli Kalem, her an öğretmeninizin yanında taşıyacağı, geleceğe hatıra olarak kaldıracağı en şık kalemlerden biri. Ya da Kişiye Özel bir Oscar ödülü!

Beden Öğretmenine Hediye Kupa Bardak

Beden Eğitimi Öğretmenine Özel Hediye Kupa Bardak


Beden derslerini hepimiz çok severiz. Çünkü yorucu ders temposundan kurtulduğumuz ve arkadaşlarımızla kaynaştığımız özgür bir ders! Kısa bir süreliğine de olsa 2 saat öğrenci olma psikolojisinden kendimizi bu dersle arındırırız. Bir de tabi diğer hocalarımıza kıyasla beden eğitimi hocalarımızın daha relaks olmaları da bu dersi sevmemize önemli bir etken! Beden eğitimi öğretmeninize, keyifli bir hediye vermek isterseniz, üzerinde branşıyla ilgili sevimli figürlerin bulunduğu ve tamamen ismine özel olarak hazırlanacak bu kupa bardağı kaçırmamanızı öneriyoruz. 

Öğretmene Hediye

Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi


Kalemler, öğretmenler günü için en fazla akıllara gelen hediye alternatifi olduğu için, biz de bu yayınımızda bol bol kalem modelleri sunmak istiyoruz. İşte bu modellerden biri daha! Yan tarafta görmekte olduğunuz ürün, Kişiye Özel olarak hazırlanan Tükenmez ve Roller Kalem Seti! Son derece prestijli ve şık bir görünüme sahip olan kalem seti ile, Öğretmeninizi çok ama çok mutlu kılacaksınız. Üzerine Öğretmeninizin adını ve soy adını yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Tükenmez ve Roller Kalem Seti, öğretmenler günü için erkek öğrtemninize verebileceğiniz en şık hediyelerden! Şık bir kutuya sahip olan set içerisinde 2 adet üzerinde isim yazılı kalem bulunuyor. Yazılar pantograf yöntemiyle yazıldığından zamanla bile asla silinmiyor. 

erkek öğretmen için hediyeler

Erkek Öğretmene Özel Prestijli Set


İçerisinde erkek öğretmeniniz için harika hediyelikler barındıran bu set, bu öğretmenler gününün en çok konuşulacak hediyeleri arasına girmeyi başaracak cinsten! Neden derseniz, bu özel set içerisinde her biri birbirinden kıymetli ve havalı hediye ürünler yer alıyor. Erkek Öğretmene Özel Prestijli Set içerisinde; lacivert renkte bir adet mavi gömlek, 2 adet kişiye özel kalem, 1 adet çakmak ve yine isme özel 1 adet defter bulunuyor. Erkek Öğretmene Özel Prestijli Set, tamamen kişiye özel hazırlanmasının yanı sıra, renk uyumu ile de göz dolduruyor. Öğretmenler gününde ya da öğretmeninize doğum gününde havalı ve aynı zamanda prestijli bir hediye vermek isterseniz, işte karşınızda en dikkat çekici hediye seti.

erkek öğretmen için hediyeler

Kişiye Özel Erkek Cüzdan Modeli


Öğretmenim okul dışındayken bile beni hatırlasın diyorsanız, O'na ismine özel ve son derece havalı bir deri cüzdan hediye edebilirsiniz. Siyah ve taba renk seçenekleri bulunan bu özel deri cüzdan ile erkek öğretmeninize hayatının hediyesini verebilirsiniz. Hakiki deriden üretilmiş olan Kişiye Özel Erkek Cüzdanı, yıllarca sevgili öğretmeninizin yanında taşıyacağı ve her alış verişinde eline aldığında sizi mutlulukla anacağı en güzel hediye seçeneklerinden biri. Zevkinize uygun cüzdan renklerinden birini seçip, üzerine kıymetli öğretmeninizin ismini yazdırın ve Öğretmeninize en farklı öğretmenler günü hediyelerinden birini verin!

Kişiye Özel Baklava Desenli KalemKişiye Özel Tükenmez ve Roller Kalem SetiKişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü
Erkek Öğretmene Özel Prestijli SetKişiye Özel Erkek Cüzdanı Model 113

Öğretmenler günü hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top