z Güzel Yılbaşı Kutlama Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

güzel yılbaşı mesajları
Geçmiş yıllardaki yılbaşı tecrübelerimize dayanarak rahatlıkla söyleyebiliriz ki, Bu sene de Google'da en çok aranan kelime grubu "Yılbaşı Hediyeleri" ve "Güzel yılbaşı mesajları" olacak! Çünkü, tüm özel günlerde olduğu gibi bu yılbaşında da telefonlar ellerimizden hiç düşmeyecek! Kimi insanlar, uzaktaki sevdikleri, aile bireyleri, akrabalar, arkadaş-dost çevresi için güzel kutlama sözleri araştırırken; kimileri ise sevgilisi için romantik yılbaşı kutlama mesajları araştırmakta. Bu konuda biz de elimizi biraz çabuk tutarak, yılbaşına yaklaştığımız şu günlerde sizler için birbirinden güzel, kısa ve etkileyici yılbaşı tebrik mesajları oluşturduk. Yeni yıla girerken, sevdiklerinizin yeni yılını, okuduklarında sevdiklerinizi çok etkileyecek, içtenlikle hazırlanmış bu güzel yılbaşı kutlama sözleriyle kutlayın! Burada yer alan kısa tebrik mesajları ile sevdiklerinizin 2016 yılbaşını, en etkili, en anlamlı ve en güzel kutlama sözleri ile kutlayabileceksiniz. Beğendiğiniz mesajları ister yılbaşı için aldığınız hediye kutusu üzerine hediye notu olarak yazın, isterseniz de cep telefonu mesajı ile sevdiklerinize gönderin. Güzel mesajlardan oluşan bu yazımızı hazırlarken elbette sevgilileri de ihmal etmedik. Sevgililer için de yine birbirinden romantik yılbaşı kutlama mesajları hazırladık.


2020 Yılbaşı Kutlama Mesajları


2020 yılı sana ve ailene daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla huzur ve mutluluk getirsin. Bu yıl içerisinde güzel günler ve gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar!


güzel yılbaşı mesajları

2019 el veda! 2020’e mutlu bir Merhaba!!! Hoş geldin Yeni Yıl...

anlamlı yılbaşı mesajları

2020 yılı öyle güzel bir yıl olsun ki, 2019'da yaşadığımız tüm olumsuzlukları bize unutturabilsin. Tüm hayallerinizin ve beklentilerinizin gerçekleşeceği mutlu bir yıl yaşamanız dileğiyle..

sevgiliye yeni yıl mesajları

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin hiç solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve ideallerine kavuşman dileğiyle.. Mutlu ve güzel yıllar!


etkileyici yeni yıl mesajları

Susmak, dayanılması çok güç bir yanıttır. Yeni yılda tüm doğru yanıtlar seninle olsun. İyi seneler.

yılbaşına özel sözler

Ömrümüzden bir yılın daha eksilmesi, bir yılı daha tüketmiş olmanın hüznü yerine bir yıldan daha kurtulmuş olmanın coşkusunu tercih ediyoruz. Eh ne diyelim, gelen gideni aratmasın. İyi seneler!

resimli yılbaşı mesajları

Gül için dikene razı olur musunuz? Yoksa gülü dikenleriyle kabul etmez misin? Yeni yılda güllerle dolu günlerin dikenleri sizi kötülüklerden koruyan çitler olsun. Her şey gönlünüzce olsun.
yılbaşı hediyesi
Yeni yılın sana tüm güzellikleri armağan etmesi dileğimle. Mutlu Seneler, iyi yıllar...

resimli yılbaşı mesajları

Dünyayı bir nebze olsun değiştirmek istiyorsan yüreğinin söylediğine inan, sana kucak açan dostlarına güven, seni yücelten sevgiye sarıl. Yeni yıl sen istediğin sürece başarılarının anahtarıyla dilediğin tüm kapıları açacaktır. Mutlu yıllar!

resimli yılbaşı mesajları

Getirdiği mutluluklarla tüm acıları yok edecek, getirdiği başarılarla tüm yenilgileri unutturacak bir yıl olsun. Hayatın yeni yılda güzelliklerle dolsun. Mutlu yıllar!

yılbaşı hediye notu sözleri

Yeni yılda geçmişin tüm kötü anılarını kapı dışarı etmeni ve yepyeni bir başlangıçla gelecek tazelenmiş umutlar için hazırlık yapmanı istiyorum. Geleceğe olan inancını ve yaşam dolu ruhunu hiç kaybetme! İyi seneler.

yılbaşı hediye notları

Her güzelliğin başı düşlemekten geçer… Yeni yılda kurduğunuz tüm düşlerin gerçekleşmesi dileğiyle…

resimli yılbaşı mesajları

Sen geçmiş yıldan değerlim, mutluluğun yeni yıldan beklentim. Senin bir gülüşünü görmek için her şeyi feda edebilirim… Dünyanın en güzel kadını, benim canım sevgilim… Mutlu yıllar!

yılbaşı kutlama sözleri

2020 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler!

yılbaşı mesajları

2020 yılında her şeyin gönlünce güzel geçmesini dilerim. Sağlıkla, mutlulukla, başarı dolu ve bol kazançlı yepyeni bir yıl dileklerimle... Neşeli bir yıl geçirmenizi diliyorum.

yılbaşı mesajları

Nasıl ki gelincikler baharın müjdeleyicileri ise, 2020 yılı da güzelliklerle dolu bir yılın müjdecisi olsun! Mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmen dileği ile...

yılbaşı mesajları

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!

yılbaşı mesajları

365 günün her biri sana mutluluk ve başarı getirsin. Neşeli ve keyifli bir yıl geçirmeni diliyorum. 


sevgiliye yeni yıl mesajları

Sevdiklerinle karşıladığın her yeni yıl, tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2020 yılı da sevdiklerinle birlikte mutlu haberler alacağın güzel bir yıl olsun. Nice Yıllara Sevgili Arkadaşım..

sevgiliye yeni yıl mesajları

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

sevgiliye yeni yıl mesajları

Bol bol harcayın diye, adınıza nakit olarak, mutluluk bankasının sevgi şubesi 2020 nolu hesabına 365 gün sevgi yatırılmıştır. MUTLU YILLAR...


sevgiliye yeni yıl mesajları

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerimizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2020 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin! Neşe dolu bir yıl geçirin!

sevgiliye yeni yıl mesajları

Sevgi bestesinin melodilerini yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin ise hiç bitmeyeceği, mutluluk dolu bir yıl dileğiyle...

sevgiliye yeni yıl mesajları

Paylaşmak gerçek dostluk, dostluk ise hatırlamaksa eğer hep hep aklımdasın Dostum! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle... Nice MUTLU YILLARA!

güzel yılbaşı mesajları

2020 yılına gireceğimiz şu günlerde, hayal ettiğiniz tüm güzel şeylerin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

resimli güzel yılbaşı mesajları

2020 yılına girerken, sevgi, mutluluk ve barış diliyorum. Savaşların, göz yaşların, kavgaların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi mazide kalması umuduyla.. Nice Mutlu Yıllara!

yılbaşı hediye notları

Şeker kadar tatlı, masal gibi etkileyici, kalbin kadar güzel bir yıl diliyorum.. Nice Mutlu Yıllara...

yılbaşı hediye notları

Tüm yaşamın boyunca güzel yıllar, mutlu yarınlar, unutulmayacak dostluklar hep seninle olsun. Nice Mutlu Yıllara!

kısa yılbaşı mesajları

2020 Yılı Sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir yıl olsun..

kısa yılbaşı mesajları

Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimle...

uzun yılbaşı mesajları

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm hayal ettiklerinizin gerçekleşmesini temenni ederim.

resimli yılbaşı sözleri

Sevgiyi ıskalamamak, gerçek aşkı kaçırmamak ve hiçbir zaman keşke dememek için 2020 yılında hayallerine bir şans ver! MUTLU YILLAR!!

resimli yılbaşı mesajları

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun.

resimli yılbaşı mesajları

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2020 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle, iyi seneler! 

resimli yılbaşı mesajları

Sevgiliye Yılbaşı Mesajı: Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan şey bugündür. Gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin Aşkım... YENİ YILIN KUTLU OLSUN.

resimli yılbaşı mesajları

Sevgiliye Yılbaşı Mesajı: Ben senin yüreğine adımı gözlerimle yazdım ve her busede okuyorum bir tanem… Beraber ve el ele nice senelere…

resimli yılbaşı mesajları

Sevgiliye Yılbaşı Mesajı: Yeni Yıl, Her şeyi Yenilesin! Bir Sen Eskisi Gibi Kal Bir Tanem... Nice mutlu senelere...

resimli yılbaşı mesajları

Yeni yıl ne yaşanmışsa yaşanmış örter geçmişin karanlığını… Yeni bir şans sunar bize ve yepyeni bir başlangıç! Mutlu yıllar aşkım.

yeni yıl hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top