z Sevgiliye Alınacak Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye alınabilecek hediyeler
Aşkınız sıradanlaşmaya ve heyecanınızı yavaş yavaş yitirmeye başladıysanız, ilişkiniz için tehlike çanları işte o dakika itibari ile çalmaya başlar. Peki, sevgililer açısından bu hiç istenmeyen durumdan kurtulmak ve bir ilişkinin ateşini canlı tutmak, bunla birlikte solan heyecanı yeniden ayağa kaldırmak için neler yapılabilir? Sevgiliye sürprizler yapmak, ilişkinizi kurtaracak en önemli reçetelerden biri. Sürpriz de nasıl yapılabilir derseniz, işte bu durumda da sevgiliye alınabilecek hediyeler devreye girmeye başlar. Hediye dediysek, klasik olanlarını değil, sevgiliye hediye olabilecek romantik armağanlardan bahsediyoruz. İşte bu yazımızda sizlere, aşkınızı yeniden şaha kaldıracak, sevgilinize en güzel sürprizleri yapabileceğiniz, özel günlerde duygularınızı en iyi şekilde ona gösterebileceğiniz birbirinden romantik hediye fikirleri vermeye çalışacağız. İnanıyoruz ki, yazımızı baştan sona okuduğunuzda, hangi hediyenin sevgiliye doğum günü hediyesi olarak verilebileceğine, hangisinin yılbaşı ya da yıl dönümü hediyesi alınabileceğine daha emin bir şekilde karar vereceksiniz. Artık Sevgiliye ne hediye alınabilir sorunuza zannediyoruz ki net bir biçimde cevabı buradaki hediyelerle bulabileceksiniz.  

Gerçekten de bir ilişkiyi canlı tutmak ve aşkı daha da alevlendirmek için, hem sevgiliye sürprizler yapmak, hem de belli aralıklarla Ona romantik hediyeler vermek bir bakıma şart! Çünkü, sevgi dediğimiz şey, üzerine kafa yorulmadan ya da emek verilmeden çoğalan bir duygu asla değil. Bilakis, eylemsizlik durumunda yavaş yavaş sönmeye başlayan bir duygudur. Sevgilinize hangi sürprizleri yapabileceğinize dair daha önceden kaleme aldığımız Sevgiliye Yapılabilecek Sürprizler yazımıza bakabilirsiniz. Biz bu yazımızda yapılabilecek sürprizler üzerinde durmaktan ziyade, sevgiliye alınabilecek hediyeler konusuna yer vermek istiyoruz.

Sevgiliye Alınabilecek Romantik Hediyeler


Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy

Yılın En İyi Sevgilisi Oscar Ödülü


Sizi gözü gibi her şeyden sakınan, aşkın en güzelini tattıran sevgilinize bir Oscar Hediyesini çok görmezsiniz değil mi? O her ne kadar milyonların sevdiği ünlü bir sanatçı ya da herkesin hayranlıkla izlediği ünlü bir aktör olmasa da kimin umurunda ki? Çünkü o yalnızca sizin kalbinizin yıldızı yetmez mi? Sevgilinize sevgililer günü hediyesi olarak üzerinde "Yılın En İyi Sevgilisi" yazılı bu Oscar Ödülünü hediye edebilirsiniz. En iyi sevgili Oscar ödülü ile emin olun ki, sevgilinizin gururunu okşamış olacak, koltuklarının kabarmasını sağlayacaksınız. Oscar Başarı Ödülü ile, tüm iyi dileklerinizi sevgilinize en net biçimde iletebilirsiniz.

100 Romantik Görev İçeren Kavanoz

Sevgiliye Alınacak Hediyeler & Romantik Kavanoz


Sevgilisine hediye arayan her aşık gibi, siz de şu durumdan eminiz ki "illallah" demeye başlamışsınızdır. Şöyle ki; hangi hediye sitesine bakarsanız bakın, sonuç hiç değişmiyor. Çünkü karşınıza birbirinin aynısı ürünler, benzer tipte tasarlanmış hediyelikler! Her biri yaratıcılıktan uzak, duygu yoksunu ve sevgilinize asla vermeyi aklınızın ucundan bile geçirmek istemediğiniz hediyeler. Bu durum, bir noktadan sonra artık can sıkıcı bir hal almaya başlar. İstersiniz ki, sevgilinize alacağınız hediye, diğer insanların sevgililerine aldıkları hediyelerden daha orijinal ve farklı olsun.

Sevgili Cüzdanı

Fotoğraflı Sevgili Cüzdanı


Bunu düşünmekte de bir bakıma çok haklısınız. Çünkü bu tıpkı iyi giyinmeye özen gösteren iki kadının aynı kıyafetleri giyinip, bir davette karşılaşması ve "Pişti" olması durumuna benzer. Eğer siz de sevgilinize hediyenizde diğer kişilerin hediyeleri ile pişti olmak istemiyorsanız ve hediyenizin tamamen ruh dünyanızı en iyi şekilde temsil edecek farklı bir hediye olmasını istiyorsanız, az sonra önereceğimiz birbirinden ilginç ve farklı hediyelere mutlaka göz atmalısınız.

Sihirli Yumurta Sürpriz Hediyesi


Sihirlere inanır mısınız? Yok asla inanmam, diyorsanız durun aceleci davranmayın! Zira birazdan Sihirli Yumurtanın etkileyici sihrini okuduğunuzda ve bu sıra dışı yumurta ile sevgilinize nasıl şahane bir sürpriz yapabileceğinizi gördüğünüzde eminiz ki bu konuda fikirleriniz 180 derece değişmiş olacak! Hemen anlatalım o halde; Sihirli Yumurtanın içinden üzerinde sevgi mesajları yazılı yapraklar filizleniyor. Şaka değil, gerçekten de bu yumurtayı 7-8 gün kadar hafifçe suladıktan sonra yapraklarında aşk mesajları belirmeye başlıyor. İşte bu ilginç ürünle sevgilinize ne gibi sürprizler yapabileceğinizi varın siz hayal edin.

Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi

Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi


Doğum günü ne acayip bir gün öyle değil mi? Kendinizi o günde tıpkı bir yıldız gibi görürsünüz. Sanki evrenin tüm ışıkları doğum gününüzde üzerine tutulmuş gibidir. O an yeryüzünün en havalı, en özel kişisi olarak kendinizi düşünürsünüz. Elbette bu güzel duyguları insana sevdikleri hissettiriyor. Sürprizler mi dersiniz, size özel doğum günü hediyesi mi dersiniz, pastalar, mumlar, eğlenceler ve daha bir çok şey... O büyük mutluluk ve O özel gün hiç bitsin istemezsiniz. Ancak, bu sefer sizin değil, sevgilinizin doğum günü kutlanacak. Yani şimdi sizin yapacağınız sürprizle kendisini özel hissetmek isteyen biri var. İşte karşınızda sevgilinize doğum gününde alabileceğiniz inanılmaz sürpriz hediye! Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi ile, sevgilinizi ne kadar önemsediğinizi en güzel biçimde Ona göstermiş olacaksınız.

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye


Sevgilinizi hayal edemeyeceği derecede özel bulduğunuzu ve gözünüzün ondan başkasını asla görmediğini göstermek mi istiyorsunuz? Bu durumda size, hem oldukça anlamlı, hem de sevgilinizi kısa bir süreliğine heyecandan nefessiz bırakacak İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye önerebiliriz. Kalbinizin gerçek inci tanesine bu özel kolyeyi armağan ederek, kalbinizdeki özel yerini bir kez daha Ona gösterebilirsiniz. İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye, sevgilinize hem sevgililer gününde hem de yılbaşı hediyesi olarak verebileceğiniz en anlamlı hediyelerin başında gelmektedir.

Sevgiliye alınabilecek romantik hediyeler

365 Adet Romantik Mesajlardan Oluşan Aşk Dolu Kavanoz


Aşk, sevgiliye en güzel nasıl anlatılır diyorsanız, söz uçar yazı kalır felsefesiyle Aşk Dolu Kavanozu size şiddetle önerebiliriz. İçerisinde 365 adet romantik mesaj bulunan Aşk Dolu Kavanoz ile aşkınızı tam bir yıl boyunca soluksuz bir şekilde Ona anlatabilirsiniz. Birbirinden farklı 365 romantik söz, aşkınızı tarif etmek için emrinize amade.

Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları

Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları


Bazen dakikalarca anlatmak istediğiniz özel bir duyguyu, basit bir şekille en muhteşem şekilde karşınızdaki kişiye izah edebilirsiniz. Anlatmak istediğiniz şey, "Sevgi" gibi soyut da bir kavram olduğu vakit, artık çıkın işin içinden çıkabilirseniz. Sevgilime aşkımı şekillerle göstermenin romantik bir yolu var mı diyorsanız, işte o şeklin en romantik hali Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları karşınızda. Aşk bu kadar basit, ancak bir o kadar da etkili ancak bu şekilde anlatılabilirdi. Eşinize evlilik yıldönümü hediyesi araştırıyorsanız, hem sevginizi, hem de aşkınızı bu özel yastık ile Ona en net şakilde göstermiş olacaksınız.

Melek Sevgilime Hediye Kulesi

Melek Sevgilime Hediye Kulesi


Sevgililer gününün en romantik erkeği olmaya ne dersiniz? Çünkü üst üste 4 kalp kutudan oluşan Melek Sevgilime Hediye Kulesi ile 14 Şubat Sevgililer Gününde sevgilinize muhteşem bir hediye şovu yapacaksınız. Bu özel hediye sepetini ayrıcalıklı kılan ip uçları; Birincisi kalp şeklinde 4 adet kırmızı renk hediye kutusundan oluşması, İkincisi, her bir kutunun içerisinde bayan sevgilinizin bayılacağı türden hediyeliklerin olması ve üçüncüsü, gönülleri okşayan romantikliğinin ötesinde kırmızı renk tül süslemeleri ile gözleri de fazlasıyla okşuyor olmasıdır. Sevgilinize Melek Sevgilime Hediye Kulesi hediye ederek, hem hediye zevkinizde zirve noktası yaşayacak, hem de Onun kalbini bir kez daha fethedeceksiniz.

Kişiye Özel Notlu Beyaz Kupa Bardak

Kişiye Özel Notlu Beyaz Kupa Bardak


Sevgiliye alınacak hediyeler içerisinde, sıradanlığa meyden okuyan romantik bir kupa bardakla sizleri tanıştıralım. Kişiye Özel Notlu Beyaz Kupa Bardak üzerine sevgiliniz kahvesini yudumlarken okuyabileceği 8 adet özel mesajınızı yazdırabiliyorsunuz. Şirin olduğu kadar son derece de kullanışlı bir hediye seçeneği olan Kişiye Özel Notlu Beyaz Kupa Bardak, sevgilinize alınabilecek en güzel doğum günü hediyelerinden biri.

sevgiliye alınabilecek hediyeler

Muhteşem Aranjmanı ile Gönülleri Isıtan Çiçek Buketleri


Çiçekler, bir kadını en fazla etkileyen armağanların başında gelmektedir. Özellikle de Sevgililer Gününde. Elbette herhangi bir özelliği olmayan normal günlerde de sevgilinizi çiçeksiz bırakmayın deriz! Mesela bir şeylere mi üzülmüş ya da morali bozuk? Veya sizi çok mu özlemiş? Duygu fırtınası yaşadığı tüm anlarda yapabileceğiniz en güzel şey kız arkadaşınıza elinizde çiçek buketleri ile sürpriz yapmak! Tabi ki bir de hem doğru zamanda, hem de doğru çiçeği vermeniz gerekiyor. Güzel bir şekilde aranjman yapılmış, kırmızı, pembe ve beyaz güllerle sevdiğiniz kadına en keyifli günlerinden birini yaşatabilirsiniz.

Sevgiliye romantik hediyeler

Yorum Gönder

 
Top