z El Yapımı Kalp Yastık Modelleri | En iyi Hediye Fikirleri

Hediye sektörünü yakından takip ettiğimiz için rahatlıkla söyleyebiliriz ki, son dönemlerin en gözde ve sevgililer arasında en fazla tercih edilen hediyeleri kişiye özel yastık modelleridir. Bir çok hediye sitesi içerisinde romantik, kalpli, mesaj yazılı, fotoğraf baskılı ve hatta ilginç ve enteresan modellere sahip kişiye özel yastıklara rastlamak ve satın almak mümkün! Ancak her zaman savunduğumuz gibi, sevdiklerinize verebileceğiniz hediyelerin en değerlisi ve anlamlısı; içerisine kendi el emeğinizi kattığınız, yapımı için zaman harcadığınız, her santimetre karesine sevginizi kattığınız el yapımı hediyelerdir. Şayet bu hafta sonu boş zamanınız varsa ve elinizden dikiş nakış işler geliyorsa sevgilinize aşkınızı farklı bir biçimde gösterebileceğiniz el yapımı kalp yastık yapabilirsiniz! Hazırlanması en fazla 1 saatinizi alacak olan El Yapımı Kalpli Kare Yastık ile sevgilinize hem evinde gururla sergileyeceği dekoratif bir yastık hediye etmiş olacak, hem de O'na olan sevginizi en şahane şekilde göstermiş olacaksınız! Aşağıda sizlere hem resimleriyle, hem de Youtube'dan çektiğimiz videolarıyla birbirinden romantik ve göz kamaştırıcı el yapımı kalp yastık modelleri sunmaya çalıştık. İçerisinden beğendiğiniz modeli seçerek, sevgilinize yıl dönümü hediyesi olarak veya sevgililer günü hediyesi olarak kendi ellerinizle en romantik armağanlardan birini hazırlayabilirsiniz.
Konu Çizgisi

Sevgiliye El Yapımı Kalp Yastıklar

Sevgiliye yastık yapmak
Kalp yastık yapımı için gerekli malzemeler oldukça kolay temin edilebilir. Malzemeler; parça kumaşlar, yastık dolgusu için elyaf ve yastık kılıfı için kumaş! Tabi bir de Dikiş makinesi! Siz tasarımınızı istediğiniz renklerde yapabilirsiniz. Şimdi resimleri ile birlikte adım adım kalp yastığın nasıl yapıldığına bakalım. Şerit halindeki parça kumaşı, tıpkı tül perde bukleleri yapıyormuşuz gibi dikiş makinesinde dikdörtgen bir şekilde dikiyoruz! 
Konu Çizgisi
kalp yastık yapmak
Piyasada satılan fermuarlı hazır bir yastık kılıfıyla işlem yapacaksanız bir sonraki adıma geçebilirsiniz. Ancak yastık kılıfını bizzat kendiniz yapacaksanız, 80 cm genişliğinde 40 cm. eninde bir kumaş alın ve her iki tarafından 20 cm olacak şekilde boşluk bırakın! İki tarafı bir araya getirdiğimizde 40x40 ölçülerinde kare bir yastık dikmiş olacağız. Yastık kılıfını istediğiniz renkte seçebilirsiniz. Ancak kırmızı-pembeli bir kalp desen elde edeceğimiz için, (Tıpkı örnek yastık resminde gördüğünüz gibi) beyaz renkte bir yastık kılıfı zannediyoruz ki daha şık ve gösterişli olacaktır. Şimdiki adımda yastık kılıfı üzerine kalp şekli çiziyoruz. Daha sonra ise içerisine kalp şekli sığacak şekilde beyaz renkte kare keçe kumaş koyuyoruz. 
Sevgiliye El Yapımı Kalp Yastık
Dikiş makinesiyle keçe kumaşla yastık kılıfını dikiyoruz. Adından da aşağıdaki resimde görüldüğü gibi, kalp kısmı içerisinden makasla kesiyoruz. Daha sonra ise ilk olarak diktiğimiz perde bukleleri şeklindeki kırmızı kumaş parçasını içerisine yerleştiriyoruz.. Kalp şekli içerisinde gergin olmasını sağlayıp, üzerini yine beyaz renk dikiş makinesiyle dikiyoruz. Yastık üzerine yapacağımız işlemler artık bitmek üzere. Son olarak da içerisini elyaf veya istediğiniz bir yumuşak dolgu malzemesiyle dolduruyoruz. 
sevgiliye hediye yapmak
İşte karşınızda yastığın bitmiş hali. Nasıl? Son derece şık ve güzel öyle değil mi? Erkek arkadaşınız bu yastığı sizin hazırladığınızı öğrenince sizin gibi yetenekli bir sevgilisi olduğu için mutluluktan havalara uçacak:) Sevgililer gününde erkeğe hediye olarak verilebilecek en güzel hediyelerden biri işte bu kalp yastık! Siz ne dersiniz?
Konu Çizgisi

Evde Kalp Yastık Nasıl Yapılır? İşte Videoları

Videosunu izlediğinizde kesinlikle ben de sevgilim için bu yastıklardan yapmalıyım diyebileceğiniz bir kalp yastık modeli daha! Youtube'den aldığımız bu video, kalp şeklinde tasarlanmış olan yastık modelinin nasıl yapıldığını adım adım anlatıyor. Ancak üzülerek belirtmeliyiz ki, bu video İngilizce olarak hazırlanmış! Ancak eminiz ki, videonun tamamını dikkatli bir şekilde izlediğinizde İngilizce bilmemenin pek de sorun olmayacağını rahatlıkla göreceksiniz. Hadi bakalım keyifli seyirler....
Konu Çizgisi

Sevgililer Günü İçin El Yapımı Kalp Yastık

Kırmızı Gül Buketini andıran bu kalp yastığın güzelliğini anlatmak için "Muhteşem" kelimesi bile yetersiz kalıyor. Gerçekten bu tarz işler yapmak elinizden geliyorsa erkek arkadaşınıza kesinlikle bu yastıklardan bir tane yapmalısınız! Hem olağanüstü güzellikte, hem sevgilinizin evinde koltuk kenarında son derece dekoratif duracak, hem de aşk dolu son derece özel  bir hediye olacak!
Konu Çizgisi

Polardan ve Keçe Kumaştan Romantik Mini Kalp Yapılışı

Sevimli olduğu kadar romantik de bir hediye seçeneği olan Mini Kalp Yastıklar, kesinlikle çok beğeneceğiniz türden. Kalp tasarımıyla polardan ve keçe kumaştan hazırlanmış olan mini yastıklar, sevgiliniz için hazırlayacağınız hediye sepetleri içerisine çok yakışacak! Sizin için seçtiğimiz el yapımı yastık modellerini beğendiğiniz mi? Eğer bu çalışmalardan esinlenerek siz de sevgilinize el yapımı yastık tasarladıysanız, lütfen fotoğrafını çekip bizimle paylaşın! Çok beğenirsek biz de burada yayınlarız:))) Bu arada sevgiliniz için hediye seçenekleri araştırıyorsanız, şu adresteki yazımıza göz atabilirsiniz.

Lütfen TIKLAYINhttp://www.eniyihediyefikirleri.com/2014/01/sevgiliye-hediye-fikirleri.html

Yorum Gönder

 
Top