z Yaldızlı El Yapımı Buzdolabı Magnetleri | En iyi Hediye Fikirleri

buzdolabu magneti nasıl yapılır
Üzerinde ışıl ışıl parlayan simler bulunan mıknatıslı buzdolabı magnetleri ile mutfağınızı süslemeye ne dersiniz? Kendi el emeğinizle hazırlayacağınız el yapımı magnetler ile buz dolabınız çok ama çok havalı olacak! Mıknatıslı yaldızlı magnet mandallara; ister bebeğinizin, eşinizin, sevgilinizin ya da ailenizin en güzel fotoğraflarını; ister ders çalışma programınızı, ister zayıflama veya diyet listenizi; isterseniz de her an gözünüzün önünde olmasını istediğiniz alış-veriş listesini tutturabilirsiniz. Ha! Bir de unutmadan; eşinize veya sevgilinize küçük romantik sürprizler yapmak için de el yapımı magnetlerden yararlanabilirsiniz. Şöyle ki; mesela romantik aşk mesajlarınızın yazılı olduğu küçük not kağıtlarını, simli magnet mandalların ucuna tutturabilir ve böylelikle de sevgilinize her sabah veya her akşam buz dolabının kapağını açarken karşılaşabileceği romantik notlarla güzel sürprizler yapabilirsiniz. Parlak toz yaldızlarla süslenecek magnet mandalları hazırlarken hem Siz çok keyifli anlar yaşayacak; hem de buz dolabınızın kapısını şipşirin simli magnetlerle süsleyebileceksiniz. Adım adım nasıl yapıldığını örnek resimlerle anlattığımız El Yapımı Mandallı Buzdolabı Magnetleri, ister kendiniz için hazırlayın, ister sevdiklerinize veya sevgiliye hediye olarak verin! İster gümüş, isterseniz de altın yaldızları gibi istediğiniz yaldızlı renklerde süsleyebileceğiniz buzdolabı magnetleri şöyle yapılıyor;

Yaldızlı El Yapımı Mıknatıslı Magnet Nasıl Yapılıyor?

el yapımı hediyeler
Buzdolabı magneti yapmak için ihtiyaç duyabileceğiniz malzemeler
  • İstediğiniz sayılarda Mandal
  • Maskeleme bandı
  • Düz mıknatıslar veya mıknatıs bandı
  • Yapıştırıcı
  • Kağıt tabak
  • Sulu boya fırçası
el yapımı hediyeler
1. ADIM: Mandalların üzerini kağıt bantlarla sarıyoruz. Daha sonra kağıt bantların üzerine yapıştırıcı sürüyor ve ardından da mıknatıslarımızı yapıştırıyoruz. Bu işlemi yaptıktan sonra yapıştırıcının kurumasını bekliyoruz. Bunun için 10 dakika yeterli.
el yapımı magnet
2. ADIM: Mıknatıs yapıştırdığımız mandalın bir diğer yüzeyine ise yaldız yapıştırma işlemine geldi sıra! Bunun için de bir fırça yardımı ile mandal yüzeyine yapıştırıcı sürüyoruz. Bir sonraki adımda kağıt tabağın üzerine yaldız (sim) tozu döküyoruz. Üzerinde yapışkan bulunan mandalları ters bir şekilde yaldız bulunan tabağın içine yerleştiriyoruz. Yaklaşık 20 dakika boyunca bekliyoruz. Resimde gördüğünüz şekilde olacak! 20 dakika sonra yapışkan kuruyacak ve temas ettiği yaldızları kendine yapıştıracak. NOT: Kırtasiyeden veya yapı marketlerden istediğiniz renklerde yaldız tozu satın alabilirsiniz. 
el yapımı hediyeler
Buzdolabınıza renk katacak mıknatıslı magnetler hazır artık! Üstelik yaldızlarla son derece şık ve parlak bir şekilde! Metal olan her yüzeyde kullanabileceğiniz mıknatıslı magnetler, buzdolabınızın kapağına da renk katacak. Üzerine ister en özel tatil fotoğraflarınızı, ister sevgiliniz için romantik sürpriz notlarınızı, isterseniz de gün içerisinde yapacağınız işlerin listesini asabilirsiniz! Hatta bu şahane el yapımı buzdolabı magnetlerini sevgilinize de hediye edebilirsiniz. 
buzdolabı için magnet yapmak
Oldukça şık bir görünüme sahip olan yaldızlı buzdolabı magnetleri buz dolabı için harika bir süs olacak! Umuyoruz ki, el yapımı magnetlerin nasıl ve ne şekilde yapıldığını net ve anlaşılır bir şekilde sizlere anlatabilmişizdir. Bir sonraki yazımızda görüşmek ümidiyle hoş çakalın!
el yapımı hediye

Yorum Gönder

 
Top