z 3D Hediye Paketi Nasıl Yapılır | En iyi Hediye Fikirleri

3 boyutlu hediye paketi yapımı
Güzel bir hediye sunumu, ancak şık bir hediye paketi ile mümkün olabilir! Tüm özel günlerde sevdikleriniz için beğendiğiniz hediyeleri göz kamaştırıcı, dikkat çekici ve özel bir hediye ambalajı içerisinde sunmayı eminiz ki çok istersiniz! Sevimli ve ilginç hediye paketi mi arıyorsunuz? O halde işte karşınızda 3d kelebek desenli hediye paketi tasarımı. Klasik hediye paketleri içinde hediye sunmaktan artık sıkıldıysanız bu yazımızı okumaya devam edin. Bugünlerde çocuklara hediye, özelikle de kız çocuklarına hediye almayı düşünüyorsanız, aldığınız hediyenin paketini resimde gördüğünüz gibi hazırlamak sizce de ilginç ve güzel olmaz mı? Öyle ki kelebek tasarımlı bu hediye paketi hediye aldığınız çocukları en az hediyenin kendisi kadar mutlu edecektir. Belki sadece çocuklar değil, çocuk ruhlu yetişkinlerde bu tarz bir hediye paketi ile hediye aldıklarında mutlu olurlar. Hazırsanız kelebek efektli hediye paketinin nasıl yapılacağının anlatımına geçelim. Önce hediye paketini hazırlamanız için gerekli malzemeleri yazalım.

Bu proje için gereken malzemeler
  • Renkli ambalaj kâğıdı
  • Renkli peçete
  • Makas
  • Bant
  • Maket bıçağı
hediye paketi yapımı
Az çok hayatınızda bir veya daha fazla hediye paketi yapmışsınızdır. Bu sebeple hediye paketi nasıl yapılır diye anlatmadan yazımıza devam edelim. Aldığınız hediyeyi ilk önce normal bir şekilde paketini yapın. Daha sonra paketin üzerine alt zemin olarak kullanacağımız renkli peçete veya kağıtlarla ilk aşama paketleme işlemini tamamlayınız.
3 boyutlu hediye ambalajı
Alt zemin paketlemesini yaptıktan sonra sıra asıl hediye paketinin dış kısmını oluşturacak kâğıdı uygulamaya geldi. Hediye paketimizin dış görselini oluşturacak bu ambalaj kâğıdını bulabilirseniz önü ve arkası farklı renkte olan kâğıt ile çalışın. Resimde gördüğünüz gibi, üstü mavi renk olan ambalaj kâğıdının alt zemini ise lacivert renkten oluşuyor. Ama bu şekilde alt zemini ile üst zemini farklı renk kâğıt bulamayabilirisiniz. Bu hiç sorun değil. Bulduğunuz tek renk ambalaj kâğıtlarıyla uygulamanıza devam edin. Şimdi kâğıt üzerine kurşun kalem ile resimde gördüğünüz gibi yarım kelebek kanadı şekli çizin. Hediye paketinin arka ve ön yüzeyini değişik aralıklarla tamamını kaplayacak şekilde kelebek kanadı şekilleri çizin. Çizim işlemini tamamladıktan sonra, sıra bu kanatları maket bıçağı ile kâğıt yüzeyinden ayırmaya geldi. Lütfen Maket bıçağı gibi oldukça kesici bir alet kullanırken oldukça dikkatli olun. Aksi halde ciddi yaralanmalara sebebiyet verebilir. Kesme işlemini tamamladıktan sonra, kelebek kanadının geri kalan kısmını kâğıdı yukarı doğru kıvırarak tamamlayacaksınız. Böylelikle hediye paketiniz 3d bir görünüme kavuşacaktır.
hediye paketi
Gördüğünüz gibi basit ama göze oldukça hoş gelen bir hediye paketi tasarlamış oldunuz. Özelikle çocukların oldukça hoşuna gideceğine inandığımız bir hediye paketini nasıl kolay bir şekilde hazırlayabileceğinizi anlattığımız yazımızın burada sonuna geldik. Umarız yazımız sizler için faydalı olmuştur. Sitemizde el yapımı hediye anlatımlarımız son sürat devam edecektir. Tekrar görüşmek dileğiyle şimdilik hoşça kalın.
erkek sevgiliye ne hediye alınır

Yorum Gönder

 
Top