z Kalpli Kartlarda Romantik Yıldönümü Sözleri | En iyi Hediye Fikirleri

yıldönümü kutlama sözleri
Bu sabah, bu öğlen ya da bu akşam birileri için büyük bir anlam ifade etmeyebilir, hatta sıradan bir gün gibi de gelebilir ancak yüreğinde aşk ateşi olan başka birileri için çok inanılmaz özel bir gün! Çünkü bu gün, tanışma yıldönümü; bugün evlilik yıldönümü! Evli çiftler veya aşıklar için en anlamlı günlerden biri de, ilişkinin yıl dönümü günleridir. Bu gün, erkek ve bayan sevgililer için birbirlerine olan heyecanın, sevginin, coşkunun yani aşklarının başlama tarihidir! Dolayısıyla bu tarih bir milat; tıpkı doğum günü, yılbaşı, sevgililer günü gibi kutlama gerektiren çok özel bir gündür! Yıldönümü tarihi yaklaştıkça, sevgililerde tarifi imkansız bir mutluluk, güzel ve tatlı telaş gönülleri sarmaya başlar! Bu özel gün için birbirlerine aşklarını romantik bir sürprizle göstermek ve anlamlı bir yıldönümü hediyesi ile pekiştirmek arzusu yatar! Peki Siz, aşkınızın yıl dönümünde sevgilinize romantik bir jest veya unutamayacağı bir sürpriz yapmak ister misiniz? "Evet ama nasıl?" dediğinizi duyar gibiyiz:) Şöyle ki; Üzeri kurdele ile sarılı büyüleyici derecede şık bir hediye kutusu düşünün (Yukarıda yer alan görselde olduğu gibi özel bir kare hediye kutusu yani)! İçerisinde de aşkınız için özel bir gün olan yıl dönümünüzde sevgilinizin size olan duygularını adeta bir çağlayana çevirecek tam 100 değişik, tam 100 farklı orijinal ve romantik kutlama sözleri olsun!
fiyat bilgisi
Üstelik üzerinde romantik kutlama sözlerinin yazılı olduğu bu kağıtlar ne kare, ne daire şeklinde, ne de dikdörtgen! 100 farklı yıldönümü sözlerinin yazılı olduğu kağıtların tamamı KALP şeklinde kesi,lmiş şirin ve romantik kağıtlardan oluşuyor! Kırmızı renkteki romantik kalp kağıtlar üzerine yazılmış bazıları çok uzun, bazıları ise kısa ancak etkileyici yıldönümü kutlama mesajlarıyla ister sevgiliniz için kendi ellerinizle hazırladığınız hediye veya hediye sepetlerine romantik bir anlam katın, ister yıldönümünde bu mesajları çekmecesine, cebine, çantasına, arabasının torpidosuna ya da yatağınızın üzerine koyarak unutamayacağı çok özel bir sürpriz yapın! 
yıldönümü kutlama kartları
Sadece yıldönümüne özel, sadece sevgililer için hazırlanmış yıldönümü kartlarıyla kız/erkek arkadaşınızı inanılmaz derecede etkileyeceğiniz kesin! Sevgiliniz kalp kartlar üzerine yazılı sözleri tek tek okuduğunda eminiz ki kendini yalnızca çok özel hissetmekle kalmayacak, aynı zamanda Ona duyduğunuz hislerinizi de en iyi şekilde kavramış olacaktır. Bir hediye kutusu içerisinde ne olduğu, nasıl olduğu kadar, onun nasıl sunulduğu veya ne kadar anlamlı olduğu da önemlidir! İşte size yıldönümü için satın aldığınız veya kendi ellerinizle hazırladığınız hediyelerinizi daha etkileyici bir şekilde sevgilinize sunma fırsatı! 1'den 100'e kadar her biri numaralandırılmış ve üzerinde etkileyici yıldönümü sözlerinin yazılı olduğu kalpli kartlarla hediyenizi daha anlamlı kılabilir veya sevgilinize başka sürprizler de yapabilirsiniz! Aşağıda kartlar üzerine yazılı romantik sözlere örnekler bulabilirsiniz.

Kalpli Kartlarda Yıldönümü Kutlama Sözleri

  • Birleşen ellerimiz ve kalplerimiz birbirinden hiç ayrılmasın. Bir hayatı tüm güzellikleriyle paylaşmamız dileğiyle yıl dönümümüz kutlu olsun Bitanem…
  • Yıllar geçse de Aşlkımız ilk günkü gibi. Yaşattığın ve yaşatacağın tüm mutluluklar için binlerce teşekkürler HAYATIM...
  • Yaşamıma kattığın her yeni güzellik için sonsuz teşekkürler. İyi ki sen varsın, iyi ki seninleyim…
  • Her günümüz birbirimizi daha çok severek ve birbirimize daha fazla bağlanarak geçsin Biricik AŞKIM! Hayatımız boyunca mutlu ve huzurlu yaşayalım! Kalbimizden sevgi hiç eksik olmasın...
  • Gözlerimizde ilk günkü heyecan, neşe ve mutluluk var.. Bir ömür boyu o gözlerde huzur bulmak tek dileğim. Nice mutlu yıllara birlikte ulaşmak dileğiyle..
  • Yeryüzündeki en büyük mutluluğum SENSİN! Seninle huzurluyum Aşkım.. Yıldönümümüz kutlu olsun..
  • Bir elmanın iki yarısı gibi yaşam boyu birbirimizi hep tamamlamamız dileğiyle. Mutluluklar Aşkım.
  • Seninle birlikte yaşlanmak, hayallerimizi paylaşmak ve hep ileriye bakmak için çıktığımız bu güzel yolda, ikimiz de yan yana ve hep omuz omuza olmak dileğiyle… Yıldönümümüz kutlu olsun.
  • Sen hayatımın en vazgeçilmezi, sen yolunda savaşlar verdiğim sevdam! Sen uğrunda ölümü bile göze aldığım aşk, Sen beklediğim, Sen özlediğim, Sen gizlediğim… Sen hayatımın anlamı! Sonsuza kadar birlikte olmak dileğiyle…
  • Sevgi, rüzgarla savrulan tohumların düştüğü yerde açan bir çiçektir. Seni çok seviyorum ve son nefesime kadar hep seveceğim. Aşkımızın yıldönümü kutlu olsun.
sevgiliye yıldönümü hediyesi

Yorum Gönder

 
Top