z Hediyelik Kişiye Özel Çakmaklar | En iyi Hediye Fikirleri

hediyelik çakmak modelleri
Bu yazımızda sizler için çok özel, çok havalı, çok şık ve birbirinden güzel çakmak modelleri seçtik. Neden bu çakmaklar diğer sıradan çakmaklardan daha özel sorusuna gelince; yukarıda yer alan fotoğraftan da net bir şekilde anlaşılacağı üzere; bu çakmakların her biri sizin direktifleriniz doğrultusunda kişiye özel olarak hazırlanabiliyor. Yani, beğeneceğiniz ya da seçeceğiniz modele bağlı olarak, üzerine istediğiniz fotoğrafı, en sevdiğiniz isimleri veya kalbinizden gelen en özel mesajları baskı şeklinde üzerine taşıyabiliyorsunuz! Bu şekilde de son derece anlamlı ve yalnızca size özel bir çakmak ortaya çıkıyor. Çakmaklar, ufak tefek olmaları itibariyle sahibi tarafından her an kullanılabilir ve rahat bir şekilde taşınabilir eşyalardan biri. Ucuz fiyatlarıyla da dikkat çeken çakmaklar, bütçeleri rahatsız etmediklerinden cazip bir hediye seçeneği olarak görülebilir. Siz de eşinize, babanıza, sevgilinize doğum günleri, yılbaşı, yıl dönümü, babalar günü ya da sevgililer günü gibi özel günlerde Kişiye Özel Çakmak armağan ederek, hem kendinizi hatırlatmış olacak, hem de sürekli kullanabilecekleri güzel bir hediye vermiş olacaksınız. Gerçekten de kişiye özel çakmaklar, erkeğe hediye edilebilecek en güzel armağanların başında geliyor. Dahası, sevdiklerinize kişiye özel çakmak hediye etmek için, sahibinin sigara kullanması veya tütün tiryaki olmasına filan da hiç gerek yok. İşte karşınızda birbirinden şık ve havalı fotoğraf, mesaj ve isim yazılı çakmak modelleri.

Kişiye Özel Çakmak Modelleri

konu çizgisi
Kişiye Özel Çakmak

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak


Kişiye Özel Çakmaklar, özellikle bayanlar tarafından son zamanlarda erkeğe özel günler için en fazla hediye edilen armağanların başında geliyor. Bunun nedenini düşününce ya da izah etme gereği duyunca, insanın aklına şu şekilde düşünceler geliyor. Çakmağın hediye olarak tercih edilmesindeki en önemli neden şudur; 1-Sık Kullanılan bir eşya olması: Çakmaklar, özellikle sigara kullanan erkek ve bayanların olmazsa olmazıdır. 2-Tiryakiler gün boyunca her an çakmaklarını ceplerinde ya da çantalarında taşırlar. Ya da en kötü ihtimalle masalarının üzerinde bulundurlar. Çakmak oldukça sık kullanılan, her an taşınabilen ufak tefek eşyalardan biri olduğu için, özellikle erkeğe hediye denildiğinde akla ilk gelen armağanlardan biridir. 
konu çizgisi
Kişiye özel çakmak hediyesi

Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak


Sevgiliniz, sigarasını her yaktığına sizi hatırlasın istemez miydiniz? Her iki tarafına da istediğiniz fotoğrafları taşıyabileceğiniz Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak, erkeğe kusursuz bir hediye seçeneği. İki yüzeyine de fotoğraf baskısı yapılabilen Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak üzerine hangi fotoğraflarınızı bastırmak isteyeceğiniz ise size kalmış. Mesela sevgilinizle ilk buluşmanıza, ilk randevunuza ait bir fotoğraf varsa, bir yüzüne o fotoğrafı, diğer yüzüne ise en son birlikte yer aldığınız bir fotoğrafı taşıyabilirsiniz. Kişiye Özel İki Fotoğraflı Çakmak, erkeğe armağan edebilebilecek en güzel doğum günü hediyesi. 
konu çizgisi
Erkeğe çakmak hediyesi

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak


Aşkınızı şık ve oldukça havalı bir çakmak modeli üzerinde yeniden dizayn etmeye ne dersiniz? Bir yüzüne fotoğraf, diğer yüzüne ise hem isim, hem de mesajınızı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak işte karşınızda. Üzerine kalbinizden geçen sevgi dolu sözlerinizi yazdırabileceğiniz bu özel çakmak, sevgiliniz için en kıymetli hediyelerden birine dönüşecek! Üzerine ister "Baktıkça Beni Hatırla Sevgilim", ister "Seni Çok Seviyorum Aşkım", isterseniz de "Her an, her saniye aklımdasın Unutma" tarzında romantik sözlerinizi yazdırabilirsiniz. 
konu çizgisi
Erkeğe hediye set

Erkeğe Kişiye Özel 3'lü Hediye Seti


Sevgilinize/Sevdiklerinize çakmak hediye etmeye karar verdiyseniz, içerisinde 1 adet kişiye özel bir çakmak da bulunan bu 3'lü hediye seti, ilginizi mutlaka çekecektir. Siyah renkte son derece asil bir hediye kutusu içerisinde 1 adet fotoğraf baskılı çakmak, 1 adet üzeri krom kaplı parlak paslanmaz metalden yapılmış sigara tabakası ve 1 adet de yine fotoğraf baskılı küllük bulunan Erkeğe Kişiye Özel 3'lü Hediye Seti, erkeğe özel günlerde verebileceğiniz en kullanışlı hediyelerden biri. Sitemizde yer alan ve beğeneceğinizi düşündüğümüz diğer önerilerine şu adresten bakabilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: Kişiye Özel Hediye
konu çizgisi
sevgiliye hediye çakmak

Erkek Sevgiliye Hediye Çakmak


Romantik tasarımı ve kişiselleştirilebilir olmasıyla oldukça şık ve prestijli bu çakmak modeli de Sevgililer İçin! Erkek arkadaşınıza, askerdeki sevgilinize veya eşinize evlilik yıldönümünde her zaman kullanabileceği romantik bir çakmak modeli arıyorsanız, Sevgililer İçin Tasarlanmış bu özel Çakmak ilginizi  çekebilir. 
konu çizgisi
kişiye özel çakmak modelleri

Kişiye Özel Yılbaşı Temalı Çakmak


Piyasada Farklı modellerde onlarca değişik tasarımda kişiye özel çakmak modeli bulabilmek mümkün! Mesela fotoğraf baskılı, isim yazılı, mesajlı modeller, ve sırf özel günler için tasarlanan modellerden kolaylıkla bulunabiliyor! İşte yılbaşı mesajınıza özel olarak hazırlanabilir isim yazılı şirin bir çakmak modeli daha! Noel Baba, Geyik, kar taneleri ile hazırlanmış yılbaşı mesajınızla hazırlanacak harika bir çakmak! 
konu çizgisi
kişiye özel çakmaklar

Atatürk Resimli Şık Çakmak


Her ne kadar kişiye özel çakmak olmasa da, üzerinde Atatürk resminin olduğu her şey zaten başlı başına çok özel bir armağana dönüşüyor. Sevdiklerinize tüm özel günlerde, doğum günü, yılbaşı, sevgililer günü, babalar günü veya öğretmenler gününde Atatürk resimli bu şık çakmağı hediye edebilirsiniz. konu çizgisi
erkek hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top