z Yakın Erkek Arkadaşa Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

hediye
İlgi duyduğunuz ama henüz duygularını açamadığınız çok yakın bir erkek arkadaşınız mı var? Onun da size olan duygularından bir emin olabilseniz, aslında şu an hediye beğenmeye çalışırken kendinizi ne kadar da rahat hissedecektiniz! Hoşlandığınız veya ilgi duyduğunuz erkek arkadaşınıza öyle bir hediye vermeli ki, Onu çok önemsediğinizi hissettirecek bir şey olmalı! Gerçekten de insanın hoşlandığı bir erkeğe hediye beğenmesi kadar zor bir durum daha yok! Ama bunu şu an kendinize hiç stres yapmayın veya nasıl işin içinden çıkarım diye merak etmeyin! Çünkü bu yazımızda Siz değerli Okurumuza yakın erkek arkadaşlarınızın veya hoşlandığınız bir erkeğe doğum günü ya da yılbaşı için hangi hediyeleri alabileceğinize dair güzel hediye fikirleri vermeye çalışacağız. O, belki tüm sırlarınızı paylaştığınız yakın bir dost; belki de içten içe (platonik) bir şekilde ilgi duyduğunuz/hoşlandığınız, ancak belli etmekten de çekindiğiniz özel biri! Duygu dünyasında insanın tam olarak nereye konumlandıracağına emin olmadığı birine hediye alması kadar zor bir şey olamazdı herhalde:) Bu durumda bu özel kişiye hediye seçerken kendinizi iki arada bir derede hissetmeniz kadar doğal bir şey yok! Çünkü bu erkek, ne tam olarak normal arkadaşım diyebileceğiniz; ne de "Sevgiliniz" olarak nitelendirebileceğiniz biri! Kısacası hoşlandığınız erkek arkadaşınıza hediye beğenirken senaryo tam olarak şu şekilde gerçekleşecek; Ona doğum günü hediyesi seçmeye çalışırken kendinizi klasik ve romantik hediyeler arasında gel-gitler yaşarken bulacaksınız! Dahası, "Ya hoşuna gitmeyecek veya beğenmeyeceği bir hediye verirsem?" endişesi de yaşamanız işin cabası! Ama az önce de dediğimiz gibi, bu yazımızla hediye ufkunuzu açmaya, size güzel hediye fikirleri vermeye çalışacağız! E!, o zaman ne duruyoruz daha?
konu çizgisi

Yakın Erkek Arkadaşınıza İlgi Alanlarına Yönelik Bir Hediye Seçin

Erkek Arkadaşa Ne Hediye Alınabilir
Ona ilgi alanlarına hitap eden bir hediye verebilirsiniz mesela. Muhtemelen O sizin aynı zamanda en iyi arkadaşınız da olduğundan, hobileri ve ilgi alanları hakkında iyi bir fikir sahibisiniz demektir.Mesela dinlemekten keyif aldığı bir müzik CD'si, teknoloji ile ilgili biriyse kulaklık, hoparlör, flash bellek, USB Bellek; mouse, mousepad, renkli resim çerçevesi, resim, kitap, sevdiği bir sinema,-tiyatro oyununa bilet, futbola ilgisi varsa taraftar forması ya da futbol topu gibi. Sevdiği ya da yapmaktan hoşlandığı şeylerle ilgili erkek arkadaşınıza bir hediye verdiğinizde hem Onu ne kadar iyi tanıdığınızı hissettirecek, hem de kesinlikle mutlu olmasını sağlayacaksınız! 
konu çizgisi

Eğlenceli - Renkli veya Komik Bir Hediye Seçebilirsiniz

erkek arkadaşa alınabilecek hediyeler
Sevdiğiniz kişiye, Onu gülümsetecek esprili bir hediyeye ne dersiniz? Erkek arkadaşınıza eğlenceli ve komik bulacağı şeyler de hediye edebilirsiniz. Tabi ki bu seçenek için de yine erkek arkadaşınızı çok iyi tanıyor olmanız gerekiyor. Kendinize mesela nelere gülüyor? Mizah anlayışı nedir, hangi esprili şeyler Onu mutlu ediyor? En eğlenceli bulduğu şeyler nelerdir? tarzında sorular sorun ve hediyenizi bu şekilde belirleyin! Ancak bu konuda kendinizi çok emin görmüyorsanız, risk alıp yeni bir şeyler denemekte de yarar var. Bizim bu konuda önerebileceğimiz bazı hediyeler şöyle; Mesela Sevgili adayınıza;
  • Komik video CD'leri. Stand-UP gösterileri
  • Çılgın ve esprili tişörtler. Uçuk kaçık sloganları bulunan tişört
  • En sevdiği filmin orijinal afişi (Çerçeveletmiş şekilde)
  • İkinizin de eğlenirken çektirdiği bir fotoğrafı Puzzle yapabilirsiniz. ((*) Kişiye Özel Puzzle)
  • Sigara kullanıyorsa Kişiye Özel Çakmak
  • Mini masa üstü oyun setleri (Basketbol, futbol, masa tenisi, bilardo)
  • Esprili Kupa Bardaklar (*) Hediyelik Kupa Bardak
  • Tuttuğu futbol takımının değil, rakip takımın renklerini taşıyan Mayo:)
  • Nostaljik tasarımlı bir güneş gözlüğü.
  • Antika tarzı dekoratif süs eşyaları 
  • Tavla-dama-satranç oyunları
  • Bilardo Istakası
  • Bowling topu (Evinde süs olarak da kullanabilir)
konu çizgisi

Yakın Erkek Arkadaşınıza Sürekli Kullanabileceği Bir Hediye Verebilirsiniz!

erkek hediyeleri nelerdir
Bazı hediyeler verildiği an cazibesi vardır. İnsanı o ilk an çok mutlu eder ama maalesef daha sonra bir köşeye bırakılır orada unutulup gider. Eğer siz de erkek arkadaşınıza vereceğiniz hediyenin bir süre sonra unutulup gitmesinden endişe ediyorsanız, Ona fonksiyonel bir şeyler hediye edebilirsiniz. Erkek arkadaşınıza, zaman zaman değil, her zaman kullanabileceği bir şeyler de hediye edin. Mesela spor yapmaya meraklı bir erkek arkadaşınız varsa O'na;
  • Boks eldiveni, 
  • Spor sırt çantası
  • Tenis Raketi
  • Mini ev halteri, 
  • 2-5 kg aralığında dambıl tarzı ürünler hediye edebilirsiniz. 
konu çizgisi

Hobilerine Yönelik Onu Mutlu Edecek Bir Hediye

erkek arkadaşa hediye fikirleri
Ona tüm arkadaşları ile birlikte kullanabileceğiniz bir şeyler de hediye edebilirsiniz. Müziğe ilgi duyan ya da kendi çapında bir müzik gurubu olan erkek arkadaşınız mı var?
  • Müzik gurubunda yer alan tüm takım arkadaşlarına üzerinde kendi gruplarının ismini taşıyan özel tişört ya da şapka tasarlatabilirsiniz. Bu şekilde hem sevgili adayınızı müzik yaşantısı konusunda teşvik edecek, hem de Onu takdir ettiğinizi gösterebileceksiniz. 
  • Yine müzikle ilgilenen arkadaşınıza gitar, saz, org, bateri, darbuka tarzı hediyeler de verebilirsiniz. 
  • Sinemaya, müziğe, tiyatroya ilgi duyan yakın erkek arkadaşınıza, tüm ortak arkadaşlarınızı da kapsayacak şekilde bir sanat organizasyonu da ayarlayabilirsiniz. Tabi bu durumda tüm biletler sizden olacak:) Eğer bütçeniz buna el veriyorsa, içerisinde erkek arkadaşınız ve sizin de olduğu 5-8 kişilik örneğin sinema gecesi sürprizi çok da maliyetli bir hediye olmasa gerek:) 
konu çizgisi

Sadece Erkeklere Yönelik Ürünleri Hediye Edebilirsiniz. 

erkek hediyeleri
Beğenir mi beğenmez mi diye hiç düşünmeden ya da riske girmeden, erkek arkadaşınıza sürekli kullanılabilir bir hediye arıyorsanız, tabiri caiz ise Ona "erkekçe" bir hediye de alabilirsiniz. Tabi bu durumda çok da anlam yükleyemeyeceği güvenli bir armağan seçmiş olacaksınız ancak hediyeniz klasik bir şey olmanın ötesine de geçmeyecektir. Ancak bu konuda takdir yine de sizin:) Mesela erkek aksesuarları, erkekler için bakım ürünleri, erkeklere yönelik kıyafetler, takılar güzel hediye seçenekleri... İşte bizim öneri olarak sunduğumuz hediyeler;
  • Kravatlar
  • Erkekler için hazırlanmış hediye sepetleri ((*) Erkeğe Hediye Sepetleri
  • Cüzdan (Özellikle Cüzdan, uzun yıllar kullanılabilir en favori bulduğumuz hediyelerden) 
  • Kartvizitlik
  • Kemer tokaları 
  • Evrak Çantası
  • Tıraş malzemeleri
  • Parfümler
  • Saç Bakım Ürünleri
konu çizgisi

Kendi Hediyenizi Kendiniz de Yapabilirsiniz & El Yapımı Hediye

yakın arkadaşa el yapımı hediyeler
Ona kendiniz yaparak güzel ve anlamlı bir hediye de tasarlayabilirsiniz. Hediye mutlaka çok pahalı olmak zorunda değil! Önemli olan sevdiğiniz adamda güzel bir izlenim uyandırmak! Bu yüzden de çok para ödeyerek bir hediye almanız gerekmiyor. Sıfırdan kendiniz Ona özel hediye yaparak, gerçekten en iyi arkadaşınızı ne kadar çok umursadığınızı gösterebilirsiniz. El yapımı hediye, herhangi bir mağazadan satın alacağınız diğer hediyelere göre daha az maliyetli olacaktır! Ancak anlam yönü ise diğer sıradan hediyelerden çok daha güçlü olacaktır Aşağıda el yapımı hediyeye başlamak için sadece bir kaç eğlenceli fikirler bulabilirsiniz. Ancak yaratıcı olun ve kendinize özel bir şeyler yapmaktan da korkmayın! 
  • Sizin tarafınızdan oluşturulan bir sanat eseri ( Örneğin resim, çizim veya heykel gibi) 
  • Erkek arkadaşınıza el yapımı kaykay, dizüstü bilgisayar standı yapabilirsiniz. 
  • El yapımı örgü şapka veya eldiven de olabilir. 
  • Kek, butik kurebiye dolu kavanoz, dekorsatif süsler 
  • Resimleriyle adım adım nasıl yapıldığının anlatıldığı el emeği hediyelere göz atmak ister misiniz? O halde şu adresten inceleyebilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN: El Yapımı Hediye
konu çizgisi

Arkadaşınıza Ne Alacağınızı Bilmiyorsanız Ona Hediye Kartı Verebilirsiniz

erkek arkadaş için hediye seçimi
Özellikle, ayakkabı, kazak, gömlek, tişört gibi hediyeler sonradan beden-numara-renk-kalıp gibi problemler yüzünden değiştirilme ihtimali en yüksek hediyelerdir. Dolayısıyla samimi olduğunuz bir erkek arkadaşınıza bu grupta yer alan hediyelerden vermek istiyorsanız bize kalırsa riske girmeye de hiç gerek yok! Ya beğenmezse diye şüpheye düşmektense erkek arkadaşınıza Hediye Kartı vererek hediyesini kendisinin seçmesine imkan verebilirsiniz Bunda utanılacak veya ayıp bir şey yok! Bilakis arkadaşınızla ne kadar samimi olduğunuzu da bu şekilde göstermiş olursunuz! İstediğiniz mağazadan, istediğiniz bir limitte hediye kartı çıkarttırarak arkadaşınıza armağan edin ve bırakın kendi hediyesini kendisi seçsin! Unutmadan bu şekilde yapan kişilerin de azımsanmayacak sayıda var olduğunu unutmayın! 
konu çizgisi

Neye ihtiyacı Olduğunu Sormaktan Çekinmeyin

erkeklere hediyeler
Ne hediye alabileceğinizi sormaya hiç korkmayın. Beyler, özellikle doğum günü, yılbaşı gibi özel günlerde kendileri için hediye olarak neyin alınması gerektiğine dair ip uçları verme konusunda isteksiz davranırlar. Hatta bırakın istemeyi "Yahu hediyeye ne gerek var? Bana bir şey alma..." gibi umursamaz bir tavırda bayanların içini karartan bir yaklaşımda bulunurlar. Yani kısacası erkekler her zaman kendilerine hediye verilmesini istemez, Onlar bayanlara hediye alan taraftır:) Bu durumda sizin üzerinize düşen görev, erkek arkadaşınızla yemek yerken ya da bir şeyler içerken inceden inceye ağzından laf almaya çalışmak! Onu hiç utandırmadan neye ihtiyacını öğrenmek ve bu şekilde hangi hediyeyi alabileceğinize karar vermek! şeyler için diğer insanları soran hakkında utangaç hissediyorum. 
konu çizgisi

Ofis Arkadaşlarınızla Biraz Daha Pahalı Bir Hediyeye Ne Dersiniz?

yakın erkek arkadaşa hediye
Erkek arkadaşınızla aynı ofiste mi çalışıyorsunuz? Gerçi herkes kendi doğum günü hediyesini kendisi vermek ister ancak bu bir kural mı ki? Bir arkadaşınızın önderliğinde (Ki bu siz de olabilirsiniz) iyi bir şekilde organize olarak ve kafa kafaya vererek ortak bir şeyler de yapabilirsiniz. Eğer ofis ortamında kalabalık bir arkadaş grubuna sahipseniz, maddi olanaklarınızı birleştirerek erkek arkadaşınıza güzel bir hediyeyi hep birlikte de alabilirsiniz. Mesela bir cep telefonu! marka bir kol saati, güneş gözlüğü, masasına kalem seti gibi.
konu çizgisi

Romantik Hediyeler Seçmemeye Özen Gösterin

erkekler için alınmaması gereken hediyeler
Arkadaşlığın da kendi içerisinde türleri vardır. Eğer platonik bir şekilde aşk beslediğiniz bir arkadaşınız varsa hediyeniz farklı, samimi ve her zaman dost olarak gördüğünüz bir erkek arkadaşınız varsa hediyeniz farklı, size ilgisinin olduğuna emin olduğunuz ama sizin "Normal Arkadaşım" diye sınıflandırdığınız bir erkek arkadaşınıza hediyeniz tabi ki de farklı olacaktır. Tabirimizi hoş görün ama halk arasında "Eşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürmek" diye bir değim vardır. Eğer siz de Ona vereceğiniz hediyenin arkadaşınızın kalbine aşk duygularını harekete geçirecek mesajlar içermemesini ve arkadaşlığınızın "Normal Düzeyde bir arkadaşlık" olduğunu anlatmak istiyorsanız romantik ve pahalı hediyelerden uzak durmanızda yarar var. Yakın erkek arkadaşınıza vermemeniz yönünde tavsiye edeceğimiz bazı hediye seçenekleri şöyle;
  • Örneğin Çiçekler 
  • Kalp tasarımlı kol Düğmeleri veya takılar
  • Özellikle şık, zarif kalp kutuda olan fantezi çikolata ya da tatlılar 
  • Pahalı parfüm-aksesuar ya da kol saatleri (Örn.Rolex saatler, pahalı kalemler.)
konu çizgisi

Hediye Notunuzu Orijinal Şekilde Hazırlayın

erkek arkadaşa hediye notu
Hangi hediyeyi verirseniz verin, üzerinde kendi el yazınızla minik bir hediye notu iliştirmeyi asla ihmal etmeyin! Hediye notları, bir hediyeye ruh ve anlam katan küçük ancak önemli detaylardan biridir. Tabi notunuzu da şık bir kağıda, güzel yazan bir kalemle kendi el yazınızla yazmanızda yarar var! Peki erkek arkadaşınıza acaba hediye notu nasıl olmalıdır? Eğer arkadaşınıza romantik sinyaller verecek mesajlar istemiyorsanız, duygularınızı son derece net; ancak samimi ve ciddi bir şekilde yazabilirsiniz. Mesela doğum günü için "İyi ki doğdun! Gelecekteki tüm günlerin daima güzel ve mutlu geçsin. Arkadaşın SELİN..." Eğer ilgi duyduğunuz bir erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi üzerine hediye notu: Komik, eğlenceli ve üzeri kalemle süslenmiş bir hediye notu hazırlayabilirsiniz. 
konu çizgisi

Ona Hediyenizi Sürpriz Bir Şekilde Verin

erkeklere hediye
Bir hediyeyi güzel ve cazip kılan en özel yön, hediyenin kaliteli bir sürpriz eşliğinde sevdiğiniz kişiye unutamayacağı şekilde verilmesidir. Mesela aynı ofiste çalıştığınız yakın bir erkek arkadaşınıza tüm çalışma arkadaşınız söz birliği etmişcesine sanki doğum gününden habersizmişsiniz gibi davranabilir ve Ona doğum gününde şahane bir sürpriz yapabilirsiniz. Tabi bu sürpriz, çok kişi ile yapılacağı için herkesin soğuk kanlı ve olaydan bihabermiş gibi davranması gerekiyor.
konu çizgisi
sevgiliye alınabilecek hediyeler

Yorum Gönder

 
Top