z Eğlenceli Yılbaşı Hediye Ambalaj Kağıtları | En iyi Hediye Fikirleri

yılbaşı için hediye paketi
Yılbaşı olanca hızıyla yaklaşırken, "Uygun fiyata yılbaşı hediyesi bulabilir miyim?" telaşı da iyiden iyiye düşüncelerimizi etkilemeye başladı bile. Diyelim ki an itibariyle, kalbinizdeki o özel hediyeyi iyi bir fiyata buldunuz ve satın aldınız. Şu günlerde herkes harıl harıl yılbaşı hediyeleri aramakla meşgul olduğundan kendinizi bu konuda çok şanslı kabul edebilirsiniz:) Neyse, konumuza dönecek olursak, satın aldığınız yılbaşı hediyesi en nihayetinde çok sevdiğiniz kişiler için! Mesela bu kişi sizin sevgiliniz olabilir, eşiniz, arkadaşınız, anneniz veya babanız olabilir. Ancak siz de çok iyi biliyorsunuz ki, sevdiğimiz kişiler için güzel yılbaşı hediyeleri seçmek kadar, o hediyeyi güzel ve etkileyici bir şekilde sunmak da gerekiyor. Yani hediye paketinin olabildiğince şık ve göz kamaştırıcı olması gerekiyor. Şimdi hediyenizi aldınız ve bu hediyeyi cancanlı, şıkır şıkır ve dikkat çekici bir hediye paketi içerisine sarmak istiyorsunuz. Peki farklı desenlerden oluşmuş hediye paketi (Hediye Ambalaj Kağıtları) örnekleri ister misiniz? İşte bu yazımızda sizlere, yılbaşı hediyenizi daha şık ve daha değerli hale getirebileceğiniz, birbirinden eğlenceli desenlerden hazırlanmış ambalaj kağıtları göstereceğiz. Üzeri şirin ve eğlenceli desenlerden oluşan bu hediye paketleri ile, hediye sunumlarınızı çok çarpıcı bir şekilde yapabileceksiniz. Burada paylaştığımız ve muhtemelen çok beğeneceğiniz hediye ambalaj kağıtlarına ulaşabilir misiniz bilemiyoruz ancak, en azından bu konuda farklı fikirler edinebilirsiniz diye düşünüyoruz. Sitemizde eğlenceli bir zaman geçirmenizi diliyoruz.

2016 Yılbaşı Hediye Ambalaj Kağıtları

konu çizgisi
Yılbaşı Hediye paketleri
Hediye arama şeklinde hazırlanmış yılbaşı hediye paketi. Oldukça etkileyici bir görünüme sahip öyle değil mi?Eğer ufak tefek bir hediye kutunuz varsa, yazıcınızdan bile bu şekilde bir A4 kağıdı basarak, güzel ir hediye paketi tasarlayabilirsiniz.
konu çizgisi
yılbaşı hediye ambalaj kağıtları
El becerinize ve biraz da sanatınıza güveniyorsanız, yılbaşı çam ağacı ışıkları şeklinde kendinizin tasarlayabileceği şık bir ambalaj kağıdı daha! Bu şekilde el yapımı bir hediye paketi tasarlayabilirseniz olay olur, olay! 
konu çizgisi
Yılbaşı hediye kağıtları
Bilirsiniz, kızlar kedili, köpekli, ayıcık oyuncaklara bayılırlar. Eğer bu tarz bir yılbaşı hediyesi sevgilinize aldıysanız, işte bu hediyeyi paketleyebileceğiniz kedi desenli ambalaj kağıdı.
konu çizgisi
yılbaşı hediye ambalajları
Eğer bir erkeğe yılbaşı hediyesi verecekseniz işte bu hediye paketine bayılacaksınız. Dama desenli bir ambalaj kağıdı ile gömlek şeklinde bir hediye kutusu. Tabi kravat da ihmal edilmemiş. Yalnız insan bu şekilde emek verilmiş bir hediye paketini açmaya kıyamaz ya!  
konu çizgisi
Yılbaşı hediye kağıtları
Üzerinde en özel fotoğraflarınızın olduğu bir hediye paketi hayal edin! Tatildeyken, özel bir davette, düğünde, akşam yemeğinde çektirdiğiniz özel ve romantik fotoğraflar. Oldukça etkileyici bir hediye paketi olurdu öyle değil mi? İşte bu ambalaj kağıdı da Instagram'dan çekilmiş fotoğraflarla hazırlanmış özel bir hediye kağıdı. Fotoğraflarla hazırlanmış Kişiye Özel Instagram Ambalaj Kağıdı. Aslında geniş bir yazıcınız varsa, bir kaç fotoğrafınızı bastırarak kendiniz bile böyle bir şey hazırlayabilirsiniz. 
konu çizgisi
Yılbaşı hediye ambalaj kağıtları
Kara tahtayı anımsatan ve üzeri tebeşirle yazılmış bu ambalaj kağıdı da oldukça şık ve göz okşayan cinsten. Bu ürünü gördüğümüz yabancı sitede belli bir ücret (12,95 USD) ile bu ambalaj kağıdı kişiye özel şekilde hazırlanıp satılıyor. İlgileniyorsanız, bize yorum kısmından mesajınızı yazıp iletebilirsiniz. 
konu çizgisi
yılbaşı hediye paketleri
Çam ağaçları yılbaşının en güzel süslerinden biri. Siz de evde kolaylıkla bir patates dilimi ve sulu boya ile yılbaşı hediye paketinize çam ağacı desenleri verebilirsiniz. 
konu çizgisi
yılbaşı hediye paketleri
Üzerinde MSN Messenger, WhatsApp gibi uygulamalardan surat ifadeleri olarak tanıdığımız (Smile) figürler, hediyenize pozitiflik katıyor. Bu şekilde sarılmış bir hediye paketi ele alınır alınmaz insanın içini büyük bir mutluluk kaplar... Farklı düşünen var mı?
konu çizgisi
yılbaşı hediye fikirleri

Yorum Gönder

 
Top