z Anlamlı Anneler Günü Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Anneler günü için Anlamlı Hediyeler
Geçmiş yıllarda olduğu gibi, bu yıl da anneler gününde aynı türden hediyelerle karşılaşmaktan artık fena halde sıkılmaya mı başladınız? Anneler gününde elektrik süpürgesi ya da çatal bıçak seti hediye etmek de neyin nesi diye serzenişte mi bulunuyorsunuz? O halde tüm Annelerin gönüllerini çepeçevre saracak, kalplerine işleyecek, mutluluk göz yaşlarına boğacak, çok uzun yıllar unutulmayacak ve en önemlisi de, Anne Sevgisini en güzel haliyle ifade edecek En Anlamlı Anneler Günü Hediyeleri bu yazımızda size bekliyor. 

Mayıs Ayının en özel günü olan yer yüzünün en kutsal varlıkları olan Annelere adanmış Anneler Günü yaklaşıyor. Eğer siz de bu Anneler Gününde Sevgili Annenize çamaşır-bulaşık makinesi, çeyrek altın, elektrikli süpürge, parfüm, kolye, yüzük, ev araç-gereçleri veya mutfak eşyası gibi artık kabak tadı veren klasik hediyeler almayı aklınızdan hiç geçirmiyorsanız, burada paylaştığımız anlamlı hediyeleri kesin kez çok beğeneceğinizi düşünüyoruz. Çünkü, sizin için seçtiğimiz anneler günü hediyelerinde özellikle anlam yönü kuvvetli, isim-kişisel mesajlarınızı yazdırabileceğiniz, fotoğraflarınıza özel olarak hazırlanacak birbirinden güzel kişiye özel hediyelere ağırlık vermeye çalıştık. Bu yazımızda Anlamlı Anneler Günü Hediyelerini neden kişiye özel hediyelerden seçtiğimize gelince; Bildiğiniz gibi kişiye özel hediyeler yalnızca hediye sahibine özel olarak hazırlanan armağanlardır. Yani şöyle düşünün; önünüzde yumuşacık bir hamur var ve siz o hamura siz istediğiniz şekli verebiliyorsunuz. Finalde tamamen kendinize özel bir hediye tasarlıyorsunuz. Kişiye özel hediyelere de son şeklini, son halini siz verebiliyorsunuz. Daha açık bir örnek vermek gerekirse; Örneğin, Annenize özel hazırlayacağınız bir duvar saatini ele alalım. Seçeceğiniz saat modeline bağlı olarak üzerine, en beğendiğiniz fotoğraf karesini, ister yalnızca annenizin ismini, isterseniz de kendi isminizi, Anneler Günü Kutlama Mesajını tamamen siz yazıyorsunuz. Sonuçta da, üzerinde sizden izler taşıyan, kişiselleştirdiğiniz son derece anlamlı bir hediye çıkıyor. Bu yüzden de biz anlamlı anneler günü hediyeleri oluştururken, kanaatimizce kişiye özel hediyelerin daha yerli yerinde, daha uygun olabileceğine karar verdik ve hediye fikirlerimizi isim yazılı-kişiye özel hediyelerden seçtik. 

Anneler Günü İçin Anlamlı Hediye Fikirleri


1-Anneler Gününe Özel Kupa Bardaklar

Anlamlı Anneler Günü Hediyeleri
Bir pazar sabahı Annenize hediye alma düşüncesiyle evden çıktınız ve bu anneler gününün en özel hediyesini seçmek için kendinizi evinize en yakın bir AVM'ye attınız. O da ne vitrinlerde o yıllardır görmeye alışık olduğumuz hediyelerden farklı hiçbir şey yok! "Dev Kampanya" Anneler Günü için çamaşır makinelerinde indirim. Kredi kartına 9 taksit. Yanında da ütü hediye! Annenize özel deri ayakkabılar... Mutfak robotlarında inanılmaz indirimler sizi bekliyor. Anneler günü için Teflon tavalarda harika fırsatlar. Bu ne Allah Aşkına? Her sene, her sene aynı şeyler. Bıktık yahu! Daha anlamlı, daha samimi ve özel bir hediye istiyorum... Eğer siz de bu duygularla özel ve ucuz anneler günü hediyesi araştırıyorsanız, işte sizin için seçtiğimiz anlamlı anneler günü hediyelerinden birincisi. Geçmişten günümüze, Annenizle çektirdiğiniz en güzel 3 fotoğrafla, bu anneler gününü anlamlandıracak özel bir hediye hazırlayabilirsiniz. Oldukça şık ve anlamlı bir hediye alternatifi olan Annelere Özel Fotoblog Duvar Saati, hem uygun fiyata sahip, hem de biricik annenizi çok mutlu edecek en kullanışlı anneler günü hediyelerinden biri. Minik bir hatırlatma, bu kupa bardağın aynı tasarıma sahip iki modeli bulunuyor; Birincisi düz beyaz kupa, diğeri ise sihirli kupa bardak. İstediğinizi seçip, annenize hediye edebilirsiniz. 

2-Anneler Gününe Özel Mesaj ve Fotoğraflı Yastıklar

Anneye hediye
Anneler günü için sevgili annenize kişisel mesajınızla özel bir yastık tasarlatabilirsiniz. Ama hemen söyleyelim ki, bu yastıklar uyumak için değil, koltuk takımı kenarlarında ya da yatak üzerinde dekoratif süs olarak kullanılan yastıklardan Özellikle ev hanımı Anneler, ev temizliği ve evin düzeni konusunda son derece titizdirler. Bu Anneler gününde Annenize öyle bir hediye verin ki, hem evine şıklık katacak derecede dekoratif bir görünüme sahip olsun, hem de üzerinde duygu yüklü ve Annenizi çok mutlu edecek anneler günü mesajınızı taşısın. O halde Anneler için tasarlanmış Kişiye özel yastık modeli kaçırılmaması gereken en özel hediyelerden biri.  

3-Tasarımında Anne Sevgisi Bulunan Duvar Saatleri

Anlamlı Anneler Günü Hediyesi
Şüphesiz ki, anneler hediyelerin en güzeline, en kalitelisine layık! Ancak, genellikle böyle bir söz sarf edildiğinde, insanın aklına pahalı mücevherler ya da uçuk fiyatlara sahip ürünler geliyor. Aslına bakarsanız, keşke imkan olsa da, Annelerimiz için gök yüzünün tüm yıldızlarını çekip, ayaklarının altına serebilsek! Annelerimize işte o kadar büyük bir değer veriyoruz. Ancak aslında önemli olan, bütçemiz dahilinde seçtiğimiz güzel bir hediye ile Annemize, O'nu hatırladığımızı, çok sevdiğimizi, değer verdiğimizi hissettirebilmektir. Dahası, hiçbir anne, kendi evladının yüksek bedeller ödeyerek pahalı bir hediye almasını ve kendisini sıkıntıya sokmasını istemez. İşte karşınızda, hem annenizi çok duygulandıracak, hem de bu anneler gününü anlamlandıracak 3. hediye seçeneği. Anne evinde gururla sergilenecek, kırımızı lalelerle süslenmiş, üzerinde fotoğraf ve mesajınızın baskısıyla ANNEMİ ÇOK SEVİYORUM duvar saati! İşte bu şık duvar saati de yine bu özel gün için düşünülebilecek en ideal hediyelerden biri. 

4-Anneye Kalıcı Hediye Seçeneği & Fotoğraflı Ahşap Taş Baskı

Anneler günü hediyeleri
Etrafı görünüm olarak harika bir estetiğe sahip, eskitilmiş ahşap çerçeve ile sarılı içerisine Annenizle birlikte çektirdiğiniz en güzel fotoğrafınızın yerleştirileceği son derece anlamlı bir anneler günü hediyesi ister misiniz? Anneler gününe özel fotoğraflı ahşap taş baskı, dekoratif olduğu kadar, Annenizi çok özel hissettirecek en mükemmel armağanlardan biri.

5-Annenizi Çok Gururlanacak & Anneye Özel Plaket

Anneye hediye
Tabirimizi hoş görün ama, kıytırıktan başarıların bile plaketlerle ödüllendirildiği, şatafatlı teşekkürlerin edildği bir çağda, her konuda fedakar olan, kalbi çocukları için sevgisiyle atan Biricik Anneleri pas geçmek olmazdı. Eğer birilerine plaket verilerek teşekkür edilecekse bize göre bu kişiler en başta Anneler olmalı. Eğer siz de bize katılıyorsanız, sevgili Annenize hangi hediyeyi alırsanız, alın yanında bu özel plaketi de hediye edin. Üzerine istediğiniz özel fotoğrafınızı taşıyabileceğiniz, en sevgi dolu mesajınızla Annenizin Anneler Gününü Kutlayabileceğiniz Annelere Özel Plaket, her konuda özverili Annenize verebileceğiniz en anlamlı anneler günü hediyelerinden.

6-Anneler Günü için Hazırlanmış Hediye Sepetleri

anlamlı anneler günü hediyeleri
Yüzyıllardır bu Dünya'dan ne ressamlar, ne müzik dahileri, ne sanatçılar, ne fikir adamları, ne yazar-çizer geldi geçti; Ancak Annelerin Değerini tam anlamıyla anlatmaya ne resimler, ne besteler, ne de sözler yetebildi. Gerçekten de şu dünyada kelimelerin anlatmaya yetmeyeceği bir sevgi varsa, o da anne sevgisidir. Bu hayatta başka kim var ki sırtımızı güvenle yaslayabildiğimiz? Başka kim var ki, hiçbir kaygı taşımadan %100 güvenebildiğimiz? Bir tek Annemiz! Kelimelerin anlatmaya yetmediği bu kutsal kadınlara, bu aziz varlıklarımıza ne yapsak az! Bu Anneler günü için size özel olarak seçtiğimiz bir diğer hediye, hem göz kamaştırıcı, hem sevgi dolu, hem de bir anneye hak ettiği değeri en güzel şekilde yansıtacak Anneler gününe özel bir hediye sepeti. Kalp kutu içerisinde 100 farklı anneler günü kutlama sözleri (kalp şeklinde kesilmiş olan kalpli kartlar üzerine yazılı 100 anlamlı söz) Üzerine fotoğraf ve mesaj baskılı Anneler günü çikolataları, 1 adet istiridye içinde inci kolye ve gül yaprakları ile süslenmiş özel bir kalp kutu!

7-Ağızlar Tatlansın, Gönüller Mutlu Olsun & Anneye Özel Çikolatalar

anneye ne hediye alınır
Cennet Kokan annelerin hakkı asla ödenmez. Sıradan bir günde, doğum gününde veya anneler gününde Onlara alabileceğiniz hiçbir şey, kalbimizdeki değerlerini göstermesi açısından yeterli gelmez. Tamam içimizdeki anne sevgisi çok büyük iyi güzel de, bu bizi asla rehavete de itmemeli. Anneler günü için, Annemize olabilecek en güzel hediyeyi seçmek de boynumuzun borcu olmalı.. Anneler günü için annelerin ev hayatındaki işlerini kolaylaştıracak (Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrik süpürgesi, ütü, tencere, tuzluk-biberlik seti, terlik v.s. ) hediyeler kesinlikle iyi birer hediye fikirlerinden biridir ancak, Allah'ın başka günleri de bol! Yıl bitmedi, daha önümüzde çoook günler var! Bu türden hediyeleri Anneler gününde almak yerine normal günlerde de pekala alabiliriz. Bunun yerine daha anlamlı bir hediye düşünülmesinde yarar var; Mesela Annenizin sevdiği bir çiçek olabilir, belki çok seviyordur O'nun için lezzetli çikolatalar, kurabiyeler ve pastalar olabilir. Kesenize neye el veriyorsa ona göre yani! Yukarıda gördüğünüz çikolatalar, anneler günü iin özel olarak tasarlanmış, kalp kutu içerisinde 24 adet fotoğraf-mesaj ve isim baskılı çikolatalar. Çikolata seven annenize anneler gününde hediye edebilirsiniz. 

8- Yılın EN İyi Annesi Benim Annem Diyorsanız & İşte Sertifikası

anlamlı anneler günü hediyesi
Bir Annenin bu hayattaki en büyük arzusu, kendisi için kabul ettiği en büyük hediye, çocuklarının sağlıklı, sıhhatli, mutlu olduğunu görmek ve bilmektir. Bu nedenle bu değerli insana, anneler gününde ne hediye alırsak alalım, her şeyden memnuniyet duyacak ve çok mutlu olacaktır. Nasıl ki, Annemiz bizim küçük mutluluklarımızdan büyük bir sevinç çıkartıyorsa, bizim için de Anneimizin mutlu olduğunu görmek o denli keyif duyabileceğimiz bir şeydir. İşte karşınızda, bu anneler günü için yine son derece anlamlı bir hediye seçeneği olan Yılın EN İyi Annesi Sertifikası. Üzerine Annenizin okumasını ve her okuduğunda da sizin anneniz olduğu için kendisiyle gurur duyacağı özel bir mesajınızı ve en beğendiğiniz fotoğraf karesini taşıyarak hazırlatabileceğiniz bu özel sertifika ile O'nu çok mutlu edeceğiniz kesin.

9- Kalbimin İnci Tanesi Anneme Özel Gerçek İnci Kolye

Anlamlı Anneler Günü Hediyesi
Okyanuslardan gelen parlak bir inci tanesi ile Annemizin ne gibi bir ortak yönü olabilir? Mesela hem inci taneleri, hem de Annemiz son derece özeldir. Yine mesela, narin ve zarif görünüme sahip bir inci tanesi tuzlu okyanus suyu içerisinde ışıldarken, annelerimiz bizlerin kalbini aydınlatan varlıklarıdır. Özverili, fedakar bir anne olmak nasıl ki çok zor ve meşakkatli bir şey ise, inci tanelerinin zor doğal koşullar içerisinde oluşması da o kadar zordur. Bu Anneler gününde, kalbinizin sultanı biricik annenize şıkır şıkır ve son derece anlamlı bir hediye vermek isterseniz, özel kadife kaplı istiridye kabuğu şeklindeki hediye kutusu içerisinde yar alan 925 ayar gümüş İstiridye İnci Kolye kesinlikle güzel bir hediye tercihi olacaktır. 

10- Kalpli Kartlarda 100 Farklı Anneler Günü Kutlama Sözleri

Anlamlı Anneler Günü Hediyeleri
Bizleri an itibariyle bulunduğumuz noktaya başarıyla taşıyan sevgili annelerimize milyonlarca kez teşekkür etsek yine de az, yine de az gelir. O'nun o mübarek ellerinden defalarca öpsek, sarılsak, sarmalasak, yine de O'nun o kutsal hakkını ödemekten çok uzak kalırız. Az önce dediğimiz gibi, anneler günü için değerli annelerimizin bizlerden öyle pahalı ya da gösterişli hediye beklentileri yoktur. İşte size Annenizi belki de mutluluk göz yaşlarına boğacak en anlamlı hediye seçeneklerinden bir diğeri; Kalp kutu içerisinde birbirinden anlamlı 100 adet anneler günü kutlama mesajı. Bu anlamlı sözleri ister kendinizin evde hazırladığınız el yapımı anneler günü hediyeleri ile birlikte verin, ister O'na hediye edeceğiniz, cüzdan, çanta gibi ürünlerin içerisine serpiştrin. 

11- Yılın En İyi Annesi Oskar Ödülü

Yılın En İyi Annesi Oskarı
Özellikle ev hanımı annelerin takdire şayan zor bir hayatı vardır. Ev hanımı annelerin 24 saati çalışmakla geçer. Mesela Sabah kahvaltı hazırla, herkesi uğurladıktan sonra evi sil temizle, yetmez akşam yemeğini hazırla, sofra kur, sofra topla, bulaşıkları yıka, mutfak, banyo, ev temizliği, bahar temizliği derken hiç dinlenmeden bir ömür geçer. İşte bu insanın çabalarını takdir etmeyen , görmeyen veya fark etmeyen en nazik tabiri ile taş olur "Taş".  Bu Anneler gününde, sizin için sürekli koşturan, emek veren, çalışıp çabalayan Annenize anlamlı bir hediye vermek isterseniz, YILIN EN İYİ ANNESİ OSCAR'ı tam size göre. Parlak altın sarısı renginde, orijinal Oskar ödülleri ile tıpa tıp benzerlik gösteren bu Oskar ile Annenizi çok ama çok mutlu edebilirsiniz. 

12- Çiçek Anneleri Çok Mutlu Edecek Annem Sertifika

Anneler Günü Hediyeleri
Çocukluk fotoğrafınızdan ya da en güzel aile fotoğrafınızdan Annenize oldukça anlamlı bir hediye hazırlatabilirsiniz. Şık çerçevesi içerisinde, ışık yansıtmayan mat cama sahip ve içeriğini tamamen kendi Anneler Günü Sözlerinizle hazırlatabileceğiniz Çiçek Annem Sertifika işte karşınızda. Tasarımında çiçek motifleri kullanılmış olan, fotoğraf, mesajınız ve isimlerinizle birlikte hazırlanan Çiçek Annem Sertifika yıllar yılı kalıcı en anlamlı hediyelerden biri. 

13-Nostaljik Mesaj Şişesi İle Annenize Sürpriz Yapın

Annelere Hediye
Annenize unutamayacağı en güzel, en anlamlı sürprizlerden birini Nostaljik mesaj şişesiyle yapabilirsiniz. Şöyle ki, resmini görmekte olduğunuz bu şişe içerisinde kırmızı renkte bir rulo kağıt var. Bu nostaljik ürünü sipariş vereceğiniz zaman, duygu yüklü mesajınızı yazıyorsunuz ve ürün tamamen size özel olarak hazırlanıp adresinize gönderiliyor. Kese kağıdı renginde oldukça doğal görünüme sahip kraft kutusu, deniz kabukları, sicim iplerle hazırlananan bu özel şişe ile Annenize en etkili anneler günü mesajınızı iletebilirsiniz. 

14- Orijinal Bir Anneler Günü Hediyesi & Karakalem Portre Resim

Anneler günü hediyesi
Anneler günü hediyesi ne alınır? Herkes gibi siz de kendinize bu sorouyu soraraki o web sitesi benim, bu hediye sitesi sizin orijinal bir hediye araştırıyorsanız, işte karşınızda oldukça etkileyici bir hediye seti. %100 el yapımı kara kalem portre resim hediye seti. Bu özel hediyeye sahip olmak ve biricik annenize özel hale getirebilmeniz için, öncelikle sevgili annenizin, yakın plan çekilmiş yüz fotoğrafını seçin. Öyle ki tüm yüz ayrıntıları (kaş, göz, burun, diş v.s.) net bir şekilde belli olsun. Bu şekilde size profesyonel şekilde hizmet verecek olan ressamların da işini kolaylaştırmış olacak ve hediyenize daha erken bir sürede ulaşmış olacaksınız. Çizilmiş olan karakalem portre çalışması, 1 adet makyaj aynası ve bir adet kupa bardak üzerine basılıyor. Bayanalara Özel Karakalem Portre Resim Hediye Seti, Annenize verebileceğiniz oldukça orijinal hediyelerden biri olacaktır.

15-Anneye Duygu Yüklü Şık Anneler Günü Hediye Sepeti

Anneye hediye
Hepimiz gibi siz de Annenizi çok seviyorsunuz! Peki bu anneler gününde bu duygularınızı romantik bir hediye sepeti ile kelimelere dökmeye ne dersiniz? Kalp kutu içerisinde yer alan rulo şeklindeki mektup kağıdına içinizden Anneniz ile ilgili geçen en güzel sözlerinizi yazarak, Annenize en anlamlı anneler günü hediyesini hazırlayabilirsiniz. Üzeri kırmızı tülle sarılı olan bu kalp hediye sepeti içerisinde "Seni Seviyorum" yazılı çikolatalar, gül yaprakları ve rengarenk şekerlemeler bulunuyor.

anneye özel hediyeler

Yorum Gönder

 
Top