z 2016 Yılbaşı Hediye Seçenekleri | En iyi Hediye Fikirleri

yılbaşı hediyeleri
Türkiye açısından bakacak olursak, eminiz ki birçoklarımız için geride bırakacağımız 2015 yılı pek de iç açıcı geçtiği söylenemez! Özellikle de siyasi, ekonomik açıdan! Geçmiş yılda yaşanan olumsuzlukları bir kenara itip, maddi ve manevi olarak bizleri güzelliklerin beklediğiniz ümit ettiğimiz önümüzdeki yıla bakacağız bakacağız. 2016 yılına sayılı günler kala, hepimizi yeni yılın sevinci, heyecanı ve mutluluğu şimdilerde sarmaya başladı bile! Yeni yılı güzel karşılayalım ki, 2016 yılının geri kalanı da bizler için iyi geçsin! 2016 yılbaşını sevdiklerimizle beraber karşılamak kadar, o özel günde dostlarımızın, arkadaşlarımızın, bizi sevenlerin ve sevgilimizin, kısacası değer ve önem atfettiğimiz herkesin bize, nasıl bir yılbaşı hediyesi vereceğini de şimdiden merak ederiz. Çünkü hediye demek, bir yerde sevgi gösterisi ve mutluluk demek! Bizler de yılbaşı hediyesi olarak sevdiklerimize, çam sakızı, çoban armağanı bir hediye vereceğiz. Amaaaa bu hediye acaba ne olacak? Eğer yeni yıl için erkeğe ve bayana yönelik ne tarz hediyeler alacağınıza karar veremiyorsanız, işte bu yazı sizin için hazırlandı! Çünkü yılbaşı gecesini keyifle geçirebileceğiniz, ve sevdiklerinize mutluluk yaşatabileceğiniz birbirinden renkli ve güzel yılbaşı hediyeleri oluşturduk! İçerisinde sevgilinize verebileceğiniz acayip renkli ve özel yılbaşı hediye sepetleri, arkadaşlarınızın şaşkınlıktan küçük dillerini yutacağı ilginç yılbaşı hediyeleri, erkeklere özel hediye setleri, bayanlar için şiir gibi özel yılbaşı hediyeleri ve daha bir çok farklı armağan seçeneği bu yazımızda sizleri bekliyor olacak!

2016 Yılbaşı Hediye Seçenekleri

konu çizgisi
yılbaşı hediyeleri

2016 Bizim Yılımız Olsun Yastığı 


Yeni yılın en güzel günleri, en sıcak renkleri, en çılgın eğlenceleri ve en büyük aşkı Sizin olsun! 2016 yılbaşına hatıra bırakacak özel bir hediyeyle giriş yapmaya ne dersiniz? İşte Bizim Yılımız Yılbaşı Hatırası Yastık, göndereceğiniz 6 özel fotoğraf ve yeni yıl kutlama mesajınızla hazırlanacak. Arkadaşlarınıza, dostlarınıza, ailenize veya sevgilinize 2016 yılbaşı için özel bir hediye vermeyi düşünüyorsanız, İşte Bizim Yılımız Yılbaşı Hatırası Yastık sade ve şık tasarımıyla büyük bir beğeni toplayacak en güzel hediyelerden biri.
konu çizgisi
yılbaşı hediyeleri

Sevgililere Özel 2'li Aşk Yastıkları


İşte bu yastıklardan biri sizin, diğeri ise sevgiliniz için! Romantik bir şekilde tasarlanmış olan Aşk yastıkları ile 2016 yılbaşında sevgilinize harika bir hediye sürprizi yapabilirsiniz. Sıcak renklerden bir tanesi olan Turuncu renkle hazırlanmış olan aşk yastıkları fotoğraflarınıza özel olarak hazırlanıyor. Yılbaşı hediyesi olarak sevgilinize diğer alışılagelmiş klasik hediyelerin ötesinde orijinal bir armağan vermek isterseniz, 2'li yılbaşı aşk yastıkları ilginizi çekebilir.
konu çizgisi
yılbaşı hediye fikirleri

Mutlu Yıllar Ho Ho Hoo Kupa Bardak


Arkadaşa yılbaşı hediyesi ne alınır? Size harika bir kupa bardak önerebiliriz. Üstelik üzerinde yer alan ve sanki kupa bardaktan fırlıyormuşcasına sürpriz bir şekilde çıkan Noel Baba Sevdiklerinizin yeni yılını sizin adınıza en şirin şekilde kutluyor. Üzerine yılbaşı mesajınızı taşıyabileceğiniz ve hediye edeceğiniz özel insanın ismine hazırlanacak Yılbaşı Temalı Kupa Bardak, ucuz ancak her zaman kullanılabilir en güzel yılbaşı hediyelerinden bir diğeri.
konu çizgisi
Atıştırmalık Ürünler Yılbaşı Hediye Sepeti

Atıştırmalıklarla Dolu Yılbaşı Hediye Sepeti


Yeni yılı sevgilisiyle evde kutlamak isteyenler, yılbaşında ev partisi yaparak arkadaşlarını evine davet edenler. İşte karşınızda yeni yıl için özel olarak hazırlanmış abur cuburların yer aldığı şahane atıştırmalıklar. İçerisinde cipsinden, sakızına, kuruyemişinden 3'ü bir arada kahvesine, Damak çikolatasından süslerine kadar her şeyin bir arada olsğu atıştırmalık yılbaşı hediye sepeti, aynı zamanda arkadaşlarınıza da yılbaşı hediyesi olarak gönderebileceğiniz şık bir sepet!
konu çizgisi
Sevgilime Özel Yılbaşı Hediye Sepeti

Sevgilinize Özel Nice Yıllara Hediye Sepeti


Kız arkadaşınıza 2016 yılının en şirin yılbaşı hediye sepetini vermek ister misiniz? Neden bu kadar iddialı bir söz sarfettiğimizi şimdi bu sepetle ilgili detayları okuduğunuzda daha iyi anlayacağınızı düşünüyoruz. Sevgilime Özel Yılbaşı Hediye Sepeti içerisinde bir kere kız arkadaşınızın sevgilisi haline gelecek son derece şirin b,r peluş oyuncak ayı var. Bununla birlikte Noel Baba Kupa Bardak (üzerinde mutlu yıllar yazılı), Güzeller güzeli sevgilinizin kullanabileceği kırmızı renk oje, marshmallow şekerlemeler, Yasemin kokulu kırmızı renk küp şeklinde ve üzerine mutlu yıllar yazılı kokulu sabunlar yer alıyor. Hesaplı fiyatıyla da bizden tam not alan bu sepet, aynı gün kargoya teslim ile adresinize gönderiliyor.
konu çizgisi
yılbaşı hediye sepeti

Mutlu Yıllar Hediye Sepeti


Yılbaşı hediye fikirleri konumuza giriş yaparken sevgililer için birbirinden şirin ve romantik yılbaşı hediye sepetleri sunacağımızın sözünü vermiştik! İşte karşınızda, yeni yıl gecesi sevgilinizin yüzünde mutlu bir tebessüm sağlayacak, şık ve gösterişli bir yılbaşı hediye sepeti! İçerisinde "Mutlu Yıllar" yazılı yılbaşı desenli bir kupa bardak, Noel Baba kar küresi, rengarenk atkı ve bere sarılı kardan adam oyuncağı ve "Seni Seviyorum" yazılı mini kalp yastık! Tamamı Mutlu Yıllar Hediye Sepetinde! Sevgilinize yılbaşı hediyesi olarak ne alacağınıza karar veremiyorsanız, bu sepeti özellikle armağan edebileceğinizi belirtelim!
konu çizgisi
yılbaşı hediye sepeti

Yılbaşına Özel Fantezi Hediye Seti


Yeni yıl gecesinde yaramazlık yapmak isteyenlere özel hazırlanmış Fantezi hediye sepeti birbirinden erotik ve renkli ürünlerle göz dolduruyor. Özellikle yılbaşı gecesi kırmızı iç çamaşırı giyerek, yeni yılın kendisine uğur getireceğini hayal eden bayanların çok beğeneceğini düşündüğümüz özel bir sepet! İçerisinde; Karanlıkta parlayan Kamasutra Zarlar, 54 farklı cinsel pozisyonun yer aldığı Kamasutra Poker kağıtları, kırmızı bayan iç çamaşırı ve Aşka davet çanı bulunan bu sepeti, bayan partnerinize yeni yıl hediyesi olarak verebilirsiniz!
konu çizgisi
yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Mutlu Yıllar Dilerim Yastık


Yeni yılda başka her şey eksik kalabilir ama ille de aşk olsun! Erkek arkadaşınıza farklı bir yılbaşı hediyesi vermek isterseniz, fotoğrafına ve kişisel mesajınıza özel olarak hazırlanacak fotoğraflı yılbaşı hediyesi yastığı beğeneceğinize inanıyoruz! Masmavi bir zemin üzerine, rengarenk yılbaşı süsleri ile dizayn edilmiş, mesajınızla erkek arkadaşınıza özel hale gelecek yılbaşına özel kare yastık, kapıda ödeme kolaylığı ve aynı gün kargoya teslim ile sipariş edebileceğiniz bir ürün!
konu çizgisi
yılbaşı hediyesi

Yılbaşı Temalı Kişiye Özel Kupa Bardak


Favori yılbaşı hediyelerinden biri olarak gördüğümüz bir diğer ürün ise, kişiye özel olarak hazırlanan "Mutlu Yıllar" dileklerinizi en güzel şekilde üzerine yazdırabileceğiniz Yılbaşı Temalı Kişiye Özel Kupa Bardak! Noel şapkası, çam ağacı yaprakları, yılbaşı geyikleri, fiyonklar, hediye paketleri gibi yeni yılın en bilindik izlerini üzerinde taşıyan Yılbaşı Temalı Kişiye Özel Kupa Bardak, erkeğe ve bayana verilebilecek hesaplı, ucuz ancak çok güzel yılbaşı hediyelerinden biri!
konu çizgisi
sevgiliye yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Aşk Gazetesi


Kusursuz güzellikte, %100 kişiye özel vekesinlikle sevgilinizi çok özel hissettirecek en romantik yılbaşı hediyelerinden biri! Yeni yılda aşkınız gazete manşetlerini süslesin! Tamamen kişiselleştirilebilir Aşk Gazetesi ile size özel bir gazeteniz olsun ve mutluluktan sevgilinizin ayakları yer tutmasın! Tepeden tırnağa, soldan sağa her mili metre karesini kendinizin ayarlayacağı, resimleriyle, yazılarıyla, başlık ve yan başlıklarıyla tamamen size özel bir aşk gazetesi! Yılbaşında sevgilinize sürpriz bir hediye vermek istiyorsanız, Aşk Gazetesini kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.
konu çizgisi
erkeğe yılbaşı hediyesi

Kişiye Özel Siyah Erkek Cüzdan


Erkekler için az sayıdaki hediye seçeneği, kusursuz güzellikteki %100 dana derisinden ve hediye edeceğiniz erkeğin ismine özel hazırlanacak olmasından dolayı, Kişiye Özel Siyah Erkek Cüzdanı diğer hediye alternatifleri içerisinde bir kaç adım daha öne taşıyor! Erkeğe yılbaşı hediyesi ne alınır sorusuna ise çok isabetli bir yanıt oluyor! Hakiki deriden imal edilmiş olan Kişiye Özel Siyah Erkek Cüzdan, taba ve siyah renk uyumundan doğan mükemmel bir birliktelik sunuyor. İsim ve soy isme özel olarak hazırlanacak bu özel cüzdanı, babanıza, erkek arkadaşınıza, eşinize veya erkek kardeşinize yılbaşında gönül rahatlığıyla armağan edebilirsiniz.
konu çizgisi
romantik yılbaşı hediyesi

I love you Yazılı Romantik Su Küresi


Yılbaşı için düşünülebilecek en samimi ve en sıcak hediyelerden biri de, "I love you" Yazılı Romantik Su Küresi. Sallandığında içerisindeki simlerin dakikalarca dönüp durduğu ve son derece rahatlatıcı bir etki yaratan su küresi, kız arkadaşınıza fiyatıyla uygun en romantik yılbaşı hediyelerinden biri. Pembe renk kurdeleye sarılı özel hediye kutusu şeklindeki kaidesiyle son derece şık ve dekoratif! Kız arkadaşınıza yılbaşı hediyesi olarak olabilecek en şirin armağan.
konu çizgisi
yılbaşı hediyeleri

Mutlu Yıllar Yazılı Renkli Balonlar


Yeni yılda evinizi "Mutlu Yıllar" yazılı balonlarla süslemeye ne dersiniz? İster evinizde yapacağınız yılbaşı partisi için, isterseniz de ofis içi yılbaşı partileriniz için kullanabileceğiniz yılbaşı temalı rengarenk balonlarla, yeni yıla daha neşeli ve keyifli girebilirsiniz. Üzerinde "Mutlu Yıllar" yazılı balonlar hem mekanınızı süsleyecek, hem de davetlilerinizi tam yılbaşı parti havasına sokacak! Dilerseniz sevgilinize yılbaşı için hazırladığınız el yapımı hediyelerin içine de renk katsın diye Mutlu Yıllar Yazılı Renkli Balonları koyabilirsiniz.
konu çizgisi
yılbaşı hediye seçenekleri

Sevgililere Özel Ayıcıklı Kova Hediye Sepeti


Sevimli bakışlarıyla bayanların kalbini fetheden şirin peluş ayıcık, bu hediye sepetinin baş aktörlerinden biri! İçinde 2 adet mini mesaj şişesi içerisinde rengarenk şekerleme-draje ve "I LOVE You" yazılı "Kalbim Diyor ki", kalp bulunan Sevgililere Özel Ayıcıklı Kova Hediye Sepeti hediye listenize yazabileceğiniz güzel ürünlerden biri. Üstü tülle örtülüp, kurdele ile bağlanan kırmızı renk şık bir kova içerisinde birbirinden şirin hediyeliklerle yılbaşında da sevgilinizin kalbini bir kez daha kazanacaksınız.
konu çizgisi
romantik yılbaşı hediyeleri

Sevimli Ayıcığın Sana 100 Aşk Mesajı Var


Romantik yapıda bir sevgiliniz varsa, eminiz ki bu hediye ile kendisini çok özel hissedecektir. Sevimli oyuncak peluş ayıcık kucağında kalp kutu taşıyor ve içinde de 100 farklı romantik mesaj var! Her biri kalpli kartlara yazılmış 100 değişik ve özel mesajlarla sevgilinize yeni yıl gecesi, sizin için ne kadar değerli biri olduğunu bir kez daha hissettirin!
konu çizgisi
yılbaşı çikolatası

Kişiye Özel Mesajlı Harf Çikolata


Uygun bir şekilde harf harf yan yana konulduğunda yeni yıla dair en güzel mesajınızı taşıyacak olan Mesajlı çikolatalarla sevdiklerinizin yeni yılını kutlayabilirsiniz. "Nice güzel senelere","Mutlu Yıllar Aşkım","Seni Seviyorum Bebeğim" veya "Nice Güzel Senelere" gibi sevgi dolu güzel dileklerinizi lezzetli mesajlı çikolatalarla sevdiklerinize gösterebilirsiniz. Kalp kutusu içerisinde, gül yapraklarıyla süslenmiş olan Kişiye Özel Mesajlı Harf Çikolata, annenize, eşinize, sevgilinize verebileceğiniz en tatlı yılbaşı hediyesi.
konu çizgisi
yılbaşı hediyeleri

Kürklü Ayak Kelepçeleri 


Heyecan dolu bir yılbaşı gecesine hazır mısınız? Çok beğenilen el kelepçelerinden sonra, tüylü ayak kelepçeleri de yeni yılın o ilk özel gecesini unutulmaz kılıyor. Siyah, pembe ve kırmızı renk modelleri bulunan Ayak Kelepçelerinden istediğinizi seçin ve yılbaşı gecesi sevgilinizi şaşırtın! Kürklü Ayak Kelepçeleriyle birlikte yepyeni bir yıla ateşli bir aşk oyunuyla mutlu girin:)
konu çizgisi
2016 yılbaşı hediyesi

Star Lover - Projeksiyonlu Romantik Gece Lambası


Gecelerinize romantizm taşıyacak ve odanızın dört bir yanını aşkın sembolleriyle süsleyecek Star Lover - Projeksiyonlu Romantik Gece Lambası işte huzurlarınızda. Fiyatıyla da oldukça hesaplı bir ürün olan bu harika gece lambasıyla yeni yıla romantik bir başlangıç yapabilirsiniz. Duvarlar kalp figürleri, romantik desenler yansıtan bu harika lambanın soft ışıkları altında sevgilinize de yılbaşında özel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.
konu çizgisi
yılbaşına özel hediyeler

Konuşan Fotoğraflar Yılbaşına Özel Duvar Saati


Hani şu yılbaşı çam ağaçları üzerindeki ışıklı süsler vardır ya? Ahşap bir zemin görünümüne sahip işte bu duvar saati üzerinde de resim olarak böyle harika bir süs var! Üzerine 4 adet fotoğrafınızı taşıyabileceğiniz ve her bir fotoğrafınızın altına da istediğiniz yılbaşı kutlama mesajlarınızı yazdırabileceğiniz Konuşan Fotoğraflar Yılbaşı Duvar Saati, sevgilinize hem çok şık, hem de çok güzel bir yılbaşı hediyesi olacak! Bu arada ürünün adı konuşan kalpler duvar saati ancak sakın yanlış anlaşılmasın, saat gerçekte konuşmuyor:) 
konu çizgisi
en güzel yılbaşı hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top