z 365 Adet Her Güne Bir Mesaj Hediyesi | En iyi Hediye Fikirleri

365 Aşk Mesajı Hediyesi
Sevgililer gününde veya yıl dönümünüzde sevgilinize öyle bir hediye verin ki, sadece bu gün ya da yarın değil, 365 gün (1 Yıl) boyunca her gün mutlu olsun! 365 günden oluşan yılın geriye kalan tüm günleri için de O'nu ne kadar çok sevdiğinizi iliklerine kadar hissetsin! İlk etapta "Yaşasın!" deyip, ardından da "Böyle bir hediye var mıdır? Ya da varsa hangileridir?" diye merak edenler için, işte karşınızda 365 adet romantik aşk mesajlarından oluşan hediye/hediye sepetleri karşınızda. Sevgiliniz, hafta içi ya da hafta sonu; Ocak/Şubat veya Temmuz ayı hiç fark etmez, kısacası yılın her günü bu mesajlardan  bir tanesini çekip okuyacak ve O'na duyduğunuz o eşsiz sevginin en güzel şekilde idrakine varmış olacak! "Her gün için farklı, 365 adet aşk mesajı" parolasıyla hazırlanmış olan ve tamamı 365 aşk dolu mesajlardan oluşan bu romantik hediyeler ile, sevgilinize en romantik hediye deneyimlerinden birini yaşatabilirsiniz. İster sevgililer gününde, ister ilişkinizin yıl dönümü için, ister O'na ilan-ı aşkta bulunmak istediğiniz anlarda, isterseniz de sevgilinize doğum günü hediyesi olarak kalpli kartlarda 365 adet aşk mesajı armağan edip, O'na sevginizi olabilecek en romantik biçimde gösterebilirsiniz. Aşağıda yer alan ve beğeninize sunmuş olduğumuz aşk sözleri; Kırmızı renk kalpli kutularda hediye sepetleri, 365 Adet Aşk Dolu Kavanozu, Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi ve daha bir çok farklı romantik versiyonu ile karşınızda. Sizler için beğenip, huzurlarınıza çıkarttığımız aşağıdaki hediyelerin hepsinin ortak özelliği ise her birinin içerisinde 365 gün için farklı 1 adet aşk mesajı içeriyor olması! Birini satın almak istediğinizde aklınızın ötekinde kalacağı ve aralarından seçim yapmanın bir hayli zor olacağı Romantik Aşk Sözleri Hediyeleri ile sevgilinizi çok sevindireceksiniz çok!

Son zamanlarda özellikle sevgililer arasında en popüler ve romantik hediyelerinden biri de, hiç şüphesiz ki 365 aşk mesajlarından oluşan kalpli kartlar üzerine yazılı sözler gelmektedir. 365 adet aşk sözlerinin erkek veya bayan sevgililer arasında bu kadar çok talep edilmesinin ya da rağbet görmesinin nedeni ise oldukça açık; Sevgilinize O'nu ne kadar çok sevdiğinizi romantik bir hediye ile göstermek! Her biri bir diğerinden farklı 365 adet aşk dolu cümlelerden oluşan kalpli kartlar ile sevgilinize mutlulukların en büyüğünü yaşatabilirsiniz.

Sevgiliye Her Güne Bir Mesaj Hediyeleri

konu çizgisi
Her gün için bir mesaj hediyesi

Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu


Daha önce aşkı bu kadar güzel ve romantik bir biçimde ifade eden bir hediye kutusu iddia ediyoruz ki hiç görmediniz! Kırmızı kalp kutu içerisinde 365 adet aşk mesajından oluşan Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu ile kız arkadaşınıza dolu dolu bir aşk yaşatabilirsiniz. Üstelik öyle bir gün filan da değil, yılın her günü... İçerisi gül yaprakları ile süslenmiş, 365 adet aşk dolu sözlerden oluşan bu hediye ile, O'na olan aşkınızı en net biçimde göstermenin tam sırası!
konu çizgisi
Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti

Sevgiliye 365 Adet Her Güne Bir Mesaj Hediyesi


Aşkınızı kelimelere dökmekte zorlanan biri misiniz? Ya da içe dönük ve duygularınızı dillendirmekte zorluk mu yaşıyorsunuz? O halde bırakın sevginizi sizin yerinize Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti ifade etsin! Yukarıda örneğini verdiğimiz kalp kutu içerisinde 365 adet her güne bir aşk mesajı sözlerinden hariç olarak, sürpriz bir mesaj şişei, kalp şeklinde çikolatalar ve "Seni Seviyorum" yastık bulunan Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti, aşkınızı dolu dizgin yaşatacak en romantik armağanlardan biri! Üzeri kırmızı tüllerle sarılarak, göz kamaştırıcı bir hediye sepeti haline getirilen 365 Adet Her Güne Bir Mesaj Hediyesi ile O'na hem romantik bir sürpriz, hem de şık bir hediye vereceksiniz. 
konu çizgisi
365 Adet Her Güne Bir Mesaj Kavanozu

365 Adet Her Güne Bir Mesaj Kavanozu


Bayanlar ve baylar, işte karşınızda o herkesin diline pelesenk olan 365 Adet Her Güne Bir Mesaj Kavanozu! Üstü tülle bezenmiş olan, son derece şık bir ambalaj içerisinde bulunan bu kavanoz içerisinde tamı tamına 365 adet aşk dolu sözler var! Aşk Dolu Kavanoz olarak da bilinen 365 Adet Her Güne Bir Mesaj Kavanozu, hem şık, hem romantik, hem de yıllarca saklanacak, sevgiliye en anlamlı hediyelerden biri. 
konu çizgisi
365 Adet aşk sözleri hediyesi

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi


İşte karşınızda, aşk dünyanıza saadet, huzur, mutluluk ve romantizim katacak Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi! En alttaki kalp kutu içerisinde 365 adet romantik aşk mesajı bulunduran ve göze çok daha fazla hitap eden Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi, sevgilinize hediye edebileceğiniz en romantik armağanlardan biri! Farklı boylarda üst üste 4 kalp kutunun meydana getirdiği aşk kulesi, içerisindeki "Seni Seviyorum" çikolataları, kalp çikolatalar ve renkli şekerlemeler ile hem sevgilinizin gönlünü, hem de damağını okşayacak! Sevgililer günü hediyesi ya da yıl dönümü hediyesi olarak kesin kez düşünülmesi gereken Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi, göz kamaştırıcı bir şıklığa sahip!
konu çizgisi
sevgiliye özel mesajlı hediye sepeti

Sevgiliye Sevimli Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti


Kollarında aşkınıza özel 100 adet romantik aşk sözleri taşıyan peluş sevimli ayıcık oyuncak, Sevgilinize sizin yerinize "Seni Seviyorum" diyecek! Kız arkadaşınıza/eşinize, hediye edebileceğiniz son derece romantik bir hediye sepeti. Kahverengi şık hasır sepeti içerisinde sonsuzluk gümüş kolye ve Seni Seviyorum kırmızı kalp yastıkla birlikte oldukça anlamlı bir hediye sepeti işte karşınızda.
konu çizgisi
sevgiliye romantik sözlerden oluşan sevimli hediye

Sevimli Ayıcığın Sana 100 Aşk Mesajı Var


Yukarıda yer alan hediye sepetine alternatif olarak, yine peluş ayıcık ve kalpli kartlar üzerine yazılı 100 farklı "Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var" sözlerinden özel bir hediye. Sevgiliniz, sevimli ayıcığın kucağında taşıdığı kalp kutu içerisinden tam 100 gün boyunca, her güne bir mesaj çekip okuyacak ve kendini sizin gözünüzde ne kadar özel olduğunu bir kez daha anlamış olacak!
konu çizgisi
sevgiliye kalpli kartlar hediye sepeti

Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Hediye Sepeti


100 adet seni sevme nedenlerim sözleri, 10 adet fotoğraf baskılı çikolata ve eşsiz sunumuyla istiridye içinde inci kolye! Kalp şeklindeki hediye kutusuyla muhteşem bir hediye formunda sunulan bu hediye sepeti ile kız arkadaşınıza en güzel hediyelerden birini verebilirsiniz!
konu çizgisi
sevgiliye hediye sepetleri

Yorum Gönder

 
Top