z Esprili Sevgili Cüzdanı | En iyi Hediye Fikirleri

fotoğraflı sevgili cüzdanı
Aşk, ele avuca sığmayan soyut ve ancak oldukça da güçlü bir duygudur! Sevgililer açısındansa aşkı ifade etmenin en güzel yolu birbirlerine hediye alıp vermekten geçer. Özellikle de romantik tarzdaki hediyeler, aşk gibi giçlü bir duyguyu belirgin şekilde ifade etmek için sevgililerin sıklıkla başvurdukları armağanların başında gelmektedir. Peki ama, sevgiliye duyulan aşkı en iyi hangi hediyeler gösterebilir? Ya da sevgiliye hediye olarak en etkileyici armağanlar neler olabilir? İşte bu yazımızda bu soruya yanıt olabilecek olağanüstü derecede etkileyici ve orijinal bir hediye ile karşınızdayız! Eğer sevgilinizle aranızdaki bağı resmileştirmek istiyor ve Ona olan duygularınızı çarpıcı bir biçimde göstermek istiyorsanız, işte karşınızda sevgililere özel olarak hazırlanmış sevgili cüzdanı! Orijinal evlilik cüzdanı şeklinde hazırlanan sevgili cüzdanı ile aşkınıza yepyeni ve eğlenceli bir yorum katabilirsiniz. Tıpkı evlilik cüzdanın içeriğinde olduğu gibi üzerinde fotoğraflarınızın, veren makamın ismi, cüzdan veriliş tarihi ve sevgilinizle birlikte isimlerinizin yazılı olacağı Kişiye Özel Sevgili Cüzdanı ile varın kız/erkek arkadaşınıza yapabileceğiniz sürprizleri siz düşünün! Aynı gün kargo ve kapıda ödeme seçenekleri ile sahip olabileceğiniz Kişiye özel sevgili cüzdanı son dönemlerin en popüler ve en sıra dışı hediye seçeneklerinden biri. Sevgililer günü, yıldönümü gibi tüm özel günler için kız/erkek arkadaşınıza alacağınız bir hediyenin yanında Ona Sevgili Cüzdanı da armağan ederek, hem ciddi anlamda şaşırmasını sağlayın, hem hediyenizi sıradanlıktan kurtarın, hem de yüzünde mutlu bir tebessüm oluşmasını sağlayın! Sevgili cüzdanı tam olarak resmi anlamda aranızdaki sevgi ilişkisini somut hale getirmeye bilir ancak, kız arkadaşınızla birbirinize olan aşkınızı daha bir pekiştireceği kesin:)
kişiye özel sevgili cüzdanı
Kişiye özel olarak hazırlanan sevgili cüzdanı ile artık evli çiftlerin evlilik cüzdanlarında olduğu gibi birbirlerini güçlü şekilde seven ve bağlı olan sevgililerin de bir cüzdanı olacak. Bir nevi aşkınızın belgesi yerine geçecek olan sevgili cüzdanı sevgilinize oldukça esprili ve romantik bir hediye seçeneği olacaktır. Üzerine fotoğraflarınızın taşınacağı ve isimlerinizin yazılı olacağı orijinal evlilik cüzdanı şeklinde tasarlanmış olan Kişiye Özel Fotoğraflı Sevgili Cüzdanıyla sevgilinize şaşkınlık ve mutluluğu bir arada yaşatacak benzersiz bir hediye verebilirsiniz. 
kişiye özel sevgil icüzdanı
Fotoğraflı sevgili cüzdanını nasıl sipariş verilir veya nasıl kişiye özel hale getirilebilir derseniz, yukarıda yer alan "Fiyat Bilgisi İçin Tıklayın" butonuna tıkladıktan sonra, sepete ekle butonu üzerinde yer alan kısımda "Dosye Seç" butonuna tıklayarak biri sizin, diğer ise sevgilinizi için 2 adet fotoğraf seçmeniz, (Cüzdanın gerçekçi görünmesi için seçeceğiniz fotoğrafların yakın plan çekilmiş olmasına yani adeta vesikalık fotoğraf izlenimi veren fotoğraflarınızı seçmenizde yarar var) daha sonra ise Veren Makam, (Örneğin Aşk Belediyesi - İstanbul Şişli Nikah Dairesi) gibi, Veriliş tarihi kısmına örneğin yıldönümü tarihinizi ve isimlerinizi yazarak size özel sevgili cüzdanı siparişi verebilirsiniz. 
esprili sevgili cüzdanı
Fotoğraf Baskılı Kişiye Özel Sevgili Cüzdanı ile mükemmel ve aynı zamanda esprili sürprizler sizi bekliyor. İster sıradan bir gün için, isterseniz de yıldönümü, doğum günü, yılbaşı ve benzeri özel günleriniz için sevgili cüzdanı hediye ederek, sevgilinizi inanılmaz ölçülerde mutlu edebilirsiniz. 

Yorum Gönder

 
Top