z El Yapımı Yılbaşı Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

el yapımı yılbaşı hediyesi
Yılbaşı yaklaşıyor. Eminiz ki bu özel gecede annenize, kardeşinize, kız/erkek arkadaşlarınıza, babanıza, dostlarınıza veya sevgilinize en güzel yılbaşı hediyesini kendi ellerinizle hazırlayıp vermeyi çok istersiniz! Yeni yıla girerken sevdiklerinize "Yeni yılın sana, sağlık, mutluluk, huzur ve bol şans getirmesi dileklerimle... Mutlu Yıllar, Nice Güzel Senelere" tarzındaki en iyi dileklerinizi, güzel kutlama mesajlarınızı, şık bir hediye paketi üzerine iliştireceğiniz süslü bir not kağıdıyla sunmayı çok istersiniz. Peki yeni yıl için sevdiklerinize ne hediye alacağınıza karar verdiniz mi? Yoksa nasıl olsa son güne kadar bir şeyler bulurum düşüncesiyle rehavete mi kapıldınız? Eğer henüz herhangi bir hediyeye karar vermediyseniz ya da el yapımı hediye yapmak istiyor ancak nasıl bir şey yapabileceğinizi araştırıyorsanız, şimdi sıkı durun. Son dakika yılbaşı hediyesi arayanlar, "En kolay şekilde evde yapabileceğim el yapımı yılbaşı hediyeleri neler?" diye köşe bucak internette el emeği hediyeler araştıranlar, işte bu yazı sizin için hazırlandı. Sevdiklerinize bu yılbaşının en güzel armağanını, hali hazırda evinizin bir köşesinde uzun zamandan beri bekleyen; haliyle de çok kolay şekilde erişebileceğiniz yardımcı malzemeler ve kendi el emeğinizle, evinizde kendi başınıza hazırlayabilirsiniz. Bu yazımızda vereceğimiz Kendin Yap Yılbaşı Hediye önerileriyle; çocuklarınıza, büyüklerinize; anne veya babanıza; evliyseniz eşinize, sevgilinize; sıkı arkadaş ya da en yakın dostlarınıza en güzel yılbaşı armağanını kendiniz yapacaksınız. İçinde bulunduğumuz yılın artık son günlerini yaşıyorken, yeni yıla nasıl olsa daha çok var demeden, hemen bugünden kollarınızı sıvayın ve sevdiklerinize özel; en anlamlı el yapımı yılbaşı hediyesini kendiniz hazırlayın. Kendi başınıza yapmanız için önerdiğimiz el yapımı yeni yıl hediyeleri o kadar fazla sayıda ki, "Acaba üstesinden gelir miyim?","Malzemeleri nasıl bulurum" ya da "Yapabilir miyim?" diye hiç düşünmenize gerek yok! Çünkü 30'un üzerinde el yapımı yılbaşı hediye fikirlerimiz içerisinde hem evinizde kolaylıkla bulabileceğiniz malzemelerden hazırlanan hediyeler; hem de her herkesin kolaylıkla yapabileceği, her yeteneğe uygun hediyeler var. Siz sadece bu yılbaşına kime hediye hazırlayacağınıza ve nasıl bir şey yapacağınıza karar verin.


Evde Kendin Yap Kolay Yılbaşı Hediyeleri


Annenize Özel El Yapımı Yılbaşı Hediyesi

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 2
Annesinin Kızı İşte... Anneler evlerinde sergileyebilecekleri süslü eşyalara bayılırlar. Mesela annenize el yapımı bir yılbaşı hediyesi hazırlayacak iseniz, kavanoz v.b. cam eşyalarla yapılabilecek hediye şahane süs eşyaları var. Örneğin, yukarıda yer alan Çiçek Vazosu gibi. Boş ve ağzı geniş bir kavanoz bulun. Dış çevresini beyaz cam tutkalı ile iyice boyayın ve üzerine farklı renklerde çakıl taşları yapıştırın. 4-5 saat kadar kurumaya bırakın.
el yapımı yılbaşı hediyeleri
fiyat
Kuruduğundan emin olduktan sonra içerisine papatya çiçekleri doldurarak yılbaşında Annenize hediye edin. Anneler böyle hediyelere bayılır. Kız- erkek hiç fark etmeden yanaklarınızdan iki makas alır ve sizi öpücük yağmuruna tuttur. Islanacak yanaklarınız için kendinize bir peçete almanızı da tavsiye ederim. 

Çocuklar İçin Yapılabilecek Eğlenceli Yılbaşı Hediyesi

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 3
Şipşak yeni yıl hediyeniz hazır. İster erimiş mum, isterseniz de renkli oyun hamurları ve bir de pet şişe yardımıyla bir kaç dakika içinde yapabileceğiniz harika bir yılbaşı tablosuyla çocuklarınızı yeni yılda çok mutlu edebilirsiniz.
El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 4
Yapımı ve hazırlanması için sadece pet şişe, renkli oyun hamurları ve beyaz kağıt gereken bu şirin tablo ile çocuklarınızla yeni yılda keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz.
El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 5
Kahve rengi ya da siyah renk pastel-sulu boya ile beyaz bir kağıda ağaç gövdesi çizin. Daha sonra oyun hamurunu bir tabak altlığı içerisine koyun. Pet şişenin alt rtarafı ile hamurun üzerine iyice bastırdıktan sonra, tabanın şeklini alan oyun hamurlarını ağaç gövdesi üzerine tek tek yapıştırın! İşte size son derece süslü ve şık bir yılbaşı hediyesi.

El Yapımı Ev Hediyesi Yılbaşı Ürünleri

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 6
Sıradan bir kapı paspasını biraz uğraşarak şahane bir dekoratif ürüne dönüştürebilirsiniz. Kapı önlerini süsleyecek olan el yapımı kapı paspası, görenleri kendine hayran bıraktıracak
El Emeği Yılbaşı Hediyeleri  7
Böyle süslü bir yılbaşı hediyesini hazırlayabilmeniz için en zor şey, aynı kalınlığa sahip, pürüzsüz taşlar bulabilmek! Gerisi ise çocuk oyuncağı. Güçlü bir tutkal yardımıyla paspas üzerine taşları dikkatli bir şekilde yerleştirerek yapıştırıyorsunuz, işte hepsi bu kadar.
El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 8
Sevdiklerinize ev hediyesi ya da Annenize süslü bir yılbaşı hediyesi vermek istiyorsanız, üzeri dekoratif taşlarla süslenmiş bu tarz bir kapı paspası harika bir tercih olacaktır.

Babaya Özel El Yapımı Yılbaşı Hediyesi

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 9
Babalar özeldir. Sevgili babanıza bu yılbaşında sevimli ve oldukça kolay yapılabilen el emeği bir yılbaşı hediyesi yapabilirsiniz. Babanıza kitap okurken sayfalarının arasına tutturabileceği kalp şeklinde Keçe Kitap Ayracına ne dersiniz?
el emeği yılbaşı hediyesi
Yapımı en fazla yarım saatinizi alacak olan Kalp şeklinde kitap ayracıyla Sevgili Babanıza sevgili dolu bir yılbaşı hediyesi verebilirsiniz. Örnek resimde lacivert renklerde bir keçe kumaş kullanılmış olsa da, Siz babanıza yapacağınız hediyede kırmızı renk keçe kullanmayı tercih edebilirsiniz. 

Mesajlı Çekiç & El Yapımı Yılbaşı Hediyeleri

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 11
Evde olur olmadık anlarda tamirat işlerine kalkışan babanıza; Evi ayağa kalıdırıp, etrafa çivi, kablo, tamir eşyaları bırakan ve birazcık dağınık çalışan babanıza, ancak her şeye rağmen ustalık meziyetleri övündüğünüz babanıza en güzel yılbaşı hediyesi işte karşınızda! O'na üzerine güzel bir yılbaşı kutlama mesajınızın yer alacağı çekiç armağan edebilirsiniz.

Anneye El Yapımı Süslü Vazo Hediyesi

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 12
Elbette parayla satın alınan hediyenin de büyük bir anlamı ve mutluluk verici yanları muhakkak ki vardır. Ancak sevdiklerinize kendi ellerinizle hazırlayacağınız el yapımı hediyelerle kıyaslandığında, parayla satın alınan hazır hediyeler ciddi anlamda sönük kalıyor. Düşünebiliyor musunuz sevdiğiniz biri için hediye almak yerine kendiniz yapmaya karar veriyorsunuz. O hediyeyi hazırlamak için ciddi bir zaman harcıyorsunuz! Dahası hediyenizin her mili metre karesine eliniz değiyor ve sevginizi katıyorsunuz! Daha net anlaşılması açısından hazır alınan hediyenin değeri 1 ise, el yapımı hediyeler bunun 40 katıdır. Yukarıda, içerisinde cam boyası kullanılarak hazırlanmış rengarenk bir çiçek vazosu bulunmaktadır.

Erkek Arkadaşa El Yapımı Yılbaşı Hediyesi

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 13
Sevgilinizin gönlünü bir kez daha fethedin. Çok fazla izah gerektirmeyen ve resmine bakarak nasıl yapıldığına rahatlıkla anlayabileceğiniz, harf tabloyla erkek arkadaşınıza en güzel yılbaşı sürprizini yapabilirsiniz. Erkek arkadaşınızın isminin baş harfine özel yılbaşı hediyesi hazırlamak kesinlikle harika bir fikir! İstediğiniz renklerde ip kullanarak ve üzerini bez çiçeklerle süsleyeceğiniz el yapımı süslü harf tablosu, şirin bir yılbaşı hediyesi olacaktır. Bu ürün içn harf şeklinde keseceğiniz kalın karton ya da ahşaptan yararlanabilirsiniz. 

Sevgiliye El Yapımı Yılbaşı Hediyesi

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 14
Sana sevgimin nedenleri el yapımı yılbaşı hediyesi ile kız arkadaşınıza yılın en romantik hediyesini kendi ellerinizle hazırlayabilirsiniz. 52 adet oyun kağıdının her birinin üzerine yeni yıldan beklentilerinizi, O'nunla ilgili hayallerinizi, bazı sayfalara romantik semboller çizerek ve romantik yılbaşı mesajlarınızı yazarak Kız arkadaşınıza şahane bir hediye yapabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olacak malzemeler delgeç, silindir yay ve 52 adet mesaj yazılabilen oyun kağıtları...

Gazete Kupürleri ve Fotoğraflara Hazırlanan El Yapımı Yılbaşı Hediyesi

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 30
Bu çalışmayı yabancı bir siteden aldık ve gerçekten de oldukça başarılı ve romantik bulduk! "LOVE" kelimesini tamamlayan mukavva harfler ve üzerini gazete kupürleri, sevgililere ait siyah beyaz fotoğraflar tamamlıyor. Şayet bu şekilde bir hediye yapabilmeyi başarırsanız, sevgilinize evinde gururla sergileyebileceği çok özel bir hediye vermiş olacaksınız! Mum şıkları ve yılbaşı süsleri içerisinde şömine üzerine çok yakışacak.

Sevdiklerinize Harfli El Yapımı Yılbaşı Hediyesi

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 16
El yapımı kişiye özel kupa bardaklar içerisine, jelatin içerisinde yeni yıl şekerlemelerini koyun ve sevdiklerinize sımsıcak bir yılbaşı hediyesi verin. Adım adım ne şekilde yapıldığını ayrıntılarıyla bulabileceğiniz el yapımı harf kupa bardaklar, yalnızca yılbaşı için değil, yılın geriye kalan tüm özel günleri için düşünülebilecek en güzel armağanlardan biri. Dahası, kupa bardaklar içerisine şekerleme koyma mecburiyetinde filan değilsiniz, içerisine kolye, yüzük, küpe, kol düğmeleri veya bardak içerisine sığabilecek süs eşyaları da koyabilirsiniz. Kişiye özel harf kupa bardağın ne şekilde yapıldığını merak ediyorsanız, bu yazımızı okuyabilirsiniz.

El Yapımı Yılbaşı Temalı Süslü Hediye Paketi

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 17
Erkek arkadaşınıza yılbaşında kitap, gömlek veya cüzdan tarzından armağanlar vermeyi düşünüyorsanız, bunu klasik bir hediye paketi içerisinde vermek yerine, örneğin yılbaşını çağrıştıran ve kendi ellerinizle hazırlayacağınız özel bir hediye paketi içerisinde sunmanız daha bi etkileyici olacaktır. Mesela örnek resimde yer alan çalışmada, kar beyazını anısatan bir hediye ambalajı üzerine, iplik sarılmış ve içerisinde de çam ağacı şeklinde bir yaprak konularak şahane bir sunum elde edilmiş.

Kız Arkadaşınıza Ceviz Kabuğu İçinde Kolye Hediyesi

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 18
Ceviz Getireyim Yersin?:) Ceviz resmi görünce, benim de gözümün önüne bir anda "Vizontele" filminde, sevgilisine kur yapan Yılmaz Erdoğan'ın (Deli Emin) o şirin halleri geliyor. Neyse konumuza dönecek olursam, Ceviz kabuğu içerisinde Sevgilinize inanılmaz etkileyici bir yılbaşı sürprizi yapabilirsiniz. Eminim ki sevgilinize, daha önce kendisine böyle bir hediye sunumu kesinlikle yapılmamıştır. İçerisine kolye, yüzük, romantik notlarınızı koyabileceğiniz Ceviz Kabuğu ile Onu çok mutlu edeceğiniz garanti. Hatta evlilik teklifiniz için de ceviz kabuklarını kullanabilirsiniz:) Kesinlikle şahane bir fikir.

El Yapımı Yıldız Desenli Yılbaşı Bardakları

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 19
Sizin de böyle süslü bardaklarınız olsun istiyorsanız, iş başa düştü:) Gerçek anlamda el becerisi gerektiren bardak süslemesi ile yılbaşında annenize, eşinize harika bir barsak seti armağan edebilirsiniz. Kabul edelim ki, diğer el yapımı yılbaşı hediyeleri ile kıyasladığımda içlerinde belki de en zor olanı bu:) Ancak fikir vermesi bizden, uygulaması sizden.

Vazodan Yaldız Süslü  El Yapımı Yılbaşı Mumlukları

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 20
İçi rangarenk simlerle boyanmış vazo mumluklarla (şamdan) sevdiklerinize yeni yılın en sevimli hediyelerinden birini kendi ellerinizle hazırlayabilirsiniz. Kırmızı renk iç simler ve Noel Baba kıyafet kemeri ile hazırlanmış vazolar, üzerinde elbise düğmesi bulunan el yapımı vazolar gerçekten de çok şık ve dekoratif.

Cam Tuğla İçerisinde Dekoratif Yılbaşı Hediyesi

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 21
Cam tuğlalar içerisine çakıl taşları doldurun ve içerisine de en sevdiğiniz aile fotoğraflarınızdan birini yerleştirin. Oldu mu Size yeni yılın en dekoratif hediyesi. Çakıl taşları ve fotoğraflarınızla hazırlanan El Yapımı Cam Tuğla Tabloları, biraz emek isteyen ancak neticede armağan edeceğiniz kişiyi hakikaten çok mutlu edecek en güzel armağanlardan.

Yapraklardan El Yapımı Canvas Tablo

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 22
Defne Yapraklarından harika dekoratif tablolar yapıldığına bu resimlerle şahit olabilirsiniz. İşte karşınızda, yeni yılın en dekoratif hediyesi olan El Yapımı Canvas Tablolar. Boş bir resim tuvali alın ve üzerini akrilik boya ile zevkinize göre boyayın. Ardından, defne yaprağını boyalı yual üzerine yapıştırın ve yaprakları altın sarısı renge boyayın! Ortaya kusursuz güzellikte, tüm sevdiklerinizi memnun edecek en güzel yılbaşı hediyelerinden biri çıkacak. 

Çıtalardan El Yapımı Dekoratif Kar Taneleri

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 23
Evinizin yılbaşı süslerini de kendi el emeğiniz göz nurunuzla hazırlayabilirsiniz. İster eviniz için, isterseniz de sevdiklerinize yılbaşı hediyesi olarak sunabileceğiniz çıtadan (tahta) yapılmış dekoratif kar tanesi duvar süsleri çok şık!

Cam Tüplerde Yılbaşı Şekerlemeleri

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 24
Yeni yılın en tatlı sürprizine hazır olun! Annenize, eşinize, sevgilinize veya arkadaşlarınıza içerisinde lezzetli atıştırmalıkların yer alacağı cam tüplerden oluşan bu şık lezzet buketinden de yapabilirsiniz. Cam tüpler içerisine gofretler, şekerlemeler, kurabiyeler, lokumlar koyabileceğiniz lezzeti el yapımı yılbaşı hediyesinden sevdiklerinizi mahrum bırakmayın:) 

Annelere El Yapımı Tatlı Yılbaşı Hediyeleri

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 25
Biricik Annenize, yılbaşında tatlı sürprizi yapmaya ne dersiniz? İçerine Türk Kahvesi, Annenizin sevdiği şekerlemelerden veya çikolata koyabileceğiniz el yapımı lezzetli cam küreler. 

Şarap Kadehlerinden El Yapımı Yılbaşı Kar Küresi

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 26
Yılbaşı denildiğinde insanın aklına gelen en klasik armağan Kar Küresidir. Ancak bu çalışmada bildiğiniz anlamdaki kar küresinden farklı olarak Şampanya kadehleri kullanılmış! Peki El Yapımı Şampanya Kadehi Kar Küresi Nasıl Yapılıyor? İşte püf noktası: Biraz kalınca bir karton üzerine kadehi ters çevirerek koyun! Daha sonra kalemle kadehin ağızını tam daire oluşturacak şekilde çizin. Daire şeklini alan kağıt yüzeyini makasla kesin. İkinci Adım: Kağıt üzerine geyik oyuncak, Noel Baba, çam ağacı ya da zevkinize göre dekoratif bir figür yapıştırın. Üçüncü Adım: Kadeh içerisine piyasada satılan Kar süslerinden, bulamıyorsanız Karbonat ya da Hindistan Cevizi koyun ve figür yapıştırdığınız Kağıdı Kadehin ağzına yapıştırın! İşte size göz kamaştırıcı şıklıkta özel bir kar küresi. 

Kavanozdan Gece Lambası - Yılbaşı Süsleri

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 27
Bu kavanoz ışıl ışıl. Cam pullarla süslenmiş El Yapımı Dekoratif Kavanoz, biraz zahmetli ama çabanıza fazlasıyla değecek şahane bir ürün! Boş bir reçel kavanozunun etrafını cam düğmeler yapıştırarak süsleyin. Kavanozun ağzına istediğiniz renklerde kurdele ile süsleyin. İçerine Tealight Mumlardan koyun. İşte hepsi bu kadar. Mumu yaktığınızda kavanoz etrafındaki cam pullardan odanız ışıl ışıl muhteşem bir atmosfere kavuşacak! Sevgilinize yılbaşı hediyesi olarak bu şahane şeyi armağan edebilirsiniz.  

Kavanozdan El Yapımı Kardan Adam Kar Küresi

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 28
Yukarıda Şampanya kadehlerinden nasıl kar küresi yapılabileceğinden bahsetmiştik. Bu sefer klasik anlamda kavanozla yapılan bir modelden örnek verelim. Eniyihediyefikirleri.com'da detaylı bir şekilde ve adım adım yılbaşı kar küresinin nasıl yapıldığı bu çalışmamızda anlatılmıştı. Dilerseniz BU YAZIMIZI okuyabilirsiniz. EL Yapımı Yılbaşı Kar Küreleri, tüm sevdiklerinize verebileceğiniz en klasik armağanlardan biri. 

Mini Mektup Zarflarından Anlamlı Yılbaşı Kutlama Mesajları

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 29
Yeni yılın olmazsa olmazları yılbaşı kartpostalları. Gerçi günümüzde bir çok kimse, sevdiklerine yılbaşı kutlama mesajlarını e-postalar aracılığıyla iletiyorlar ama neyse:) İşte karşınızda şık bir tabloyu andıran ve alt alta sıralanmış renk renk, desen desen mini mektup zarfları! İçerisine en özel yılbaşı mesajlarınızı yazarak sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. Mesela Sevgilinize yılbaşı hediyesi olarak bu anlamlı armağanı verebilirsiniz.  

El Yapımı Kavanoz Gece Lambası & Yılbaşı Süsleri

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 31
Yeni yılınız aydınlık olsun! Yılbaşı gecesi evinize harika bir hava katacak olan ve yeni yıl dekorlarıyla süsleyebileceğiniz cam kavanozlara kesinlikle Siz de bayılacaksınız! İçerisinde mum ışıkları yakabileceğiniz ve dilediğiniz figürlerle gölge efekti vererek süsleyebileceğiniz Kavanoz Mumlar tek kelimeyle harika!

Çam Ağacı Şeklinde Yılbaşı Kurabiyeleri

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 32
Çocuklarınıza, yılbaşı konseptine uygun  çam ağacı şeklinde lezzetli yılbaşı kurabiyeleri yapabilirsiniz. Aralarında kar efekti oluşturacak Krem Şanti-Kremalarla hem görsel açıdan, hem de lezzet açısından yeni yılın en güzel kurabiyelerine sahip olacaksınız:) 

El Yapımı Şirin Kardan Adam Kitap Ayracı

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 33
Güzel bir Dünya yaşamak istiyorsak, elimizden kitap düşmemeli ve bol bol okumalıyız! Her ne kadar e-kitaplar günümüzde daha fazla yaygınlaşıyor olsa da, klasik tipteki yani kağıttan sayfaları olan kitapların bizlere yaşattığı keyfin yanına bile yaklaşamazlar. İşte size kitap okumayı seven dostlarınıza yeni yıl hediyesi olarak hazırlayabileceğiniz şirin el yapımı kardan adam kitap ayraçları. Temizlenmiş ahşap dondurma çubukları kullanılarak hazırlanmış; üzeri gömlek düğmeleri ve renkli kumaşlarla süslenmiş kardan adam kitap ayraçları, yeni yılın yapımı en basit el yapımı hediyeleinden biri. Dahası bu çalışmamızda bol bol el yapımı kitap ayracı modelleri bulacaksınız!

Kardan Adam Kabuklu Fıstıkları & El Yapımı Yılbaşı Hediyeleri

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 35
Siz hiç hayatınızda kabuklu fıstıklar kardan adam görmüş müydünüz? Yılın en küçük ve en sevimli el yapımı hediyeleri kabuklu fıstıklardan geliyor. Üzerini beyaz renk akrilik boyalarla süsleyebileceğiniz kabuklu fıstıklar, çerezlik-ahşap kase içerisinde şahane bir dekoratif süs olacaktır.

El Yapımı Balık ve Kedi Kitap Ayracı

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 36
Kara kedi uğursuzluk mu getiriyor? Hiç sanmıyoruz:) Hoşunuza gittiyse siyah, gitmediyse farklı renklerden hazırlayabileceğiniz el yapımı kitap ayracı ile sevdiklerinizi yeni yılda özel hissettirebilirsiniz. Siyah renkte keçe kumaş kesilip-renkli ipliklerle dikilerek hazırlanmış ve üzeri düğmelerle süslenmiş, bir ucunda kedi figürü, diğer ucunda ise balık figürü bulunan kurdeleli bu şirin kitap ayracı ile, yeni yılda kitap okumayı seven dostlarınıza şahane bir armağan hazırlayabilirsiniz. Yıllar yılı hatırlanacak ve sevdiklerinize özel oldukları duygusunu her zaman yaşatacak en anlamlı hediyeler El emeği ve göz nuruyla hazırlanan hediyelerdir.

El Yapımı Yılbaşı Çikolataları & Özel Kutusunda

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 37
Yeni yıla neşeli gülümsemeler ve tatlı tatlı girmenin en güzel yolu, çok fazla abartmadan yılbaşı çikolatalarınızı yemekten geçer:) Top şeklinde yapacağınız yılbaşı çikolatalarını üçgen şeklindeki süslü kutularında misafirlerinize sunabilirsiniz. İster yılbaşı ev ziyaretlerinizde, isterseniz de evinize davetli misafirleriniz için yapabileceğiniz el emeği Yılbaşı çikolataları, yılın en lezzetli hediyesi olacak.

Kalem ve Açacakla Yılbaşı Kartpostalı Yapmak

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 38
İşte size "Kırk yıl geçse aklıma gelmezdi" dedirtecek türden şipşirin ve yapımı bir hayli kolay el yapımı yılbaşı kartpostalı. Yeşil renk kurşun kaleminizi açacakla dikkatlice ve parçalanmayacak açın açın! Daha sonra A4 kağıdı üzerine çam ağacı oluşturacak şekilde yapıştırın! Puantiyeli bir kurdele ile el yapımı yılbaşı kartpostalınızın köşesini süsleyin! Altına da güzel el yazınızla "Nice Mutlu Senelere" tarzında yeni yıl mesajınızı yazın! İşte Size hem yaparken keyif alabileceğiniz hem de son derece anlamlı bir yılbaşı kartpostalı.

El Yapımı Origami Yılbaşı Noel Baba Süsleri

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 40
El becerisine güvenenler, Origami ile hazırlanmış Noel Baba kağıt süslerini çok sevecekler. Kırmızı ve beyaz renk kağıtlarla Noel Baba Süsleri yapın ve yılbaşı hediyelerinizin üzerini tam da günün anlam ve önemine uygun şekilde süsleyin!

Pinpon Toplarından El Yapımı Yılbaşı Kar Küreleri

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 41
Örnek resimde de görüleceği üzere, beyaz pinpon toplarının üzeri boyanarak ve cam küreler üzerine konumlandırılarak kardan adam şeklinde süslü yılbaşı hediyeleri de yapılabiliyormuş.

Tuvalet Kağıdı Rulosundan Yılbaşı Hediye Paketi Yapma

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 42
İşte detaylarını okuyunca Sizi şoke edecek, el yapımı ilginç bir yılbaşı hediyesi daha! Üzerindeki peçetesi biten tuvalet kağıdı rulosunu, düzgün bir şekilde 12 cm. uzunluğunda kesin. Daha sonra her iki taraftan bir ucunu içeri doğru kıvırarak kapatın Oval şeklini alan tuvalet kağıdı rulosunun üzerini ise göbekten desenli kağıtlarla süsleyin! Son olarak da kıvırdığınız kısımlardan istediğiniz renklerde kurdelelerle sarın! İşte size içerisinde küçük hediyelerinizi koyabileceğiniz şahane bir hediye kutusu! "Vay be! Tuvalet Kağıdı Rulosuyla Ne Güzel Hediye Paketi Yapmışlar?" demeye başladınız mı?

El Yapımı Kupa Bardak Kazakları

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 43
Küçücük bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var derler. Ya devasa bir kupa bardak kahvenin? Düz bir mantıkla hesaplarsak; Standart boylarda bir kupa bardak, 4-5 fincan kahvenin hacmine sahiptir. Bu durumda da 40 YIL X 5 Fincan Kahve = 1 Kupa Bardağın 200 yıl hatırı vardır sonucu çıkar:) İşin şakası bir yana, sevdiklerinize el yapımı süslü kupa bardak kılıfları dikerek şahane bir yılbaşı hediyesi verebilirsiniz. Çay ve kahve içerken ellerinin yanmasını önleyecek olan Süslü kupa kılıfları, erkek sevgilinize, eşinize süper hızlı şekilde hazırlayabileceğiniz mükemmel bir yılbaşı hediyesi olacaktır.

Sevgilinize El Yapımı Süslü Yılbaşı Bileklikleri

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 44
Kız arkadaşınıza kendi ellerinizle özel bir aksesuar hazırlamaya var mısınız? Rengarenk, cıvıl cıvıl el yapımı bileklikler yeni yılın bayanlara verilebilecek en güzel hediye seçeneklerinden. Instagram ve Youtube'da metallerden, tellerden, ipliklerden veya lastiklerden ne şekilde bileklik yapıldığıyla ilgili yüzlerce video örneği bulabilirsiniz. Hatta sitemizde de bileklik yapımıyla ilgili detaylı bir çalışma hazırlamıştık. İsterseniz BURADAN el yapımı bileklik hazırlamayı inceleyebilirsiniz.

Beyaz Atkı-Çoraptan El Yapımı Kardan Adam 

el yapımı kardan adam
Çekmecenizde ya da gardırobunuzda yer alan beyaz renk eski aksesuarlarınızı veya çoraplarınızı değerlendirerek, sevdiklerinize bezden bir kardan adam yapabilirsiniz. Öncelikle bez kardan adamın hacim kazanması için eski bir ince çorabın içine pirinç/bulgur doldurun. Ardından ister siyah renk keçe kumaşlardan, isterseniz siyah renk eski çoraplarınızdan keserek, bezden kardan adamınıza süsler yapın! Bu konuda yaratıcılık tamamen hayal gücünüze bağlın! Ancak eminim ki el yapımı kardan adam bez bebek, sevgiliniz de dahil olmak üzere tüm sevdiklerinizi mutlu edecek en şirin yılbaşı armağanından biri olacaktır.

Yılbaşına Özel Fotoğraflı Uçan Balon Sürprizi

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 46
İşte şimdi sizlere, el yapımı yılbaşı hediyesi demekten ziyade, romantik bir yılbaşı sürprizi olarak sunavileceğimiz şahane bir önerimiz var; Yeni yılda tüm ailenizi özel bir yılbaşı yemeğinde evinizde ağırlamak istiyorsanız, ucuna aile fotoğraflarınızı takıp havalandırabileceğiniz uçan balonlar harika bir yılbaşı sürprizi olacaktır. Benzer şekilde sevgilinize de romantik bir yılbaşı sürprizini bu şekilde yapabilirsiniz. İlişkinizin ta en başından beri çektirmiş olduğunuz fotoğrafları Helyuım gazı ile doldurulmuş uçan balonların ucuna asın ve sofranıza romantik bir hava katın!

Kola Şişesinden El Yapımı Yılbaşı Şişesi

El Emeği Yılbaşı Hediyeleri 47
1 Litrelik plastik kola şişelerinden şirin yılbaşı süsleri tasarlamak eminiz ki bir çok kimsenin aklının ucundan bile geçmemiştir. İşte karşınızda buna en güzel örnekler. Üstelik denemesi ise bedava:) Kola şişelerinden ister şirin penguenler yapın, ister kardan adam figürleri. Akrilik boya kullanılarak hazırlanan bu özel süslerle sevdiklerinize şipşirin bir yılbaşı hediyesi yapabilirsiniz. Hem renkli, hem de cıvıl cıvıl görüntüleriyle Şişe yılbaşı süsleri, sevdiklerinizi çok mutlu edecek.

yılbaşı için hediye

Erkeğe Ne Hediye Alınır?

Kadınlarla kıyaslandığına erkeklere alınabilecek hediyeler nispeten daha kısıtlıdır. Ancak günümüz ürün çeşitliliğini ve gelişen teknoloji çağını da hesaba katarsak, aslında teknolojik ürünlerin erkekler için oldukça isabetli hediye tercihleri olabileceği rahatlıkla söylenebilir. Erkeklere hediye olarak bilgisayar oyunları, oyun oynamayı keyifli kılan oyun konsolları, cep telefonlarına yönelik telefon aksesuarları, kulaklıklar, akıllı saatler, bluetooth kulaklıklar, müzik ve ses sistemleri erkekler için ideal hediye tercihleri olacaktır.

Erkeğe Hitap Edebilecek Hediyeler Nelerdir?

Bu soruya cevap verebilmek için, erkeğin yaşının, mesleğinin, yakınlık derecesinin, ilgi alanlarının ve sizin için değerli olan erkekle münasebet derecenizin önemli olduğunu söyleyebiliriz. Şayet babanıza bir hediye alacaksanız, baba sevginizi dışa vuran kişiye özel hediyelerden alabilirsiniz. Erkek arkadaşınıza hediye verecekseniz, hobi ve ilgi alanlarını dikkate aldığınızı gösterir hediyelerden seçim yapabilirsiniz. İş arkadaşınıza hediye verecekseniz, günlük yaşamında kullanabileceği örneğin kalem, cüzdan, terarium bahçe, kupa bardak hediye edebilirsiniz.

Erkekler Hangi Hediyelerle Mutlu Olurlar?

Seçeceğiniz hediye ile sevdiğiniz bir erkeği mutlu etmek aslında hem çok kolay hem de çok zordur. Şöyle ki; erkekler hayata genellikle "bana ne faydası olacak?" yani pragmatik yaklaştıkları için, ancak kendi işine yarayabilecek hediyelerle mutlu olurlar. Bu yüzden de siz siz olun kitap, çiçek, fotoğraf albümü tarzı daha çok kadınların ilgi sahasına giren klasik hediyeleri düşünmeyin deriz. Tavsiye olarak ise bir erkeğin her zaman kullanabileceği örneğin kol saati, gömlek, tavla, bileklik, cüzdan, futbol topu, takımına ait taraftar forması gibi fonksiyonel hediyeler düşünün.

Yorum Gönder

 
Top