z Kişiye Özel Puzzle Modelleri | En iyi Hediye Fikirleri

Kişiye Özel Puzzle Modelleri
Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Puzzle'ler ile Sevdiklerinize Unutamayacağı Sürprizler Yapabilirsiniz. 

Puzzle, bir fotoğraf ya da resme ait bütünü oluşturan birbiri ile uyumlu yüzlerce dağınık parçanın, doğru olanlarının bir araya getirilip tamamlanmasıyla oynanan bir zeka oyunudur. İlk olarak 1790'lı yılların başında Avrupa'da haritacıların belli başlı yerleri işaretlemek için kullandıkları Puzzle'lar, 1900'lü yıllardan itibaren çocuklarda zeka geliştirici eğlenceli bir oyuna dönüştü. O tarihten itibaren yalnızca çocuklar için değil, yetişkinler arasında da oldukça beğenilen bir oyun halini aldı! En basit haliyle 6 parçadan başlayıp, en karmaşık 20.000 parçaya kadar çeşitleri bulunan puzzle'lar ile bir görseli (fotoğraf veya resmi) tamamlamaya çalışıyorsunuz. Zaman geçirmek için hem eğlenceli, hem de sabır gerektiren bir oyun olan Puzzle(Yapboz) kartondan, ahşaptan ve metalden yapılan modelleri ile günümüzde de en beğenilen oyunlardan biri olarak kabul edilmektedir. 

Hem eğlenceli, hem de keyif verici bir oyun olan yapbozlardan sevdiklerimize güzel bir hediye hazırlayabilir miyiz? Ya da Puzzle ile sevdiklerimize ne gibi sürprizler yapabiliriz? İşte bu yazımızda sizlere birbirinden farklı kişiye özel puzzle modelleri tanıtırken, puzzle'lar ile sevdiklerinize ne gibi sürprizler yapabileceğinizin de ip uçlarını vermeye çalışacağız. Gerçekten de klasik olarak kare-dikdörtgen şeklindeki bir düz yüzey üzerine, doğru parçaların yerleştirilmesi ve resmin tamamlanmasıyla oynanan Puzzle'lar, son dönemlerin de en çok tercih edilen sürpriz hediyelerinden birine dönüşmeye başladı. Puzzle ile sevgilisine evlilik teklifinde bulunanlardan tutun da, Yıl dönümünde sevgilisine "Seni Çok Seviyorum" mesajını puzzle ile gösterenlere ya da arkadaşlarına doğum günü kutlama mesajını 1000 parçadan oluşan yapboz ile iletenlere rastlamak mümkün!

İşte sizin için seçtiğimiz, sevdiklerinize tüm özel günlerde hediye edebileceğiniz, en azı 27 parçadan oluşan ve 240 parçaya kadar bulabileceğiniz değişik şekillerde Kişiye Özel Puzzle'lar...

Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Yapboz Modelleri

konu çizgisi
Kişiye özel puzzle modelleri

130 Parçadan Oluşan Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle


En beğendiğiniz fotoğrafı 130 farklı parçaya bölerek sevdiklerinize en güzel sürpriz hediyelerden birini hazırlatabilirsiniz. Üzerine ister sevgilinizin fotoğrafını, ister eşinizin, isterseniz de çocuğunuzun fotoğrafını taşıyarak, unutulmayacak türden hoş bir hediyeye sahip olabilirsiniz. Hem fotoğrafınıza, hem de mesajınıza özel olarak hazırlanacak 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle ile sevgilinize evlilik teklifinde de bulunabilirsiniz. Birbirinden bağımsız tam 130 parçadan oluşan puzzle ile aşkınıza bu bulmacayı hediye edin ve tüm parçaları bir araya getirdiğinde mutluluk onun olsun! Doğum günü, sevgililer günü ve yılbaşı için sevgilisine romantik sürprizler yapmak isteyenlerin bu muhteşem ürünü kaçırmamalarını öneriyoruz.
konu çizgisi
Kişiye özel puzzle 240 parça

Kişiye Özel 240 Parçadan Oluşan Dikdörtgen Puzzle


İşte profesyoneller için hazırlanmış 240 parçadan oluşan bir puzzle modeli. Bulmaca çözmeye meraklı olan sevdiklerinize ya da bu puzzle'yi bir araya toplamak için fazlasıyla sabır sahibi sevdiklerinize 240 parçadan oluşan bu puzzle'yi hazırlatabilirsiniz. Evinizin ya da ofisinizin duvarlarını Puzzle ile hazırlanmış bir tablo ile süslemeye ne dersiniz? Her parçası ailenize ait fotoğrafa ait 240 parça fotoğraf baskılı Yapboz ile! Hem kendiniz için, hem de sevdiklerinize özel günlerde sürpriz yapmak için kullanabileceğiniz Kişiye Özel 240 Parça Dikdörtgen Puzzle, sayısal olarak da diğerler modellerden bir hayli fazla. 
konu çizgisi
Kişiye özel fotoğraflı puzzle modeli

Kişiye Özel 99 Parça Dikdörtgen Puzzle


Güzel bir doğum günü hediyesi olarak arkadaşlarınıza 99 parçadan oluşan bu yapbozu hediye edebilirsiniz. Üstelik üzerinde doğum günü kutlama mesajınızla birlikte! Üzerine dilediğiniz fotoğrafı bastırabileceğiniz ve mesajınızla kişisel hale getirebileceğiniz 99 parça Puzzle, hem sevgi dolu bir hediye olacak, hem de O'na sürprizlerin en güzeli olacak! Kişiye Özel 99 Parçadan oluşan Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Dikdörtgen Puzzle, arkadaşlarınıza tüm özel günlerde armağan edebileceğiniz en kusursuz hediye seçeneklerinden biri. Göndereceğiniz fotoğrafa özel düzenlenecek olan 99 parça yapboz ile sevdiklerinize ne gibi enteresan yapabileceğiniz sürprizleri varın siz düşünün:)) 
konu çizgisi
Sevgiliye hediye puzzle

Sevgililer İçin Fotoğraflı 99 Parça Kalp Puzzle


Biricik sevgilinize, birazcık oyalanacağı ancak tamamladığında kendisini muhteşem bir sürprizin beklediği 99 parça kalp puzzle hediye edebilirsiniz. Kalp şeklindeki romantik tasarımıyla daha tüm parçalar dağınık haldeyken bile sevgi dolu bir yapboz modeli. Üzerinde size ait bir fotoğrafın 99 parçaya bölümesi suretiyle hazırlanan Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Puzzle ile sevgilinize harika bir romantik bir sürpriz yapmış olacaksınız! Kişiye Özel 240 Parça Dikdörtgen Puzzle mesajınızla birlikte yalnızca size özel olarak hazırlanıyor! İçerisinde 240 adet yapboz bulunan Kişiye Özel Puzzle parça parça mutluluk saçıyor.
konu çizgisi
hediye puzzle

Sevgiliye Özel 27 Parça Kalp Puzzle


Kız arkadaşınıza çalışma masasında gururla sergileyeceği kalp tasarımlı bu puzzle modelini hediye edebilirsiniz. Sevgiliye Özel 27 Parça Kalp Puzzle mesajınızla birlikte yalnızca size özel olarak hazırlanıyor! İçerisinde 27 adet yapboz parçası bulunan Sevgiliye Özel Kalp Puzzle parça parça mutluluk saçıyor. 
konu çizgisi

Yorum Gönder

 
Top