z Kurumsal Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

Kurumsal Hediye fikirleri
Markanızın bilinirliğini arttırmak mı istiyorsunuz? Müşterilerinizle duygusal bir bağ mı kurmak istiyorsunuz? İster logonuzu tanıtmak, ister markanızı öne çıkartmak, ister ürünlerinizi göstermek, ister kaliteli hizmetinizi herkese anlatmak, daha da önemlisi hem akılda kalmak ve rakipleriniz içerisinde ilk tercih edilen siz olmak için birbirinden şık kurumsal hediyeler işte karşınızda. "İnsanlar kıyafetleri ile karşılanır, düşünceleri ile uğurlanır." bu anlamlı ve bize göre çok da doğru olan söz, genellikle insanlarda dış görünümün önemini dikkat çekmek için kullanılan güzel bir sözlerden biri. Peki ya şirketler veya markalar nasıl akılda kalıcı olabilir? Reklam ve rekabet çağında yaşıyorsak, bu oyunun gerektirdiği bazı önemli gereklilikleri de yerine getirmek kaçınılmazdır! Örneğin, artık firmalar arası rekabet, eskiyle kıyaslandığında hiç olmadığı kadar çetin zor geçiyor. Markalar arası rekabetin yoğun yaşandığı günümüzde, şirketler de yerel veya ulusal çapta kendi ürünlerinin bilinirliğini arttırmak ve hatırlanabilir kılmak için her yıl inanılmaz(çılgınca) boyutlarda bütçelerle reklam kampanyaları yürütmektedirler. Firmalar logo tanıtımı, marka bilinirliği, ürün reklamları için şirketler, sesli, yazılı, ya da görsel medyada on binlerce liralık promosyon/tanıtım/reklam harcamaları yapmaktadırlar.

Hiçbir başarı tesadüfi değildir. Şirketinizle benzer kulvarlarda yer alan diğer rakiplerinizden bir adım daha önüne geçmek istiyorsanız, bu yazımızda yer verdiğimiz (adına ister eşantiyon deyin, ister promosyon) reklam amaçlı olarak kullanabileceğiniz kurumsal hediyelere göz atmanızda kesinlikle yarar var! Siz değerli okurlarımıza bu yazımızda, alışılagelmiş kurumsal hediyelerin çok dışında şirketinizi rakiplerinizden öne çekecek, müşterilerinizle ilişkilerinizi güçlendirecek firmalara özel bir birinden güzel kurumsal hediye fikrileri önereceğiz. Şirketlere özel olarak hazırlanan kurumsal hediyeler ile, artık özel günlerde (özellikle de yılbaşında) geleneksel hale gelen (....) Yılı Ajandası ya da (....) yılı takvimi gibi sıradan promosyon ürünlere bakmak istemeyeceksiniz. Ağırlıklı olarak Kişiye Özel hediyeler içerisinden seçtiğimiz hediyelik eşyalar üzerine, ister firmanıza ait bir ürünün fotoğrafını taşıyın, ister sloganınızla birilikte şirketinizin logosunu, ister markanızı, isterseniz de güncel kampanyalarınızı taşıyabileceksiniz.

Firmalara Özel Kurumsal Hediyeler

konu çizgisi

Logo-Marka-Slogan Baskılı Firmalara Özel Kupa Bardak 

Firmalara Özel Logo Baskılı Kupa
Konumuza girişte, günümüz dünyasında firma-müşteri ilişkileri açısından marka adına pozitif bir etiket oluşturmak, olumlu bir intiba yaratmak veya etkili reklam yapmanın öneminden bahsetmiştik. Elbette ki tüm bunları gerçekleştirmek için belirli bir bütçe veya karşılık ayırmak, daha doğrusu maliyet üstlenmek gerekiyor. İşte şirketinizin bilinirliğini arttırmak ve müşterilerinizin gözünde her an hatırlanabilir olmak için yararlanabileceğiniz harika bir hediye seçeneği. Müşterilerinize, üzerinde logonuz ve sloganınızın basılı olacağı kurumsal kupa bardak hediye etmeye ne dersiniz? Müşterilerinizin uzun yıllar kullanacakları Kurumsal Logo Baskılı kupa bardak ile her zaman akılda kalıcı olacaksınız.
konu çizgisi

Firma Tanıtımı İçin Logo Baskılı Anahtarlıklar

kurumsal hediyeler
Firmanızın, logonuzun  ya da markanızın tanıtımını anahtarlıklar üzerinde de pekala yapabilirsiniz. İnsanların en yoğun şekilde kullandığı eşyalardan biridir anahtarlıklar. Üzerine kasa, ev, ofis, araba gibi kişiler için değerli olan anahtarların geçirildiği şık anahtarlıklar üzerinde siz de markanızı taşıyabilirsiniz. Müşterileriniz açısından hem sürekli bir şekilde kullanılacak, hem de devamlı surette ellerinin altında bulunacak anahtarlıklar, hem fiyat açısından çok uygun, hem de reklamsal amacınıza oldukça denk düşebilecek promosyon ürünlerden.
konu çizgisi

Şirketlere Özel Logo Baskılı Kalem

Kurumsal Hediyeler
Kalem üzerine ürün, firma veya marka ismi yazdırmak da yine en etkili şirket tanıtım yöntemlerinden biridir. Çünkü bu kalemlerin ulaştırıldığı insanlar, bir şekilde sürekli olarak bu kalemlerle bir şeyler yazacak, karalayacak, imzalayacak ya da her zaman diğer insanların da dikkatini çekecek şekilde masalarının üzerinde bulunduracak veya gittikleri her yere beraberlerinde taşıyacaklardır. Bu da şirketin tanıtımı ve akılda kalıcılığı için hedef olarak seçilen şeylerden biridir. Şirketlerin yılbaşı gibi özel günlerde tercih ettikleri en geleneksel, en klasik hediyelerden biridir kalemler. Eğer siz de markanızın bilinirliğini arttırmak için müşterilerinize kalem hediye etmek istiyorsanız, bu yazımızı dikkatlice okumanızı tavsiye ediyoruz. 
konu çizgisi

Firmalara Özel Çikolatalar ve Kurabiyeler

Logolu Çikolatalar
Bazen insanların ağzında güzel bir tat bırakmak, olabilecek en güzel reklam stratejisidir. Şık bir hediye kutusu içerisinde inanılmaz güzel lezzetlerle hazırlanmış tatlı (çikolata veya kurabiye) çeşitleri ile müşterilerinize mutlu anlar yaşatabilirsiniz. Üzerinde firmanızın logosunun olduğu özel bir çikolata ya da kurabiye ile müşterilerinizin gözünde oldukça hoş bir etki yaratabilirsiniz. Hem müşterileriniz için, hem de şirketinizde çalışan personeliniz için hazırlatabileceğiniz çikolatalar/kurabiyeler ile markanızın prestijini arttırabilirsiniz. sizi tatlı tatlı 
konu çizgisi

Firmalara Özel Logo ve Slogan Baskılı Magnetler

Firmalar için Logolu Magnetler
Magnetler, mıknatıs özellikleri sayesinde metal yüzeylere asılı kalabilme özelliğine sahiptir. İşte size şirketinizin tanıtımını yapmak için harika bir fırsat! Özellikle yemek/gıda/fastfood gibi hizmet sektöründe faaliyet gösteriyorsanız, firmalara özel magnet'ler marka bilinirliğinizi önemli derecede arttıracak, insanların telefonla sipariş vermek istediklerinde ulaşacakları ilk adres siz olacaksınız. Kişiye özel magnet üzerine şirketinizin telefon numarınızı, hafızalarda kolay yerleşecek sloganınızı, göze hoş gelen logonuzu ekleterek hazırlatabilirsiniz. Küçük bir püf nokta daha: Her sipariş sonrasında müşterilerinizin alış veriş poşetleri içerisine firmanızın magnetlerinden atabilirsiniz:)

Yorum Gönder

 
Top