z Dudak Şeklinde El Yapımı Çanta Aksesuarı | En iyi Hediye Fikirleri

El Yapımı Dudak Şeklinde Çanta Aksesuarı
Çantanıza sihirli bir öpücük kondurmaya ne dersiniz? Dudak şeklindeki aksesuar süsü ile çantanıza muhteşem bir şıklık katabilirsiniz. İster kalp şeklinde, isterseniz de dudak şeklinde tasarlayabileceğiniz el yapımı aksesuar ile çantanızın modelini istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Haliyle de sokakta veya katılacağınız davetlerde tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Keçe kumaş, tutkal ve parlak süslerden oluşan basit malzemeler ile yapabileceğiniz el yapımı bayan çanta süsünü ister kendiniz için hazırlayın, isterseniz de annenize, kız arkadaşlarınıza hediye edin! Yapacağınız çanta süsü bir cep olarak da kullanabilirsiniz. Mesela içerisine dudak parlatıcısı koyabilirsiniz:) Veyahut da, öpücük şeklinde bir el yapımı süslü bir anahtarlık da bu şekilde tasarlayabilirsiniz. Yani tamamen hayal gücünüze bağlı. 

bayan çanta nasıl süslenir
 Çanta Süsü Yapmak İçin İhtiyacınız Olan Malzemeler;
  • Tutkal-Makas-Kalem
  • Kırmızı Keçe
  • Dudak Şeklinde Kesilmiş Şablon
  • Parlak Zincir Süsler

bayan çantası süslemek
ADIM 1: Öncelikle A4 kağıdına dudak şeklinde bir şekil çizin. Çizmiş olduğunuz şekli makasla kesin ve ardından keçe kumaş üzerine koyarak dudak şeklinde 2 parça kesin.  
el yapımı bayan çanta süsü
ADIM 2: 2 parça olarak kesilen kırmızı keçe kumaşın çevresini kırmızı renk nakış ip ile düzgün bir şekilde dikin! Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi, dudak şeklinin bir kenarında ise boşluk bırakın. Çünkü bu alanı askı olarak kullanacaksınız. 
çanta süsleme
ADIM 3: Kırmızı renk dikiş ip ile askı kısmını da dudak şekli üzerine dikip sağlamlaştırın.
çanta süsleme
ADIM 4: Dudak şeklindeki keçe kumaşı aynı zamanda çanta cebi olarak da kullanabileceğinizden az önce bahsetmiştik. Yukarıdaki resimde görüleceği üzere dudak keçe kumaşın arka kısmına maket bıçağı ile dikkatli bir şekilde küçük bir çizik atmanız halinde Siz de böyle bir cebe sahip olabilirsiniz. Mesela bu cep içine de dudak parlatıcısı koyabilirsiniz. 
parlak çanta süsleri
ADIM  5: Şimdi ise sıra, dudak cep aksesuarını parlak zincirlerle süslemeye geldi. Örneğini yukarıdaki resimde göreceğiniz üzere, dudağın dış çevresini altın sarısı parlak simlerle, iç kısmını ise kırmızı renk simlerle süsleyerek, göz kamaştırıcı bir aksesuar elde edebilirsiz. 
el yapımı bayan çantası
Ve işte çantanıza çok yakışacak el yapımı dudak çanta süsü karşınızda. İstediğiniz renk deri çanta üzerine bu tarz süsleme uygulamaları yapabilirsiniz. 
çizgi
sevgililer günü için hediyeler

Yorum Gönder

 
Top