z Selfie Hakkında Herşey | En iyi Hediye Fikirleri

Selfie çubukları
Aslında "Öz çekim" diye Türkçeleştirilen ama belki ayıp ederim düşüncesiyle(!) kimsenin "Selfie" demekten imtina etmediği Selfie çılgınlığı, hız kesmeden devam ediyor! Fotoğraf teknolojisindeki baş döndürücü gelişmeler neticesinde şahane fotoğraflar çeken (Samsung, iPhone, LG, Sony), gibi akıllı telefonların cebimize girmesiyle Selfie Fotoğraflarında da tam anlamıyla büyük bir patlama yaşanıyor! Popüler olan sosyal paylaşım sitelerinde yazılı ve görsel basında, her geçen gün enteresan, komik ve orijinal diyebileceğimiz bir çok Selfie fotoğraflarıyla karşılaşmamız mümkün! Kimin Selfie'si daha orijinal? Hangi Selfie daha çok beğenilmiş ve kaç kez başkaları tarafından paylaşılmış?", "Bakın tırnaklarıma?","Kahve içiyoruz peki siz neredesiniz?","Biz ne yiyoruz?","İşte bu da bizim Selfimiz!" açıklama ve etiketlerle her gün bir sürü Selfie Fotoğrafıyla karşılaşıyoruz. Artık herkesin diline pelesenk olmuş Selfie gerçeği üzerine biz de bir kaç lakırdı etmek istedik. Bu yazımızda sizlerle Selfie ile ilgili merak edilen sorulara cevap arayacak, en yaratıcı, en orijinal Selfie fotoğraflarından örnekler verecek ve tavsiye niteliğinde Selfie Çubuğu modellerini beğeninize sunacağız! Eğer sizin de sosyal paylaşım sitelerinde hesabınız varsa, siz neden bu modadan uzak kalasınız ki?
Selfie Çılgınlığı
Kısaca Selfie ne demek? Bir kişinin fotoğraf çekme özelliği bulunan bir cep telefonu, bir fotoğraf makinesi veya bir kamera aracılığıyla kendisini veya kendisiyle birlikte yer alan kişileri aynı kadraj içerisine yerleştirip fotoğraflarını çekmesidir. 

Nerden Çıktı Bu SELFIE? İlk Selfie Ne Zaman Çekildi? Aslına bakarsanız Selfie'nin ortaya çıkması sanıldığının aksine pek de yeni sayılmaz! Tarihçesi fotoğraf makinelerinin keşfedilmesine kadar uzanan Selfie, Türkiye'de en fazla THY reklamlarıyla adından söz ettirmeyi başardı! Bildiğiniz gibi THY reklamlarında Messi ve Kobe Bryant dünyayı geziyor ve gezdikleri her mekanda birbirlerine Selfie çekip gönderiyorlardı. İnternetin ve dolayısıyla sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte Selfi modası da çılgınlık seviyelerine ulaşmaya başladı! Dünya'da Popülerliği ile trendleri belirleyen sanatçı, politikacı, sporcuların da Selfie modasına dahil olmasıyla birlikte, değim yerindeyse manyaklık derecesinde çığ gibi büyüyen bir Selfie modası patlayıverdi:)

En Yaratıcı Selfie Fotoğrafları

konu çizgisi
Selfie çılgınlığı
Selfie, tam anlamıyla bir öz güven ve prestij meselesidir. Sosyal medyada paylaşacağınız bir Selfie Fotoğrafı ne kadar orijinal, ne kadar farklı olursa, hakkınızda da haliyle çok fazla şey konuşulacaktır. Selfie aynı zamanda kişinin yaşam tarzı, kişiliği, zevkleri, arkadaş çevresi, statüsü ve hobileriyle ilgili üçüncü kişilere önemli ip uçları verir. Öz çekim modasının kıza zamanda geniş kitlelere yayılması ve tahminlerin çok ötesinde rağbet görmesinin en büyük nedeni ise; sosyal paylaşım sitelerinde sürekli bir şekilde ön plana çıkarma arzusudur. Yani bir nevi varlığınızı çevrenize kabullendirmeye ve dikkat çekmeye çalışma! Ülkemizde öz çekim (Selfie) fotoğraflarının hızla artmasında başta Facebook olmak üzere Twitter ve Instagram gibi sosyal paylaşım sitelerinden ileri gelmektedir. Artık Selfie nedir ya da ne değildir, nereden çıktı gibi sözleri bir kenara bırakarak, şimdiye kadar çekilmiş en güzel, en farklı, en sıra dışı Selfie örnekleri ile sizleri tanıştırmak istiyoruz. İşte karşınızda orijinal Selfie çekmek isteyenlerin fikirleri alabileceği en  yaratıcı Selfie Fotoğrafları  ...
Orijinal Selfieler
Bu kadar güzel kızı bir arada kızgın kumlardan serin sulara cam gibi pırıl pırıl bir plajda bulmuşken Selfie çektirmemek olmazdı...
orijinal selife
Amaç dikkat çekmekse Lunapark Selfie'sine ne dersiniz? Sizce nasıl oldukça yaratıcı değil mi? Bu hayatta insanın böyle çılgınlar gibi eğlenirken çekeceği özel bir Selfie'si illa ki olmalı...Üstelik Facebook'ta bu orijinal selfie ye kaç beğeni gelir sizce? 
konu çizgisi
selfie fotoğrafı
Orijinal selfie fikirleri araştıran bayanlar için işte bir fikir! Saçlarınızdan sakal ve bıyık yaparak sosyal mecrada tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Hatta bu çılgınlığı kız arkadaş grubunuzla birlikte de yapabilirsiniz. 
konu çizgisi
köpek balığı ile selfie
İşte Selfie Fotoğrafları için yaratıcılıkta "TOP" nokta... Hangi çılgın arkasında ayağım kadar dişleri bulunan bir köpek balığıyla böyle bir poz vermeye cesaret edebilir ki? Gerçekten ayakta alkışlanması gereken bir Selfie... Merak ettiğim ise, "Bu fotoğrafı çektikten bir kaç saniye sonra ne olduğu..."
konu çizgisi
en güzel selfie fotoğrafları
Orijinal bir Selife için hem doğru ışık, doğru bir açı ve hayal gücünün de sınırsız olması gerekiyor. Mesela Erkeklerin su altında, kızların ise sandalda olduğu bu selfie değim yerindeyse 10 numara olmuş... Kayak gözlüğünün aynalı yüzeyinden hem kendinizin hem de arkadaşlarınızın selfie'sini çektirmekse oldukça dahiyane bir fikir. 
konu çizgisi
komik selfiler
Aynadan sektirip Popo Selfie'si çekmek de neyin nesi:) İşte bu da komik Selfie'ye örnek 2 fotoğraf 
konu çizgisi

Selfie Çubuğu Modelleri ve Fiyatları

konu çizgisi
Daha güzel Selfie fotoğrafları çekebilmenize yardımcı olacak, tüm telefon akıllı cihaz telefon modelleri ile uyum gösteren, Selfie Çubuğu modelleri sunacağız! Uzaktan kumandasıyla elle kontrole imkan sağlayan Kumandalı Selfie Çubuğu modellerinden tutun da, Bluetooth (Cihaza Kablosuz Erişim Teknolojisi) ile çalışan, mobile zoom yapabilme özelliği bulunan, USB şarj özelliği, kolay taşınabilme ve farklı boylarda Selfie Çubuğu modelleri de tanıtacağız!
Selfie
incele
Bu çalışmamızı yaparken aynı zamanda Selfie Çubuğu fiyatlarını da göz önünde bulundurmaya çalıştık! En iyi fiyat garantisi sunan ve Online alış veriş yapabileceğiniz web siteleri içerisinden "En ucuz Selfi Çubuğu Nerede Satılıyor?" sorunuza da cevap olabilecek modeller sunacağız. 
Selfie Çubuğu Model -1
Selfie Çubuğu 29.07.2015 Tarihli Fiyatlardır
Benim de bir Selfie Çubuğum olsun diyorsanız, yaklaşık en ucuzu 19 TL'den başlayan ve 100 TL'ye kadar uzanan birbirinden farklı özelliklere sahip pahalı Selfie Çubuğu modelleri bulabilmek mümkün! Eğer Sosyal medyada aktif olan ya da Selfie Çekmeye meraklı sevdikleriniz varsa Selfie Çubukları aynı zamanda iyi de bir hediye seçeneğidir. Yukarıda yer alan modeller Hepsiburada.com sitesinden aldığımız ürünlerdir. Bu arada altını çizerek belirtmeliyiz ki, bu fiyatlar bu yazıyı yazdığımız 29.07.2015 tarifi itibariyle geçerli olan fiyatlardır. Ürün, model ve marka isimlerini Google'a yazarak, daha uygun fiyatlarda Selfie Çubuğu satan sitelere ulaşabilirsiniz. Fakat, Selfie Çubuğu satın alacaksanız, özellikle bildiğiniz, güvenilir sitelerden alış veriş yapmaya özen gösterin!
Case, Codegan ve Apprise Selfie Çubukları
Farklı Markalara Ait Selfie Çubukları 29.07.2015 Fiyatlardır
Tasarımcılar, erkekler ve bayanlar için farklı renklerde Selfie Çubuğu tasarlamışlar. Pembe, siyah, mavi, farklı renk ve markalarda Selfie Çubukları bulabilmek mümkün!
Kumandalı Selfie Çubukları
Kumandalı Selfie Çubuğu Modelleri - 29.07.2015 Fiyatları
Selfie çubukları
sevgiliye özel hediyeler

Yorum Gönder

 
Top