z Doğum Gününe Özel Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

Doğum Günü için hediyeler
İyi ki doğdun, iyi ki varsın mesajlarınızı, yaş gününde daha etkili ve daha özel şekilde sevdiklerimize göstermeyi elbette ki hepimiz çok isteriz! O halde daha renkli, daha heyecanlı ve daha fazla mutluluk verici doğum günü hediyeleri ister misiniz? Sizin için, tamamı doğum gününe özel olarak hazırlanmış birbirinden etkileyici ürünler belirledik. Aynı gün kargoya teslim ve kapıda ödeme imkanı bulunan doğum günü ürünleriyle sevdiklerinize unutulmayacak güzellikte yaş günü sürprizleri yapabilirsiniz. İçerisinde Konfetiler, balonlar, kupa bardaklar, yastık modelleri, resim çerçeveleri, kişiye özel doğum günü taş baskıları, ilginç doğum günü ürünleri, doğum gününe özel hazırlanmış taptaze çikolatalar ve daha bir çok farklı doğum günü ürün seçeneğinin yer aldığı bu yazımızda değim yerindeyse hediyeye boğulacaksınız! İster sevgilinizin doğum günü için, isterseniz de eşiniz, dostunuz, akrabalarınız veya anne babanız için alabileceğiniz doğum günü hediyeleri çok özel ve başka hiçbir yerde bulamayacağınız özel tasarımlara sahip! Kişiye özel, romantik ve ilginç hediye seçeneklerinden derlediğimiz doğum günü ürünleriyle aradığınız hediyeye kolaylıkla, oturduğunuz yerden sahip olabileceksiniz!

Doğum  Gününe Özel Hediyeler


Doğum günü hediyesi özel

Doğum Gününe Özel Hazırlanmış 100 Mesajlı Kavanoz


İşte bu büyüleyici kavanoz, Doğum Günü Hediyesi olabilecek en güzel armağanlardan biri. Olağanüstü şık sunumu ve içerisinde yer alan şahane doğum günü mesajlarıyla Doğum gününde Sevgilinize inanılmaz etkileyici bir hediye vermeniz açıkçası an meselesi. Ambalajı üzerinde doğum günü balonları bulunan, üzeri kurdele ile sarılı bir kavanoz ve içerisinde 100 adet birbirinden etkileyici doğum günü mesajları. Her güne 1 doğum günü mesajı barındıran bu özel doğum günü kavanozu ile, sevgilinizin 100 gününe kutlama mesajınızı yaymış olacaksınız! Aynı zamanda kavanoz içerisinde kalpli çikolatalar da bulunuyor.

Doğum günü için hediye

Doğum Gününe Özel Balon Desenli Kupa Bardak


Uçan balonlarla şık bir kupa bardak nasıl tasarlanabilirmiş, işte bu kupa bardak bunun en güzel yanıtı! Rengarenk balonlarla süslenmiş ve üzerine doğum gününü kutlayan sevdiğinize özel mesajınızı yazdırabileceğiniz kullanışlı bir kupa bardak ister misiniz? Dilediğiniz mesajlarınızla kişiselleştirebileceğiniz doğum günün kutlu olsun kupa bardak, arkadaşlarınıza, anne ve babanıza verebileceğiniz en şirin doğum günü hediyelerinden biri. Sihirli kupa ve düz beyaz kupa bardak modellerine sahip Kişiye Özel Doğum Günü Kupa Bardak, Aynı gün kargoya teslim ve kapıda ödeme ile işte karşınızda  

doğum gününe özel hazırlanmış çikolata

Doğum Günün Kutlu Olsun Çikolataları


İçerisinde 15 adet sütlü çikolata bulunan ve her birinin üzerinde de ayrı ayrı kutlama mesajları yazılı doğum gününe özel çikolatalarla, yeni yaşlarını kutlayan sevdiklerinize en tatlı hediyelerden birini verebilirsiniz. Dikdörtgen şeklindeki özel hediye kutusuna sahip ( Üzeri doğum gününü en güzel şekilde ifade eden balon resimleriyle süslenmiş) çikolata hediye kutusu, doğum günü olan sevdiklerinize hayatlarının bundan sonraki ilk günlerine lezzetli bir başlangıç yapmalarını sağlayacaktır.

doğum günü hediyeleri

Kişiye Özel Doğum Günün Kutlu Olsun Taş Baskı


Kalıcı ve uzun yıllar değerinden hiçbir şeyin eksik olmayacağı özel bir hediye düşünenler için tasarlanmış olan Doğum Gününe Özel Taş Baskı işte karşınızda. Kişiye özel olarak hazırlanan taş baskı üzerine doğum günü sahibinin fotoğrafını, ismini ve kendi kutlama mesajınızı yazdırarak hediye sahibine özel hale getirebiliyorsunuz! En hızlı ve en kolay şekilde sahip olabileceğiniz Doğum Günün Kutlu Olsun Taş Baskı, yakın arkadaşlarınıza, aile dostlarınıza verebileceğiniz en kalıcı doğum günü armağanlarından biri.

doğum günü ürünleri

Doğum Gününe Özel Mesajlı Balonlar


Sevgiliniz veya sevdikleriniz için sürpriz bir doğum günü partisi mi hazırlamak istiyorsunuz? Balonsuz bir kutlama partisi nerede görülmüş? Hele ki bu parti doğum günü partisiyse rengarenk balonlarla ortamı tam anlamıyla doğum günü havasına sokabilirsiniz. Üzerinde "İyi ki doğdun", "Doğum Günün Kutlu Olsun" şeklinde güzel ve mutluluk verici mesajların yer aldığı Doğum Gününe Özel Mesajlı Balonlar, hem partinizi renklendirecek, hem de misafirlerinize neşe saçacak!

doğum günü hediyeleri

Doğum Gününe Özel Mesajlı Çikolata


İçerisinde 10 tane "Doğum Günün Kutlu Olsun" mesajlı sütlü kare çikolata ve kalpli kartlar üzerine yazılı 20 adet özel sözün yer aldığı şık hediye kutusuna sahip doğum günü çikolataları, her bütçeye uygun en güzel doğum günü hediye seçeneklerinden biri. Kırmızı renkte kare hediye kutusu içerisinde gönderilecek olan bu özel çikolata "Uygun ve hesaplı doğum günü hediyeleri nelerdir?" arayışında olanlar için ideal bir tercih! Romantik Mesajlı Doğum günü çikolataları da aynı gün kargo ve kapıda ödeme seçeneğiyle satılıyor.

Doğum Günü Parti Gözlüğü Seti 4'lü

Doğum Gününe Özel Happy Birthday Gözlükler


Doğum günü partinize renk ve eğlence katacak "Happy Birthday" yazılı gözlükler işte karşınızda. Sert karton malzemeden yapılmış bu gözlükler, hem çocuklarınız, hem de sizin için güzel bir parti aksesuarı olacaktır. Sevdiklerinize sürpriz bir doğum günü partisi hazırlığı içindeyseniz, üzerinde renkli yanan mum şekilleri olan renkli gözlükleri tercih edebilirsiniz.  

özel doğum günü ürünleri

Doğum Gününe Özel Resim Çerçevesi


Dikkat ettiyseniz, şu ana kadar paylaştığımız ürünlerin tamamı, tam da iddia ettiğimiz gibi balonlarla ve kutlama mesajlarıyla hazırlanmış ve 100% doğum günü için özel hediye alternatifleri. Yani araya gereksiz ve kafa karışıklığı yaratacak ürünler sokmamaya çalıştık. Doğum gününe özel olarak hazırlanmış benzersiz bir diğer hediye seçeneği ise, Kişiye Özel doğum Günü Resim Çerçevesi. Üzerine "İyi ki doğdun" veya "Yeni yaşın kutlu olsun" tarzında istediğiniz mesajlarınızı yazdırarak hazırlatabileceğiniz bu özel resim çerçevesi içerisine hatırası olan bir fotoğrafınızı yerleştirerek doğum gününü kutladığınız kişiye armağan edebilirsiniz.

doğum günü için sevgilinize hediye

Sevgililer Özel Oyuncak Peluş Ayıcık


Peluş ayıcık daha ilk görüldüğü andan itibaren insanda pozitif duyguların canlanmasında etkili oluyor. Üstelik peluş oyuncak ayıcığın üzerindeki tişört tamamen kişiye özel olarak hazırlanabiliyor. Kız arkadaşınıza sevimli, bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, beyaz renkteki kişiye özel peluş ayıcık oyuncak tam aradığınız hediyelik eşya!

doğum günü ürünleri

Kalpli Kartlarda Yazılı 100 Farklı Doğum Günü Kutlama Sözleri


Sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınır? Eğer kendi ellerinizle ve Ona özel zaman ayırarak sevgilinize kurabiye, çikolata, pasta, şekerleme ya da kazak, bere, atkı gibi el yapımı hediyeler hazırladıysanız, hediyenizi daha romantik bir hale sokmak için kalpli kartlardaki doğum günü kutlama sözlerinden yararlanabilirsiniz. Üzerinde 100 değişik ve son derece romantik doğum günü sözlerinin yer aldığı kırmızı kalp kartlarla, sevgilinize ellerinizle hazırladığınız el emeği hediyenizin değerini 500 kat daha arttırabilirsiniz:) 

doğum gününe özel hediyeler

Kalp Kutuda Doğum Günü Takvimi


Sevdiklerinize Özel Doğum Günü Takvimi ile ilgili detaylara geçmeden önce bu şahane hediyenin nasıl bir etki yapacağıyla ilgili birazcık empati yapalım mı? Mesela hayal edin ki doğum günününü kutlayan kişi sizsiniz! Ve arkadaşınız hiç üşenmemiş Size, doğduğunuz tarihten bugüne kadar yaşanmış olan en önemli şeylerin kayıtlarını birbir tutmuş! Öyle ki Sen doğduğun gün neler olmuş, başbakan kimmiş, O günden bugüne kaç kişi doğmuş, Dünya nüfusu ne kadarmış, kaç saat ve kaç dakika geçmiş gibi bir sürü detaylı bilgi var! Sevdiklerinize verebileceğiniz en benzersiz ve en orijinal doğum günü hediyesi işte karşınızda. Kişiye Özel Foğum Günü Takvimi ile sevdiklerinize acayip ilginç ve etkileyici bir armağan verebilirsiniz.

Doğum Gününe Özel Emoji Kupa Bardak

Doğum Gününe Özel EMOJI Kupa Bardak


Doğum günü mesajınızı gülen yüz emoji karakterleriyle hazırlanmış kupa bardaklarla göstermeye var mısınız? Cep telefonları ve internet dünyasının sevimli mesajlaşma yüzleri Emojiler, doğum günü ifadesi ile işte karşınızda. Konuşma balonu içerisinde istediğiniz yaş günü mesajınızı yazdırabileceğiniz bu şirin kupa bardakla, sevdiklerinize sımsıcak bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz. Hem kahve kupası, hem de üzerinde sevgi dolu kutlama mesajlarınızı Emoji Kupa Bardaklarla sevdiklerinize gösterebilirsiniz.   

doğum günü hediyeleri

Dönen Küp Resim Çerçevesi


Kendi ekseni etrafına 360 derece dönebilen resim çerçevesi ile fotoğraflarınızı büyüleyici bir şekilde sergileniyor. Küp şeklindeki bu resim çerçevesi içerisine 6 adet fotoğrafınızı yerleştirebiliyor ve sevdiklerinizi her an karşınızda görebiliyorsunuz! Masanıza renk katacak dönen küp resim çerçevesi, aynı zamanda etkileyici de bir doğum günü hediyesi olacaktır.  

doğum günü hediyeleri

Kız Arkadaşınıza Etkileyici İnci Kolye Hediyesi


Sıra dışı bir sunumla, konserve kutusu içerisinde deniz suyu ile muhafaza edilen pırıl pırıl bir inci tanesi ile en anlamlı doğum günü hediyelerinden birine sahip olabilirsiniz. İstiridye kabukları içerisinden çıkartacağınız inci tanesi, yaş gününü kutlayan kız arkadaşınızın boynuna çok yakışacak! Hem etkileyici, hem de son derece ucuz bir fiyata sahip olan İstiridye İnci Kolye, bayanlara doğum günü hediyesi ne alınabilir sorusuyla sitemize ulaşan kişiler için muhteşem bir tercih olacaktır. 

Love Dudak Bakım Kremi

Uygun Fiyatlı Love Besleyici Dudak Bakım Kremi


Kız arkadaşınıza fiyatıyla ucuz, hem ilginç, hem de romantik bir diğer doğum günü hediyesi ise, adeta aşk romanını andıran kitap kapakları içerisinde Besleyici Dudak Bakım Kremi. Dudak kremini bayan arkadaşınıza tek başına armağan edebileceğiniz gibi, Onun için özel olarak hazırlayacağınız kozmetik ürünlerden oluşan el yapımı doğum günü hediye sepeti içerisinde de verebilirsiniz. Love yazılı dudak nemlendiricisinin içerisinde ayrıca özel mesajlarınızı yazabileceğiniz bir de küçük not alanı bulunuyor.

SMS Mesaj Balonu Yapışkanlı Not Kağıtları

SMS Konuşma Balonu Şeklinde Yapışkanlı Not Kağıtları (Sürpriz Önerisi) 


Cep telefonunuzdan sevgilinizle mesajlaşmayı çok mu seviyorsunuz? İşte bu çok sevdiğiniz şeyi dijital ortamdan çıkartıp, gerçek hayata taşıyacak SMS Mesaj Balonu Yapışkanlı Not Kağıtları! "SMS Mesaj kağıtlarından nasıl bir doğum günü hediyesi olabilir ki?" dediğinizi duyar gibiyim ancak şöyle yapabilirsiniz; Cep telefonunuzda sakladığınız en özel mesajlarınızı sarı ve mavi renkteki sms konuşma balonları içerisine yazın ve daha sonra bu mesajları alt alta dizerek mantar bir pano üzerine yapıştırın. Durun daha bitmedi! Bu mantar panoyu da çerçeveleterek sevgilinize hayal gibi özel bir doğum günü hediyesi verin:)

doğum günü için ilginç hediye

30 cm. Dev Şırınga Kalem


Öğrenci sevdiklerinize, masa başı iş yapan arkadaşlarınıza veya esprili doğum günü hediyeleri vermek isteyeceğiniz sevdiklerinizi işte bu ürün çok şaşırtacak! Dev boyutlardaki şırınga kalem, iğne korkusu olanlara birazcık korku dolu anlar yaşatabilir:) İçerisinde kan şeklinde kırmızı sıvı bulunan ve tamı tamına 30 cm. ölçülerindeki dev şırınga kalem, arkadaşlarınıza armağan edebileceğiniz en ilginç doğum günü hediyelerinden biri.

sürpriz doğum günü partisi

Sürpriz Doğum Günü Parti Seti


Sevgilinizin yeni yaşını sürpriz ve romantik bir kutlama ile geçirmeyi planlıyorsanız, içerisinde güzel bir parti hazırlamanız için gerekli olan bir çok şeyin bir arada sunulduğu Sürpriz Seti ilginizi çekebilir. Etkileyici bir doğum günü partisinin olmazsa olmazları, konfetiler ( Kalpli ve güllü), seni seviyorum yazılı balonlar, vanilya ve çilek kokulu tealight mumlar, sürpriz mini mesaj şişesi ve üzerinde 100 romantik aşk mesajınızın yer aldığı kalp kartlar bu sürpriz seti içerisinde yer alıyor.

Parti Malzemeleri Maytap 10'lu Paket

Doğum Gününe Özel Parti Malzemeleri & Maytap 10'lu Paket


Yaş günü pastası kesileceği an ışıklar kapatılır ve maytaplar eşliğinde "İyi ki Doğdun ..." şarkıları söylenir. Bu hoş ambiyansı yaratan en önemli şey ise, cıvıl cıvıl ışık gösterisi sunan ve partiye katılan herkesin elinde salladığı maytaplar... Sevdiklerinizin doğum günü partisi için ihtiyacınız olabilecek en önemli şey Maytap! Paketi içerisinde 10 adet olarak işte karşınızda.

doğum günü hediyeleri

Parti Aksesuarları & Şişme Prens Tacı


Erkek ve kız çocukları için şişirilebilir prens ve prenses tacı, doğum günü partilerinizde çocuklarınızı mutlu edecek son derece hoş aksesuarlardan biri. Kendilerini adeta prens ve prensesler gibi hissedecekleri bu sahte tac,   çocukları mutlu edecek en güzel doğum günü hediyelerinden biri. 

Fotoğraf Baskılı Canım Ailem Buzdolabı Magneti

Dev Boyutta Fotoğraf Baskılı Canım Ailem Buzdolabı Magneti


İnsanın sahip olduğu en değerli şeyi ailesidir. Anne, baba, kardeşler başta olmak üzere amca, dayı, teyze, hala, dedeler, anneanne ve babaanne ! Bu hayatta herkes bir tarafa aile bir tarafa! Onların kıymetini gerçekten de çok iyi bilmemiz gerekiyor. İşte Size, doğum günü için hazırlatabileceğiniz şahane bir buzdolabı magneti. 15 x 20 cm. gibi büyük bir boyuta sahip olan bu özel magnetle, doğum gününü kutlamak istediğiniz akrabalarınıza, anne-babanıza veya kardeşinize son derece etkileyici bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz.

Love Yazılı Kişiye Özel Romantik Resim Tablosu


Üzerindeki Love Yazılı romantik mesajı ve içerisine yerleştirilecek size özel fotoğrafınızla sevdiklerinize kalıcı bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan bu çerçeve, sevdiklerinizin masasını süsleyecek şahane bir fotoğraf tablosuna dönüşüyor.

Kişiye Özel Mutluluğun Resmi Sevgili Tişörtleri

Kişiye Özel Sevgili Tişörtleri


Millet sevgili görsün! Büyük aşkınızı kıyafetlerinizle de göstermeye ne dersiniz? Son dönemlerin en etkileyici hediye seçeneklerinden biri de, kişiye özel sevgili tişörtleri. Siz de, sevgilinize doğum gününde üzerinde balonlar ve çöp adam resimleri bulunan ve isimlerinizin yazılı olacağı bu renkli sevgili tişörtünü hediye edebilirsiniz. O'na hem aşkınızı en Elbette ki biri sizin, diğeri ise sevgiliniz için. Kişiye özel olarak hazırlanan Sevgili Tişörtleri, hem doğum günü, hem de yıldönümünüzde Sevgilinize güzel bir armağan olacak!

erkeğe doğum günü hediyesi

Yorum Gönder

 
Top