z Erotik Görevler İçeren Aşk Kavanozu | En iyi Hediye Fikirleri

erotik kavanoz
Bu gece sevgilinizle heyecan dolu bir aşk oyunu oynamak ister misiniz? Hatta gelin bunu sadece bu geceyle sınırlı tutmayıp, önümüzdeki 100 gece olarak değiştirelim. Bunu nasıl mı yapacaksınız? Birbirinden heyecan verici aşk oyunları vaat eden Erotik Kavanozla tabi ki. Çok tutan ve çiftler tarafından çok sevilen erotik kalp kutudan sonra kavanoz versiyonu da artık hayatımızda. Aşk yaşamınızı daha heyecanlı hale getirmek istiyorsanız çiftlere özel olarak tasarlanmış olan ve erotik görevler içeren kışkırtıcı erotik kavanoz tam size göre.

100 unutulmaz ve ateşli gece için hazırlanmış olan Erotik Aşk Kavanozu, rutin giden ilişkilere can simidi oluyor. Kapağı kilitlenebilir cam kavanoz içerisinde 50'si kadınlar, 50'si ise erkekler için hazırlanmış siyah ve kırmızı renklerde ateşli görevler bu kavanozun içerisinde saklı! Partnerinize ve Size unutulmaz geceler yaşatacak olan erotik cam kavanoz, şık sunumuyla da oldukça iddialı. Ayrıca bu kavanozun içerisinde kalp kutu versiyonundan farklı olarak mekan ve cinsel pozisyon gösteren Kamasutra Aşk Zarları da yer alıyor. Üstelik bu zarlar karanlıkta parlayabilme özelliğine de sahip! Hem 100 ateşli görev, hem de Kamasutra pozisyon zarları ile Erotik Kavanoz en etkileyici aşk oyunlarınızı ayağınıza kadar getiriyor.
fiyat için tıkla
erotik aşk kavanozu
Erotik Kavanoz Nedir ve Ne İşe Yarar? Erotik Kavanoz, içerisinde hem erkek; hem de bayan için ayrı ayrı olmak üzere 100'den fazla erotik görev içeren ve çiftler için tasarlanmış olan özel bir kavanozdur. Bu ürün 18 yaşından büyükler içindir. Kavanoz içerisinden, üzeri mesaj yazılı bir kağıt çekiyorsunuz ve o kağıtta yazılı olan erotik görevi eksiksiz bir şekilde yerine getiriyorsunuz. Erotik mesaj kağıtlar üzerinde örnek olarak şu tarz sözler yazılıdır; "Bu gün şu tarz kıyafetler giyinin...","Sevgilinize ateşli bir müzik eşliğinde dans edin ve ......." daha fazla detay veremeyeceğimiz tarzda eğlenceli oyunlar içermektedir:)
erotik kavanoz
Kırmızı renk karton şık hediye kutusu içerisinde gönderilen Erotik Kavanoz ile partnerinizle eğlenceli erotik oyunlar oynayabilirsiniz. 

Yorum Gönder

 
Top