z Mesleklere Göre Kupa Bardaklar | En iyi Hediye Fikirleri

mesleklere göre kupa bardaklar
Çay ve kahve keyfini bir kat daha arttıracak, kişiye özel ve tamamen mesleklere göre hazırlanmış kupa bardaklar bu yazımızda Sizlerle! %100 kişiselleştirilebilir, sihirli ve düz modelleri ile beğeninize sunduğumuz kupa bardaklardan istediğinizi seçin ve sevdiklerinize hediye ederek özel hissettirin! Sevdiklerinize alabileceğiniz en kullanışlı hediyelerden biridir kupa bardaklar! Üzerinde; doktor, polis, hostes, pilot, öğretmen, bankacı, hemşire, kimyager, itfaiyeci patron gibi resim/simge/figürlerin yer aldığı, tamamen kişiye özel kupa bardaklarla, bu meslekleri icra eden ve en güzel şekilde yerine getirmeye çalışan dost/arkadaşlarınıza en güzel hediyelerden birini verebilirsiniz. İsim yazılı, fotoğraf baskılı, kişisel mesajınızı yazdırabileceğiniz kaliteli süblimasyon baskıyla hazırlanan bu kupa bardaklar, son derece şık! Aynı gün kargo ve kapıda ödeme seçenekleri ile mesleklere kişiye özel kupa bardaklar sizi bekliyor! İster doğum gününde, ister yılbaşında, isterseniz de herhangi bir günde bu kupa bardaklardan sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.

Mesleklere Özel Hazırlanmış Kupa Bardaklar


doktora hediye kupa bardak

Yılın En İyi Doktoru Kupa Bardak (İsme Özel)


Doktorlara özel ne hediye alınabilir? İşte Size cevabı. Doktorunuz için kullanışlı ve aynı zamanda özel bir teşekkür hediyesi mi arıyorsunuz? Üzerinde steteskop figürü bulunan ve sade tasarımıyla bizden tam puan alan Kişiye Özel Doktor Kupa Bardağı tam size göre. Sevgili doktorunuzun ismine özel olarak hazırlatabileceğiniz bu özel kupa, aynı gün kargo gönderisi ve kapıda ödeme kolaylığıyla tercih edebileceğiniz hediyelerden biri. Dilerseniz ürünü sipariş ederken "Hediye Kutusu İstiyorum" kutucuğunu işaretleyerek son derec şık bir hediye kutusu içerisinde de sipariş edebilirsiniz.

eczacıya hediye

Eczacılara Özel İsim Yazılı Kupa Bardak


Bu gün ve bu gece nöbetçi eczane X Eczanesi... Yorucu geçen gece nöbetleri için sevgili eczacı dostunuzun uykusunu açmaya yarayacak en harika fikir; mis kokusuyla sert bir Nescafe olabilir. İşte bu kahvesini yudumlarken kullanabileceği özel kupası da karşınızda. Eczacı arkadaşınıza, eczacılık fakültesinde okuyan öğrenci sevdiklerinize armağan edebileceğiniz İsme Özel Eczacı Kupa Bardak işte karşınızda. Eczacılara özel "E" simgesi tasarımıyla oldukça şık bir duruş sergileyen isme özel bu kupa bardak, Eczacıya ne hediye alınabilir sorusuna da güzel bir yanıt olsa gerek:)

Muhasebeciye hediye

Mali Müşavir ve Muhasebeciye Özel Kupa Bardak


Muhasebeciye veya mali müşavire ne hediye alınır? Hayatı masa başında hesap kitap yapmakla geçen sevgili muhasebeciler, gün içerisinde sayısız çay kahve tüketirler. İşte bu da bize onlara neden kupa bardak hediye etmemiz gerektiğini aslında çok da güzel açıklıyor. Üzerinde Mali Müşavirlik ve Muhasebeci logosu bulunan isme özel kupa bardakla muhasebeci arkadaşlarınıza veya çalışanlarınıza kullanışlı ve özel hissettirecek özel bir armağan verebilirsiniz.

Mühendislere Özel Fotoğraflı Kupa Bardak

İnşaat Mühendislerine Özel Kupa Bardak


Mühendise ne hediye alınır? Köprüler, yollar, gökdelenler, binalar, okullar, viyadükler. Tüm bunlar dahi mühendislerin üzerinde günlerce proje, hesap kitap yaparak hazırladıkları mühendislik harikaları. İnşaat ustası, kalfası, veya inşaat mühendisi sevdiklerinize en güzel hediye seçeneği, fotoğraf baskılı ve isme özel olarak hazırlanacak üzerinde inşaat figürleri bulunan bu sıra dışı kupa bardak olacaktır.

dişçiye hediye ne alınır

Diş Doktorlarına Özel Kupa Bardak


Aman Allah'ım! Diş ağrısı olmasın da ne olursa olsun. Feci bir şey şu diş acısı! Sizi tüm acılarınızdan azat eden sevgili diş doktorunuza özel bir hediye mi vermek istiyorsunuz? O halde dişçilere özel olarak tasarlanmış dişçi kupasıyla, diş doktorunuza en güzel hediyelerden birini verebilirsiniz. Çayını veya kahvesini ismine özel bu kupadan keyile yudumlayacak olan Diş doktorunuza böylelikle en güzel teşekkür hediyelerinden birini verebilirsiniz.

müzisyene ne hediye alınır

Yılın En İyi Müzisyeni Kupa Bardak


Sanatın her dalı muhteşem ve mükemmel! Ancak belki herkes heykeltıraş, resim ya da kitap okumayı sevmeyebilir, herkesin dinlediği bir müzik türü mutlaka vardır. Çünkü müziksiz bir hayat olamaz! Müzikle yatıp, müzikle kalkanlar, hayatının orta yerine müziği koyanlar! İşte bu kupa bardak da sizin için hazırlandı. Kulakların pasını söküp atan, güzel sesli, güzel yorumcu ya da usta enstürman çalan müzisyenler için tasarlanmış olan kişiye özel en iyi müzisyen kupa bardak, bu meleği layıkıyla yerine getiren müzisyen dostlarınıza en güzel hediyelerden biri.

Avukata hediye

Avukatlar İçin Hediyelik Kupa Bardak


Hukuk öğrencine veya avukatlara özel ne hediye alınabilir? Çay ve kahvesini ismine özel olarak yudumlayacağı özel bur kupa bardağa ne dersiniz? Üzerinde "Adalet Terazisi" yer alan ve hediye edeceğiniz avukatın ismine özel olarak düzenlenecek Kişiye Özel Avukatlar için kupa bardak, avukata ne hediye alınabilir sorusunun da net bir cevabı niteliğinde. Sade bir tasarım ancak kaliteli bir şekilde hazırlanan bu kupa bardak, sizi en iyi şekilde savunan avukatınıza kalıcı bir hediye seçeneği olacaktır.

Öğretmene Hediye Kupa Bardak

Mesleklere Özel Kupa Bardaklar


Hali hazırda öğrenci olanların her gün yaşadıkları, mezun olanlarınsa geçmişte sıklıkla işittikleri klasik öğretmen sözlerini hepimiz biliriz. Mesela "Arka taraf sessiz...","Oğlum kendini niye unutmadın?", "Veline söyle gelsin...","Çocuklar kime söylüyorum" gibi... Takvim yaprakları değişse de, yıllar geçse de öğretmenlerden duyulan o sınıf içi konuşmalar hiç değişmiyor:) İşte bu mesleki kupa bardak da, klasik öğretmen sözlerinden esinlenilerek hazırlanmış son derece esprili bir öğretmenler günü hediyesi. Öğretmeninize bu kupa bardağı hediye ederek, hem yüzünde gülümseme oluşturacak; hem de yıllarca saklayacağı güzel bir hediye vermiş olacaksınız.

iktisatçı kupası

İktisatçılara Hediye İsim Yazılı Kupa Bardak


İktisat profesörü veya firmalarda iktisatçı, ekonomist olarak çalışan sevdiklerinize, üzerinde ekonomiyle ilgili grafikler, pastalar bulunan bu harika kupa bardağı hediye edebilirsiniz. Son derece modern bir tasarıma sahip ve mesleki figürlerle süslenmiş olan bu enteresan kupa bardağı, iktisatçı sevdiklerinizin ismine özel hale getirerek, sevdiklerinize hoş bir hediye hazırlatabilirsiniz.  

Ziraat Mühendislerine Özel Kupa Bardak

Ziraat Mühendislerine Hediye Kupa


Gördüğünüz gibi hemen hemen her meslek dalı için, özel olarak tasarlanmış bir kupa bardak modeli bulabilmek mümkün! İşte bu kez ki kupa modeli ise ziraat mühendislerine özel. Ziraat mühendisi arkadaşlarınıza, sevgilinize veya dostlarınıza ofis masalarında veya evlerinde keyifle kullanabilecekleri bu harika kupa bardağı hediye edebilirsiniz. Ziraat mühendisi sevdiklerinizin ismine özel olarak hazırlanacak bu estetik kupa, yeni iş hediyesi, tebrik ederim hediyesi veya başarılar dilerim hediyesi olarak ideal bir tercih!  

mesleklere göre kupa bardaklar

Sinema veya Tiyatro Oyuncularına Özel Kupa Bardak


Dizi oyuncusuna ne hediye alınır? Yılın en iyi oyuncusu, Türkiye'nin en başarılı yardımcı oyuncusu gibi, istediğiniz mesajlarınız, fotoğraf ve isim yazılı En İyi Oyuncu Kupa Bardak huzurlarınızda. Yapımcı, yönetmen, aktör, aktris veya tiyatro oyuncularına özel olarak hazırlanmış kupa bardakla, bu mesleği profesyonel ya da amatörce ilgilenen sevdiklerinize şık bir armağan verebilirsiniz. 

Kişiye Özel En iyi Psikolog Kupa Bardak

Psikologlara Özel İsim Yazılı Kupa Kahve Kupası


İnsanlarda sağ beyinin daha çok sanatsal, sosyal konularda; sol beynin ise mantıksal, matematiksel ve mekanik konularda daha iyi olduğu söylenir. Bu savın doğru olup olmadığı bir kenara dursun, üzerinde insan beyninin çalışma prensibi ile ilgili enteresan figürlerin yer aldığı Psikologlara Özel olarak hazırlanmış bu kupa bardak, son derece çarpıcı ve şık bir tasarım! Psikolğa ne hediye alınır derseniz, isme özel en iyi psikolog kahve kupasını tavsiye ederim. 

Mimarlara Özel Kupa Bardak

Mimarlara Özel Kahve Kupası


Mimar arkadaş & dostlarınız için en keyifli kupa bardak modellerinden biri olan Fotoğraf Baskılı Kupa, mimarlıkla ilgili araç gereçlerle tam da olması gerektiği gibi... Üzerine mimar arkadaşlarınıza özel mesajlarınızı ve ismini yazdırabileceğiniz bu kupa modeli de son derece şık. Mimarlık bürosu veya mimar sevdiklerinize, üzerine "Yılın En İyi Mimarı" şeklinde mesajlarınızı yazdırabileceğiniz Fotoğraflı Kupa Bardağını armağan edebilirsiniz.  

Kuaförlere Özel Kupa Bardak

Kuaförlere Özel Kahve Kupası


İşte bu kahve kupası da saçınızı tam da istediğiniz gibi tasarlayan, güzel görünmeniz için size şahane fikirler veren Sevgili Kuaförünüz için! Kendinizi Onun kuaför salonunda adeta evinizdeymişsiniz gibi hissediyorsanız, bir kuaförden öte bir şekilde adeta bir sırdaş bir dost olarak görüyorsanız, işte bu özel kuaföre verilebilecek en teşekkür hediyesi karşınızda. Üzerinde kuaförlük mesleği ile yakından ilgili figürlerin yer aldığı Kuaförlere özel kahve kupası, mesajınıze ve kuaförünüzün ismine özel. Kadınlar için, işini en iyi yapan bir kuaför her şey demektir. Kuaförlere Özel Kupa Bardak da, iyi kuaförleri mutlu edecek en güzel hediye seçeneklerinden biri. 

Yılın en iyi elemanı kupa bardak

Yılın En İyi Personeli (Elemanı) Kupa Bardak


Takımın bir parçası olmak, kendini takıma ait hissetmek ve takımın amaçları doğrultusunda elinden gelenin en iyisini yapmak bir personelden beklenen şeydir. Ancak bazıları gerçekten de aşırı şekilde özveri göstererek, takımın diğer fertlerinden bir adım daha öne çıkarlar. Kişiye Özel Yılın En İyi Elemanı Kupa Bardak, işte bu kişileri ödüllendirmek için hazırlanmış şık bir model. İş yerinizde veya ofisinizde başarı elde etmiş, pazarlamacı, halkla ilişkiler uzmanı veya diğer departmanlardaki en iyi çalışanlarınıza, üzerinde altın madalya sembolü bulunan, mesajınıza özel bu kupa bardağı hediye edebilirsiniz. 

denizciler için hediye seçenekleri

Denizcilere Ne Hediye Alını? & Denizci Kupa Bardak


Mesleklere özel hediyelik olarak önerdiğimiz kupa modellerinden bu sefer ki modelimiz; uzak yol gemi kaptanları için... Gemi kaptanlarına veya denizci dostlarınıza kullanışlı bir hediye seçeneği arıyorsanız, kendi isimlerinize özel hazırlanacak bu kahve kupası ideal bir seçim olacaktır. Üzerinde gemi dümeni sembolü bulunan ve isme özel olarak hazırlanacak denizci kahve kupası ile bu meslekteki sevdiklerinize hatıra dolu bir armağan verebilirsiniz. 

Aşçılar için kupa bardak

Aşçılara Özel Fotoğraflı Kupa Bardak


Yemek yapmak, yeni ve herkesin sevebileceği tarzda özel lezzetler ortaya çıkartmak  zor iş! Bu iş aynı zamanda yetenek dışında bilgi ve beceri de gerektirir. Yemek konusunda usta olan ve mutfakta harika işler ortaya çıkartan bir tanıdığınız mı var? O halde bu kupa bardakla Onu ödüllendirebilirsiniz! Yemeklerine doyamadığınız usta aşçılara özel kupa bardak, işte karşınızda! Göndereceğiniz fotoğrafa, kişisel mesajınıza özel olarak hazırlanacak Aşçılara Özel Fotoğraflı Kupa Bardakla Güzel yemekler yapan Aşçı dostlarınıza, personelinize en güzel hediyelerden birini verebilirsiniz.

öğretmene özel kupa

Klasik Öğretmen Sözleri Kupa Bardak


Otursana Evladım Yerine...,"Yarın Velin Okula Gelsin...","Arka Taraf Kesin Sesiniz..." Üzerinde öğretmenlerin O herkesçe bilinen klasik sözlerinin yer aldığı bu kupa bardak, Öğretmenine esprili bir öğretmenler günü hediyesi düşünenler için! Tüm mesajlarını dilediğiniz gibi hazırlatabileceğiniz Öğretmenimin klasik sözleri kupa bardak, şık ve son derece güzel! Sihirli ve düz beyaz kupa olmak üzere 2 farklı modeli bulunan bu kupa bardağı kaçırmamanızı öneriyoruz.

bayan öğretmene özel kupa

Bayan Öğretmene Özel Mesajlı Kupa Bardak


Yılın en iyi Öğretmeni,"İstanbul'un En Güzel Öğretmeni","En İyi Türkçe Öğretmeni" gibi dilediğiniz mesajları bu şirin Kupa Bardak üzerine taşıyabilirsiniz. Bayan Öğretmenlere özel olarak tasarlanmış bu kupa bardakla, Öğretmeninize en kullanışlı hediyelerden birini verebilirsiniz.

öğretmenlere özel kupa bardak

Erkek Öğretmene Özel Mesajlı Kupa Bardak


İşte bu kupa bardak da, erkek öğretmenlere özel olarak tasarlanmış. Üzerinde erkek öğretmen figürü bulunan bu şirin kupa bardak üzerine Öğretmeninize özel en güzel mesajlarınızı yazdırabiliyorsunuz! Mesleklere göre hediye kupa bardakları Türkiye'nin her yerine sipariş edebilirsiniz. Kapıda ödeme ve aynı gün kargoya teslim seçenekleri ile özel tasarım kupalar, en hızlı şekilde adresinize gönderiliyor. Fiyat Bilgisi ve nasıl sipariş verebileceğinizi görmek için "Fiyat Bilgisi İçin Tıklayın" butonuna tıklayın. 

bankacılar için kupa bardak

Kişiye Özel Fotoğraflı Bankacı Kupa Bardak


Bankacı dostlarınıza, arkadaşlarınıza ve hatta bankacı bir sevgiliniz varsa Ona güzel bir kupa bardak hediye etmek isterseniz Bankacılara özel tasarlanmış kişiye özel bu kupa da Size gelsin! Mesleğine yeni başlayan bankacı sevdiklerinize, başarılar dilemek için de hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraflı Bankacı Kupa Bardak aynı gün kargoya teslim. Bu arada aynı gün kargo değimi, aynı gün kapınıza teslim edileceği anlamına gelmiyor. Lütfen sipariş verirken böyle bir yanılgıya düşmeyin!  

polislere hediye

Kişiye Özel Fotoğraflı Polis Kupa Bardak


Trafik Polislerine, Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan Polis dostlarınıza, mesailerine keyifli bir başlangıç yapmalarını sağlamak için, Polislere özel tasarlanmış olan bu kupa bardağı hediye edebilirsiniz. Üzerinde Polis aracı, çizgi karakter polis figürü bulunan ve dilediğiniz fotoğraf ve mesajla hazırlanacak olan Kişiye Özel Fotoğraflı Polis Kupa Bardak, Polislere ne hediye alınabilir sorusuna en şahane cevap oluyor. 

hemşirelere özel kupa

Hemşirelere Özel Kupa Bardak


Bir hastanenin en ağır yükünü hemşireler çeker. Hiçbir zaman güler yüzünü hastalardan eksik etmeyen ve özelde de Size ve sevdiklerinize en iyi şekilde sağlık hizmeti veren hemşirelere, küçük bir teşekkür mahiyetinde hediye vermek istiyorsanız, Hemşirelere Özel Kupa Bardak ilginizi çekebilir. Kişiye özel olarak hazırlanan Hemşire kupa bardak üzerinde, şirin bir bayan hemşire figürü bulunuyor. 

patronlar için kupa bardak

Patrona Özel İsim Yazılı Kupa Bardak


İş adamı ve patronlar için tasarlanmış bu kupa bardakla da doğum gününde patronunuza sürpriz ve keyifli bir hediye vermeniz mümkün! Kupa bardak üzerine "Yılın en iyi iş adamı"," En Cömert Patron" gibi esprili mesajlarınızı yazdırarak patronunuza çay ve kahvesini keyifle içebileceği güzel bir kupa bardak hazırlatabilirsiniz. 

doktorlara özel kupa bardak

Kişiye Özel Yılın En İyi Doktoru Kupa Bardak


Profesör, uzman veya pratisyen doktorlara hediye edilebilecek özel kupa bardak işte karşınızda! Diş doktorunuza, çocuk doktorunuza veya herhangi bir şekilde hizmet aldığınız özel doktorunuza minik bir teşekkür etmek isterseniz bu kupa bardak da tam size göre! Üzerinde doktorluk mesleğini temsil eden erkek doktor figürü bulunan kupa bardak, baskısı uzun yıllar kalıcı özel bir kalitede! 

itfaiyecilere özel kupa

İtfaiyecilere Özel Fotoğraflı Kupa Bardak


Can siperane bir şekilde alevlerin ortasında canla başla çalışan İtfaiyeciler özel tasarlanmış bu kupa bardak da İtfaiyeci sevdiklerinizin içini serinletecek türden:) Limonata, kola, soda ve ayran içerken sizi hatırlatacak bu özel kupa %100 kişiye özel olarak hazırlanıyor! İtfaiyecilere Özel Fotoğraflı Kupa Bardakla, bu mesleğe gönül vermiş, eş, dost, akraba ve arkadaşlarınıza en güzel hediye seçeneklerinden biri!

kimyacılara özel kupa bardak

Kişiye Özel Kimyager Kupa Bardak


Hayatını deney tüpleri ve laboratuvar ortamında geçiren, kimyager, eczacı dostlarınıza Kişiye Özel Kimyager Kupa Bardak hediye edebilirsiniz. Hediye edeceğiniz kişinin ismine özel olarak düzenlenecek bu kupa, kalıcı ve en anlamlı kupa bardak modellerinden biri.

mesleğe göre kupa bardak
renk değiştiren kupa bardak

Yorum Gönder

 
Top