z El Yapımı Deri Tablet Kılıfı | En iyi Hediye Fikirleri

el yapımı bilgisayar kılıfı
Bugünkü yazımızda özellikle de Babalar Günü Hediyesi olarak son derece havalı ve mükemmel deri tablet kılıfı yapımını anlatacağız. Sevgili babalarımıza ne yapsak azdır. Bu sebeple yaklaşan Babalar Günü için sevgili babalarımıza verdiğimiz değeri en güzel şekilde gösterecek, sevgimizi en derinden hissettirecek el yapımı hediye vermeye var mısınız? Cevabınız evet ise yazımızı okumaya devam edin. Özelikle modern dönem babalarının en çok kullandığı teknolojik ürünlerden biri olan tablet bilgisayarlarına tarz katacak ve oldukça elit gösterecek bir projeyi tanıtacağız sizlere. Tarz katacak diyoruz, çünkü tablet bilgisayarının kılıfı deri malzemeden oluşacak. Ve bilirsiniz ki deri ürünler her zaman kalite kokarlar yapımı biraz zahmetlidir. Ancak yine de zor değildir. Dilerseniz sözü fazla uzatmadan el yapımı deri tablet kılıfı yapımını anlatalım.
el yapımı tablet bilgisayar kılıfı

Bu proje için gerekli olan malzemeler

  • Deri veya Vinil kumaş
  • Kalın iplik
  • Makas
  • Dikiş makinesi
  • Ölçüm bantı ve cetvel
Tableti deri parçamızın üstüne tam merkez kısmına gelecek şekilde yerleştirin.
el yapımı tablet bilgisayar kılıfı
Cetvelle gerekli ölçümleri yaptıktan sonra derinin artsan kısımlarını cetvel yardımıyla düz bir şekilde çizerek fazlalıkları makas veya maket bıçağı aracılığıyla kesiniz.
el yapımı tablet bilgisayar kılıfı
Daha sonra Kıskaç yardımıyla derinin iki ucunu birleştirin ve dikiş makinesinde dikimini gerçekleştirin. Bu arada deri tarzı ürünlerin dikimi biraz sıkıntılı olabilir. Bu sebeple dikiş makinesi ile daha önce bir tecrübeniz yoksa, bu tarz ürünlerin dikimine kalkışmamanızı tavsiye ederim. Kalın dikiş iğnesi ile dikim işlemini deneyebilirsiniz.
el yapımı tablet bilgisayar kılıfı
Son rötuşlarda yapılınca ortaya bu harika görüntü çıkacaktır.
el yapımı tablet bilgisayar kılıfı
İşte böyle…Hep anneler gününde veya sevgililer gününde harcadığımız paraları ve emekleri bu defa sevgili babalarımız için harcayalım. Öyle değil mi? Nedense özel günler arasında en sönük geçen günlerden biri Babalar günü dersek kimsenin bir itirazı olmaz herhalde. Bize sorarsanız bu durumun altında yatan temel sebep babaların olan biten her şeye rıza göstermeleri ve abartmama alışkanlıklarından kaynaklanıyor. Yani ağlamayan bebeğe emzik yok kuralı! Babalarımız, anneleriz veya sevgililerimiz kadar unuttuğumuz özel günler için kadar bizlere sorun çıkarmayacaklarına duyduğumuz inançtan kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Gerçekten de babalar gününde babanıza hiç bir şey almasanız bile kesinlikle bu durumu yansıtmazlar. Ama bu defa kesinlikle babalar gününde onlar için özel olan bu günü layıkıyla yaşattıracağız. Var mısınız?
el yapımı tablet bilgisayar kılıfı

Yorum Gönder

 
Top