z El Yapımı Kişiye Özel Etsy Bileklik | En iyi Hediye Fikirleri

el yapımı hediyelik bileklik
Bileklikler, özellikle yaz aylarının en güzel aksesuarlarından biridir. Eğer Siz de bileklik takmayı seviyorsanız, bu ürüne bayılacağınızı şimdiden garanti edebilirim. Üstelik öyle kolay kolay herkeste rastlayamayacağınız çok orijinal bir bileklik modeli! Ve işin bir diğer güzel tarafı ise %100 tamamen size özel olarak hazırlanıyor olması ve el yapımı bir bileklik olması. El işi ürünlerin e-ticaret sitesi olan bir dünya devi Etsy'de keşfettiğim harika bir ürünü sizlerin beğenisine sunmak istiyorum. El emeği ile hazırlanmış ve üzerine dilediğiniz tarihi veya mesajınızı yazdırarak kişiye özel hale getirebileceğiniz olağanüstü bir bileklik. Üzerindeki künye plaka kısmına kişisel bilgilerinizin el emeği ile yazılacağı bilekliği sevgilinize hediye ederek, inanılmaz derecede mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle tarih yazılı olan el yapımı bileklik modelini, yıldönümü hediyesi olarak iki tane yaptırarak sevgilinizi armağan edebilirsiniz. Yıldönümü, doğum günü veya sevgililer günü hediyesi olarak, bu denli anlam yönü kuvvetli hediyelerle sevgilinizi şımartabilirsiniz.
el yapımı bileklik isim yazılı
fiyat
Eminim ki siz de benim gibi daha bilekliğin resmini görür görmez ona aşık olanlardansınız. Ama şunu da düşündüğünüzü ve sormak istediğinizi tahmin edebiliyorum. ETSY gibi yurt dışı kaynaklı bir siteden acaba nasıl sipariş verilebilir? Hemen şunu söylemeliyim ki, Etsy, el işi ürünler yapan ve satın almak isteyen kişilerin ortak bir buluşma platformu. Türkiye'den de el yapımı ürünler yapıp satmak isteyenlerin kişisel mağazalar açtığı harika bir buluşma noktası. Üstelik son derece güvenilir bir site olduğunu ve arkasında EBAY gibi büyük bir E-ticaret devinin olduğunu söylemeliyim. Ha! Satın alma işlemi Etsy'de nasıl yapılıyor? PayPal ve Kredi kartınızla güvenli bir şekilde alışverişlerinizi bu siteden yapabilirsiniz. Fakat olası siparişlerinizin yurt dışından gönderileceğini ve bunun için de biraz sabırlı olmanız gerektiğini de belirtmem gerekiyor. 
el yapımı isme özel bileklik
Her hediyenin maddi bir değeri olduğu kadar; manevi bir değeri de vardır. Manevi değeri ise paha biçilemezdir. Kabul edersiniz ki, el emeği ile hazırlanmış hediyeler çok daha özel şeylerdir. Çünkü tanımından da anlaşılacağı üzere el yapımı ürünler, insan eli ile hazırlandığından çok daha kıymetli şeylerdir. Örneğin Leonardo Da Vinci'nin ünlü Mona Lisa eserini bilmeyenimiz yoktur. Beğenirsiniz veya beğenmezsiniz bu başka bir şey! Ancak bugüne kadar Mona Lisa tablosunun gerek baskı makineleri, gerekse de diğer sanatçılar tarafından milyonlarca kez taklidi yapılmıştır. Ama, orijinal olan ya da gerçek olan Mona Lisa tablosu sadece bir tanedir. Bu yüzden de orijinal tablo paha biçilemez değerdedir. Sözün özü; üretimi sadece insan eli ile yapılan her şey, çok daha kıymetlidir. El yapımı hediyelerin de özellikle günümüzde değeri çok daha önemli hale gelmiştir. El yapımı İsim Yazılı Bileklikler de mükemmel anlamlarıyla sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediye seçeneklerinden. 
el yapımı bileklikler

Yorum Gönder

 
Top