z Keçeden El Yapımı Şık Makyaj Çantası | En iyi Hediye Fikirleri

Keçe Kumaştan Makyaj Çantası Yapmak
Hem bakımlı, hem de şık bir bayan olunca, haliyle çantanızda aradığınız şeyi bulamamanıza çok da şaşırmamak lazım:) O halde çantanızda bahar temizliği yapmanın vakti gelmedi mi? Şayet çantanızın kalabalık olmasından hoşlanmıyorsanız veyahut da göz kalemi, oje, ruj gibi en temel makyaj malzemelerinizi çantanızda kolay bulamıyorsanız; işte Size keçe kumaştan kolaylıkla yapabileceğiniz el yapımı makyaj çantası! Görüntüsüyle bir hayli şık olan keçe makyaj çantasını ister kendiniz için hazırlayın, isterseniz de sevdiklerinize özel gün hediyesi olarak armağan edin! İçerisine selpak mendil, göz kalemleri, fırça, anahtarlık, çakmak, ruj, oje gibi ufak tefek eşyalarınızı koyabileceğiniz keçe kumaştan el yapımı mini makyaj çantasıyla, çantanızın dağınıklığına son verebilirsiniz:)

MAKYAJ ÇANTASI EN KOLAY NASIL YAPILIR

makyaj çantası yapmak
EL yapımı makyaj çantasını yapabilmeniz için ihtiyacınız olan malzemeler; Üzeri simlerle süslenmiş sert bir keçe kumaş, iğne, nakış ipliği.
el emeği ile makyaj çantası
Makyaj çantasını ihtiyacınıza ve zevklerinize bağlı olarak; istediğiniz renklerde veya istediğiniz ebatlarda yapabilirsiniz. Öncelikle 15 cm genişliğinde ve 30 cm uzunluğunda keçe kumaş kesin. Daha sonra ise her bir parçası 10 cm olacak şekilde 3 parçaya katlayın! 
makyaj çantası nasıl yapılır
10'ar cm.'lik iki parçayı iki kenarından istediğiniz renkteki iple düzgün bir şekilde dikin. 3.parça makyaj çantasının kapağı olarak açıkta kalacak. 
adım adım makyaj çantası yapmak
Son adımda ise, makyaj çantasının kapak kısmını resimde gördüğünüz gibi oval bir şekilde kesin. Aslında işlem son derece basit; tıpkı mektup zarfı yapıyormuşsunuz gibi. Bu adımda, çantanın kapak kısmına resimde gördüğünüz gibi düğme deliği açın. 
adım adım makyaj çantası resimli
Makyaj çantasını pembe, lacivert, siyah, mavi veya turuncu renklerde hazırlayabilirsiniz. Son adım olarak da çantanın ön yüzüne açık renklerde bir düğme dikin!
makyaj çantası yapmak
İşte Size şıkır şıkır parlak ve bir hayli şık bir makyaj çantası. Malzemeleri temin ettikten sonra biraz el becerinizle birlikte eminiz ki çok kolay bir şekilde üstesinden gelirsiniz. El yapımı makyaj çantası aynı zamanda sevdiklerinize doğum günü hediyesi olarak da verebileceğiniz, oldukça hoş bir el yapım ürünüdür. Özellikle de bayan arkadaşlarınızın doğum günü için. Hem fazla zahmet gerektirmeyen, hem de en kolay şekilde ucuza mal edebileceğiniz güzel bir hediye seçeneği. Siz ne dersiniz?
çizgiler
el emeği hediye fikirleri

Yorum Gönder

 
Top