z Yılbaşına Özel Hediye Sepetleri | En iyi Hediye Fikirleri

yılbaşı hediye sepeti
Bu yılbaşında  erkek ve bayan sevdiklerinize ve aynı zamanda sevgilinize armağan edebileceğiniz, yılın en güzel hediye sepetlerini Sizin için derledik! Başta yılbaşı olmak üzere, tüm özel günlerin en vazgeçilmez lider hediye seçenekleri arasında gösterilen; şık sunumları, birbirleriyle şahane şekilde konbin edilmiş hediyelikleri içinde barındırması ve göz kamaştıran güzellikleriyle yılbaşı hediye sepetleri, sevdiklerinize layık en güzel yeni yıl hediyelerinden! Peki bir hediyenin, yılbaşı hediye sepeti vasfını taşıyabilmesi için ne gibi özelliklerinin olması lazım? En başta yeni yılın anlam ve önemine uygun olabilecek özelliklerde olması lazım. Sonrasında ise capcanlı renklerden oluşması, eğlenceli olması, şık ve özel bir şekilde sunulması, kime ve hangi duygularla hediye edilmek isteniyorsa bu açıdan da ihtiyaçları karşılayabiliyor olması gerekir. Genellikle hasır sepet içerisinde görmeye alıştığımız yılbaşı hediye sepetlerine, biz farklı bir bakış açısı getirerek o kadar farklı ve o kadar özel yılbaşı hediye sepetleri bulduk ki, her biri oldukça şık ve özel! Hemen hemen her duyguya ve her kesime hitap edebilecek özelliklerdeki birbirinden anlamlı yılbaşı hediye sepetleriyle erkek arkadaşınıza, bayan sevgilinize, anne veya babanıza en güzel yeni yıl armağanını birini böylece vermiş olacaksınız! Kısacası bu yazımızda, erkeğe alınabilecek yılbaşı hediye sepetleri ile bayanlar için özel yılbaşı hediye sepetlerinden en güzel örnekler bulacaksınız! Uygun fiyat ve avantajlara sahip sürpriz ve romantik yılbaşı hediye sepeti  modelleri bulacaksınız! Bir de başta sevgiliniz olmak üzere, neden yılbaşın da ille de sevdiklerinize yılbaşı hediye sepeti armağan etmeniz gerekliliğine kendimiz açısından çeşitli nedenler sıralayacağız.

Yılbaşı İçin En Güzel Hediye Sepetleri

çizgi
 Bayanlar İçin 3'lü Yılbaşı Hediye Seti
 fiyat
BAYANLARA ÖZEL 3'LÜ YILBAŞI HEDİYE SETİ: Hediye Sepetleri ile ilgili şöyle bir yanlış algı vardır; Hediyeler ille de hasır sepet içerisinde olmalı. Aslına bakarsanız hem mağazacılık dalındaki hediye sektöründe, hem de E-ticaret yapan hediye sitelerinde farklı şekillerde ve sepetleri bulabilmek mümkün! Kalp kutu içerisinde olan hediye sepetleri, özel hediye paketi içerisinde yer alan hediye sepetleri v.s. Önemli olan birbirini tamamlayan ve göze hoş gelen bir hediye tasarlamak! İşte karşınızda Bayanlara Özel Yılbaşı Hediye Sepeti. Kişiye özel kupa bardak, kişiye özel çakmak ve kişiye özel kitap ayracından oluşan bu özel sepet ile hayatınızdaki o en özel kadına en güzel yılbaşı hediyelerinden birini verebilirsiniz. 
çizgi
Yılbaşı için hediye sepetleri
 fiyat
ÇİFTLER İÇİN ÖZEL FANTEZİ YILBAŞI HEDİYE SEPETİ: Yılbaşında insanların hediye sepetlerine olan yoğun ilginin sebeplerine kısaca değinecek olursak. İlk olarak; hediye sepetlerinin göze hoş gelen estetik görüntüsü cezbedici geliyordur. Çoğunlukla hasır bir sepet içerisinde gördüğümüz hediye sepetleri daha sonra renkli tüllerle sarılır ve kurdele ile bağlanır. Bu yönüyle de yılbaşı hediye sepetleri diğer klasik hediye paketlerine göre görsel açıdan çok daha etkileyicidir. İşte karşınızda hem görselliği, hem de içerisindeki erotik ürünleriyle sevgilinizin aklını başından alacak şahane bir yılbaşı hediye sepeti. Sevgililer için Yılbaşına Özel Fantezi Hediye Seti. İçerisinde Aşk Çanından, Erotik görevler içeren kalp kutuya, Karanlıkta parlayan kamasutra zarlardan Aşk Kelepçelerine kadar, yeni yıl gecesi, sevgilinize sürpriz yapabileceğiniz en ateşli hediyeler var:) 
çizgi
Erkeğe Kişiye Özel Deri Hediye Seti
fiyat
ERKEKLERE ÖZEL DERİ ÜRÜNLERDEN AKSESUAR YILBAŞI HEDİYE SETİ: Hediye sepetleri sadece yılbaşı için değil, aklınıza gelebilecek diğer tüm özel günler ve özel anlar için hazırlanabilir. Sevgililer günü, evlilik yıl dönümleri, doğum günleri, anneler günü gibi tüm özel günler için piyasada farklı konseptlerde hazırlanmış hediye sepetleri bulmak mümkündür. Sepetin içeriği özel günlerin anlamına ve hediye sepetini hazırlayanın zevkine göre değişebilir. Önemli olan sepet içine konulacak hediyeliklerin birbiriyle ahenk içinde olmasıdır. Birbirini mükemmel şekilde tamamlayan, sepet içinde bir araya geldiklerinde ise etkisini artıran hediyelerin bütünlük oluşturmasıdır. Örneğin erkeğe yılbaşı hediye sepeti düşünüyorsanız, deri aksesuar ürünlerinden oluşan bu harika set bir hayli beğenilecek sepetlerden biri.
çizgi
yılbaşı hediye sepeti çikolatalar
fiyat
KİŞİYE ÖZEL FOTOĞRAF BASKILI YILBAŞI ÇİKOLATASI: Sevgiliye Yılbaşı Hediye Sepeti Ne Alınır? İşte bu sorunuza en güzel cevaplardan birini, kalp kutu içerisinde fotoğraflarınızı taşıyan 24 sütlü çikolata verebilir. Kız arkadaşınıza yılbaşı hediye sepeti düşünüyorsanız, lezzetli çikolatalardan oluşan kişiye özel çikolatalar tam da aradığınız hediye sepeti. Üzerinde fotoğrafınızın ve isimlerinizin yazılı olacağı çikolatalar kalp kutu içerisine konuluyor ve üzeri de kırmızı renk tülle sarılarak şahane bir hediye sepeti formuna sokuluyor. 
çizgi
yılbaşına özel hediye sepetleri
fiyat
MUTLU YILLAR DİLERİM SEVGİLİM HEDİYE SEPETİ: Bayanlar için yılbaşı hediye sepeti bakılıyorsa, şu hususların göz önünde tutulmasında yarar var! Bir kere bayanlar süslü hediye sepetlerinden hoşlanır. Dolayısıyla hediye sepetinin olmazsa olmazı süslü ve şık olması. Sonrasında ise içinde romantik unruslar taşıyan, sevimli hediyeliklerin olduğu ve yoğun bir şekilde sevgi mesajları iletecek hediye sepetleri olmalı! İşte karşınızda yılbaşına özel olarak hazırlanmış, Sevgilime Mutlu Yıllar Dilerim Yılbaşı Hediye Sepeti. İçerisinde yılbaşı kar küresi, Mutlu Yıllar Yazılı kupa bardak, Kardan adam oyuncağı ve Seni Seviyorum Yazılı mini b ir kalp yastık bulunuyor. Kısacası az önce saydığımız iyi bir hediye sepetinde olması gerekenleri fazlasıyla karşılıyor diyebiliriz
çizgi
Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi
fiyat
BU YIL DA SENİ HERŞEYDEN ÇOK SEVECEĞİM HEDİYE SEPETİ: Tüm zamanların en çok tercih edilen hediye sepetiyle sizi tanıştıralım! Üst üste 4 kalp kutudan oluşan ve her kutunun üzerinde de toplamda "Seni Her Şeyden Çok Seviyorum" mesajının yazılı olduğu Aşk Kulesi, yılbaşı için de düşünülebilecek en güzel hediye sepetlerinden biri. Farklı boylardaki kalp kutular içerisinde 365 adet yılın her gününe bir aşk mesajı içeren kalpli kartlar, yine kalp şeklinde son derece lezzetli çikolatalar, renkli drajeler ve kutusu içerisindeki özel süsleriyle gönderiliyor. Seni Her şeyden Çok Seviyorum Aşk kulesi, Kız arkadaşınıza en güzel yılbaşı hediye sepetlerinden biri. 
çizgi
Sevgililere Özel Ayıcıklı Kova Hediye Sepeti
fiyat
ŞİRİN SEVGİLİME KOVA İÇİNDE ROMANTİK HEDİYE SEPETİ: Dediğimiz gibi, alışılagelmiş hasır sepet içerisinde satışa sunulan yılbaşı hediye sepetlerini en azından bu seferlik bir kenara itin! İşte sevgilinizi çok şaşırtacak kırmızı renk aşk kovası içerisinde ona armağan edebileceğiniz son derece romantik bir yılbaşı hediye sepeti. Bilirsiniz, bayanlar böyle sevimli hediyeliklere bayılırlar. Siz de kız arkadaşınıza yaklaşan yılbaşında Bir kova dolusu şirin hediyeliklerin yer aldığı bu hediye sepetini armağan edebilirsiniz.
çizgi
Sevgilime Dolu Dolu Aşk Hediye Sepeti
fiyat
Bİ DOLU SEVGİLİYE YILBAŞI HEDİYE SEPETİ: Yılbaşına özel olarak hazırlanmış ve içerisinde dopdolu romanik hediyeliklerin yer aldığı bu hediye sepetiyle sevgilinizi çok mutlu edeceğinizi garanti edebiliriz. İçerisinde romantik aşıklar su küresi, sürpriz mesaj şişeleri içerisinde yar alan şekerlemeler ve mini seni seviyorum yazılı kırmızı renk kalp yastıkla Ona unutamayacağı, çok özel bir yılbaşı hediye sepeti armağan edebilirsiniz. Beyaz renk hasır sepet içerisinde yer alan bu şirin armağanlar, daha sonra kırmızı renk bir tülle giydiriliyor ve beyaz kurdele ile bağlanıyor. Sevimli ve bir hayli romantik bir sepet. Üstelik fiyatıyla da bize göre çok uygun!
çizgi
sevgiliye güzel yılbaşı hediye sepetleri
fiyat
GÜZEL SEVGİLİME ÖZEL SEVİMLİ YILBAŞI HEDİYE SEPETİ: Süsleriyle olduğu kadar, içindeki birbirinden şirin ve romantik hediyeleriyle de adını çok duyacağınız Sevgilime Özel Yılbaşı Hediye Sepeti, Sevgilinizi mutlu edecek en güzel yılbaşı sepetlerinden biri. Beyaz renk sevimli bir peluş ayı, marsmellow şekerlemeler (Çilek ve vanilya aromalı) kırmızı renk bir oje, Noel Baba resimli kupa bardak (Kupa üzerinde mutlu yıllar mesajı yazılı) ve üst üste sıralanmış Yasemin kokulu sabunlardan (Üzerinde Mutlu Yıllar yılbaşı mesajı var) oluşan acayip güzel bir yılbaşı hediye sepeti. 
çizgi
yılbaşı için romantik hediye sepetleri
fiyat
SENİNLE SONSUZ AŞKIMIZ YILBAŞI HEDİYE SEPETİ: Şimdi yılbaşında sevgilinize, romantik bir yılbaşı hediye sepeti armağan etmenizle klasik bir armağan arasındaki farkı söyleyelim! Örneğin kız arkadaşınıza yeni yıl armağanı olarak sonsuzluk simgesi bulunan romantik bir kolye satın aldığınızı var sayalım. Bu sevgi dolu kolyeyi, güzel bir hediye paketi içerisinde sevgilinize sunmanız gayet tabi ki Onu çok mutlu ve memnun edecektir. Ancak, aynı sonsuzluk kolyeyi bir de birbiriyle harika bir uyum gösteren ve şıklığıyla daha fazla etkileyici özel bir yılbaşı hediye sepeti içerisinde verdiğinizi düşünün! Sonsuzluk kolye, sepet içindeki şirinlik abidesi sevimli bir ayıcığın kucağındaki kalp kutu içinde! Aynı zamanda yılbaşı hediye sepetinde kurutulmuş gül yaprakları, üzerinde seni seviyorum yazılı minik bir kalp yastık ve üzerinde romantik aşk sözlerinin yazılı kalp kartlar var. Tüm bunların hepsi, kırmızı bir tüle sarılı ve kurdele ile bağlı! Sizce de kız arkadaşınız hem romantik ve şirin hediyelerin içinde yer aldığı hem de sunumuyla da klasik diğer hediyelere on basacak bu yılbaşı hediye sepetini çok daha fazla beğenmez mi? Bu şekilde bir hediye sepeti sunmakla, sıradan bir şekilde hediye vermek arasındaki fark; sevgilinizin mutluluk çığlıkları atmasında gizlidir.
çizgi
sevgiliye özel yılbaşı hediyesi
fiyat
SEVİMLİ AYICIĞIN SANA AŞK MESAJLARI VAR: Sevimli bir Ayıcıkla yılbaşında nasıl büyük bir mutluluk yaşatacağınızı kimbilir belki de hayal bile edemezsiniz. Neden mi? Çünkü bu ayıcığın kucağında taşıdığı kalp kutu içerisinde 100 adet kalp kart var! Elbette ki kırmızı renkteki bu kağıt kalpler boş da değil. Herbirinin üzerinde aşkınızı Ona dolu dolu bir şekilde ifade edecek romantik aşk mesajları var! Sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınır derseniz, hesaplı fiyatıyla sevimli ayıcık ve 100 aşk mesajı hediyesini kaçırmamanızı tavsiye ederiz.
çizgi
Yılbaşına Özel 3'lü Hediye Seti
fiyat
ERKEKLERE ÖZEL YILBAŞI HEDİYE SETİ 3'LÜ: Yukarıda da değindiğimiz gibi yılbaşı hediye sepetlerinin hasır sepetler içerisinde sunulması gibi bir kanun maddesi yok:) Haliyle de birbiriyle uyumlu ve bir arada sunulmasının zenginlik olacağı şahane setler de pek ala yılbaşı hediye sepeti olarak değerlendirilebilir. İşte şimdi karşınızda erkeğe yılbaşı hediye sepeti olarak verebileceğiniz 3 harika ürünün bir arada sunulduğu şahane bir set var! Erkeğe yılbaşı için 3'lü hediye seti içerisinde ismine ve yılbaşı mesajınıza özel kişiye özel hediyeler var! 1 Adet kupa bardak, 1 adet kaliteli metal çakmak ve 1 adet de kişiye özel kitap ayracı yer alıyor. Bu hediye setindeki tüm ürünlerin üzerinde hediye edeceğiniz erkeğin ismi e yılbaşı mesajınız yer alacak şekilde hazırlanıyor. 
çizgi
Yılbaşı hediye sepeti
fiyat
ÇİFTLER İÇİN FANTEZİ YILBAŞI HEDİYE SEPETİ: Yılbaşında heyecan arayanlar, Sürpriz yılbaşı hediye sepeti araştıranlar! İşte bu sepet de sizin için... Noel Baba'nın o önlü çizmesini bilirsiniz. İşte bu hediye sepetinin konsepti de bu! Noel Baba Çizmesi şeklindeki özel bir kese içerisine aşkınızı alevlendirecek şahane fantezi ürünler konulmuş. Karanlıkta parlayan kamasutra zarı, yılbaşı giyildiğinde uğur getirdiğne inanılan Kırmızı Renk İç Çamaşırı, 54 Farklı cinsel pozisyonun esprili bir şekilde üzerinde yer aldığı Kamasutra Oyun Kartları ve Sesini hep duymak isteyeceğiniz Ring For Sex (Aşka Davet Çanı) bulunuyor. 
çizgi
yılbaşı hediye sepeti
fiyat
ATIŞTIRMALIK YILBAŞI EĞLENCE SEPETİ: Çünkü burada, her ihtiyaca, her zevke uygun yılbaşı hediye sepetleri var! Sizin için seçtiğimiz yılbaşı sepetlerinin özellikle aynı gün kargo yapılıp yapılmamasına, kapıda ödeme imkanının olup olmamasına göre hediyeler seçmeye çalıştık! İşte bu seferki sepetimiz, içerisinde yılbaşı gecesini eğlenceli bir şekilde geçirebileceğiniz şahane atıştırmalık abur cuburlardan oluşuyor. Arkadaşlarınızla eğlenceli bir yılbaşı gecesi geçirmek istiyorsanız, bu sepeti çok seveceksiniz! İçerisinde çikolatalar, cipsler, kuru yemişler, sakız ve 3'ü bir arada kahve bulunan yılbaşına özel hediye sepeti, aynı zamanda arkafaşlarınıza da hediye olarak gönderebileceğiniz şahane bir armağan!
çizgi
Erkeğe Pipo ve Matara Seti Hediyesi
fiyat
AĞIR ABİLERE ÖZEL YILBAŞI HEDİYE SEPETİ: Özellikle Pipo, erkeklerin neşeli oldukları anlarda yakıp içtikleri özel keyif aracıdır. O halde değer verdiğiniz bir erkeğe önümüzdeki yılın en güzel anlarında kullanabileceği özel bir yılbaşı hediyesi vermek ister misiniz? Babanıza veya patronunuza özel bir yılbaşı hediye arıyorsanız, içerisinde kaliteli ürünler bulunan bu armağan seti tam sizin için! Çelik ve paslanmaz içki matarası, Shot bardakları, çakmağı ve piposu bulunan bu şıkır şıkır hediye sepeti ile, erkeklere verilebilecek en güzel hediye sepetlerinden birine sahip olacaksınız! 
çizgi
yılbaşına özel hediye sepeti
 fiyat
BU YIL BİZİM YILIMIZ OLSUN YILBAŞI HEDİYE SEPETİ: Sevgilinize ve sevdiklerinize yılbaşı için armağan edebileceğiniz özel yılbaşı hediye sepetlerini beğeninize sunmaya çalıştık. Sepetlerden biri umarız ki beklentilerinizi karşılayacaktır. İşte son sepet önerimiz de,içerisinde Noel Dede ve Noel Nine resimli kupa bardaklar, çikolatalardan oluşan bu sevimli yılbaşı hediye sepeti.
çizgi

Yorum Gönder

 
Top