z Kişiye Özel Aşk Gazetesi | En iyi Hediye Fikirleri

sevgiliye aşk gazetesi
TV ve magazin dergilerinde ünlülerin aşkları anlatılır. Ünlüler ne yeyip, ne içiyorlar; kim, kiminle beraber, hangi ünlü sanatçı, hangi sevgilisini kiminle aldattı veya hangi ünlü iş adamı doğum gününde sevgilisine hangi spor arabayı hediye etti, diye... Çoğu zaman gazete sayfalarından veya televizyon ekranlarından, sanatçıların, bize oldukça pırıltılı gelen bu yaşamlarını, elimizde çekirdek çitleyip, iç geçirerek izliyoruz. Eğer siz de, gazetelerin aşkınızdan bahsetmesini, sevgilinizle birlikte aşkınızın gazete sayfalarında haber olmasını istiyorsanız, bu hayalinizi gerçekleştirmek için aslında zaman kaybetmeye gerek yok! Çünkü, kendi aşk gazetenizi kendiniz hazırlayabiliyorsunuz. Bu kez ünlülerle roller değişiyor. İşte yalnızca aşkınıza özel olarak hazırlatabileceğiniz, üstelik haberlerini fotoğraflarını kendiniz seçip, yazarlığını kendinizin yapacağı ve tamamen size özel bir aşk gazetesi karşınızda! Üstelik Aşk Gazetesi öyle küçük bir haberle geçiştirilecek bir gazete de değil! Tam boy sayfa aşkınızın gazetesi. Kişiye Özel Aşk Gazetesi, en başından en sonuna kadar, dolu dolu size özel hazırlanıyor. En beğendiğiniz fotoğraflarınızla tasarlanacak aşk gazetesine, istediğiniz haberleri kendiniz yazabiliyorsunuz. 
fiyat
Kişiye Özel Aşk Gazetesi; Adından da anlaşılacağı üzere yazı, başlık, manşet, haber ve fotoğraflarını kendinizin hazırlayacağı ve sevgilinize sürpriz yapmak için kullanabileceği esprili; aynı zamanda da romantik bir hediye seçeneğidir! %100 size özel bir gazetedir. Kaldı ki, örnek resimde "Sonsuz Aşk Gazetesi" yazan başlığı bile, siparişiniz esnasında kendiniz değiştirebiliyorsunuz. Gazetenizin adını ister "Sevgilime Aşkım"; ister "Seni Seviyorum"; ister "Evlilik Teklifim" diye değiştirebiliyorsunuz. Haber başlıkları, manşetler, kutu içerisindeki yazılar ve diğer küçük haberleri de istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz. Bu haliyle sevgilinize yapabileceğiniz harika bir sürpriz hediyeye dönüşüyor.
aşk gazetesi
Hediye fikirleri editoryal ekibi olarak, sevgililer için etkileyici sürpriz hediye önerilerimize aşk gazetesi ile devam ediyoruz. Tasarımıyla büyüleyici, etkileyiciliğiyle ise sevgilinizin kalbini fethedecek son derece sürpriz bir hediye! Sevgililere özel aşk gazetesi, erkek ve bayan sevgililere, özel günler için benzersiz ve oldukça da romantik sürpriz yapma fırsatları sunuyor. Aşkınızın gazetesinde, ister sevgilinize methiyeler sıralayın, ister sosyete magazin haberciliği yapıp aşkınızı farklı bir pencereden gösterin, isterseniz sevgilinize evlilik teklifinizi haber tadında Kişiye Özel Aşk Gazetesi ile dile getirin. Sevgililer Günü, Doğum Günü, Yılbaşı gibi özel günlerin en sürpriz vaat eden hediyesi olmaya talip olan Kişiye Özel Aşk Gazetesi, kesin kez sevgilinize armağan etmeniz gereken bir ürün!

Sevgililere Özel Aşk Gazetesini Nasıl  Sipariş Verebilirim? 


Özel çerçevesi içerisinde satışa sunulan aşk gazetesi, sevgilinizin hem hediye olarak aldığında çok mutlu olacağı; hem de evinin duvarlarını süsleyecek özel bir armağan! Bu romantik ürünü ister kredi kartıyla sipariş verin; ister kapıda ödeme ile... Saat 14:00'a kadar sipariş vermeniz halinde de AYNI GÜN KARGOYA Teslim edildiğini belirtmemizde yarar var. Bu ürünü sipariş vermek için hediyemen.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Lütfen TIKLAYIN
sevgililere özel aşk gazetesi
konu çizgisi
Sitemiz içerisinde erkek ve bayan sevgiliye özel hediye fikirlerinin yer aldığı onlarca hediye önerisi ve etkileyici sürpriz önerileri bulabilirsiniz. Sevgiliye özel daha fazla sürpriz hediye seçeneği için lütfen TIKLAYIN:
http://www.eniyihediyefikirleri.com/2014/01/sevgiliye-hediye-fikirleri.html

Yorum Gönder

 
Top