z Uzaktaki Sevgiliye Ne Hediye Alınır | En iyi Hediye Fikirleri

uzaktaki sevgiliye ne hediye alınır
Bugün sizler için hediye araştırma yazımın konusu uzaktaki kız sevgiliye ne hediye alınır? Oldu. Eminim birçok kişi uzakta ilişki yaşıyor. Bununla ilgili 2. Paragraftan itibaren kendi anımı paylaştım, okumanızı öneriyorum. Uzakta yaşanan ilişkilerin zor yanlarını güzel taraflarına çevirmek bireylerin arasında olan bir şey. Bunu siz olumlu hale de döndürebilir, olumsuz hale de çevirebilirsiniz. O yüzden uzaktaki sevgiliye gönderilecek hediye ile başlayacağız bugün. Çiftler uzakta, birbirlerinden ayrı bir şekilde yaşadıkları için yeri geldiğinde özel günler de dahi beraber olamayabilirler. Bu nedenle uzaktaki sevgiliye doğum günü hediyesi araştırmalarına başlanır. Sadece bununla kalmıyor ki özel günler. Uzaktaki sevgiliye yıl dönümü hediyesi zaten ayrı bir şekilde önemli ve değerlidir. Uzak da olan sevgiliye hediye konusunda cinsiyet ayrımı yapmadan her iki taraf için de güzel, kaliteli hediyeler buldum. O yüzden ne kafanız da uzaktaki kız sevgiliye ne hediye alınır diye bir soru işareti kalacak, ne de uzaktaki erkek sevgiliye ne hediye alınır diye bir soru işareti. Uzaktaki erkek sevgiliye hediye ile başlayacağız, lakin önce benim duygularımı hissetmenizi istiyorum.

Uzaktaki Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler


Kişiye Özel Mutluluğa Giden Yol Kanvas Tablo

Mutluluğa Giden Yol Kanvas Tablo


Uzaktaki çiftler için tam da nokta atışı sayılabilecek en güzel hediye altertnatiflerinden bir tanesi olan Mutluluğa Giden Yol Kanvas Tablo sevgilinize uzak mesafelerin aşkınız için hiç de sorun olmadığını hissettirecek en yaratıcı hediyelerden bir tanesi. Fotoğraflarınıza ve yaşadığınız şehirlere özel olarak hazırlanacak bu şık tabloyla sevgilinize romantik bir sürpriz yapabileceğiniz gibi, sizden ayrı kaldığı süre için de Motive edici romantik hediyelerden bir tanesini  verebilirsiniz!

uzaktaki sevgiliye hediyeKişiye Özel Anı Çerçevesi


Biricik sevgilinize, mandallarla tutturulmuş ve dekoratif olarak son derece hoş bir görünme sahip bu çerçeveden alabilirsiniz. Yeteri derecede büyük bir görünümde olan ve fotoğraflarınızın polaroid fotoğraflar şeklinde düzenleneceği kişiye özel anı çerçevesi, uzaktaki sevgilisine sürpriz yapmak isteyenler için biçilmiş kaftan. Üstelik bu hoş çerçeveyi hafta içi saat 14'e kadar sipariş vermeniz halinde aynı gün kargoya teslim ediliyor.

uzaktaki sevgiliye hediye

Sürpriz Anı Kutusu


Sevgiliniz sizi özlediği an, sürpriz kutu içerisindeki akordiyon fotoğraflarınızla mutlu olsun. Tabi, size olan olan hasreti geçici bir süreliğine yatışmış olsun. Fantastik bir şekilde kapağı da size özel olarak hazırlanacak ve içerisinde dilediğiniz fotoğrafların yer alacağı bu güzel sürpriz kutusunu istediğiniz gibi sipariş edebilirsiniz. İster kapıda ödeme ile, ister kartınızla ödeme yaparak sürpriz anı kutusuna sahip olabilirsiniz. Uzaktaki sevgilinizin yıldönümünü kutlamak için bundan daha romantik bir hediye düşünemiyoruz.

Fotoğraflı Ağaç

Fotoğraflı Ağaç Saksı


Sizi en güzel yansıtan fotoğraflarınız, bu saksının yapraklarında yer alsın. Tamamen size özel olarak sıfırdan üretimi yapılacak olan fotoğraflı ağaç, hesaplı fiyatıyla da oldukça tatminkar. Başka şehirdeki sevgilinize, yapraklarında sizin fotoğraflarınızın mini mandallarla tutturulacağı bu enfes hediyeyi bana göre kaçırmayın. Yıldönümü veya uzaktaki sevgiliye 14 Şubat hediyesi olarak düşünülebilecek harika bir seçim. Gelin siz de zamanınızı haybeye boşa harcamadan bu kişiye özel fotoğraflı ağaçtan siparişinizi oluşturun.

Sevgiliye Hediye Polaroid Fotoğraf Albümü

Sevgiliye Hediye Polaroid Fotoğraf Albümü


Sizin için önerebileceğim bir diğer akıl almaz güzellikteki armağan işte bu resim albümü. Polaroid fotoğraf çerçevesinde tasarlanmış olan bu romantik obje, sevgilinize mutlulukların en güzelini yaşatacak. Neden derseniz, çünkü bu albümün içerisinde ikinizi yansıtan fotoğraflarınız yer alacak. Ahşap çerçeve içerisinde polaroid fotoğraflarınızın kartlar şeklinde yer alacağı bu hoş ürünü bence kaçırmamalısınız.

uzaktaki erkek sevgiliye hediye

Fotoğraflı Termos Bardak


Sizden uzakta yaşayan sevgilinize, içeceği her yudum kahvesinde veya en sevdiği içecekleri yudumladığında aşkınızı da içine çeksin diye, üzerinde kendi fotoğrafınızın yer alacağı bir termos bardak hediye edebilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan bu termos barda, özellikle farklı şehirde üniversite okuyan sevgiliniz için yaratıcı bir armağan olacaktır.

uzaktaki sevgiliye hediye

Kişiye Özel Fotoğraflı Asker Künyesi


Bu narin ve güzel kolyeyi sevgilinize hediye etmeniz için, sevgilinizin askerde olması gerekmiyor elbette! Oldukça şık ve en önemlisi de üzerinde dilediğiniz fotoğrafın lazer kazıma ile üzerine taşınacağı asker künyesi ile, sevgiliniz gittiği her yere sizi ve aşkınızı da hep yanında taşıyacak. Ucuz ve güzel bir aksesuar olması sebebi ile resimli asker künyesi uzaktaki sevgilinize sunabileceğiniz en güzel hediyelerden biri!


uzaktaki sevgiliye hediye fikirleri

3D İsme Özel LED Lamva ve Minyatür Bahçe


Güzeller güzeli sevgilinize, baktıkça sizi hatırlatacak ve aşkınızı tüm kalbinde hissedeceği hatıralık bir armağan da verebilirsiniz. Örneğin bu dekoratif led lamba, 3 boyutlu görüntüsü, minyatür bahçe dekoru ve isimlerinize özel oluşuyla uzaktaki sevgiliye hediye fikirleri içerisinde oldukça orijinal ve yaratıcı bir armağan! Siz de zaman kaybetmeden, sadece sizin için hazırlanacak olan bu 3D led minyatür bahçeden sipariş edebilir ve sevgilinizin adresine bu romantik hediyeyi hemen gönderebilirsiniz. Ayrıntıları öğrenmek için resim üzerine tıklamanız yeterli olacaktır.

Yaşayan Kolye Beyaz Papatya

Yaşayan Canlı Çiçek Kolye


Narin çiçeklerden ilham alınarak %100 el yapımı olarak yapılmış olan canlı çiçek kolyeler, uzaktaki bayan sevgilinize gönderebileceğiniz en romantik ve şık aksesuarlardan bir tanesi. İçerisindeki çiçeğin kurutularak hazırlandığı ve bu nevi ile nostaljik de bir havası bulunan çiçek kolye, sevgilinizin boynundayken sizi hatırlatacak en güzel armağanlardan birine dönüşüyor. Eğer siz de, farklı şehirde yaşayan uzaktaki kız arkadaşınıza ne hediye alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız, estetik olduğu kadar yaratıcı da bir hediye seçeneği olan canlı çiçek kolyelerden yana tercihiniz kullanabilirsiniz!

Mini Bahçe

Kişiye Özel Minyatür Bahçeler 


Sevgilinize, masasında mini bir manzaraya dönüşecek ve her baktığında içini ferahlatacak özel bir hediye vermek ister misiniz? O halde birbirinden şık tasarımlar ve modellerle size özel olarak hazırlanacak minyatür bahçe modellerinde mutlaka göz atmalısınız. Mini bir bahçe içerisinde çeşitli objeler, biblolar ve bazı modellerinde canlı Sukkulend bitkiler kullanılarak hazırlanmış olan minyatür bahçe modelleri uzaktaki sevgilinize gönderebileceğiniz en orijinal hediyelerden. Kişiye özel modelleri de bulunan mini mimyatür bahçeleri kolaylıkla sipariş verebilir sevgilinize bir ömür Onu seveceğinizin mesajını bu kalıcı hediyelerle somutlaştırabilirsiniz !


Kişiye Özel Antika Model Araba

Uzaktaki Erkek Sevgiliye Hediye & İsim Yazılı Antika Araba


İşte tam benim uzman olduğum bir alan diyebilirim. Yaklaşık olarak 3-4 yıl boyunca sevdiğim ile aram da 1000 KM mesafeden daha fazla bir uzaklık vardı. Senede 2 ya da 3 defa tam anlamıyla görüşebilirdik. (Tam anlamıyla dediysem 1 haftalık en fazla) Durum bu şekildeydi. Gerçekten kolay olmadı. Zordu. Çünkü hasret, sevdiğine duyduğunuz özlem bazen yüreğinize oturuverir. Neyse, konumuza  dönecek olursak, uzaktaki erkek arkadaşınıza eminim ki çok beğeneceği sürpriz bir hediye vermek isterseniz, kişiye özel olarak hazırlanan bu antika oyuncakla bunu sağlayabilmeniz mümkün!

Sürpriz Mesaj Konservesi

Uzaktaki Sevgiliye Sürpriz Hediye & Mesaj Konserve Kutusu


Ancak biz ciddi anlamda bu uzaklığı olumlu yönde çevirmeye başladık. Mesela uzaktayken birbirimize telefonda şarkılar söylüyorduk. Yan yana gibi birlikte filmler, yabancı diziler izliyorduk. Telefon da haberleşip aynı anda açtığımız dizileri yan yana da alabileceğimiz heyecan kadar olmasak da yine de harika bir duygu yaşayarak izliyorduk! Buralara sığmayacak kadar güzel anı yaşadık ve hala beraberiz. Bir şekilde sizden uzakta olan kız arkadaşınıza duygularınızı konserve kutusu tasarımındaki bu etkileyici hediye ile gösterebilirsiniz. Aşkıma Mesaj Konserve Kutusu içerisinde Ona özel olarak yazmış olacağınız sürpriz bir not kağıdı yer alıyor. Ayrıca gül yaprakları ve hoş sürprizler yer alıyor.

uzaktaki sevgiliye hediye seçenekleri

Kız Arkadaşa Tatlı Bir Hediye & Çikolata Kavanozu


Önemli olan güven duymak, sevmek ve sevilmek. Anlayışlı olmak. Emin olun ki mesafelerin hiç önemi kalmıyor. Evet, sizler için hazırladığım uzak da olan sevgili için hediyeler araştırmamı sunmaya başlıyorum. Eminim ki yazımın sonuna kadar incelediğinizde dikkatinizi çekmeyi başaracak güzel ürünler mutlaka olacaktır. Mesela işte karşınızda bunlardan bir tanesi. Şık bir hediye kutusu içerisinde yer alan acayip semparik ve şık bir cam kavanoz! Ancak bu kavanozun tüm dış çevresi tamamen size özel. Yani üzerine uzaktaki sevgilinizle birlikte isimlerinizi yazdırabiliyorsunuz. İçerisinde ise kalp şeklinde enfes çikolatalar yer alıyor. Tatlı Aşıklar Çikolata Kavanozu, özellikle uzaktaki sevgilinize sevgililer günü hediyesi olarak verebileceğiniz en romantik armağanlardan biri. 

Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Yastık

Uzaktaki Sevgiliye Yıldönümü Hediyesi & Romantik Yastık


Sevdiceğinizin bu güzel Kişiye Özel Yıldönümümüz Kutlu Olsun Yastık ile nasıl mutlu olacağınızı hayal bile edemiyorum. Uzakta olduğunuz için sürekli sizi görmeye, en azından fotoğraflarınıza bakmaya ihtiyaç duymaktadır. Bu sizin için de geçerli elbet. O nedenle kafasını her yastığa koymadan önce birlikte olduğunuz fotoğrafa bakıp bakıp mutlu olması gerçekten önemlidir. Ve bu güzel duyguyu her gün ona yaşatmayı eminim ki şuan çok istiyorsunuz. Tasarım olarak harika düşünülmüş ve uyarlanmış olan bu kişiye özel yastığı kesinlikle tavsiye ediyorum.

uzaktaki sevgiliye ilginç hediyeler

Sevgilinize İlginç Sihirli Kupa Sürprizi


Kişiye Özel İki Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak çok hoşuma gitti. Çünkü 2 fotoğrafı gerçekten böyle bir kupa bardak üzerine yerleştirmek başarılı bir çalışma olmuş. Gün içerisinde en çok kullandığımız nesnelerden birisidir kupa bardak. Su içerken, kahve içerken, kola içerken her an kullanırız. Uzak da olan sevgilisine hediye almayı düşünenlere bu yüzden bu güzel ürünü kesinlikle tavsiye ediyorum! Sevdiğiniz her bardağı eline aldığında mutlu olacak ve sizin fotoğrafınızı sıkı sıkı tutacak. Onun içini kahvesini yudumlarken sadece içtiği içecek değil, sizin fotoğrafınız da aynı zaman da ısıtacak. Sevdiğinizi çok çok mutlu edecek bu güzel kupa bardak ürünü uygun fiyatıyla almanızı öneriyorum. Ayrıca bu bardak fazlasıyla sihirli! Böyle bir yetenekli kupa bardak kaçırılmamalı.



Fotoğraflı İsim ve Mesaj Baskılı Mouse Pad

Uzaktaki Erkek Sevgiliye Hediye & Fotoğraflı Mousepad


Sevgiliye Özel Fotoğraf Baskılı Mousepad uygun fiyatı, harika; cıvıl cıvıl tasarımı ve kullanışlılığı ile göz doldurdu! Eğer ki sevdiğiniz uzak da bilgisayar başında çok fazla vakit geçiriyorsa bu ürün ona alınabilecek en güzel hediyelerden birisi. Eğer ki sevdiğiniz uzak da ise ona alacağınız hediye daha çok kullanışlı olması yönünde tavsiyeler de bulunacağım. Çünkü uzak da olan çiftler en çok birbirlerini görmek ister. Bu yüzden fotoğraflar onlar için çok değerlidir. Onu görmek, hissetmek. O nedenle fotoğrafınızın bulunacağı hediyelere daha çok yer vereceğim. Ayrıca bu hediyeler de sadece fotoğraflarınız bulunmayacak, aynı zaman da kişiye özel mesajlarınızı yazabileceksiniz! Onunla da bitmiyor! Ayrıca bu ürünü günün her anında kullanacak! Baktıkça mutlu olacağı, harika bir hediye olacağında hem fikiriz.

Sevgililere Özel Resim Çerçevesi

Uzaktaki Kız Sevgiliye Yıldönümü Hediyesi


Çok güzel fotoğraflarınız vardır eminim. Ancak bunları koruyabileceğiniz ve göz önünde bulundurabileceğiniz güzel bir çerçeveniz yok mu? Veya sevdiğinize almak ister misiniz? Güzel bir çerçeve ile ona özel olduğunu hissettirmek, romantik dolu anlar yaşatmak? Sevgililere Özel Resim Çerçevesi o zaman tam size göre! Tasarım, renk tonları ve yazı fontları ile çok şirin olan bu güzel kişiye özel çerçeve üzerine isimlerinizi, özel tarihinizi ve yazmak istediğiniz mesajları da yazabiliyorsunuz! Gerçekten çok güzel bir hediye olacak ve uygun fiyatıyla dikkatleri toplayacak. Uzak da olan sevdiğiniz bakıp bakıp mutlu olacak bu çerçeveye. Tavsiye ediyoruz kesinlikle.

Sevgililer İçin Yılbaşı Hatırası Çakmak

Sevgilinize Yılbaşına Özel Fotoğraflı Çakmak


Sevdiğiniz sigara kullanıyor veya Çakmak taşımayı, kullanmayı seviyorsa Sevgililer İçin Yılbaşı Hatırası Çakmak ürününe göz atmanızı tavsiye ediyorum. Üzerine isimlerinizi yazabiliyor ve istediğiniz bir mesajı da yine harika bir yazı fontu ile çakmak üzerine işletebiliyorsunuz! Bu şirin çakmak yılbaşında sevdiğinizi fazlasıyla mutlu edecektir!

Başıma Gelen En Güzel Şeysin Yastık

Uzaktaki Sevgilinize Sevgililer Günü Hediyesi Yastık


Aşkım Seni Çok Seviyorum Kare Yastık çizimleri olağan üstü tatlı ve başarılı gerçekleştirilmiş. Sevdiğinizin ismiyle kendi isminizi güzel bir şekilde yastığa yazdırmakla kalmıyor bir de isteğiniz güzel sözleri yazdırabiliyorsunuz! Ayrıca özel gününüze ait istediğiniz bir tarihi de bu güzel yastık üzerine yazdırabilirsiniz. Çizimleri son derece sevimli ve güzel olan bu yastık sevdiğinizi çok mutlu edecek! Sarıldığında, uyumadan önce mutlu uyumak çok önemlidir değil mi? Gülümseyerek uyumak. Peki, kim istemez ki sevdiğini böyle bir hediye ile gülümseyerek unutmak? Uzak da olsa bile? Eminim şuan eliniz almaya gidiyor. Güzel tercih olacak, güzel!

Kişiye Özel Sinema Klaketi Masa Saati

Sevgilinizi Şaşırtacak Kişiye Özel Değişik Bir Hediye Alternatifi


Aşkınızın film olacak kadar güzel olduğunu eminim ki düşünmüşsünüzdür. Peki, bir film olsaydı ismi ne olurdu? Oyuncuları, özellikle başrol oyuncuları elbette belirli. Başrollerini oynadığınız bu güzel aşkın film klaketini sizler için bir kişiye özel saate dönüştürdüler desek? Kişiye Özel Sinema Klaketi Masa Saati ile hayalleriniz gerçek oluyor. Kişiye özel düzenleme yapabileceğiniz bu güzel masa saati onu bulutların üzerine çıkaracak kadar mutlu edecek. Bu değişik ve ilginç hediyeyi her zaman alabilirsiniz. Kişiye Özel Sinema Klaketi Masa Saati fiyatı ile de gerçekten çok uygun. Detaylı hazırlanmış, kaliteli tasarım ve işlemeye sahip olan bu güzel hediyeyi almanızı öneriyoruz.

uzak sevgiliye hediye fikirleri

Senden Asla Vazgeçmem 2'li Yastık Seti


Senden Asla Vazgeçmem 2'li Yastık Seti ona olan sevginizi, bağlılığınızı, tutkunuzu ve aşkınızı ifade edebilecek en güzel hediyelerden birisi. İsimlerinizin yanı sıra istediğiniz bir mesaj yazabileceğiniz bu yastık seti çok sevimli bir hediye olmakla kalmıyor, aynı zaman da güzel düşünülmüş anlamlı bir hediye oluyor. İstediğiniz mesajı yazabilirsiniz. ‘’İyi ki varsın’’, ‘’Her an yan yanayız’’, ‘’Yastık setinin birer bölümüyüz’’, ‘’Elimi asla bırakma’’ gibi birçok güzel mesaj yazabilirsiniz. Bu sizin yaratıcılığınıza kalmış diyebilirim.

Kişiye Özel Fotoğraflı Puzzle Çikolata

Uzaktaki Sevgiliye Yapılabilecek Sürpriz Hediye


Sadece sevgilinize değil; eşinize, annenize, kardeşlerinize hatta tüm sevdiklerinize alabileceğiniz bu Kişiye Özel Fotoğraflı Puzzle Çikolata herkes tarafından beğeniyle karşılanıyor! Tadı son derece lezzetli olan bu puzzle çikolatayı kime almak isterseniz ona göre tamamen değiştirebiliyorsunuz diyebiliriz. Çok kaliteli bir kutu içerisinde gelecek olan bu 20 adet puzzle parçalı çikolata eminim ki şanslı kişi tarafından çok beğenilecek. Evet, bu puzzle herkese alınabilir. İstediğiniz mesajı ve fotoğrafı ekleyebilmeniz hediyeyi bu yönde değiştirebilmeniz anlamına geliyor zaten. Çok güzel bir hediye seçimi olacaktır. Bir de çikolata düşkünüyse olamaz! Alın hemen derim.

Kalbimde Bir Tek Sen Varsın Taş Baskı

Sevgilinize Uzun Yıllar Sevginizi Gösterecek Kalıcı Bir Hediye


Kalbimde Bir Tek Sen Varsın Taş Baskı ürünü tasarım olarak dikkatimizi çekti. Kalpler, renkleri ve uyarlanışı gerçekten son derece güzel olmuş. Ayrıca ekleyeceğiniz fotoğrafın üzerinde isimlerinizin kalplerin içinde yazılabilmesi ayrıca güzel olmuş. Özel tarihinizi de yazabileceğiniz bu ürünü masa üzerinde, duvarda, yatak odanız da yani her yerde kullanabilirsiniz! Ben size daha güzel romantik bir ürün haline getirme önerisinde bulunuyorum. Eğer ki sevdiğiniz hayvan beslemeyi seviyorsa, balıklar hoşuna gidiyorsa. Küçük bir akvaryum alıp, içine 1 kaç adet küçük balık ekleyip bu taş baskıyı koyabilirsiniz! Çok masraf tutmayacak emin olun, ayrıca birden fazla hediye olacağı için daha da çok hoşuna gidecek. Dediğim gibi eğer ki yapma imkânı olan bu şekilde de hediyeyi güzelleştirebilir.

Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti

Uzaktaki Bayan Sevgiliye Mutluluk Verici Bir Hediye Sepeti


İçerisinde yer alan birbirinden romantik ve güzel hediye sepeti ile kız arkadaşınıza inanılmaz güzel bir sürpriz hediye sepeti verebilirsiniz. Ayrıca sevgililere Özel Film Şeridi Takvim tasarım olarak çok güzel düşünülmüş ve hazırlanmış bir ürün. İsimlerinizi, tarihinizi ve fotoğraflarınızı ekleyebileceğiniz bu şirin takvim sevdiğinizi fazlasıyla mutlu edecek bir hediye olacak. Ayrıca benden size bir tavsiye, bu takvimi alın. Aldıktan sonra hemen sevdiğinize göndermeyin. Takvim üzerinde önemli günlerinizi çizin veya kalp içine alın. İnanın bu düşünceniz, o özel günleri unutmadığınızı görmesi çok hoşuna gidecek. Gerçekten bayılacağı bir hediye ki bunu daha da güzelleştirmek sizin elinizde!

uzaktaji sevgiliye hediye

Kitap Okumayı Daha Çok Sevdirecek Size Özel Kitap Ayracı


Bu kadar iddialı bir başlık atmamın nedenleri var elbette, hemen kızmayın. Mini Book Light - Mini Kitap Lambasını fazlasıyla tavsiye ediyorum. Eğer ki sevdiğiniz akşamları, gece geç saatlere kadar kitap okuyorsa bu onun için eşsiz bir hediye olacaktır. Bu lamba ile sevdiğinizin gözleri yorulmadan, zarar görmeden gece geç saatlere kadar kitap okuyabilecek ve her an yanında olacak. Ayrıca çok kullanışlı olan bu ürünün fiyatı da son derece uygun arkadaşlar. Güzel bir hediye seçimi olacaktır. Ayrıca hediyeleri aldıktan sonra kızlardan ‘’ayy beni ne kadar düşünüyoo’’, erkeklerden ‘’ yârim benim be, ne düşünceli’’ tepkileri alacağız eminim ki.

uzaktaki sevgiliye ne hediye alınır

Telefon kapağını Değiştirin Her An Onun Yanında Olun


Değerlendirmemizin uzak da olan, birbirinden ayrı ilişkileri devam eden çiftlere özel hediyeler konulu olduğunu belirtmiştik. Mesafelerin aşkına engel olamayanların konusu diye! Kişiye Özel Love Desenli iPhone Kılıf ile aşkınızın gücü de artacak! İphone telefonun koruması da! Gün içerisinde artık sürekli elimizden düşmeyen telefonlar var. Eskisinden fazla bir şekilde kullanıyoruz. Eminim ki sevdiğiniz de öyle. Her telefonu eline aldığında bu kılıfı görerek mutlu edebilirsiniz. Eminim ki çok sevinecektir. Tavsiye etmekteyiz. Her ne olursa olsun mesafeler aşkınıza engel olmasın. Mutluluklar dilerim.

sevgiliye hediye

Yorum Gönder

 
Top