z El Yapımı Tasarım Kupa Bardaklar | En iyi Hediye Fikirleri

el yapımı tasarım kahve kupası
Hepimizin içerisinde az ya da çok, sanatçı bir ruh vardır. Resim çizmek, tasarım yapmak, desen oluşturmak, yemek yapmak veya şarkı söylemek herkesin çok iyi yapamasa da, yapmaktan hoşlandığı şeyler. Ancak önemli olan kendimizde var olan potansiyeli keşfetmek ve bunu dışarıya vurmak:) Gerçekten de her zaman olmasa da, bazı anlarda tasarımcı ruhunuzla yeni bir şeyler yapmak isteriz. Bunun tezahürü ise, bazen önümüzde boş haldeki bir A4 kağıdına kalemle çeşitli figürler çizmekle; bazen de can sıkıntısından defterimizi karalamakla kendini gösterir. Demek ki, ruhumuz o an, yeni bir şeyler yapma isteğini bizlere iletmeye çalışıyor:) Tabi dinlemesini ve anlamasını bilene:) Eğer siz de evde boş zamanlarınızda vaktinizi bir şeyler karalayarak geçiriyorsanız, işte bu yazıda anlatılanlar tam da size göre. Boş şekilde kağıt karalamak yerine, daha dişe dokunur yani sevdiklerinize hediye edebileceğiniz el yapımı tasarım kupa bardaklar hazırlamaya ne dersiniz?
kalemle kupa bardak tasarlamak
Resim çizme konusunda hiç yeteneğiniz olmasa bile bu bardakları tasarlamak çok kolay. Basit şekilde çizim yaparak ve boyayarak hazırlayabileceğiniz resimli kupa bardakları hazırlarken hem çok keyif alacak, hem de sevdiklerinize çay/kahve içerken hatırlayabilecekleri son derece sevimli hediyeler tasarlayacaksınız. En yakın arkadaşınıza ya da erkek sevgiliye el yapımı doğum günü hediyesi düşünenler için el yapımı boyama kupa bardaklar elle tutulur bir hediye seçeneği olacaktır:) Hem yapması zevkli; hem de armağan edecek kişiye kendisini özel hissettirecek olmasıyla oldukça etkileyici. Sizin için kalemle çizilen kupa bardaklara bazı örnekler seçtik. Örneğin kalp figürlü, anne-baba-çocuklar figürü, sevgililerin portre çalışması tasarım kupa bardaklara bazı örnekler. Hazır anneler günü de yaklaşıyorken, anneler günü hediyesi olarak annenize, kutlama mesajınızla birlikte özel bir kupa bardak tasarlayabilirsiniz. 
kupa bardak üzerine resim çizme
Kendiniz veya sevdikleriniz için tasarım kupa bardaklar yaparken tek sınır, hayal gücünüz. Kupanızın üzerine dilediğiniz figürleri, istediğiniz mesajları tıpkı resim kağıdına çizim yaparmış gibi kupa bardağınız üzerine taşıyabilirsiniz. Bunun içinse SHARPIE veya EDDING marka porselen çizim kalemlerinden yararlanabilirsiniz.
el yapımı tasarım kupa
Duygularınızı serbest bırakın! Canınızın istediği gibi kahve kupasını tasarlayın. Örneğin seni seviyorum yazılı kupalar sevgilinize hediye edebileceğiniz oldukça romantik bir model! Havuç, balık, çiçek, ağaç, kelebek, uğur böceği, nazar boncuğu, sonsuzluk sembolü figürlü kupa bardaklar ya da bay ve bayan haklıdır tasarımlı esprili kupalar da bir hayli beğenilecek modeller. Kupa bardağınızın üzerine yazı da yazsanız, çöp adam da çizsseniz dünya da eşi ve benzeri olmayan sadece kendinize özel bir kupa bardak tasarlamış olacaksınız:) Bu, orijinallik bile böylesine bir projeyi hayata geçirmek ve sevdiklerimize orijinal bir doğum günü hediyesi vermek için yeterli bir sebep aslında. 
kendi kupanızı tasarlayın
Yani fikirler, sıra dışı hayaller, çarpıcı mesajlar, esprili sözler... Kısacası size özel kupa bardağınızla her şeyi denemek serbest:) Daha önce çizim konusunda yeteneğinizi hiç test ettiniz mi ya da hangi aşamadasınız bilmiyorum ama, kupa bardak üzerinde çizim yaparken cesur olmanızı tavsiye ediyorum. Porselen kupa bardaklar üzerine renkli çizimler yapmak ve model tasarımlar yapmak için hangi kalemler kullanılır? Artık Türkiye'de de hobi marketler mevcut! Örneğin D&R mağazasından veya Google'da nokta kırtasiye diye arattığınızda rengarenk Sharpie porselen kalemlerden online satın alabilirsiniz. 
resimli kupalar
El Yapımı Kişiye Özel Tasarım Kupa Bardaklarla kahve keyfi bir başka yaşanacak! İster siyah beyaz resimlerle, isterseniz de renkli kalemlerle çizim yaparak hazırlayacağınız tasarım kupa bardaklarla kız arkadaşınıza harika bir sürpriz hediye yapabilirsiniz. Hatta çizim yeteneğinize çok güveniyorsanız, işi bir tık daha öteye taşıyarak bu işi ticarete de dökebilirsiniz:) Mesela tamamen size özel tasarımlarla hazırlanmış kupa bardakların satışını yapacağınız bir e-ticaret sitesi hayal edebilirsiniz:) 
el yapımı kupa
Google veya Yandex görsel aramalarından tasarım konusunda ilham verici kupa bardak modelleri bulabilirsiniz.
resimli porselen kupa bardaklar
Edding Marka siyah kalemle boyanarak ağaç deseni oluşturulmuş el yapımı porselen kupa bardak. 
el emeği ile çizilen porselen kupa
Dediğimiz gibi tasarımda sınır yok! Son dönemlerin en popüler figürlerinden biri olan baykuş desebi ile hazırlanmış dikkat çekici bir kupa bardak modeli.
Adeta Kütahya Çinisini andıran şahane tasarımıyla oldukça dikkat çekici bir kupa modeli daha! Rengarenk kalemlerle dilediğiniz kupa tasarımları yapabilir ve sevdiklerinize hoş sürprizler yapabilirsiniz. 
anneler günü hediyesi

Yorum Gönder

  1. Kupa bardaga cizim yaomak istiyorm ama yazisi gidrr diye fırınlamak gerekir diyolar yardimci olabilir misinz

    YanıtlaSil

 
Top