z Erkeğe Özel Hediyelik Deri Ürünler | En iyi Hediye Fikirleri

Erkeğe hediye
Özellikle bayanlar açısından erkeklere hediye almanın ne menem zor bir durum olduğunu çok iyi biliyoruz. Halihazırda hayatınızdaki özel erkeğe ne hediye alabileceğiniz hususunda kafanız az karışık değilmiş gibi; biraz da biz düşüncelerinizi karıştıralım ne dersiniz?:) Belki de hediye kaosu işe yarayabilir:) İşte bu yazımızda Siz değerli okurlarımıza, erkeklere özel günlerde armağan edebileceğiniz bir kaç deri aksesuar ürününden örnekler vereceğiz. Özel ve son derece şık hediye kutusu içerisinde satışa sunulan deri hediye setleri gerçekten de alabildiğince şık ve prestijli! İçerisinde kişiye özel cüzdan, kişiye özel deri kemer ve yine kişiye özel olarak hazırlanabilen deri anahtarlık gibi ürünler bulunan deri hediye setleri ile sevdiğiniz erkeklere ömürlük diyebileceğimiz türden kalıcı armağanlar verebilirsiniz. Düz ve kişiye özel modellerini bulabileceğiniz deri hediye setleri içerisindeki ürünleri dilerseniz üzerine isim yazdırarak kişiye özel hale de getirebilirsiniz. Gerçek deriden üretilmiş özel kutusundaki hediye setleri, her erkeğin kullanmaktan keyif duyacağı şahane aksesuar ürünlerden oluşuyor. İsim yazılı erkek cüzdan, isim yazılabilir deri kemer ve yine isme özel deri anahtarlık bulunuyor. Setlerdeki deri ürünlerin üzerine hediye vermek istediğiniz erkeğin isimini yazdırarak Onun için çok özel ve unutulmaz bir armağan hazırlatabilirsiniz. 

Erkeklere Özel Deri Aksesuar Hediyeleri


erkeğe hediye

Erkeğe Kişiye Özel Deri Hediye Seti


Babanıza, erkek kardeşinize, eşinize veya patronunuza kaliteli ve ismine özel deri ürünlerden oluşan Zenga Marka bu özel seti içiniz rahat bir şekilde hediye edebilirsiniz. Siyah renginin asilliği, isme özel hazırlanmasıyla da oldukça anlamlı bir hediyeye dönüşecek olan Erkekler için hediye seti içerisinde, sevdiklerinizin günlük hayatında kullanabilecekleri çok güzel deri aksesuar ürünler bulunuyor. Şık deri kutusu ve içindeki kaliteli aksesuarlarıyla her erkeğin sahip olmaktan keyif duyacağı Erkeğe Kişiye Özel Deri Hediye Seti kusursuz işçilikle hazırlanmış ürünlerden oluşuyor. İçinde 1 adet deri cüzdan, 1 adet kemer ve 1 adet deri anahtarlık bulunuyor ve tüm ürünler de erkeğin ismine özel olarak hazırlanıyor.

erkeğe özel hediye setleri

Erkeğe Cüzdan ve Kemer Hediye Seti


Yukarıdaki modelden farklı olarak içerisinde bir tek deri anahtarlık bulunmayan; 1 adet siyah deri cüzdan ve 1 adet deri kemer bulunan ve yine yukarıdaki setten farklı olarak düz bir model sahip bu aksesuar seti de, oldukça iddialı ve şık. Sevdiğiniz bir erkeğe prestijli ve tam anlamıyla ömürlük bir armağan vermek istiyorsanız, gerçek deriden imal edilmiş olan bu seti Ona armağan edebilirsiniz. Özel deri kaplı hediye kutusu içerisinde; yumuşacık deriden imal edilmiş siyah renk Zenga Deri cüzdan ve deri kemer bulunuyor. Erkeğe doğum günü hediyesi olarak ne alabilirim diyorsanız, uygun fiyata sahip bu seti kaçırmamanızı öneriyoruz.

erkeğe hediyeler

Kişiye Özel Siyah-Lacivert Deri Cüzdan


Spor tarz giyime meraklı bir erkek arkadaşınız varsa, eminiz ki bu cüzdanı da çok beğenecek! Birbirini kusursuz şekilde tamamlayan çift renk deri ile hazırlanmış olan ve üzerine erkek arkadaşınızın isminin yazılacağı oldukça zarif bir model! Dikişleriyle, yumuşacık dana derisiyle ve isme özel hazırlanabiliyor olmasıyla değim yerindeyse erkeğe verilebilecek mükemmel bir armağan! Kişiye Özel Siyah ve Lacivert Cüzdan, erkeğe hediye edilebilecek en şık bir cüzdan modellerinden biri.


Yorum Gönder

 
Top