z El Yapımı Kalp Tavan Süsleri | En iyi Hediye Fikirleri

kalp tavan süsü nasıl yapılır
Sizin de el yapımı kalp tavan süsleriniz olsun ister misiniz? Bu yazımızda sizlere adım adım kalp tavan süslerinin nasıl yapılacağından bahsedeceğiz. Kolay şekilde yapabileceğiniz kalp tavan süsleri ile romantik akşam yemekleri Sizi bekliyor olacak. Sevgilinizle beraber geçireceğiniz romantik bir akşam yemeğinde, sizin de masanızın bu şekildeki gibi romantik kalplerle süslenmesi ne harika olur değil mi? Bu şekilde masanızın üstü rengârenk kalplerle donatılmış bir yemek masasında neler konuşulur neler yenir bilemeyiz ancak kesinlikle her anında romantizm dozu yüksek bir gece yaşanacağından kuşkumuz yok. Böylesine etkileyici bir yemek masası bütün özel günler için tasarlanabilir. Sevgililer gününde, Sevgiliyle baş başa doğum günü kutlamalarında ya da yıldönümleri gibi özel günlerde bu yazıyı okuyan bütün ziyaretçilerimizin masalarını bu şekilde süsleyeceğinden eminiz. Bu süsler, online hediye alış verişi yapabileceğiniz sitelerde veya piyasada satılmıyor. Evet, işin güzel tarafı da bu zaten. Tamamen kendiniz yapacaksınız. Dilediğiniz renk ve desenlerde kalp süslerden hazırlayabilirisiniz. Evet malzemelerimiz yazalım…

Bu proje için gereken malzemeler;
  • Dikiş makinası
  • Kalp delgeç 
  • Desenli kağıtlar 
  • Bant
adım adım tavan süsü yapımı
Burada sizden istenilen malzemeler arasında bulmakta zorluk çekeceğiniz tek ürün kalp delgeçler olabilir. Bu ürünü internet siteleri üzerinden sipariş vererek temin edebileceğiniz gibi, büyük kırtasiyelerden de satın alabilirsiniz. Diğer ürünleri bulmanız sorun oluşturmayacaktır.
el yapımı yemek masası tavan süsü
Desenli renkli kağıtları kalp delgeç kullanarak kalp şekilleri kesilir. Resimde gördüğünüz gibi kalp delgeç kullanılarak kalp şeklinde kağıtlar elde edildi.
el yapımı yemek masası tavan süsü
Dikiş makinesi yardımı ile kalp kâğıtlar düzgün sıralar oluşturacak şekilde ardı ardına dikilir. Kalp kâğıtların uzunluğunu yani kaç tane kalp kâğıdın arka arkaya dizilip dikileceğine önceden karar vermelisiniz. Kâğıt üzerinde yer alan desenlerin diziliş sırasıda size kalmış. Dilerseniz rengârenk yapabilirsiniz. Dilerseniz tek renkte olabilir.
romantik bir yemek masası nasıl hazırlanır
Bu şekilde birçok kalpli kâğıt sıralı ve düz bir şekilde dikilip hazırlandı. Artık tavana yapıştırılmaya hazır vaziyetteler. Tavana tutturmak için kaliteli bir bant kullanmanız yeterli olacaktır. Kalp kâğıtlar hafif olacakları için bantla tutturmanız yeterli olur.
romantik yemek masası nasıl süslenir
Ancak bu şekilde bir odayı süsleyecekseniz ve bu süsler uzun zaman tavanda asılı duracaksa eğer, büyük yapı marketlerde satılan yapışkanlı kablo tutucuları tavana yapıştırıp, kalp süslerini bağlamanız daha sağlıklı olacaktır.
el yapımı yemek masası süsleri
Bu yapışkanları mağaza tavanlarına bakarsanız görürüsünüz. Hani şu indirim yazılarını astıkları levhalar varya bu yapışkanlar aracılığıyla tutturulur.
yemek masası üzerine kalp süsler el yapımı
Ve işte o kadar uğraştan sonra… Nasıl? Sizce de harika değil mi? Böylesine buram buram romantizm akan bir masada kim Sevgilisiyle yer almak istemez değil mi? Böylesine süslenmiş bir masada sadece aşk konuşulur. İşte bu masada bütün özel günler kutlanır. Bu masada hiçbir teklif geri çevrilemez. Evlilik teklifide dahil. Evlilik teklifi yapmak isteyen ziyaretçilerimize duyurulur. Yüzüklerinizi yanınızda bulundurun. Yada başka ne hediyeleriniz varsa. Bizden söylemesi...
erkek için hediyeler

Yorum Gönder

 
Top