z Sevgiliye Hediye Romantik Çerçeveler | En iyi Hediye Fikirleri

sevgiliye hediye çerçeveler
Gelin görün ki aşk, nelere kadir! Çünkü insan bir kere aşık oldu mu, sevgisini içinde tutamayıp, sınıf sıralarına, dağlara, taşlara, denizlere yazarak içindeki güçlü sevgiyi haykırmak ve bu yolla herkese duyurmak istiyor! Seven insanların bunu neden yaptığının aslında bize göre basit bir açıklaması var: O da "Aşkın romantik bir biçimde ilan edilmesi!" Hem aşkını bu yola gösteren erkek; hem de kendisine ilan-ı aşkta bulunulan kız tarafı oldukça mutlu:) Bu konuya farklı bir bakış açısı veya değişik bir açıklama getirmek için, biz işi uzmanlarına ya da aşk üzerine felsefe yapıp kafa patlatanlara bırakalım! Ancak gerçek olan şu ki, çiftler için aşkı deniz kumuna yazmak, pencere buğusuna çizmek veya ağaç kovuklarına kazımak en romantik davranışlardan biridir. Eğer siz de, sevgilinizin ismini/isimlerinizi kalp resmi içine yazıp mutlu oluyorsanız, bugünkü yazımızda yer verdiğimiz hediyeler tam da size göre! Aşkınızı romantik biçimde kalıcı bir hediye ile ölümsüzleştirmek ve sevgilinize en anlamlı hediyelerden birini vermek istiyorsanız, Kişiye Özel Adını Yazdım Çerçeveleri ile aşkınızı en somut biçimde sevgilinize gösterebileceksiniz! Tamamen size özel olarak hazırlanacak çerçeve modelleri ile sevgilinize unutulmayacak sürprizlerden birini yapabilirsiniz. 

Kişiye Özel Adını Yazdım Çerçeveleri

konu çizgisi
sevgiliye hediye çerçeve

Aşkını Kumlara Yazdım Çerçevesi


Kocaman sevginizi, o en romantik jestlerden biri olan deniz kumuna yazmak ister misiniz? Sevgilinize baktıkça O'na olan aşkınızı en çarpıcı biçimde ilan edecek Aşkını Kumlara Yazdım Çerçevesi, dalgalar, deniz kumu ve üzerinde size özel isim-tarihle birlikte! Siparişiniz esnasında isimlerinizi ve aşkınızın yıl dönümü tarihini yazabileceğiniz Aşkını Kumlara Yazdım Çerçevesi, aynı zamanda mükemmel de bir sevgililer günü hediyesi olabilir! 
konu çizgisi
sevgiliye hediye romantik resim çerçeve

Aşkını Ağaçlara Kazıdım Çerçeve


Adınızı içine yazdırıp sevgilinize hediye edebileceğiniz bir diğer romantik resim çerçevesi ise, Kişiye Özel Adını Ağaçlara Kazıdım Çerçeve! Aşıklar için nostaljik bir eylem olan Ağaç kovuğuna isim yazma ritüeli bu çerçeve ile yeniden karşınızda! Kişiye özel olarak hazırlanacak Aşkını Ağaçlara Kazıdım Çerçeve o kadar şık ve güzel ki, isimleriniz tıpkı gerçek bir ağaç üzerine işlenmiş gibi duruyor! Üstelik bu çerçeve bundan böyle sevgilinizin ya masasını, ya da duvarlarını süsleyecek! Baktıkça aşkınızı en güzel şekilde tüm hücreleriyle hissedeceği Aşkını Ağaçlara Kazıdım Çerçeve, yıldönümü hediyesi olarak kız arkadaşınıza verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri.
konu çizgisi
sevgiliye hediye çerçeveler

Adını Buğulu Camlara Yazdım Çerçevesi


Buhar tutmuş araba camlarına, buğulu pencerelere aşkınızı yazmaya ne dersiniz? Adını Buğulu Camlara Yazdım Çerçevesi ile sevgilinize en romantik sürprizlerden birini yapabilirsiniz? Buğulu cam fenomenini farklı bir bakış açısıyla tasarımına taşımış olan bu romantik çerçeve üzerine ister isimlerinizi, ister sevgi dolu mesajınızı, isterseniz de size özel bir tarihi yazdırarak kız/erkek arkadaşınıza romantik bir hediye verebilirsiniz.  
konu çizgisi
kişiye özel hediye

Yorum Gönder

 
Top