z Eşeklik Ettim Beni Affet Ürünleri | En iyi Hediye Fikirleri

eşeklik ettim beni affet
Genellikle istenmeden gerçekleşen yanlışlıklar veya kasıt bulunmaksızın işlenmiş hatalar için; "Eşeklik yaptım/yapmış" şeklinde, olayı bir miktar hafifletici, birazcık da sevimli kılan benzetmeler yapılır. "Eşeklik yapmak" tabiri ile; kalbi kırılan kişiyi daha anlayışlı olmaya davet etmek ve olayın faili (kalp kıran kişi) için de, hatalı olduğunu kabul ettiği amaçlanır. Ancak gerçekten de bazı yanlışlar vardır ki, bir eşek bile olsa bunu yapmaz dedirtecek türdendir:) Özellikle de bu hata, çok sevilen ve çok özel görülen birine, yani sevgiliye karşı yapılmışsa etkisi de, onarılması da daha meşakkatli olur! Eğer siz de, sevgilinize karşı bir vesile ile kabahat işlediyseniz ve sevgilinizden özür dilemek; kalbini geri kazanmak istiyorsanız, Kişiye Özel Eşeklik Ettim Ürünleri tam size göre. Sevgilinizden kuru sözlerle özür dilemek ve Onu daha  çok sinirlendirmek/öfkelendirmek yerine, sevimli ürünlerden oluşan ve esprili özür dilerim hediyeleriyle daha ılımlı sonuçlar alınabilir aslında! Kabahatinizi hafifletmek amacıyla esprili şekilde hazırlanmış olan "Eşşeklik ettim özür dilerim. Beni Affet" hediyeleri ve hediye sepetleri; içerisinde sevimli eşek figürleri bulunan son derece etkileyici özür dileme ürünleridir. Birbirinden etkileyici eşeklik ettim özür dilerim ürünleriyle sevgilinizin kırılan kalbini kim bilir belki de tahmin ettiğinizden daha hızlı onarabilirsiniz.

Eşeklik Ettim Beni Affeder misin? Hediyeleri

konu çizgisi
eşeklik ettim hediyeleri

Eşeklik Ettim Ürünleri & Peluş Eşek Oyuncak


"Sevgilimin Kalbini Kırdım, Ondan Özür dilemek için ne yapabilirim?" diye düşünüyorsanız, ilk olarak soğuk kanlılığınızı koruyun ve şu erdemi de gösterin tabi;"Eşeklik ettim, özür dilerim.." Elbette bu durumu pekiştirmek ve anlamı güçlendirmek için de sevgilinize 50 cm uzunluğundaki PELUŞ EŞEK OYUNCAK hediye edin! Çünkü aşk, güzellikleriyle ne kadar yaşanmak istenen özel bir duygu olsa da, bazen yaşattığı sıkıntılarla da bir o kadar çilelidir. Ama olsun! Her şeye rağmen insan sevdiği ve aşık olduğu birin var olması kadar güzel bir şey yok bu Dünya'da. Hiç gurur meselesi yapmadan, sevgilinizin kalbini onarmaya bakın! 
konu çizgisi
Eşeklik ettim özür dilerim

Eşeklik Ettim Özür Dilerim Hediye Sepeti


Sevimli eşek oyuncakları, resim veya figürleri aslına bakarsanız olayı tatlıya bağlamaktan öte birşey değil. Eşek burada özür dilemek için kullanılan etkili ancak sembolik bir figürdür. İşte karşınızda İçerisine özür dileme mesajlarınızı yazdırabileceğiniz mor renkli mesaj kağıdı Peluş eşek oyuncak ve eşeklik ettim kupa bardaktan oluşan son derece şık - etkileyici bir özür dilerim hediye sepeti. Sepet içindeki eşek oyuncak oldukça sevimli. Aynı zamanda kupa bardak üzerindeki eşek figürü de oldukça şirin ve sempatik. Kupa bardak üzerine bir konuşma balonu var ve "Eşeklik Ettim Beni Affeder misin?" mesajı bulunuyor. Özür dilemek için için bu harika sepeti sevgilinize gönül rahatlığıyla armağan edebilirsiniz. 
konu çizgisi
Eşeklik ettim ürünleri

Kişiye Özel Eşeklik Ettim Kupa Bardak


Biraz mahcup, daha çok üzgün ve kesinlikle çok pişman bir eşek! Kişiye Özel Eşeklik Ettim Kupa Bardak, hem sevimliliği, hem de mesajınıza özel olarak hazırlanacak son derece etkileyici bir kupa bardak! Dilediğiniz özür mesajınızı üzerine taşıyabileceğiniz eşeklik ettim kupa bardakla sevgilinize karşı işlemiş olduğunuz hatanın pişmanlığını en çarpıcı biçimde dile getirebilirsiniz.
konu çizgisi
eşeklik ettim ürünleri

Mesajlı Özür Dilerim Çikolatası


Kadınların aklına girmenin öncelikli yolu çikolatalardan geçer. Çikolata lezzeti ile sevgilinizin ağzını tatlandırarak özür dilemeye ne dersiniz? Eşek resimli "Eşeklik Ettim Özür Dilerim" mesajlı ve mor renkli çikolata ambalajıyla hazırlanmış güzel bir hediye kutusu işte karşınızda! İçerisinde kalp şeklindeki kartlar üzerine yazılı 20 farklı ve etkileyici özür dileme sözlerinden oluşan bu hediye kutusunu da sevgilinize armağan edebilirsiniz!
konu çizgisi

Yorum Gönder

 
Top