z El Yapımı Süslü Hediye Paketleri | En iyi Hediye Fikirleri

El Yapımı Süslü Hediye Paketleri
Sevdiğiniz bir insana özel bir hediye bulmak için, eminiz ki günlerce öncesinden hazırlıklar veya araştırmalar yapıp, çok uğraşıp, çok emek verdiniz. Bu yönüyle kocaman bir takdiri fazlasıyla hak ettiniz. Peki bu kadar emek verdiğiniz, satın almak için ciddi şekilde para ödediğiniz ve özenle üzerine titrediğiniz hediyenizi, sıradan/soğuk/renksiz/kişiliksiz bir hediye paketi içerisinde O'na sunmayı elbette ki düşünmezsiniz öyle değil mi? Aksi halde bu, denizi geçip, derede boğulmakla benzer bir şey olacaktır. Peki o halde, ciddi külfetlere katlanarak hazırladığınız veya satın aldığınız bir hediyeyi, daha parlak, daha şık, daha can canlı, daha gösterişli ve daha özenli bir hediye paketi içerisinde sevdiklerinize sunmak ister misiniz? Bu şekilde hem sevdiğiniz insana en güzel şekilde değer verdiğinizi göstermiş olacak, hem onun gözünde hediyenizin değerini bir kat daha arttırmış olacak, hem de hediyenizle müthiş bir heyecan yaratmış olacaksınız. "İyi güzel de nasıl? " dediğinizi duyar gibiyiz. Hiç meraklanmayın, işte bu yazımızda sizlere, görüntüsüyle son derece şık, etkileyicilik derecesiyle üst seviyelerde, en süslü el yapımı hediye kutularından bahsedeceğiz Puantiyeli, renkli, düz renk, büyük, küçük, yatak veya dikey onlarca farklı modelini aşağıda bulabileceğiniz ve adım adım ne şekilde yapılabileceğinin püf noktalarından bahsettiğimiz güzel el yapımı hediye Kutuları ile siz de hediyenize şıklık katabilir, sevdiklerinize hediyelerinizi en etkileyici şekilde verebilirsiniz. El emeği hediye paketleri içerisine ister satın aldığınız hediyelerinizi, isterseniz de evde kendi başınıza el becerinizle hazırladığınız size özel el yapımı hediyelerinizi koyabilirsiniz. Yıl boyunca, sevgililer günü, yılbaşı, yıl dönümü gibi tüm özel günler için, sevgiliye hediye edeceğiniz armağanlar için de bu yazımızdan yararlanarak, kendinize özel romantik bir hediye kutusunu kendiniz hazırlayabilirsiniz.

El Yapımı Süslü Hediye Paketleri

konu çizgisi
Dikilmiş Kağıt Paketler

1-Dikilmiş Kraft Kağıtlar Hediye Paketi


Sevgilinize yazdığınız romantik aşk mektupları, ancak böylesi şık bir hediye paketini hak eder. Siz ne dersiniz? Yapımı için gerekli olan malzemeler şöyle; Kraft Kağıtlar, makas, renkli kalemler! Kraft kağıtları mektup zarfı şeklinde keserek, üzerinden dikiş makinesi ile geçin. Üzerine de istediğiniz romantik mesajları yazın veya sevgilinizin isimini yazın! Hatta evlenecek çiftlerin de çok işine yarayabilir. Şöyle ki içerisine düğün davetiyesi konulabilir mesela. 
konu çizgisi
Külah Dondurma Şeklinde Hediye Süsü

2-El Yapımı Külah Dondurma Hediye Paketi


Herkes, zamanlı ya da zamansız bir anda sevdiklerinden hediye almaktan veya Onlara hediye vermekten tarifi imkansız büyük bir mutluluk duyar. Hediye dediğimiz şey, hayatı güzelleştiren, kişiler arasındaki bağları güçlendiren, samimiyeti çoğaltan, sevgiyi ve mutluluğu arttıran bu yaşamdaki en önemli, en güzel şeylerden biridir. Dondurmayı seven arkadaşlarınıza hediye kutusu içerisinde dondurma sunamayabilirsiniz ama paketin süslemelerini keçe dondurmalarla yapabilirsiniz. Renkli keçe kumaşlardan hazırlayabileceğiniz dondurma süsle hediyenize şıklık katın.
konu çizgisi

3-Rengarenk Kağıtlarla El Yapımı Hediye Kutusu Süsleme


Hediye, sevgi duyduğumuz, muhabbetle bağlı olduğumuz kişilere verdiğimiz değerin ya da kıymetin de önemli bir göstergesidir. Bu yüzden de, değer verdiğimiz özel bir kişi için hediye beğeneceksek; öncelikle kılı kırk yarar, etraflıca düşünür, sevdiğimiz insanların ihtiyaçlarını, zevklerini, hobilerini göz önünde bulundurur ve bu doğrultuda bütçemize en uygun hediyeyi seçeriz. Ya da hiç olmadı, oturur evde kendi hediyemizi bizzat kendi el emeğimizle kendimiz yaparız. Buraya kadar her şey tam da olması gerektiği gibi. İşte şimdi konumuza giriş yapabiliriz. Peki ama acaba güzel bir hediye nasıl olmalıdır veya nasıl görünmelidir? Güzel bir hediye en başta göze hoş görünmelidir! Hediye kutusunun üzerine, renkli kağıtları sarmal şekilde içi çe kıvırarak harika bir süs yapabilirsiniz. İstediğiniz renk ve tonlarda kağıtlarla bu işi yapmak oldukça kolay!   
konu çizgisi
El Yapımı Hediyeler

4- El Yapımı Çilek Hediye Kutusu Yapımı 


Hediye kutunuz çilek şeklinde olsa nasıl olur? Bir de hayal edin, mesela içerisinde sevgilinize evlilik teklifi yapacağınız yüzükle birlikte? Muhteşem olur öyle değil mi? El yapımı çilek kutuları özellikle içerisine ufak hediyeler konulabilecek harika hediye kutularıdır. Kare veya dikdörtgen hediye kutularından farklı olarak çilek kutuları, bombeli üçgen şeklinde hazırlanıyor. Çilek şeklinde hediye paketleri hem çok şık, hem de yapımı son derece kolay. Şöyle ki; Önünüze kare şeklinde puantiyeli bir kağıt alın! Kağıdın dört bir yanından merkezine doğru (tam merkeze gelmeyecek, kesilen kısımları kağıt içerisinde uygun büyüklükte bir kare bırakacak) makasla kesin. Ardından karşılıklı olarak kesmiş olduğunuz noktaları uç uca birleştirin. Çiçeğin yaprağını da yeşil bir kartondan keserek yapıştırabilirsiniz. El yapımı çilek hediye paketi tüm özel günler için hazırlayabileceğiniz oldukça şık ve şirin bir kutudur. Mesela sevgililer günü, yılbaşı, yıl dönümü veya anneler günü hediyeleri, bu kutu içerisinde sevdiklerinizi epeyce bir mutlu edecektir.
konu çizgisi

5-Cupcake Kalıplarıyla Hediye Paketi Süsleme


Size şu an mutfağınıza hali hazırda bulunan cupcake kalıplarıyla hediye paketinizi inanılmaz şekilde süsleyebileceğinizi söylesek? Waw... harika bir fikir! Parlak kek kalıplarıyla hediye paketinin dışına istediğiniz gibi süslemeler yapabilirsiniz. Ancak burada önemli olan, ambalaj kağıdının da kaliteli olması ve kullanacağınız kalıplarla ambalaj kağıdı renklerinin iyi bir şekilde eşleşmesi gerekiyor. Hediye paketlerinin üzerine sadece cupcake'lerle değil, alüminyum folyo veya parti süsleriyle de şıklık katabilirsiniz. 
konu çizgisi

Yorum Gönder

 
Top