z Kalp Kutulardan Romantik Aşk Kulesi | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye Aşk Kulesi Hediyesi
İnternet üzerinden romantik hediyeler araştırırken özellikle bakındığımız hediye siteleri içerisinde "Çok Satan Hediyeler", başlığı dikkatimizi en fazla çeken alanlar olmuştur. Çünkü şayet manipüle edilmiyorsa (Ki bazı art niyetli hediye siteleri, stoklarından çıkartamadıkları ürünleri, sözüm ona "en çok bunlar satıyor" kandırmacasıyla insanlara pazarlamaya çalışıyorlar) çok tercih edilen bu hediye listesi sevgililerin de en fazla rağbet ettikleri hediyeler. Bu liste içerisinde bir ürün var ki, hemen hemen tüm kaliteli hediye siteleri içerisinde adeta yok satıyor. Çok beğenilen ve satış rakamları bir hayli yüksek olan bu şahane ürünün adı; kimi web sitelerinde Kalp Kutulardan Çikolata Aşk Kulesi diye geçiyor; kimilerinde ise Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi diye. Ancak hepsindeki ortak nokta; 4 tane kalp kutudan oluşan ve üzerinde "Seni Herşeyden Çok Seviyorum" mesajının yer aldığı; hakikaten de bir kuleyi andıran hediyelik Aşk Kulesinin birinci sırada olmasıydı. Erkekler ve bayanlar acaba bu Aşk Kulesinin hangi özelliğini çok beğendiler? Görüntüsü mü etkileyici; yoksa içindeki romantik ürünler mi? diye ciddi manada merak ettim açıkçası! Normalde Eniyihediyefikirleri.com'da yazılmış olan farklı bir çok hediye yazısı içerisinde "Aşk Kulesi" sıklıkla geçen bir ürün ancak, bu kadar fazla eğilim olunca, başlı başına bir yazı yazılmayı hak ediyordu açıkçası! İşte bu yazımızda sizlere A-Z'ye Seni Herşeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesini çok daha detaylı bir şekilde tanıtmaya çalışacağız! Daha derinlemesine inceleme fırsatı bulabileceğiniz Seni Herşeyden Aşk Kulesi'ni aynı zamanda kapıda ödeme ve aynı gün kargo ile sipariş verebileceğiniz hediye sitesini de paylaşacağız.
Sipariş
Seni Herşeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi
Aşk Kulesi Nedir? Öncelikle merak edenler için Seni Her şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesinin nasıl bir hediye olduğunu izah edelim. Şöyle ki; Üst üste konulmuş 4 kırmızı renk kalp kutudan oluşan ve her bir kalp kutu üzerinde "Seni Herşeyden Çok Seviyorum" mesajının yer aldığı, sürpriz hediyeliklerle dolu romantik hediye sepetine verilen isimdir. 
Çikolata dolu aşk kulesi
Aşk Kulesinin Birinci Kutusunda Neler Var?: En küçük boy kalp kutu olup üzerinde "Seni" sözcüüğü yer almaktadır. Kutu içerisinde ise yaklaşık 15-20 tane kadar renkli draje veya şekerlemeler yer almaktadır. 
çikolata kulesi şeklinde hediye
Seni Herşeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesinin 2. Kutusunda Ne Var?: İkinci Kutu da diğer kutularla aynı renkte olup, üzerinde "Herşeyden" sözcüğü yer almaktadır. Kutu içerisinde ise 10 adet kadar kırmızı veya değişik renklerde kalp çikolatalar bulunuyor. Çikolatalar son derece lezzetli ve taze çikolatalardır. 
Aşk Kulesi nerede satılır
Çikolata Dolu Aşk Kulesinin 3. Kutusunda Ne Var?: Bu kutunun üzerinde ise "Çok" sözcüğü yer alıyor ve içerisinde üzerinde "Seni Seviyorum" mesajı taşıyan kare sütlü çikolatalar bulunuyor. 

Aşk Kulesi
Seni Herşeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi'nin Son Kutusu: En büyük kalp kutu bu son kutu olup, kutu üzerinde "Seviyorum" kelimesi bulunuyor. Tüm kutuları yan yana getirdiğinizde ise "Seni Herşeyden Çok Seviyorum" mesajı yer alıyor. Peki bu son kutu içerisinde neler var? İşte buraya dikkat çünkü sevgilinizi acayip derecede etkileyecek kalpli kartlarda tam 365 adet aşk mesajı var! Evet yanlış duymadınız 365 adet! Kalpli kartlar elbette ki boş değil. Her birinin üzeri birbirinden farklı romantik mesajlardan oluşan romantik sözlerden oluşuyor. Aşk Kulesini nereden sipariş edebilir veya nasıl satın alabilirim diyorsanız, yukarıda yer alan" Fiyatını Öğrenmek İçin Tıkla" butonuna tıklayarak bu harika romantik hediye sepetini güvenle satın alabilirsiniz. Hazır Sevgililer günü de yaklaşıyorken, kız/erkek arkadaşınıza sevgililer günü için hediye olarak Aşk Kulesi armağan edebilirsiniz.
sevgililer gunu hediyesi

Yorum Gönder

 
Top