z El Yapımı Simli Şarap Şişeleri | En iyi Hediye Fikirleri

EL Yapımı Yılbaşı Şarabı
Yeni yıl eğlencesine şıkır şıkır şişelerle girmek ister misiniz? Yılbaşı partilerinizde, kokteyllerinizde sizin de böyle şık ve parlak şarap şişeleriniz olsun istiyorsanız, bu yazımız tam size göre. Pırıl pırıl bir görünüme sahip olan ve son derece süslü simli bir şarap şişesi ile daha ilgi çekici bir partiye ev sahipliği yapacaksınız! Hazırlanması ve yapımı bir kaç kolay adımla gerçekleşen el yapımı süslü şarap şişelerine sahip olmak için 15-20 dakikanızı ayırmanız kafi! Eğer sevdiklerinize yılbaşı hediyesi olarak şarap vermeyi düşünüyorsanız, bu şekilde bir sunumla daha fazla beğeni alacağınızı garanti ediyoruz.  
çizgi

Gerekli Malzemeler:

  • Şampanya veya Köpüklü şarap
  • Süper 77 yapışkan spreyi
  • Altın Sarısı Sim
  • Lateks eldiven
  • Bez ya da eski sayfayı Bırak
Sağlığınız açısından işe başlamadan önce, eldiven giyin ve iyi havalandırılmış bir alanda (balkon) sprey yapıştırıcı uygulayın. Yapıştırıcı püskürtmeden önce şişenin arkasına bez veya işe yaramayan metal-ahşap bir plaka koyun! .
çizgi
El Yapımı Yılbaşı Hediyeleri
Adım 1: Tekrar ediyoruz, işe başlamadan önce ellerinize yapıştırıcı bulaşmaması için bir eldiven giyin. Kuru bir bezle yapışkan püskürteceğiniz şişenin etrafını iyice kurulayın. Uygulama yapacağınız masanın üzerinin batmaması veya duvar önünde uygulama yapacaksanız, duvar yüzeyinin batmaması için eski bir bez veya plaka koyun! Daha sonra hava sirkülasyonunun olduğu balkon gibi bir alanda sprey yapıştırıcıyı şişe yüzeyine püskürtün. Gözünüze sprey kaçmaması için, püskürtme yapmadan önce sprey ağzının şişeye doğru olduğundan emin olun! Gözlükle işlem yapmanız önerilir.)

Adım 2: Yapıştırıcı üzerine altın sarısı SİM serpin. Şişenin tüm yüzeyi tamamen simle kaplanıncaya kadar tüm çevresine sim dökmeye davam edin! Bu işlemi bir kaç kez daha tekrarlayabilirsiniz. 

Adım 3: Uygulama yapılan şarap şişesini yaklaşık 30 dakika kadar kurumaya bırakın! Daha sonra şişenin etrafında fazlalık olan simleri silkeleyerek alabilirsiniz. Artık ışıltılı şarap şişeleriniz buz kovası içerisine girmeye hazır. Size de eğlenceli yılbaşı partisinin keyfini sürmek düşer. 
çizgi
yılbaşı hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top